2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep hasta,ben hasta,kociş hasta ,annem hasta.....
inş oğluşuma geçmez
ama o da başladı sanki hapşırık,öksürük off
bugün oğluşun aşısı vardı oray gittik geldik
bişey de yapmadık her yerim ağrıyo
ilaç da yok bana
çabuk atlatırım inş ya

selam kızlarrr
gecen hafta cumatesi net gitti meyersem fatura ödenmemiş kesmişler haliyle şimde ödemicem pc dinlensin dedi
neyse gecen p.tesi oruc tuttum
salı arkadas dogum yapmıstı ona yemek yaptım götürdüm
çarsamba gezmem vardı perşembe camasır ütü ve valiz hazırlamayla gecti
bugunde yola cıktık geldik kozaklıya
hanzadeyi havuza indirdim ilk korktu ama sonra cıkmak istemedi
hamam kısmındDA iyice yıkadım sıpayı akşama kadarda koşturdu kendinden 20 yas büyük erkeklerin peşine takıldı bizi unuttu abici abici diye AAllah razı olsun onlarda oynattılar
erkendende uyudu ee yorgun düştü tabi
bende pc i otele getirmişim iyiki
gece bakarım gecmişe şimdi kocamla nescafe keyfi yapıcaz
hadi öpt. özledim sizii

iyi tatiller cnm,bol bol dinlen keyfini çıkarŞeniz

özlemcim çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşirsiniz
nurran canım sende gezmelerdeymişsin

selam kızlar
özlemcim sagol canım sizede cok gecmiş olsun en kısa zamanda atlatın insallah sen ıhlamur falan iç hem sütünde cogalır hem hastalıgına iyi gelir
tutkun canım evet gezmelerdeyim sen nasılsın??

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

nuran,tutkun çok sağolun kızlar
berbat durumdayımm
şimdi yatıcam ,hafta sonu eşim evde diye annemde kendi evine gidiyo orayı da temzileme için,ütü çamaşır vs.,neyse annem gitti,eşimin teyzesi aradı müsaitsen gelicez diye,buyrun dedim,başkaları da gelecemiş yanların da
çoluk çocuk kafam şişti ,bi de hastayım hiç çekemedim ya,görümcem de geldi bugün,bi ara çocuklara baktım anpıyorlar diye,büyükler oynuyo almamışlar oyuan bizimkini,yavrum o da saklanmış perdenin arkasına ceee deyip duruo ilgilenen yok tabi,içim burkuldu yaa,aldıma zcık ben oynadım kzıımla,he bide gelen kadınların birine sinir oldum 5 çocuk var,kızı zeynebin elindeki oyuncağı istiyor,çocuklarla biz ayrı odalardayız bua rada,zeynebin elinden alıyo,kendi kzıına veiryor oyuncağı,zeynebe de başka bişi veriyo gel biz gidelim diyo,getiriyo yavrumu bizim yanımıza,halbuki bütün çocuklar içerde oynuyo,bi akç kere takip ettim aynını yaptı ya,hey Allahım,neyse tuttum kendmi bişey demedim,odanın birinin kapısı kapalıydı açmış bakıyo,senin bu odan böyle değildi di mi diyo bana,ben başkasının evine giricem de kapalı kapısını açıcam,belki çamaşır astım belki iç çamaşırım var Allahım ya,sinir ola ola bitmedi bugün,neys eonar gitti,görümcemler bizde hala,annem aradı bizim akrabalar gelioyrmuş bide hiç aramak yok hee,nasılsa evdedir demişler,neyse onlarda geldi,tüm gün açılktan öldüm bee,bu yeni doğum yapmış diyen yok,herkes bebeği sevme peşinde,tamam sevsinlşerde abartmasınlar yaw,güne gelmediler ki tüm gün oturmada neymiş,eşim sabah nöbeten çıktı,uyuyamadı adam,evden çıktı gitii,arkadaşlarıyla buşmuş o da hala gelecek,off benim derdim bitmez,nefes alamıyorum burnum tıkalı,daha iyi olunca hepsini anlaır rahatlarım
öptüm hepinzii,iyi geceler

özlemciğim çok geçmiş olsun kolaylıklar versin insanlar malesefff anlayışlı değill

merhaba kızlarra.s.
özlemcım allah kolaylık versın canım işin zorr..geçmiş olsun herkeze bırbırınden gecmıs sanırım umarım bı an once ıyılesırsınız bol bol evı havalandır canım...
bugun sıbele gıdemedım kısmet degılmiş çok ıstedım ama bıdahakı sefere inşallahhh ferdanın resımlerı gordumde facede bellıkı cok sey kacırmısım bende balkonumun camını hallettım bugun eşimin boynu tutulmus erken yattı duruyla ıkısı uyuyor bende bıraz dınleneyım yatarım bırazdan opuyorumnanaktan

Özlemcim cokk geçmiş olsun hepinize inş mehmet bebişe geçmeden atlatırsınız hepiniz...

Gülşahçım sizinde camlar hayırlı olsun bacım demek sende buluşmaya gidemeyenlerdensin ( sağlık olsun (

bu hatunlar buluşmanın etkiisinden çıkamamış anlaşılan..kimse uğramamış yahu...biri çıkıp anlatsın bakalım neler yaptınız nasıl geçtii...orta yerimden çatladım hee .:))

bize gelince eve yeni girdik...2 gündür yoğun ve güzel geçiyor...baya bi gezdik tozduk alış-veriş yaptık geldikk...
ama bu kız sürekli kendi başına yürümek istiyor fena halde yordu babasınıda benide napıcam bilmem elini tutunca yada arabasına koyunca deli gibi ağlamaya başlıyor...

uzun zamandır kızartma yapamıyordum Gazel sürekli ocağın yanına geliyor diye ...fritözümde bozulmuştu bugun tefalden yenisini aldım inşAllah memnun kalırım...

maviş kuzum uyurken bende bir balık yapayım :))
öpüyorum sizi ve kuzucukları ...

hülyacığım anlatayım cnm

şincik c.tesi sabahı ezanla kalktım aksamdan kıyafetlerimi makyaj malzememi oturma odasna koydum...
malum kendi odamız yok :)

neyse giyindim makyaj yaptım çıktım saat tam 7 de çıktım 19 dk.metrobüse yürüdüm sonrada cevizlibağa gittim otobüsü buldum bindim....sabah trafik oktu tabi...siboşun dediği yerde indim.........dolmuşa bindim...siboşun orada indim
siboş hazır ve nazırdı..............ilk ben gittim saat 8.54 de oradaydım...tam iki sohbet ettik ...
pınarım geldi def defle.......sonra tubiş geldiiii en son ferda geldi
valla serra hiç üzmedi azcuk defdefle araba yüzünden kapıştılar ama çok tatlılardı.......
defne tam bir zilliiiiiiii olmuşşşşşşşşşş...........serra başka bi tatlı bişileri yere atıp sanki o yapmamış gibi
aaaaaaaaaaaaaaaa diyor koparsınızzzzzz............valla herşey vardı sofrada ben tıkındım tıkındım 2 saatlık yoldan geldim 1 saatte hatunları bekledim....daha ne olsun....tuba resmini çekelim şunun dedi yerken....gülhan hanım bişiler demiş unuttum ama yememize laf etmiş....

laf aramızda tubişle pınar baya güzel zayıflamış benim bacaklar eridi monte göbek sağlam yerinde...

sonra pınarın kocası geldi tubişi beni aldılar tubişi durakta benide metrobüsde bıraktılar....bende eve 40 dk. geldim....metrobüs iiii geldi valla eve girer girmez....çocuklar eşim hazırdı çıktık ikiz annelerinden arkadaşımın doğumgünü vardı oraya gittik...oradan eve geldiğimde 9 da sızdımmmmmmmmmm
10.30 kalktım böle yaniiii...herşey iiçin siboşa teşekkür ederimmmm ..

bugünde köss köss evde geçti aksam kocam kardeşi ile içmeye gitmiş gecede çocuklar durmadı uykusunu alamadı.....gündüz uyudu yedi on günümüzü...

he birsencim saol valla cok makbule geçti :)...
belliki cok keyif almışsınız iyi ettiniz ya havalar soğumadan orta biyerde bir buluşma daha yapalım....
defnoş cadısı cidden cok tatlı olmuş zilli :))
serroşun o aaaa diye bağrışına bende hayran kaldımmm cok bilmiş oldu bunlar ya Allah hepsini nazardan korusun ...

Canım zor oluyor ama alışacaksın mecbur. Kayınvaliden sende kalıcaksa niye uyandırıyorsun ki? Uyusun kuzu. Ben alıp kayınvalideme gittiğim için sabah 5,5'da uyanıyoruz a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya çabucak atlatırsınız inşallah a.s.

Ohhh sende döndün tatilden heralde keyifli geçmiş sevindim canım a.s.

Çok geçmiş olsun canım hiç bilgim yok ama inşallah yanılmıştır doktor :çok üzgünüm:

Ohhh alışveriş tam gaz olmuş bacım güzel günlerde kullanın a.s.

Camların hayırlı olsun canım a.s. Gelemedin ya bekledik valla. Bi dahakine inşallah a.s.

Birsom özeti geçmiş harikasın kuzum a.s.

Kolay gitmene çok sevindim a.s.

Sağolasın canım zilli ki ne zilli a.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Anam çok yoğun bi haftasonu geçirdim valla. Gram dinlenemedim. Pestil vaziyetteyim kafamçokkarıştı

Cumartesi sabah Siboş'taydık zaten. Kociş ben götürürüm diyince Defdoş'umu da aldım gittim. Öğlen 1,5 gibi çıktık ordan. Kızları müsait yerlere bıraktık. Defdoş'u da ananesine bırakıp ordan epilasyona gittim ben. Kısa sürede onu hallettim. Ordan çıktık arkadaşlara gittik. Erkekler evde otururken bi kuaföre gidip manikür -pedikür hallettik. Çıktık yemeğimizi yedik, ordan da okey oynayıp nargile içmek için herzamanki mekana gittik.

Akşam Defdoş'u da alıp eve döndük arkadaşlarla. Alacakaranlık serisinin 3.filmini fırsat olmamıştı izleyememiştim. Onu izledik. Tabi yattığımızda sabaha karşıydı. Defne'de dün sağolsun 11'e kadar uyudu bizimle de azcık dinlendim.

Dün de kahvaltı ettik, evi toparladık arkadaşımla. Yerleri falan sildim.15 gün sonra evlenicek bi çiftimiz var. Eşyaları gelmiş. Onların evi görmeye gittik. Ordan Defdoş'u babanesine bırakıp alışverişe gittik. Mothercare'de ki tanıdık müdür sağolsun yine %35 indirim yaptı. Defne'nin nerdeyse tüm eksiklerini ve oyuncaklarını aldım ordan. Bir iki ıvır zıvır eksik kaldı. Onları da ordan burdan alırım yine. Sonra kendime kışlık ince trikolar aldım. Bi de ayakkabı beğendim numarası yokmuş kapora verdik şehir dışından gelicek çarşamba. Yani bu hafta sonu kocişe bayağı bi pahalıya patladı kaydirigubbakcemile3

Ordan da her zamanki gibi nargile-okey yaptık. Defdoş'u aldık 9,5'da geldik eve. Defdoş yolda uyumuştu onu yatırdım. Çamaşır yıkamıştım kurumuş hemen onları ütüledim 1 saatte. Beyazlarım yıkanacaktı ama beklemeyi göze alamadım yıkamadım valla. Sonra da yatıp sızmışım zaten. Sabah işe gelmeden de ehliyet kursuna gidip kayıt oldum. Kitabımı aldım. Çalışmaya başlarım artık eyvahedigeldismile

Anlayacağınız fena yoğundu valla kafamı koysam uyurum şurda ama keyifli bi haftasonuydu hihoyyyt

Cumartesi ile ilgili yorumumu ayrıca yapmak istedim a.s.

Siboş'um öncelikle herşey için tşkler tatlım. Çok keyfiliydi kahvaltımız. Ellerine kollarına sağlık a.s. Yağız'ımı ve seni özlemişim. Arayı açmayalım yerimseniben Yağız zaten tam delikanlı olmuş. Sünneti de aradan çıkardın mı kız sizindir kaydirigubbakcemile3

Tubiş'im hediyen için tekrar çok tşk ederim canım. Bu sabah masama koydum çok güzel oldu. Baktıkça hem seni hatırlatıcak bana hemde kuzumu görücem. (Merak edenler için Tubiş'im çalışma masam için çerçeve almış içine de kuzumun resimleri kolaj yapmış sağolsun. Harika olmuş a.s.) Emeğine sağlık, kesene bereket canım a.s.

Ay bu Serroş'un ayyyy demesine bittim. Bi ara Defne'de çok derdi unuttu. Ama Serroş hem atıyor yere hemde ayyyy diyor bayıldım a.s. Hiç de huysuzluk yapmadı kuzum. Hele alkış alkış yapması süperdi Kara gözlü boncukum benim a.s.

Birsom seni özlemişim ya görmek iyi geldi. Keyifli hatunum benim a.s. Eşim bile sen arabadan indikten sonra helal olsun valla iki erkek çocukla nasıl başa çıkıyor dedi a.s

Ferda'cım iyiki geldin sende. Annenleri bırakıp geldin bizim için sağolasın. En kısa sürede tekrarlayalım a.s.

Ferda'Nın face'e eklediği resimlerin aynıları bende var. Farklı olarak kuzuların resimleri var. İlk fırsatta evden yüklerim buraya. 3'ü bi arada çok tatlılardı a.s.

Günaydınlar Canlarım;

Cumartesi günü süper geçti.Sabah 6 da maraton başladı, herşeyi aklımdaki gibi yapamadım ama olsun.İlk Birsom geldi oturduk muhabbet sohbet.Kayganasını çekiştirdik baya.Sonra sıra sıra kızlar geldi.Kahvaltıya geçtik.Sonrasında kahve keyfi.Ve dağıldık.Herkese geldiği için çok teşekkür ediyorum ayaklarına sağlık.Sık sık tekrarlamalıyız bunu :)

Ferdacım ve Tubişim hediyeler için çok teşekkürler çok naziksiniz mahçup ettiniz beni.Tubişim kekini tadamadık valla ikram etmeyide unuttuk ama ben taddım süper olmuş.Tabağınıda ilk görüşmeye getireceğim inşallah

Benimde haftasonum çok yoğun geçti.Kızlar gittikten sonra işlere giriştim.Mutfak sonra bir süpürüp hemen alışverişe Komşumla hediye alacağımız birkaç kişi vardı.Sonra Yağızın birkaç ihtiyacını aldım.Gezdik keyif yaptık.Eve dönünce birkaç arkadaşımda kahveye geldi.Onları uğurladım.Babam geldi bizi almaya.Annemlere geçtik.Ertesi gün araba işlemleri için evraklarımızı teslim ettik.Peşinatımızı verdik.Ekim 20 si ile Kasım 5 arasında teslim edecekler.Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah.Kocişimin bana hem evlilik hem doğum günü hediyesi oldu.Uyanık aradan çıkardı böylelikle.
Bundan sonra o buluşmadan bu buluşmaya akıcaz Sonrasında babam, tadilatım vardı ufak tefek onları halletti.Onlar alışveriş yapacaklardı kendilerine hızımı alamayıp onlarlada alışverişe gittim.Eve geldiğimde pestili çıkmıştı.O kadar yorgunumki oturduğum yerde uyuyacam bende.Böyle amma detay yazdım okurken bayılmazsınız inşallah

Özlemcim,çok geçmiş olsun umarım mehmede gememiştir.

Nuran,tatilden dönmüşsün anladığım kadarıyla güzel geçmiş benimde çok ihtiyacım var tatile

Hülyacım,yeni cicilerinizi güle güle giyin,keşke cumarteside gelebilseydiniz neyse sağlık olsun.Çatlama sesleri buralara kadar geldi yanlız

Gülşahcım,camlarında olmuş hadi hayırlı olsun.Gelebilseydin güzel olurdu.Bekledik ama kısmet değilmiş.

Herkese hayırlı haftalar diliyorum.İşler beni bekler.

GÜNAYDIN KIZLAR HERKES İYİDİR UMARIM.KIZLAR BULUŞMUŞSUNUZ GÜZEL GEÇMİŞ SEVİNDİM SİZİN ADINIZA.
SİBELcim arabanız hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.

bize gelince gittik geldik kayınpderim çok kötü kızlar ya odada yanında zor durdur ağlamamak için.çok acı çekiyor allahım kimseciklere bu illeti vermesin.eşimde bütün ailecek çok kötüler...r5abbim acil şifalar versin.bizden böyle işte yorgun bir vaziyette işe geldim.

günaydınlar herkese iyi haftalar diliyorum :))
buluşma güzel geçmiş sevindim sizin adınıza:)
bize gelince yağmura öğretmeni on sayfa ders vermiş birde dergiyi bitirin demiş haftasonu onunla uğraştım iki sayfa yazıyor sıkılıyor bende şimdiden sıkıyorum ki sorumluluğunu anlasın ödev yapmadan başka şeyler istemesin diye şimdilik böyle gidiyor
haftasonu evimizdeydik duşakabinimiz takıldı dün evi sildim süpürdüm tertemiz oldu akşamda eşimle çocuklarla eve yakın göl var oraya gittik nar topladık çok güzeldi herşey:)
hafta içide üst komşumla karşı komşum gelmek istiyormuş cuma onları ağırlamayı düşünüyorum

tülaycım tatlım geldin mi nasıl geçti kayınbaban nasıl

banu cum geldik dün kayınpederim çok kötü cnm ya.valla gözümün önünden hiç gitmiyor ağlamaktan odaya bile giremedim allahım acil şifa versin. canım sen nasılsın kızlar nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…