2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar kizlar okuldayim ben son dersteyiz cocuklar kitap okuyorlar
cok gelwmiyorum yaaa valla ilk gunler diyecok yogunum ama yakinda rutine bineriz insallah
nurtencim gecmis olsun esinin dogumgunude kutlu olsun yarinda bizimkinin dogumgunu:))

tubisim hulyacimla keyifteymissinniz oh valla superr

gulsah sennasilsin canimas

benim bulusmaya gelme durumum kesin degil kizlar esimin isyeri acilisi vAr pazar gunu ona yardim edebilirim. bakalim o gun belli olur
cikmaliyim opuldunuzzzz

merhaba kızlarrr

bizde ben markede gidecektim ama canım acayip burger istedi ....eşimde gel götüreyim dedi...
burada bir cadde var cafeler marketler pastahaneler var.....gittik patatesimi kociş yedi...burgeri ben yedim...sonra oturduk dondurma yedik markete uğradık geldik çocuklar sitede saldık koşturdular....

eve çıktm kaynanam dua ya gitmişti gelmiş hemen pilav attıım ocağa.....şimdi sizlere bakıyorum
kalkacağım salata yapacam....sofra kuracağım.....
......

.

iyiakşamlar kızlar bişey danışıcam sizee adet olucağım gün yani dün hafif kahve leke gelirken eşimle birlikte olduk ve korunmadık şimdide korkuyorum hamile kalırmıyım die hemen kalktım ama yine de içim rahat deil böyle bişey başına gelen varmı?

evet cnm ya liste işi süper olur,ama yapması çok zaman alır be tubaa
yaparsan bana da atarsın msn den hee benim vaktim yok yapmaya da
çok mu tembelim neee:kedi:
cnm gün işi süper olmuş,çok iyi düşünmüşssünüz hayırlısı olsun

cnm dikkatli ol,tam yumurtlama zamanı

günaydınlarrrrrrrrr biz kalkt herzaman ki gibi erkendennnnnn........şimdi gideceğim pastaneye scak poğçaaa alacağm sıkldım domates peynirden

günaydınlarrrrrrrrr biz kalkt herzaman ki gibi erkendennnnnn........şimdi gideceğim pastaneye scak poğçaaa alacağm sıkldım domates peynirden

gunaydın canım
hayırdır burgerler poçalar havada uçuşuyor ne oldu senın dıyet???
ayy bende bayılırım sabahları sıcak poça ve çaya
afıyet olsun canım
a.s.

Herkese günaydınlar kızlar a.s.

Bende geldim az önce. Şimdi kahvaltı yapacağım. Dün akşam kayınvalidemde kaldık yine. Eşim motoru bozmuş, düm tüm gün yatmış gidemedik eve kaydirigubbakcemile3 Bu akşam gideriz artık.

Birsom senin yazmandan anlarım ben canın mı sıkkın değil mi. Bak bugün daha neşelisin belli. Bende kıyak geçtim kendime gelirken bi açma bi poğaça aldım. Hadi sanada bana da afiyet olsun bacım opuyorumnanaktan

tuğbayla hülya düşmanlarınız çatlasın resımler ne guzel ölee maşallah kızlaraaa nekadar büyümüşlerr
hiçç dövünmeyın cocuklarımız yemıyo dıye ıkısıde kılo almıs gıbı geldı banaa 41 kere maşallahhhh yıgenlerımee

Günaydın Gülşah'cım sağolasın canım. Sen napıyosun bakim? Sabahları kaçıyo musun hala alıştı mı Duru kuzum :uhm:

:teytey:ayy bayılıyorum cuma gunlerıneee
çok şükür bu haftada bıttı
bızım askerın ayın 15de yemın torenı varmıs ben gıdemıcem duruyla o yolu göze alamıyorum nasılsa kurbanda gelıcek inşallah inşallah doguya falan düşmezde hudut egıtımı verıyolarmış yoksa annemı tutana askolsun
dun babamı aramıs bı ıhtıyacınız varmı dıye sormuş babam agladım valla ben gunlerıde gorecekmıydım dıye söylenıyorr:roflol:askerlık adama neler yaptırıyo ınsallah bozulmazda boyle gıder bundan sonraaa
neysem sabah sabah cok guldum :roflol:
buaksam cocukluk arkadasaıma caya gıdıyorum uskudara...
durunun kulaklarını deldıreyım dıyorum ama hastane bulamadım kuyumcudada deldırmek ıstemıyorum bakalım artık nasıp

ıyıyız pınarcım sabahları genelde parmak ucunda yuruyup duru uyandırmamaya calıısyorum ama kalktıgındada hadı bay bay yap anneye dıyorum ama kıme dıyorum baslıyo aglamaya kucagımdan ınınce bakalım ne zaman el sallıyarak benı işe gonderecekk:çok üzgünüm:

Vayyy askerlik ilk günlerden yaradı he hadi inşallah böyle devam eder canım a.s.

Çıkmaz doğuya inşallah ya. Gerçi benim eşimde doğuda yaptı ama Batman'dı onun ki çok iyi bi yerdi. Doğu olsa bile iyi bi yere düşer inşallah a.s.

Bende deldirsem diyorum sonra vazgeçiyorum anam çok kararsızım ben beee kafamçokkarıştı

Oyyy canım ya zor valla ağlayan çocuk bırakmak. Defne'de bu sabah azcık huysuzluk yaptı. Gitme dedi sarıldı boynuma ama muz alıcam, sakız alıcam diyince kanıyo neyseki yoksa zor valla :bbo:

senınkı kanıyo benımkı yemıyo:)))heraksam gelıyo cantamı acıyo bugun ne getırdın bana der gıbı gecen aksam agladı bısey bulamayınca az gulmedıkkk:)))

valla her gecen gun daha zor olucak kulaklarını deldırmek temız bıyer bulsam deldırcem ben ertelemekle olmıcak bu iş...

gunaydın canım
hayırdır burgerler poçalar havada uçuşuyor ne oldu senın dıyet???
ayy bende bayılırım sabahları sıcak poça ve çaya
afıyet olsun canım
a.s.

ayyyy herkes soruyor aynı soruyor.....kuzum ben uzun zamandır yemediğim için canım çekiyor kocamda evdeyken yediriyor...yoksa kocam olmasa ben nasıl çıkıp alacağım
merak etmeyin ben bugün 2-3 saat yürürüm......ne yapam kızlar yaaa
morelim bozukken diyet yapamıyorum....ne yapem morelim yerine gelince sıkarım kendimi...

evet neşeli sayılırım....bugün bana buluz bakacağız...dışarı çıkacağım

yanii rahatım....

allahım çok adet oluyorum karnım şişliği yavş yavaş iniyor...
poğçamı yedim...az ütüm var yapacağım...sonrada çocuklar kalksn yemek yesinler dışarı çıkacağız..................

tülay banu kankiler nerede yaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ses verinnnnn

tubaaaaaaa hülyaaaaaaaaaaaaaaa sibelllllllllllllllllllllll

nuran neredeee

tülay keyınpederıne giitti pzt kadar yok bıldıgım kadarıyla...banudan ses yok
nuran girerdi sık sık hayır olsun ıkı gundur yok ortada:uhm:
esracım kolay gelsın canım güle güleea.s.
bırsencım afıyet seker bal olsun ..a.s..ısteyınce verıyosun nasılsa bosver can bogazdan gelır

Günaydınlar Herkese,

Yarın toplaşıyoruz büyük gün çok ağır misafirlerim var.Akşamdan hazırlanmaya başlıycam sabah ancak biter :)))))

Gelemeyenler var üzüldüm.Nurten adapazarına gidecekti,Hülyacımda tek gelemem demişti.Eseninde eşinin dükkan açılışı varmış kesin gelmiycem demiş ama ondan da ümidim yok.

Birso geliyor,Pınar,Tubiş,Gülşah kesin değil,Ferda anneleri onda kesin değil,Esra kesin değil.Gülhandan hiç ses yok aradım telini açmadı.Hayırlısı olsun bakalım.

Aslında bugün kesinleştirsek süper olur bende ona göre hazırlığımı yaparım.Ara ara girip bakıcam.Okurum sizlerin yazdıklarını.

Öpüldünüz ben kaçayım işler beni bekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…