2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

"Gelemeyenler var üzüldüm.Nurten adapazarına gidecekti,Hülyacımda tek gelemem demişti.Eseninde eşinin dükkan açılışı varmış kesin gelmiycem demiş ama ondan da ümidim yok."

Ay şu edit niye kaldırdılar yanlış yazmışım Esen kesin gelmiycem dememiş yazıcaktım :KK43:

coook uzun aradan sonra selam bacılar :)))))
ikiz annesı olmak ne zormuş dıycem sıteye o yuzden gıremıyorum falan dıycem amma bırsen cadısı yuzunden dıyemıyorum hatun ıkı cocukla hep burda helal valla kesın ben cok becerıksızım gercı benım burak ucuz cocuga bedel yanı kızım cok degıl ama oglusum fena yaramaz bu aradanazlıyı cok ısırmaya başladı her fırsatta mosmor oluyor napıcamı şaşırdım kızdım olmadı guzelce anlattım hıc sallamıyor her fırsatta yapışıyor koluna bacagına yaa
bu arada yarın buluşma yapıyormuşsunuz ohh sefanız olsun dıyeyım bol bol eglenın sımdıılık optum sızı kızlar ınsallah gelırım ( bırkac ay sonra ) :)))

ikiz annesı olmak ne zormuş dıycem sıteye o yuzden gıremıyorum falan dıycem amma bırsen cadısı yuzunden dıyemıyorum hatun ıkı cocukla hep burda helal valla kesın ben cok becerıksızım gercı benım burak ucuz cocuga bedel yanı kızım cok degıl ama oglusum fena yaramaz bu aradanazlıyı cok ısırmaya başladı her fırsatta mosmor oluyor napıcamı şaşırdım kızdım olmadı guzelce anlattım hıc sallamıyor her fırsatta yapışıyor koluna bacagına yaa
bu arada yarın buluşma yapıyormuşsunuz ohh sefanız olsun dıyeyım bol bol eglenın sımdıılık optum sızı kızlar ınsallah gelırım ( bırkac ay sonra ) :)))

ülennnn siz gezmekten gelemiyorsunuz burağa suç atama
ben gezemediğim için net vbaşındayım
bende b.paşaya taşınırsam az girerim orada kadro çok gezgin ve artı annem olduğundan benim çarşı pazar işi çok olur...neyse o günler gelsin anlarz...

semracığım hi. merak etme benim alide ömeri ısırıyor öle böle değil hemde
biri görse işkence yapmış annesi der...benimkilerde çok fenalar....mız mızlıkları olmadığından..kafam rahat ama gürültüden başım ağrıyor....

şincik ben kaçarm çocuklara yemek yedireceğim çamaşırları yerleştireceğim...sonrada vınnnn gezmeye ......çokk öptüm siziiii

Günaydınlar Herkese,

Yarın toplaşıyoruz büyük gün :KK70: çok ağır misafirlerim var.Akşamdan hazırlanmaya başlıycam sabah ancak biter :)))))

Gelemeyenler var üzüldüm.Nurten adapazarına gidecekti,Hülyacımda tek gelemem demişti.Eseninde eşinin dükkan açılışı varmış kesin gelmiycem demiş ama ondan da ümidim yok.

Birso geliyor,Pınar,Tubiş,Gülşah kesin değil,Ferda anneleri onda kesin değil,Esra kesin değil.Gülhandan hiç ses yok aradım telini açmadı.Hayırlısı olsun bakalım.

Aslında bugün kesinleştirsek süper olur bende ona göre hazırlığımı yaparım.Ara ara girip bakıcam.Okurum sizlerin yazdıklarını.

Öpüldünüz ben kaçayım işler beni bekler.

canım bence hazırlık falan yapma allah ne verdıyse onu koyarsın sofraya
bı aksılık cıkmazsa gelıcem bende opuyorum senıa.s.

semracım hoşgeldın ısırma huyu benımkındede basladı omzumdan bı yakalıyo sıpaa kızınca bıraktı 2 3 gundur çok şükürr

selam olsun hepinize hanımlar....

biz geldikkk zemuszemuszemuszemus

evet dün tubişteydik saolunsun cok güzel ağırladı bizi...kızlar ne çok uslu nede huysuzlardı ...gazel serroşu çıldırtmaya bayılıyor serroşta sürekli gazelden kaçıyordu çok komik hallaeri vardı :roflol: eglenceli güzel ve yorucu bir gün geçirdik....

uzun zamandır düşünmeme ragmen anca dün kuzen bir süpriz yaptı ve gidiyorum o tarafa götüreyim dedi evden çıkana kadarda pek sözüne güvenemedim açıkçası :eek:

Gülşahçım çocukların kilosunda değiliz zatende katı gıdar yemediklerine takmış durumdayızz....

Sibelcim malesef ki gelemiyorum inan dün bile arabayla gelmeme ragmen o tarafa özellikle dönerken anamız ağladı 6 da çıktık 9 da eve varabildik...orta bi yerde buluşma olsaydı inanın kaçırmazdım ama dün cok gözüm korktu tubişede 2 sene sonra anca giderim :roflol: bursaya gitseydim bu kadar yorulmazdım valla hee...

esencim seni aramak bir türlü nasip olmadı ya var bi hayır diyorum ama bakalım 2 telefon var ikiside tam seni arıyacağım sırada bozuldu :çok üzgünüm:şimdi kaldım 0 telefonla yeni tel almak şart oldu ..bugunluk eşimin tel.kullanıyorum yarın alıcam inş bütün numaralarımda gitti yaw kafamçokkarıştı

birsencim bacım sende kurtlandın evde oturamaz oldun hee maşAllah size tadını çıkartın valla bol bol kış gelmeden Şeniz

pınarcım eşinede geçmiş olsun..defnaş nasıl??

semra cadısı birsenin dediklerine aynen katılıyorum :tomato::tomato:

başka ne vardı unuttum yaa CADIARZUCADIARZU

ülennnn siz gezmekten gelemiyorsunuz burağa suç atama
ben gezemediğim için net vbaşındayım
bende b.paşaya taşınırsam az girerim orada kadro çok gezgin ve artı annem olduğundan benim çarşı pazar işi çok olur...neyse o günler gelsin anlarz...

semracığım hi. merak etme benim alide ömeri ısırıyor öle böle değil hemde
biri görse işkence yapmış annesi der...benimkilerde çok fenalar....mız mızlıkları olmadığından..kafam rahat ama gürültüden başım ağrıyor....

kız nerde gezdık azcık ucundan :KK70:DDDD,
ya ısırma huyunu sorma canım ya yuzu bıle mosmor aynen bırı gorse ışkence yaptık sanıcak cocuga ayy ne zaman buyuyup anlıycak bunlar ya
benımkılerın yaramazlıkların yanında en kotu huyları aglak cocukalr ozellıkle burak devamlı aglıyor sinirlerım bozuluyor o agladıkca

bu arada sen ev işini ne yaptın satamabıldınızmı evınızı

şincik ben kaçarm çocuklara yemek yedireceğim çamaşırları yerleştireceğim...sonrada vınnnn gezmeye ......çokk öptüm siziiii

ohh ıyı gezmeler canım

semracım hoşgeldın ısırma huyu benımkındede basladı omzumdan bı yakalıyo sıpaa kızınca bıraktı 2 3 gundur çok şükürr

hoşbulduk canım benımkıde benı ısırsa sorun degılde nazlıyı ısıyor kızdıkca daha cok yapıyor guzel guzel anlatayım dedım ama anlamıyorkı daha cok işimiz var galıba bunlarla

günaydın kızlar işe gitmeden bakayım dedi çoooooooooook öptüm hepinizi

Selam canım a.s.

Günaydınlar Herkese,

Yarın toplaşıyoruz büyük gün :KK70: çok ağır misafirlerim var.Akşamdan hazırlanmaya başlıycam sabah ancak biter :)))))

Gelemeyenler var üzüldüm.Nurten adapazarına gidecekti,Hülyacımda tek gelemem demişti.Eseninde eşinin dükkan açılışı varmış kesin gelmiycem demiş ama ondan da ümidim yok.

Birso geliyor,Pınar,Tubiş,Gülşah kesin değil,Ferda anneleri onda kesin değil,Esra kesin değil.Gülhandan hiç ses yok aradım telini açmadı.Hayırlısı olsun bakalım.

Aslında bugün kesinleştirsek süper olur bende ona göre hazırlığımı yaparım.Ara ara girip bakıcam.Okurum sizlerin yazdıklarını.

Öpüldünüz ben kaçayım işler beni bekler.

Kız hazırlık yapıp kendini yorma tatlım Allah ne verdiyse yicez zaten anlaşılan 3-5 kişi olucaz :çok üzgünüm:

Hoşgeldin canım a.s. Birson'un dediği gibi siz gezmekten gelemiyosunuz çakallar siziii kaydirigubbakcemile3,

İyi gezmeler canım a.s.

pınar şu senın hazır tramısu tarıfını yazarmısın tatlım..

Canım 2 bardak süt 3 kaşık un, 5 kaşık şeker, 1 yumurta. Bunu ateşte çırparak muhallebi yapıyoruz. Kaynayınca 1-2 dk daha karıştırıp alıyoruz ocaktan. İçine 1 paket labne peyniri koyup çırpıyoruz tekrar. Sonra 1 bardak suya 2 yemek kaşığı nescafe ve 2 yemek kaşığı şeker koyuyoruz. Alt keke bu karışımın yarısı ile ıslatıyoruz. Muhallebini yarısı kadarını döküp diğer kek kapatıyoruz. Kekin üzerine bıçakla minik delikler açıp kalan kahveyi dağıtıyoruz. Kalan muhallebiyi de kekin üzerine ve kanarlarına yayıyoruz. En son üzerine kakao eliyoruz. Afiyetle yiyoruz opuyorumnanaktan

selam olsun hepinize hanımlar....

biz geldikkk zemuszemuszemuszemus

evet dün tubişteydik saolunsun cok güzel ağırladı bizi...kızlar ne çok uslu nede huysuzlardı ...gazel serroşu çıldırtmaya bayılıyor serroşta sürekli gazelden kaçıyordu çok komik hallaeri vardı :roflol: eglenceli güzel ve yorucu bir gün geçirdik....

uzun zamandır düşünmeme ragmen anca dün kuzen bir süpriz yaptı ve gidiyorum o tarafa götüreyim dedi evden çıkana kadarda pek sözüne güvenemedim açıkçası :eek:

Gülşahçım çocukların kilosunda değiliz zatende katı gıdar yemediklerine takmış durumdayızz....

Sibelcim malesef ki gelemiyorum inan dün bile arabayla gelmeme ragmen o tarafa özellikle dönerken anamız ağladı 6 da çıktık 9 da eve varabildik...orta bi yerde buluşma olsaydı inanın kaçırmazdım ama dün cok gözüm korktu tubişede 2 sene sonra anca giderim :roflol: bursaya gitseydim bu kadar yorulmazdım valla hee...

esencim seni aramak bir türlü nasip olmadı ya var bi hayır diyorum ama bakalım 2 telefon var ikiside tam seni arıyacağım sırada bozuldu :çok üzgünüm:şimdi kaldım 0 telefonla yeni tel almak şart oldu ..bugunluk eşimin tel.kullanıyorum yarın alıcam inş bütün numaralarımda gitti yaw kafamçokkarıştı

birsencim bacım sende kurtlandın evde oturamaz oldun hee maşAllah size tadını çıkartın valla bol bol kış gelmeden Şeniz

pınarcım eşinede geçmiş olsun..defnaş nasıl??

semra cadısı birsenin dediklerine aynen katılıyorum :tomato::tomato:

başka ne vardı unuttum yaa CADIARZUCADIARZU

Sağolasın canım. Defdoş'da iyi keyfi yerinde çok şükür a.s.

Ohhh resimleri gördüm bayıldım valla iyi yaptınız. Ama yarın da gelseydin keşke ya :çok üzgünüm: Gerçi çocukla zor ama :çok üzgünüm:

pınarcım inan ben sizden daha cok istiyorum aklım sizde kalacak ama ..dediğim gibi normal arabayla bu kadar yorulduysak hem gazel hem ben otobüsle falan yollarda perişan oluruz valla :KK43:( birde sıkıldıkça emmek istiyor yolda ..tek göğüste değil 2 si birden açık olacakmış defnoş gibi :KK43:( rezil oluruz vallla :KK43:((

pınarcım inan ben sizden daha cok istiyorum aklım sizde kalacak ama ..dediğim gibi normal arabayla bu kadar yorulduysak hem gazel hem ben otobüsle falan yollarda perişan oluruz valla :KK43:( birde sıkıldıkça emmek istiyor yolda ..tek göğüste değil 2 si birden açık olacakmış defnoş gibi :KK43:( rezil oluruz vallla :KK43:((

Ay ay çok iyi anlıyorum ben o yüzden Defne'siz gidicem büyük ihtimalle. Yollarda rezil olmayı göze alamıyorum. Biz ne yapıcaz bu zillilerle ya. Akşam beni görür görmez daha yüzme bakmadan memelere saldırıyor. Yatana kadar memede. Belki işe başlayınca unutur bırakır dedim ama yok valla iyice yapıştı :umursamaz:

Bende gittim ehliyet için sağlık raporumu aldım. Dünde resimleri bastırmıştım. Diploma fotokopimi de çektirdim mi evraklar tamam. Pazartesi kayıt olucam zaten son günmüş kafamçokkarıştı Yumurta kapı ve sıkışma olayı bendeki her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar!
Uzun bir aradan sonra bilmem beni hatırlarmısınız? Çok nadirde olsa girip okuyup çıkıyorum.
Ekimde işe başlayacağım. Benim gibi olup yaklaşık 16 aylıkken işe başlayan varmı bilmiyorum ama beni çok fena geriyor. Tek başına baktığım için Özgü ile yapışık haldeyiz. Tuvalete bile gittiğimde hadi kalkhadi kalk diye bağıran bi çocuk. Nasıl yapacam bilmiyorum. Elbet alışacak ama çok duygusal herşeye ağlayan bir çocuk. umarım çok fazla etkilenmez. Ay şimdiden çok suçluluk duygusu içine girdim.
İşe başladığımda daha sıkı takp ederim artık butopği.
herkese iyi akşamlar.

Merhaba arkadaşlar!
Uzun bir aradan sonra bilmem beni hatırlarmısınız? Çok nadirde olsa girip okuyup çıkıyorum.
Ekimde işe başlayacağım. Benim gibi olup yaklaşık 16 aylıkken işe başlayan varmı bilmiyorum ama beni çok fena geriyor. Tek başına baktığım için Özgü ile yapışık haldeyiz. Tuvalete bile gittiğimde hadi kalkhadi kalk diye bağıran bi çocuk. Nasıl yapacam bilmiyorum. Elbet alışacak ama çok duygusal herşeye ağlayan bir çocuk. umarım çok fazla etkilenmez. Ay şimdiden çok suçluluk duygusu içine girdim.
herkese iyi akşamlar.

Bozon'cum hoşgeldin canım a.s. Özletiyorsunuz valla kendinizi a.s.

Ben bu ay başında başladım. Aynen dediğin gibi hala haftasonları Defne ile yapışık ikiz gibidiyiz ama onun dışında hafta içi babanesi bakarken hiç sorun çıkarmıyor çok şükür. Alışır merak etme sen a.s. Birde sabhları sakın kaçma ondan. İşe gittiğini ilk günden itibaren bilsin. Mama alıp gelicem de alışşsın. Yoksa hergün gizli gizli kaçmak zorunda kalırsın zor olur. ben Defne'ye mama alıp gelicem diyorum el sallıyor güle güle diyor a.s.
Kim bakacak bu arada?

Bende kaçıyorum kızlar. Hadi iyi haftasonları herkese a.s.

Yarın Allah izin verirse Siboş'da görüşmek üzere muckkk a.s.

Bozon'cum hoşgeldin canım a.s. Özletiyorsunuz valla kendinizi a.s.

Ben bu ay başında başladım. Aynen dediğin gibi hala haftasonları Defne ile yapışık ikiz gibidiyiz ama onun dışında hafta içi babanesi bakarken hiç sorun çıkarmıyor çok şükür. Alışır merak etme sen a.s. Birde sabhları sakın kaçma ondan. İşe gittiğini ilk günden itibaren bilsin. Mama alıp gelicem de alışşsın. Yoksa hergün gizli gizli kaçmak zorunda kalırsın zor olur. ben Defne'ye mama alıp gelicem diyorum el sallıyor güle güle diyor a.s.
Kim bakacak bu arada?

Saol canım. Sende yeni başladın demek.
nasıl olacak bilmiyorum. sanırım sen sık sık bırakıyordun DEfne'yi annene yada kayınvalidene. benim öyle bir şansımda olmadı hiç. Sadece ramazanda annemler gelince bırakmıştım. Ama tüm gün değil tabiki.
Benimde kayınvalide bakacak şimdilik. 3-4 ay sonra annem. böyle dönüşümlü olacak. aynı şehirde olmadığımız için her iki taraf içinde zor olacak.
Kadına 2 hafta önce gel Özgü sana alışsın dedim. kadın yine bildiğini okuyor. 4-5 gün önce gelecekler kayınpederle. AYY şimdiden şiiştim ben. Daha hiç tüm gün vakit geçirmiş değil bakalım ne olacak.
Sabah gidrken kaçma demişsin ama Özgü'nün deliksiz uyuyduğu vakitler sabah 6 ile 9-10 arası. (daha hala uyku düzeni oturmadı. beni emdiği sürecede oturcak gibi görünmüyor:KK43:( )
bende kaçmak istemiyorum ama mecbur uyanddıracam. ençokta kayınvalide sinirlenecek uykuyu çok sever kendileri.
ayy akşam akşam gerdim sizi. inşallah güzel haberlerle dnerim bir dahakine.

merhaba kızlar alıntı yapmadan hekese yazayımm

seherimcnm benim valla ne zaman laf dinleyecekler biilmiyorum cnm ya

evet senin kuzular ağlak biraz ondan zor haklısın yani....benimkilerin çok şükür ağlaması yok işte....
evim satılmadı cnm fiyatı düşürdük belki kaynanamda kalırken satılırda buradan direk yeni evimize gideriz diyoruz.....

hülyacnm babamız evdeyken gezelim dedik...ne yapalım havalarda soğdu....bide baba olmayınca gezemiourz.....

pınarcnm yarın görüşürz tam hava bugün güzel dedim hava yağmaya başladı hoş önemli değil ama şemsiye taşımayı sevmiyorum...

neyseee ben anlatimmm efendim öğleden sonra çocukları besledik giydirdik
çıktık bakırköye..kayınvalidem bakırköy meydana yakın....
15-20 dk yürünüyor ....gerci dk. tutmaadm belkide daha fazla neyse bilmiyorum pek.....
ama biz yürüyoruz...
neyse gittik bakınmaya ilk girdiğim mağzada beğendim çok şıkdık bişi değildi ama hoştu
30 tl idi...ama diğer mağzalarada bakalım dedim....bi mağzaya girdim....yüzde 70 indirimde varmış..
eşime dedim gel girelim ikiz arabası ile olduğumuzdan...ilk kata girdi
bayan katı 2 kattaydı asansörle çıkalım dedim....
sonuçta fikrini alıyorum beğenmediğinde kavga ediyoruz....neyse ben asansörü çağırdım...kapıya geldi
bu araba girmez buraya dedi..girer cnm dedim tekerlekleri döndü çevir düz girer dedim...yok dedi
benle tartışıyor mağzanın ortasıında salak gibi kaldm orada bi sinirlendim.....söylene söylene çıktım...
çıktık bana yolda el hareketi yapıyor....o kadar uyuz oldumki başladık tartışmaya
annem doğru söylüyor erkeklerin iki çanağa varsa birine tüküreceksin...
dedim ben ucuz olsun diyorum sen böyle yapıyorsun he dedim...hemen eskiden gittiğim mağzalara gittim büyük bedenler mağzaları bilenler bilir pahalı oluyor 44 beden nede olsa artık baddal boy ülkemizde...xs çıktı 44 bedenimiz büyük beden oldu...neyseeee bir bluz sadece yaa 100 tl dedim çüşş içim yine elvermedi azckda gcıklık olsun diye dolaştırdım.....diğer mağzaya gittik orasıda tek bluz yok genelde elbise satıyoruz dedi...onuda es geçtim bir kaç yer daha girdim ...sonra çok sık gittiğim bi mağza vardı oraya girdim bluzlar çok kadınsı ...elbise dedim bakim bir bluz 90 dan başlıyor....elbiseler 12 den 180 kadar gidiyor....neyse dedim abiye olmasın ama bir yemekte bayramda seyranda giyeceğim bişi olsun dedim....neyse 3 elbise denedim....ama kocam yine üst katta kaldı topladım eşyaları çıktım yukarı.......neyse beğendi. sonuç bir kızgınlığım kocama 130 tl patladı...ama bayrama bişey almam artık.....sinir stre geldik eve baktım sitede kadınlarla kaynanam oturuyor çardakta....bizde takıldık.....
eve geldik şincikk

Merhaba arkadaşlar!
herkese iyi akşamlar.
hoşgeldin canım
işe başlayaınca zorlanacaksın ama bu kzuuların hepsi böyle tuvalete beraber gidiyoruz çoğu zaman zeyneple bizde
inş çabucak alışır kuzum yokluğuna
merhaba kızlar alıntı yapmadan hekese yazayımm

seherimcnm benim valla ne zaman laf dinleyecekler biilmiyorum cnm ya

evet senin kuzular ağlak biraz ondan zor haklısın yani....benimkilerin çok şükür ağlaması yok işte....
evim satılmadı cnm fiyatı düşürdük belki kaynanamda kalırken satılırda buradan direk yeni evimize gideriz diyoruz.....

hülyacnm babamız evdeyken gezelim dedik...ne yapalım havalarda soğdu....bide baba olmayınca gezemiourz.....

pınarcnm yarın görüşürz tam hava bugün güzel dedim hava yağmaya başladı hoş önemli değil ama şemsiye taşımayı sevmiyorum...

neyseee ben anlatimmm efendim öğleden sonra çocukları besledik giydirdik
çıktık bakırköye..kayınvalidem bakırköy meydana yakın....
15-20 dk yürünüyor ....gerci dk. tutmaadm belkide daha fazla neyse bilmiyorum pek.....
ama biz yürüyoruz...
neyse gittik bakınmaya ilk girdiğim mağzada beğendim çok şıkdık bişi değildi ama hoştu
30 tl idi...ama diğer mağzalarada bakalım dedim....bi mağzaya girdim....yüzde 70 indirimde varmış..
eşime dedim gel girelim ikiz arabası ile olduğumuzdan...ilk kata girdi
bayan katı 2 kattaydı asansörle çıkalım dedim....
sonuçta fikrini alıyorum beğenmediğinde kavga ediyoruz....neyse ben asansörü çağırdım...kapıya geldi
bu araba girmez buraya dedi..girer cnm dedim tekerlekleri döndü çevir düz girer dedim...yok dedi
benle tartışıyor mağzanın ortasıında salak gibi kaldm orada bi sinirlendim.....söylene söylene çıktım...
çıktık bana yolda el hareketi yapıyor....o kadar uyuz oldumki başladık tartışmaya
annem doğru söylüyor erkeklerin iki çanağa varsa birine tüküreceksin...
dedim ben ucuz olsun diyorum sen böyle yapıyorsun he dedim...hemen eskiden gittiğim mağzalara gittim büyük bedenler mağzaları bilenler bilir pahalı oluyor 44 beden nede olsa artık baddal boy ülkemizde...xs çıktı 44 bedenimiz büyük beden oldu...neyseeee bir bluz sadece yaa 100 tl dedim çüşş içim yine elvermedi azckda gcıklık olsun diye dolaştırdım.....diğer mağzaya gittik orasıda tek bluz yok genelde elbise satıyoruz dedi...onuda es geçtim bir kaç yer daha girdim ...sonra çok sık gittiğim bi mağza vardı oraya girdim bluzlar çok kadınsı ...elbise dedim bakim bir bluz 90 dan başlıyor....elbiseler 12 den 180 kadar gidiyor....neyse dedim abiye olmasın ama bir yemekte bayramda seyranda giyeceğim bişi olsun dedim....neyse 3 elbise denedim....ama kocam yine üst katta kaldı topladım eşyaları çıktım yukarı.......neyse beğendi. sonuç bir kızgınlığım kocama 130 tl patladı...ama bayrama bişey almam artık.....sinir stre geldik eve baktım sitede kadınlarla kaynanam oturuyor çardakta....bizde takıldık.....
eve geldik şincikk
iyi yapmışssın cnm cicini güle güle kullan
erkekler neden böyle anlamıyorum bende
ama annenin sözü süper tek geçtim valla
:teytey:ayy bayılıyorum cuma gunlerıneee
çok şükür bu haftada bıttı
bızım askerın ayın 15de yemın torenı varmıs ben gıdemıcem duruyla o yolu göze alamıyorum nasılsa kurbanda gelıcek inşallah inşallah doguya falan düşmezde hudut egıtımı verıyolarmış yoksa annemı tutana askolsun
dun babamı aramıs bı ıhtıyacınız varmı dıye sormuş babam agladım valla ben gunlerıde gorecekmıydım dıye söylenıyorr:roflol:askerlık adama neler yaptırıyo ınsallah bozulmazda boyle gıder bundan sonraaa
neysem sabah sabah cok guldum :roflol:
buaksam cocukluk arkadasaıma caya gıdıyorum uskudara...
durunun kulaklarını deldıreyım dıyorum ama hastane bulamadım kuyumcudada deldırmek ıstemıyorum bakalım artık nasıp

cnm ya bende deldirmek isitşyorum zeynebin kulaklarını ama korkuyorum valla
eczanede deliyorlar burda bizim
konuştum geçenlerde
soğutucu sprey sıkıyorlarmış önce acımaz dedi
ama abla çok küçük kızın daha spreyi sıkınca korkup ağlıyorlar şöyle 2-3 yaşına gelsin öyle yaptır dedi

X