iyi akşamlar herkese
tülaycım iyi yolculuklar
iyi akşamlar banua.s.
iyi eğlenceler pınarcım..siz yakında evı uskudara tasırsınız gıbı gelıyor bana:))
selam canlar,,,
kac gündür yazamadım fırsat olmadı..
kızlar ben buluşmaya gelemiyorumeşim hala oğlumu adap.götürecek onlar giderken annem benide götürün bari salça falan yaparım dedi, ee annm gidince benim gelmem tamamen suya düştü annemde sende gel bari kandır kocanı bi kacgün gün kalın dedi bende buluşaya gidemeyecem madem adp. gidelim dedim benimki ok verdi yani yrn adap. gidiyoruz kızlar...
sibelim kusura bakma başka sefere inş. daha ortak noktada bi buluşma daha ayralayalım kuzularıda getirelim kız gülhan ona göre ayarla gelişini :) kadıköy falan olsun herkes kolayca gelsin diyorum he? ama havalar soğumadan yapalım bunu...
gecmişe bakamdım bugunde kocişimin doğu günü saatlerdir pcdeyim.. azcık adamımla ilgileneyim :)
off ya defne de bi iishalki sormayın bugun yine doktordaydık(( ishal maması verdi.. dişten veya antibiyotikten olabilirmiş ama ilacı keseli 3gün oldu ilacı kestikk ishal başladı.. bilemedik yani,
adapazarında beter olup gelmeyiz inş... keyfi fallan yerinde cok şükür amaneyese alttan cıkıyo.
hadi şans dileyin sorunsuz gidip gelelim inş.
bu arada oto koltugu aldık bugun sonunda azcık rahat ettim hic durmuyodu arabaya bindikmi bagrınıyodu bugun biraz gezdirdik dışarsını izledi hoşuna gitti :) bakalım yrn uzun yolda ne yapcak..
hadii ben kactım canta hazırlma işi yarına kaldı.. öpüyorum iyi geceler..
günaydnlar...biz erkenden kalktıık....eve gideceğiz bir kaç parça bişey alacağız....
günaydin kizlar a.s.
bugun hülya ve gazel bana geliyor :) süpriz bi gelişme oldu ama iyi oldu valla :) hülyanin kuzeni mal dagitimi için pendike geliyormu perşembe günleri..yazinda bikaç kere getircekti hülyayi ama hep iptal oldu..bu seferde kesin bişey cikar diye korktum haberim oldugundan beri :) ama neyseki evden cikmişlar azönce :) biraz gec oldu ama gelebilen varsa gelsin buyursun beklerim :) bikaç iptal olunca gene güvenemedim :) oyuzden ancak emin olunca sizede yazayim dedim :) hülya bile emin degildi sabah :))) hazirlandik ama bilmem gelebilcezmi diyordu :)))
pinarcim oh keyifler yapilmiş,nargileler içilmiş,gezmelere gidilmiş :) ya inşaAllah eşin taksiyle gönderirde defdefide getirirsin sibosa..kuzucukta özlemiş sizi demek aksam..kiyamam yaa..
efem bize gelince cok yorgunuz ya..dün sabahtan anneme gittim 9 gibi..3te cikip eve geldim..aksama kayinvalidemle kaynim yemege geleceklerdi..4te eve geldim..alişveriş için gene dişari firladim..geldim yemek yaptim..onlar geldiler gittiler 22ye dogru..ay bende bi cay içip hemen yattim valla..acaip yorulmusum..kac gündürde temizlik yapiyorum..kış yerleşimine geciyorum yavastan..ama bitmiyor iş ya..valla sinir basiyor bazen..hele bide eşimlede bikaç giciklik yaşayinca hepten kendimi işe vuruyorum..aslinda bi açidan iyi oluyor..hareket olmus oluyor ekstradan :) iyi tarafindan bakalim dimi ama :)) oyy işte böyle..yarinda annemle babam gelecek inşaAllah..bende ütülerimi yaparim o arada..hatta şimdi baslasam iyi olur hülya gelene kadar bikaç bişey ütüleyeyim..
yok ama ben artik karar verdim..liste yapicam..böyle ne işim bitiyor ne gücüm kaliyor ya..hem yemek listesi hem iş(aylik işler,haftalik işler,çamasir günü,ütü günü vs gibi) listesi hem alişveriş listesi yapicam..yoksa bitmiyor..en güzeli plan yapmak..alişveriş bile bitmiyor ya..
ay bri dokun bin ah işite döndüm geneDD hadi öptüm sizi muckssss ben ütüye kacar :) paiiiiiiiiiiiiii
gunaydın bacılarrrr
pınarcım gunaydınnn oh ne guzel senın eşinde evdeymişş darısı benımkının başınaaa:))
bızım camcıdan hala ses yok gelırsem suprıs olucak yanı sıbelden adresı aldım nasılsa çat kapı dayanırız kapıya artık zemuszemus
huuuu hatunlarrrrr kımsecıkler gelmemiş benden sonraaa
havalar bozmaya maglum tam grıp mevsımı grıp aşısı hakkında ne düşünüyosunuz bu sene erken seneye vurdururum dıyorum bagısıklık sıstemı güçlensın dıye fakat kararsızım