2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende iim cn sağol,annem gelmedi bugün uğraşıyorum ikisiyle zorlandım biraz
maşallah cnm ya keşke benimde öyle olsa olmuyo işte,onları da deneyeyim sağol cnm
Hiç bilmiyorum canım ya ama sarımsak işe yarar gibime geliyo :uhm:
deneyyeim bakalım pınar
ehliyetin hayırlı olsun cnm
canım ben defne yaprağı koyuyorum 10 kilodan fazla unum var maşallah hiç güvelenmedi a.s.
cnm diğerleri de güvelendi,eriştem,irmiğim falana ya

sıcak oluyor diye düşündük cnm ama bilmem bakıcam detaylı yarın sabunda iyi fikir onu da koayyaım
bende lavanta alıp koysam mı dedim ama olur mu ki?

Sağolasınız kızlar daha bugün kayıt oldum ama şevkle nette ne kadar soru bulduysam çözdüm. Motor dersi hariç diğerleri genel şeyler o konuda iyiyim de motoru biraz çalışmam lazım yerimseniben

Bende toparlanayım kızlar. Çıkarım birazdan. Öptüm sizi yarın sabah görüşürüz a.s.

Canım sende camlarını hallettin,güle güle kullan ,,,

Buluşma güzeldi arayı soğutmadan yine görüşürüz inşallah...

Ayy sorma valla pcnin başına oturabilene aşkolsun...

Güle güle kullan cnm fritözünü,benim var gayet memnunum umarım sende memnun kalırsın...

Öptüm Gazeli ve seni..

Sizin şu herzaman nargile ve okey keyfi yaptığınız yeri bende görmek istiyorum,sahildeydi dimi cnm,Hangi semtte??

Yine yoğun bi haftasonu geçirmişsin.Bu gecew dinlenirsin sende artık...

Ne demek cnm kıymetinizi bilin işte :)) Ama iyide oldu Özlemisim hepinizide :)) a.s.

Güle güle kullan cnm ne demek daha iyilerine layık yağızım..

Arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.Darısı eve...:)) a.s.

Ayy çok geçmiş olsun,kanser filanmı yoksa cnm??

Çok zordur dimi şimdi yağmurla uğraşması dimi cnm,kolay gelsin valla...
Çok geçmiş olsun hepinizede güzelim...

Selam Kızlar a.s.

Ayy bu aralar hiç uğrayamıyorum,malum annemler burda...Bütün güz gez toz,gece anca giriyoruz eve..

Cumartesi sağolsunlar,onlar Dağhana baktılar bende Siboşa gittim gayet güzeldi eğlendik,,,sohbet muhabbet hepinize çok teşekkür ederim kızlar...Sibelcim özelliklede sana çok teşekkür ederiz.Ellerine sağlık herşey çok güzeldi..

Sibelden gelince bizde hazırlanıp çıktık,Beykoza doğru gittik,yemek yiyip çay keyfi yaptık boğaza karşı çok güzeldi,akşamda kuzenim geldi bizde kaldı sohbet muhabbet,iyiydik yanii...

Pazarda sözde İkeaya gidelim dedik aman Allahım bu ne kalabalık ben böyle bişey görmedim,çıktık hemen haftaiçi geliriz dedim çıkıp meydanda oyalandık biraz,akşamda eve geldik,sağolsun eşim balık yapmıştı.Afiyetle yedik,özlemişim...Dağhanda özlemiş yarım çupra yedi..

Bugünde sabahtan pazara gittik,baya dolaştık.Güzel şeyler aldık,ama aslı yarın salı pazarına gitmeyi istiyoruz ama çocuklarla nasıl olurki bilmiyoruz.Küçük kardeşimle biz Dağhanı bırakıp gtsek diyoruz ama bakalım ne yapcaz..Yarın ola hayır ola...Dayımlar geldi öğleden sonrada,oturduk,şimdi sakinleştik,oğlumda babasıyla amcasına gitti,bende kalkıp bi meyve hazırlıyım,,,

Hepinizi öptüm canlar.. a.s.

selam
dün geldik yoldan ve hanade grip oldu süper dimi
gece hiç uyumadık her saat bası salladım burnu tıkalı napcamı sasrıdım bugunde gündüz iyi uyudu rahattı şimdi uyuyamıyor nasılda uykusu var ama nefes alamıyor
buhar makinasını calıştırdım burnuna sprey sıktım yok debeleniyor yatakta
uykusuz bir gece daha beni bekliyor
netimde bugun aksamüstü acılmıs

neyse gecmişten azcık baktıgım kadar bulusma güzel gecmiş aman ne iyi
özlemcim tekrar gecmiş olsun süt içinde bol su ve komposto tarzı iç bide incir ye yatarkende yarım su bardagı pekmeze su doldur iç geceye süper süt olur
tülaycım kayınpederine Allah acil şifalar versin
tatil için iyi dileklerde bulunan herkeze teşekkürler
ben bi kıza bakayım daha öutfak duruyor yaa cok yorgunummm

selamlar...

biz geldik adapazarı cok güzeldi, biber salcası yaptık,turşu kurduk.. arı gibi calıştık valla güzelde gezdik defnede gayet eğlendi sokaklarda gezdi durdu bahcelerden iceriye sokaadık:) havada güzeldi şansımıza ama dün eve geldik 1saat gecmeden defne yine ateşlendi!!!!

ateşi 38,5 larda daha fazla yükselmiyor ama hicde düşmüyor...

kac gündür capayı arıyorum randevular dolu diyor bu gece c.paşayı yada vakıf-gurebayı deneyecem araştırma olsun iyice baksınlar kanındamı,idrarındamı, bogazlarındamı bişi var nedir bu durum 1,5 ay icinde kactır ateşleniyo..
şimdide ateşli uyuyor ama acile gitmek istemiyorum antibiyotikle yolluyo tedavi olamıyoruz...
sabah ola hayrola bakalım hangi astaneden randevu alabilecegim..
benden haberler böyle canım sıkkkın yani...

sizler buluşmuşsunuz cokta güzel gecmiş ferdacımda gelmiş sevindim valla ama orda olmadım diye üzüldümde kısmet degilmiş napalım..

başka zamana diyelim..
ilac vakti uğararım yine öpüyorum...

günaydın kızlarr. geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

nurten canım geçmiş olsun.bencede araştırma hastanesine git çok sık ateşleniyor mutlaka bir sebebi vardır.yada havaların değişmiinden dolayı bünyesi hassas olabilir hemen kapabilir hastalığı.

ferdacım oh sende çarşı pazar geziyorsunnn sefan olsun.

pınarcım gülşahcımmm merhabalar iyi çalışmalar sizlerede

kızlar bişey sorucam size seline hep balığı buğulama tarzı fırında yapıyordum ama yemiyor artık.bende hafif yağda kızartıp veriyorum o zaman 1 balığı yiyor sizler nasıl veriyorsunuz.

gunaydın bacılarrrrr
nurtencım gecmıs olsun canım yaa..bence cerrahpaşaya gotur her gıden memnun ordan hem tepeden tırnaga bakarlar kuzum nerden kapıyo bu mıkrobu...kışa sendeyıss salcalar tursularrr ohh mıs gıbı...allah agıuz tadıyla yemek nasıp etsın inşallahhh a.s.
inşallah defnecıkte bugun daha ıyı olur a.s.

sıbelcım allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ınsallah...tam zamanında karar verdınız hazır faızlerde ıyı durumdayken..güle güle guzel gunlerde inşallahhh:1hug:

dun cok yogundum bı gırıp yazmaya fırsat olmadı öğlene kadar elektrıkler yoktu zati ohh keyıf yaptım öğleden sonrada sıkıstım pazar gunu gorumcemle mobılyaların yerını degıstırdık kollarım et kesmıs kalem bıle tutamıyorum amma hammışım yahuu:)

tülaycım allah yardımcısı olsun kayınpederının..sözün bıttıgı yer ne denırkı allah cektırmesın..

ferdacım buara senden ıyısı yok valla ne guzel evın cok bereketlı buara..allah eksıklıgını gostermesın ınsallahhh a.s.

buara pek tenha burası artık kımsecıkler ugramaz oldu tamam facede goruyorus ama burada yazısmanında tadı bı baska demı ama?
okuyan bı selm verıp gıtsın yıgenlerımızden haber alalım..

herkezlereeee günaydın bacılarra.s. bıraz toparlayayım işleriii gelırım yınee

Sağolasın canım a.s.

Kadıköy Moda'da Bomonti cafe var canım. Çok eskidir kime sorsan bilir genelde. Orda oluyoruz. Sahipleri de tanıdık. Rahat ediyoruz orda beklerim bigün a.s.

Ohhh iyi gezmişsiniz sizde canım ya annenler varken fırsatları değerlendir. Çocuklarla salı pazarı zor olur. Hava da güzel herkes doluşur şimdi. Bence çocukları bırak öyle gidin a.s.

Geçmiş olsun canım ya sprey sıktıktan sonra nazal aspiratörle çek tekrar sprey sık öyle iyi oluyor rahatlıyor kuzular a.s.

Hoşgeldin Nurten'cim. İyi olmuş keyifli geçmiş sizin için ama niye dönünce böyle oluyor kuzum ya :uhm: Götür bi bakalım yazık perişan oluyor yavrum a.s.

günaydın gülşah canım.çok saol ama allah ın takdiri diyecek bişey bulamıyorum bende çok acı çekiyor ama allahım yardımcısı olsun.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bende geldim, kepek ekmeğine sandviçimi yedim kaydirigubbakcemile3 Size bakayım dedim. İşlerime başlayayım sonra vaktim kalınca ehliyete çalışıyorum. Son ana bırakınca zor oluyor. 1 ay var yavaş yavaş çalışayım bolca soru çözeyim dedim a.s.

Dün akşam da kayınvalidemdeydik. Eve gitmeyelim kalalım dedik. 9'da Defdoş'la birlikte yattım bende. Kuzumda sağolsun gece hiç uyanmadı. Sabah 5,5'da mama yapmış getirdi kayınvalidem erken uyudu acıkmıştır diye. Onu da içince ben evden çıkarken hala deliksiz uyuyordu. Bende haftasonunun yorgunluğunu atmış oldum çok iyi oldu valla zemuszemus

Kocişte evde bugün. Bende akşam arkadaşımla Kadıköy'den elbise bakmaya gideceğim. 15 gün sonra düğün var arkadaşımızın. Şık-rahat bi elbise almam lazım. Kadıköy iyi bu konuda. Bi bakınalım bakalım.

Hadi kaçtım ben iç güç yapayım azcık a.s.

günaydınlar erken yattım erken kalktım duş aldım ...ömerin moklar bacaağaından sızmış onu yıkadım kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yapıyordum çayın suyu bitti çocuklarda amcasının odasında oynuyolar amcada uyuyordu....

tam kalaktım bide ne göreyim ömer cam ağzındaki armudun üzerine çıkmış oradan peteğe cam açık o anda felç inecek sandım..çığlık aatacaktım çocuk korkar diye bağramadım camdan sarkmış onu aldım ama komya girdim elim ayağım titriyor..komsu zile bastı çcuk sarkıyor diye yaa..düşünün..offff kaynanada eyvah düşse hapse gireceğiz diyor bana ne diyorsun sen ya dedim....kaynımda kızdı ....çok kötü oldum yaaaaaaaa

Günaydın canım sanada iyi çalışmalar a.s.

kızlar bişey sorucam size seline hep balığı buğulama tarzı fırında yapıyordum ama yemiyor artık.bende hafif yağda kızartıp veriyorum o zaman 1 balığı yiyor sizler nasıl veriyorsunuz.

Valla kayınvalidem yapıyor biliyorsun bizde balığı. O genelde fırında folya kağıdında yapıyor. Balığın aralarına , üstüne parçalar halinde tereyağı koyuyor. Folyoya sarıyor. Çok seviyoruz biz öyle. Bazen de yine aynı şekilde tereyağı parçalarıyla fırın poşetinde yapıyor. Kızartma ağır olduğu için nadir olarak yapıyoruz biz canım. Defne bazen severek yiyor. Yemezse de tarhana çorbasını çok sevdiği için çorbaya karıştırıyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Çaktırmadan yediriyoruz öyle kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım a.s. Oooo eşyaları değiştirmek zordur ya. Yorulmuşsunuzdur tabi. Haftasonu bol bol dinlen bari a.s.

Bence de ya herkes günde 1-2 kere uğrasa yeter zaten. Bazen yalnız hissediyorum valla kendimi :çok üzgünüm:

Ay birsom sen anlatırken elim ayağım titredi resmen bacım ya çok geçmiş olsun off offf Allah korumuş ya kilit falan takın şu camlara ne olur :çok üzgünüm:

birsen cnmya valla aklım çıktı ya allahım korumuşş çok dikkatli olmak lazım artık bunların hareketli zamanları kayananada pess yanii gelmiş geçmiş olsun cnm

pınarcım bide öyle deniyeyimm tereyağınla sadece gerçi teflon tavada çok az yağla kısık ateşte yapıyorum ama içim rahat değil.

kızlar eşime söyledim yaptır diye ben diyorum ben işitiorum.gerçi sabah o camları kapatımış kaynanam açmış...yoksa cam kapalı olsa denge kurup çıkamazdı...

şimdi kaynana devamlı bağrıyo çocuklara oraya gitmeyin buraya gitmeyin diye

devamlı bana bunlar kudurdu kudurdu diyip duruyor....verem olacağım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…