2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selind eiyi cnmya gece üşümüş sanırımm gözler kapalı annii ört örtt diye bağrınıyor çok güldürdü gece beni artık çoğu derdini anlatıyor bu sıpalar ya..

ayy selinime bak maşallah

kızlar duruda çok alem yağmur hadi ablası bana su getir diyor duru mutfağa gidiyor sebilden su dolduruyor ablasına getiriyor içincede yağmur hadi götür yerine diyor oda götürüp bırakıyor annemlerle çok güldük zeka kutusu bunlar ya maşallah:))))))))))
artık ihtiyaçlarını dile getiriyorlar pırlantalarımız:) maşallah onlara

slm kızlar ayyyy gergin bi sabah yaşıyorum....sabah sabah başım dönüyor tabnsiyonummu düşk bilmem
çocuklar çok kuduuryor.....onlara sabah domates ve kaşar yedirdim....sonra kavga dövüş biz kahvaltı yaptık çocuklar devamlı masamıza saldırdı....
en sonunda bir bardak çay içtim kalktım onları yıkadım şimdi kk ama bakem dedim....

sibelciğm herşey çok güzeldi cnm harikaydı
arabanızı tekrar tekrar güle güle kulllanın cnm ...kazasız belasız...
yağızım tam yağız delikanlı olmuş...

şuan ömer deli gibi ağlıyor bende deliriyorum
yazacaklarım kafamda kalmadı...k

tülaycığım çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin cnm...

banucuğum merhaba ....demek dersler yoğun korkulu rüyam.......bu benim...

kızlar ben kaçıyorum bulaşık yıkayacağım....çamaşır atacam..kuru pişireceğim çocuklara çorba yapacağım..... öptüm sizi

Günaydınlar Canlarım;

Cumartesi günü süper geçti.Sabah 6 da maraton başladı, herşeyi aklımdaki gibi yapamadım ama olsun.İlk Birsom geldi oturduk muhabbet sohbet.Kayganasını çekiştirdik baya.Sonra sıra sıra kızlar geldi.Kahvaltıya geçtik.Sonrasında kahve keyfi.Ve dağıldık.Herkese geldiği için çok teşekkür ediyorum ayaklarına sağlık.Sık sık tekrarlamalıyız bunu :)

Ferdacım ve Tubişim hediyeler için çok teşekkürler çok naziksiniz mahçup ettiniz beni.Tubişim kekini tadamadık valla ikram etmeyide unuttuk ama ben taddım süper olmuş.Tabağınıda ilk görüşmeye getireceğim inşallah :KK70:

Benimde haftasonum çok yoğun geçti.Kızlar gittikten sonra işlere giriştim.Mutfak sonra bir süpürüp hemen alışverişe :KK70: Komşumla hediye alacağımız birkaç kişi vardı.Sonra Yağızın birkaç ihtiyacını aldım.Gezdik keyif yaptık.Eve dönünce birkaç arkadaşımda kahveye geldi.Onları uğurladım.Babam geldi bizi almaya.Annemlere geçtik.Ertesi gün araba işlemleri için evraklarımızı teslim ettik.Peşinatımızı verdik.Ekim 20 si ile Kasım 5 arasında teslim edecekler.Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah.Kocişimin bana hem evlilik hem doğum günü hediyesi oldu.Uyanık aradan çıkardı böylelikle.
Bundan sonra o buluşmadan bu buluşmaya akıcaz :KK70::KK70: Sonrasında babam, tadilatım vardı ufak tefek onları halletti.Onlar alışveriş yapacaklardı kendilerine hızımı alamayıp onlarlada alışverişe gittim.Eve geldiğimde pestili çıkmıştı.O kadar yorgunumki oturduğum yerde uyuyacam bende.Böyle amma detay yazdım okurken bayılmazsınız inşallah :KK70:

Özlemcim,çok geçmiş olsun umarım mehmede gememiştir.

Nuran,tatilden dönmüşsün anladığım kadarıyla güzel geçmiş benimde çok ihtiyacım var tatile :KK43:

Hülyacım,yeni cicilerinizi güle güle giyin,keşke cumarteside gelebilseydiniz neyse sağlık olsun.Çatlama sesleri buralara kadar geldi yanlız :KK70:

Gülşahcım,camlarında olmuş hadi hayırlı olsun.Gelebilseydin güzel olurdu.Bekledik ama kısmet değilmiş.

Herkese hayırlı haftalar diliyorum.İşler beni bekler.

Günaydın bacım a.a.s Ohh bizden sonra da bayağı hareketliymişsin sende yorulmuşsun ama iyi olmuş gezmişsin boşver a.s.

GÜNAYDIN KIZLAR HERKES İYİDİR UMARIM.KIZLAR BULUŞMUŞSUNUZ GÜZEL GEÇMİŞ SEVİNDİM SİZİN ADINIZA.
SİBELcim arabanız hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.

bize gelince gittik geldik kayınpderim çok kötü kızlar ya odada yanında zor durdur ağlamamak için.çok acı çekiyor allahım kimseciklere bu illeti vermesin.eşimde bütün ailecek çok kötüler...r5abbim acil şifalar versin.bizden böyle işte yorgun bir vaziyette işe geldim.

Tülay'cım hoşgeldin canım :çok üzgünüm: Çok üzüldüm kayınpederine ya. Rabbim şifasını versin inşallah :Saruboceq:

günaydınlar herkese iyi haftalar diliyorum :))
buluşma güzel geçmiş sevindim sizin adınıza:)
bize gelince yağmura öğretmeni on sayfa ders vermiş birde dergiyi bitirin demiş haftasonu onunla uğraştım iki sayfa yazıyor sıkılıyor bende şimdiden sıkıyorum ki sorumluluğunu anlasın ödev yapmadan başka şeyler istemesin diye şimdilik böyle gidiyor
haftasonu evimizdeydik duşakabinimiz takıldı dün evi sildim süpürdüm tertemiz oldu akşamda eşimle çocuklarla eve yakın göl var oraya gittik nar topladık çok güzeldi herşey:)
hafta içide üst komşumla karşı komşum gelmek istiyormuş cuma onları ağırlamayı düşünüyorum

tülaycım tatlım geldin mi nasıl geçti kayınbaban nasıl

Günaydın Banu'cum a.s. Oyy başladı zorluk valla Allah yardımcın olsun ama en güzelini yapıyorsun. Sorumluluk almayı öğrensin a.s.

slm kızlar ayyyy gergin bi sabah yaşıyorum....sabah sabah başım dönüyor tabnsiyonummu düşk bilmem
çocuklar çok kuduuryor.....onlara sabah domates ve kaşar yedirdim....sonra kavga dövüş biz kahvaltı yaptık çocuklar devamlı masamıza saldırdı....
en sonunda bir bardak çay içtim kalktım onları yıkadım şimdi kk ama bakem dedim....

kızlar ben kaçıyorum bulaşık yıkayacağım....çamaşır atacam..kuru pişireceğim çocuklara çorba yapacağım..... öptüm sizi

Hoşgeldin canım a.s. Aman dikkat et bayılır kalırsın falan. Zorlama kendini dinlen biraz a.s.

Hava da bi enteresan ya sabah yağmur yapıyordu şimdi günlük güneşlik. Valla sabahları ne giyeceğimi şaşırıyorum kafamçokkarıştı

pınarcım sağol canım.evet burdada kapalı ama sıcak yağmur yağsada rahatlasa biraz ortalık ya:KK43:

slm kzılar
geçmiş olsun dikelriniz için çok sağolun hepiniz,sonunda mehmede de geçti grip deli oldum ya,öksürüyo,hapşırıyo,burnu akıyo,ben atlatamadm ki gittikçe kötü oldum,bid öksürük başladı bende de,gecede 34 kere üstümü değişiyorum,su gibi oluyorum ,bi de tam uyuyamadığım halde...
herkese tek te alıntı yapmıştım,zeynep sağolun yazıklarımı tek tuşla siliverdi,kucağımda şimdi,tekrar yazamıycam yine,aklımdakileri yazayım..
kızlar çok güzel bir gün geçirmişssiniz ne güzel maşallah size
pınarcım akşam rüyamda defneyi gördüm,Allah hayıra çıkarsın,maşallah ne tatlı diyorum sana,boyu falan öyle uzun ki,5-6 yaşında çocuk gibi,sen iyi bakmışssın diyorum sana,benimkine bak küçücük diyorumkaydirigubbakcemile3
hülyacım fritözünü güle güle kullan cnm
sibel arabanız hayırlı olsun cnm,kazasız belasız kullanmak nasip olur inş
gülşah camların hayırlı olsun cnm,böyle daha kuallanışlı olmuştur
nuran ıhlamur süt yapıyo mu gerçekten deneyyim bi,sütüm çok yok ya,fazla ememez beni kuzum yazıkkk...
tülay maşallah cnm seline,kayınpederine de çok üzüldüm cnm,rabbim hayırlısını veriri inş,

özlem cnm saolasın. Geçmiş olsun sizede.incir ye akşam yatarken 3-4 tane süt için faydalı canım.

birsencim zorlanıyoruz ama sonunda alışacak biz söylemeden yapmaya başlayacak derslerini:)) hayırlısıyla

pınarcım sağol canım :)))))

sibelcim şimdi okudum arabanız hayırlı olsun tatlım :)))) güle güle kazasız belasız kullanın inşallah

kızlar yemekten sonra uykum geldi valla

GÜNAYDIN KIZLAR HERKES İYİDİR UMARIM.KIZLAR BULUŞMUŞSUNUZ GÜZEL GEÇMİŞ SEVİNDİM SİZİN ADINIZA.
SİBELcim arabanız hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.

bize gelince gittik geldik kayınpderim çok kötü kızlar ya odada yanında zor durdur ağlamamak için.çok acı çekiyor allahım kimseciklere bu illeti vermesin.eşimde bütün ailecek çok kötüler...r5abbim acil şifalar versin.bizden böyle işte yorgun bir vaziyette işe geldim.

Canım teşekkürler.Kayınpederin içinde çok üzüldüm konuştuk gerçi,rabbim çektirmesin.

günaydınlar herkese iyi haftalar diliyorum :))
buluşma güzel geçmiş sevindim sizin adınıza:)
bize gelince yağmura öğretmeni on sayfa ders vermiş birde dergiyi bitirin demiş haftasonu onunla uğraştım iki sayfa yazıyor sıkılıyor bende şimdiden sıkıyorum ki sorumluluğunu anlasın ödev yapmadan başka şeyler istemesin diye şimdilik böyle gidiyor
haftasonu evimizdeydik duşakabinimiz takıldı dün evi sildim süpürdüm tertemiz oldu akşamda eşimle çocuklarla eve yakın göl var oraya gittik nar topladık çok güzeldi herşey:)
hafta içide üst komşumla karşı komşum gelmek istiyormuş cuma onları ağırlamayı düşünüyorum

tülaycım tatlım geldin mi nasıl geçti kayınbaban nasıl

birsencim zorlanıyoruz ama sonunda alışacak biz söylemeden yapmaya başlayacak derslerini:)) hayırlısıyla

sibelcim şimdi okudum arabanız hayırlı olsun tatlım :)))) güle güle kazasız belasız kullanın inşallah

Banu'cum teşekkürler.Demek Yağmurla ders yaptınız haftasonu ne güzel.Evinin eksikliklerinide tamamlıyorsun senden mutlusu yoktur :)

Birsom ne demek herzaman başımın üzerinde yeriniz var.Teşekkürler araba içinde hayırlısı bakalım umarım kısa zamanda alışırım.Sen neden sıkıldın yine böyle?

Hava da bi enteresan ya sabah yağmur yapıyordu şimdi günlük güneşlik. Valla sabahları ne giyeceğimi şaşırıyorum kafamçokkarıştı

Aynen patlıycam ne garip bi sıcak var,peşine yağmurmu yağacak ne :S

slm kzılar
geçmiş olsun dikelriniz için çok sağolun hepiniz,sonunda mehmede de geçti grip deli oldum ya,öksürüyo,hapşırıyo,burnu akıyo,ben atlatamadm ki gittikçe kötü oldum,bid öksürük başladı bende de,gecede 34 kere üstümü değişiyorum,su gibi oluyorum ,bi de tam uyuyamadığım halde...
herkese tek te alıntı yapmıştım,zeynep sağolun yazıklarımı tek tuşla siliverdi,kucağımda şimdi,tekrar yazamıycam yine,aklımdakileri yazayım..
kızlar çok güzel bir gün geçirmişssiniz ne güzel maşallah size
pınarcım akşam rüyamda defneyi gördüm,Allah hayıra çıkarsın,maşallah ne tatlı diyorum sana,boyu falan öyle uzun ki,5-6 yaşında çocuk gibi,sen iyi bakmışssın diyorum sana,benimkine bak küçücük diyorumkaydirigubbakcemile3
hülyacım fritözünü güle güle kullan cnm
sibel arabanız hayırlı olsun cnm,kazasız belasız kullanmak nasip olur inş
gülşah camların hayırlı olsun cnm,böyle daha kuallanışlı olmuştur
nuran ıhlamur süt yapıyo mu gerçekten deneyyim bi,sütüm çok yok ya,fazla ememez beni kuzum yazıkkk...
tülay maşallah cnm seline,kayınpederine de çok üzüldüm cnm,rabbim hayırlısını veriri inş,

Özlemcim sağolasın,demek mehmede de geçirdiniz kıyamam kuzuma :KK43:

özlem cnm saolasın. Geçmiş olsun sizede.incir ye akşam yatarken 3-4 tane süt için faydalı canım.
kuru incir mi cnm deneyeyim inş faydası olur ya tülay

merhaba banucum nasılsın?

kızlar ebnim mutfak yne güvelendi yaaaaa....
annem sıcak oldu şimdi dolapların diyo,yeni yapılmıştı ya aklıma gelmedi hiç
buzdolabına koyamam ki hepsini
netten baktım sarımsak koyu bişey olmaz diyo sizin bildiğiniz başka yöntemler yoksa onu deniycem artık

sibelcim merhaba tatlım evde ders su içme bahanesiyle sürekli odadan çıkmak isteyen yağmur ama alışacak inşallah zamanla:)) sen nasılsın yağızım nasıl

özlemcim iyiyim canım sen nasılsın bebişlerin nasıl

özlemcim ben bol bol su içtim aradada tatlı şeyler yedim hem duruyu emzirdim hemde prematüre doğan bebeğe süt verdim yapı meselesi belki ama su çok işe yarıyor canım
malta içeceğide sütü arttırıyor

pınarcım sağol canım.evet burdada kapalı ama sıcak yağmur yağsada rahatlasa biraz ortalık ya:KK43:

Aynen canım çok bunaltıcı valla kafamçokkarıştı

a.s.

Canım teşekkürler.Kayınpederin içinde çok üzüldüm konuştuk gerçi,rabbim çektirmesin.

Banu'cum teşekkürler.Demek Yağmurla ders yaptınız haftasonu ne güzel.Evinin eksikliklerinide tamamlıyorsun senden mutlusu yoktur :)

Birsom ne demek herzaman başımın üzerinde yeriniz var.Teşekkürler araba içinde hayırlısı bakalım umarım kısa zamanda alışırım.Sen neden sıkıldın yine böyle?

Aynen patlıycam ne garip bi sıcak var,peşine yağmurmu yağacak ne :S

Özlemcim sağolasın,demek mehmede de geçirdiniz kıyamam kuzuma :KK43:

Ay kuzum ya aklımdaydı ama hayırlı olsun demeyi atlamışım. Sen araba ben ehliyet oh oh bizi kimse tutamaz artık alkisalkisalkis

netten baktım sarımsak koyu bişey olmaz diyo sizin bildiğiniz başka yöntemler yoksa onu deniycem artık

Hiç bilmiyorum canım ya ama sarımsak işe yarar gibime geliyo :uhm:

canım ben defne yaprağı koyuyorum 10 kilodan fazla unum var maşallah hiç güvelenmedi :nazar:a.s.

kızlar bayanda araba kullanmayı bilince iyi oluyor kızları aldığım gibi istediğim yere gidebiliyorum herşeyi eşimden beklemiyorum bu sayede :)))

pınarcım ehliyetin hayırlı olsun şekerim:)))))

kızlar havalar değişiyor hastalık mevsimi dikkat etmek gerekiyor ishal salgını varmış

özlem canım ya her yere baktınızmı mutlaka güveye sebep olan bişey vardır yeni dolaba güve gelceni sanmıyorum.ama bitki çayları ne bileyimim adaçayı kekik tarzı şeylerde güvenebilir eğer varsa bi bak cnaım ya mutfağa.bide kalıp sabunlarda güveyi uzaklaştırıyor dene cnaım istersen.

X