2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde arkadaşlarla buluşacağız akşam. Önce kız arkadaşımla alışveriş yapacağız sonra da kocişlerle nargile keyfi. Ufaktan toparlanayım. Öptüm sizi kızlar yarın görüşürüz a.s.

iyi akşamlar banua.s.
iyi eğlenceler pınarcım..siz yakında evı uskudara tasırsınız gıbı gelıyor bana:))

iyi akşamlar banua.s.
iyi eğlenceler pınarcım..siz yakında evı uskudara tasırsınız gıbı gelıyor bana:))

Valla yakına bi yere gelelim diyorum eşime ama evimiz daha yeni. 2 senelik. Mutfağını , parkelerini falan hep kendi istediğim gibi yaptırdım. Şimdi satsak günah olacak onca masrafa. En azından biraz daha oturalım diyoruz ama gönlüm hep bu tarafta yerimseniben

Hadi kaçtım ben bacılar azcık süslendim gideyim. Defdoş'da babanesiyle tam 2,5 saattir parktaymış. Salıncaktan alamıyorum diyo kayınvalidem. Şimdi eve döner biraz uyur en azından bu yorgunlukla. Ben gittiğimde de uyanmış olur güzelce oynaşırım kuzumla opuyorumnanaktan

selam canlar,,,

kac gündür yazamadım fırsat olmadı..

kızlar ben buluşmaya gelemiyorum :KK43: eşim hala oğlumu adap.götürecek onlar giderken annem benide götürün bari salça falan yaparım dedi, ee annm gidince benim gelmem tamamen suya düştü annemde sende gel bari kandır kocanı bi kacgün gün kalın dedi bende buluşaya gidemeyecem madem adp. gidelim dedim benimki ok verdi yani yrn adap. gidiyoruz kızlar...
sibelim kusura bakma başka sefere inş. daha ortak noktada bi buluşma daha ayralayalım kuzularıda getirelim kız gülhan ona göre ayarla gelişini :) kadıköy falan olsun herkes kolayca gelsin diyorum he? ama havalar soğumadan yapalım bunu...

gecmişe bakamdım bugunde kocişimin doğu günü saatlerdir pcdeyim.. azcık adamımla ilgileneyim :)
off ya defne de bi iishalki sormayın bugun yine doktordaydık :KK43:(( ishal maması verdi.. dişten veya antibiyotikten olabilirmiş ama ilacı keseli 3gün oldu ilacı kestikk ishal başladı.. bilemedik yani,
adapazarında beter olup gelmeyiz inş... keyfi fallan yerinde cok şükür amaneyese alttan cıkıyo.

hadi şans dileyin sorunsuz gidip gelelim inş.
bu arada oto koltugu aldık bugun sonunda azcık rahat ettim hic durmuyodu arabaya bindikmi bagrınıyodu bugun biraz gezdirdik dışarsını izledi hoşuna gitti :) bakalım yrn uzun yolda ne yapcak..
hadii ben kactım canta hazırlma işi yarına kaldı.. öpüyorum iyi geceler..

günaydnlar...biz erkenden kalktıık....eve gideceğiz bir kaç parça bişey alacağız....

selam canlar,,,

kac gündür yazamadım fırsat olmadı..

kızlar ben buluşmaya gelemiyorum :KK43: eşim hala oğlumu adap.götürecek onlar giderken annem benide götürün bari salça falan yaparım dedi, ee annm gidince benim gelmem tamamen suya düştü annemde sende gel bari kandır kocanı bi kacgün gün kalın dedi bende buluşaya gidemeyecem madem adp. gidelim dedim benimki ok verdi yani yrn adap. gidiyoruz kızlar...
sibelim kusura bakma başka sefere inş. daha ortak noktada bi buluşma daha ayralayalım kuzularıda getirelim kız gülhan ona göre ayarla gelişini :) kadıköy falan olsun herkes kolayca gelsin diyorum he? ama havalar soğumadan yapalım bunu...

gecmişe bakamdım bugunde kocişimin doğu günü saatlerdir pcdeyim.. azcık adamımla ilgileneyim :)
off ya defne de bi iishalki sormayın bugun yine doktordaydık :KK43:(( ishal maması verdi.. dişten veya antibiyotikten olabilirmiş ama ilacı keseli 3gün oldu ilacı kestikk ishal başladı.. bilemedik yani,
adapazarında beter olup gelmeyiz inş... keyfi fallan yerinde cok şükür amaneyese alttan cıkıyo.

hadi şans dileyin sorunsuz gidip gelelim inş.
bu arada oto koltugu aldık bugun sonunda azcık rahat ettim hic durmuyodu arabaya bindikmi bagrınıyodu bugun biraz gezdirdik dışarsını izledi hoşuna gitti :) bakalım yrn uzun yolda ne yapcak..
hadii ben kactım canta hazırlma işi yarına kaldı.. öpüyorum iyi geceler..

Nurten'cim gelememene üzüldüm valla ya :çok üzgünüm: Neyse sağlık olsun ne diyelim hayırlı yolculuklar size. Defne'de kolatuunu güzel günlerde kullansın. İnşallah severde sorunsuz gidersiniz. Zira biz Defdef'e hiç sevdiremedik :1no2:

Eşinin d.günü de kutlu olsun canım. Nice senelere olsun inşallah a.s.

Defne'me de geçmiş olsun. İlacı kesmişsiniz niye öyle oldu ki kuzum ya :uhm: Allah'tan keyfi yerindeymiş. Aman bol bol sulu şeyler verde halsiz kalmasın kuzum a.s.

günaydnlar...biz erkenden kalktıık....eve gideceğiz bir kaç parça bişey alacağız....

Günaydın canım. Hadi gidin bakalım. Canın mı sıkkın senin?

Günaydın bacılar a.s.

Akşamdan beri iki kişi yazmış yani herkes okuyup kaçıyor heralde valla binicem tepenize he :eek:klava:

Bizde akşam eve 10 gibi gittik. Defne acaip uykusu olduğu halde inatla uyumamış. Beni gördü bi 5 dk oynaştık , emdi 2 dk'da uyudu. Bizi beklemiş kuzum opuyorumnanaktan

Akşam fazla oynayamadık diye sabah 7'de uyanınca uyutmadım bende. 1 saat yatakta bi sağa bi sola tepinip, yuvarlanıp durduk. Özlem giderdik kuzumla. Bugün eşimde evde yani kayınvalidemde. Gezdiricek Defdoş'u. Keyif günü baba kızın zemuszemus

Bende geldim işe. Şimdi kahvaltı edicem. Buralardayım a.s.

günaydin kizlar a.s.

bugun hülya ve gazel bana geliyor :) süpriz bi gelişme oldu ama iyi oldu valla :) hülyanin kuzeni mal dagitimi için pendike geliyormu perşembe günleri..yazinda bikaç kere getircekti hülyayi ama hep iptal oldu..bu seferde kesin bişey cikar diye korktum haberim oldugundan beri :) ama neyseki evden cikmişlar azönce :) biraz gec oldu ama gelebilen varsa gelsin buyursun beklerim :) bikaç iptal olunca gene güvenemedim :) oyuzden ancak emin olunca sizede yazayim dedim :) hülya bile emin degildi sabah :))) hazirlandik ama bilmem gelebilcezmi diyordu :)))

gülhancim bora iyileşmiş cok sukur..günlere baslicaksin he :)) cocukla günde süper olur he :)) yedigini harcarsin bolbol :)) ee sen ne zaman geliyorsun şimdi? hala kesinleşmedimi yaa? sibele gelmicenmi yoksaaa?

nurtencim geçmiş olsun kuzum ishal olmus ya :KK43: sibelede gelemiyormussun :KK43: anam bi iyi haber verseydin bari be..hadi hayirli yolculuklar..inşaAllah güzel gecerde bari böyle iyi haber verirsin :) eşininde dogumgünü kutlu olsun,nice mutlu yillara a.s.

pinarcim oh keyifler yapilmiş,nargileler içilmiş,gezmelere gidilmiş :) ya inşaAllah eşin taksiyle gönderirde defdefide getirirsin sibosa..kuzucukta özlemiş sizi demek aksam..kiyamam yaa..

birsencim hayirdir pek bi gergin gibisin..bişi yoktur inşaAllah kuzum?

tutkuncum ay ben bile fitik oldum o kadina ya..ne demek sen mamayla besledin..mamayla beslenen cocugun anneye ihtiyaci olmuyormuymus? ayyy gicik oluyorum böyle tiplere ya..cok iyi yapmişsin..herkes kendini ona göre ayarlasin napalim yani..fazla tevazu gösterince gercek saniyorlar hakketen..hadi inşaAllah gelirsin bekliyoruz :)

ferdacim ses seda yok :) annesi geldi..kardesleri geldi :) unuttu bizi cadi gezmekten :))

gülşahcim geliyorsun dimi inşaAllah?

aysecim oyy kiyamam demek altina yapti cocuk he..ay nasil kastiysa kendini artik :KK43:((

esencim sen nasilsin ya? okul basladi yüzünü göremez olduk hepten :)

tülaycim hayirli yolculuklar sanada canim a.s.

efem bize gelince cok yorgunuz ya..dün sabahtan anneme gittim 9 gibi..3te cikip eve geldim..aksama kayinvalidemle kaynim yemege geleceklerdi..4te eve geldim..alişveriş için gene dişari firladim..geldim yemek yaptim..onlar geldiler gittiler 22ye dogru..ay bende bi cay içip hemen yattim valla..acaip yorulmusum..kac gündürde temizlik yapiyorum..kış yerleşimine geciyorum yavastan..ama bitmiyor iş ya..valla sinir basiyor bazen..hele bide eşimlede bikaç giciklik yaşayinca hepten kendimi işe vuruyorum..aslinda bi açidan iyi oluyor..hareket olmus oluyor ekstradan :) iyi tarafindan bakalim dimi ama :)) oyy işte böyle..yarinda annemle babam gelecek inşaAllah..bende ütülerimi yaparim o arada..hatta şimdi baslasam iyi olur hülya gelene kadar bikaç bişey ütüleyeyim..

yok ama ben artik karar verdim..liste yapicam..böyle ne işim bitiyor ne gücüm kaliyor ya..hem yemek listesi hem iş(aylik işler,haftalik işler,çamasir günü,ütü günü vs gibi) listesi hem alişveriş listesi yapicam..yoksa bitmiyor..en güzeli plan yapmak..alişveriş bile bitmiyor ya..

ay bri dokun bin ah işite döndüm gene :KK70:DD hadi öptüm sizi muckssss ben ütüye kacar :) paiiiiiiiiiiiiii

gunaydın bacılarrrr:emir_bebek:
bırsencımm nasıl gıdıyor kayganalı hayat?eşinde evde ohh keyıfler yerındedır umarım

pınarcım gunaydınnn oh ne guzel senın eşinde evdeymişş darısı benımkının başınaaa:))

nurtencım ıyı yolculuklar canım memlekete gıdıyormuşsun...kış hazırlıklarınıda yaparsınız ne guzelll defneyede degısıklık olurr ıshalı acaba sudanmı ya?kaynatıp vermeyı denesen hazır suyu bunyesı cok hassas anladıgım kadarıyla defnenın...onlar hasta olmasın dıye duam valla
bızım camcıdan hala ses yok gelırsem suprıs olucak yanı sıbelden adresı aldım nasılsa çat kapı dayanırız kapıya artık zemuszemus

tugba gelmiş kaçmışş hoşgeldın sekerım kolay gelsın ütülerin için
hulyayla rahat rahat oturun sız ,arada burayada laf atın amaazemuszemus
denk gelmiş sansınıza rahat rahat gelır gıder odaa ıyı muhabbetler sızee
buarada plan yapmakla bıtmez bacım bu işlerrr benım gıbı yap ben aylık cıkıyorum alısverıse herseyı alıyorum eksıklerde ufak tefekler oluyorr onlarıda bakkaldan halledıyosun bıraz kabarık oluyor fatura ama zırt pırt mısafır geldı koş markete yapmıyosun bı pazarımı bırakıyorum
tavsıye ederım aylık alısverısiii

huuuu hatunlarrrrr kımsecıkler gelmemiş benden sonraaa
havalar bozmaya maglum tam grıp mevsımı grıp aşısı hakkında ne düşünüyosunuz bu sene erken seneye vurdururum dıyorum bagısıklık sıstemı güçlensın dıye fakat kararsızım

günaydin kizlar a.s.

bugun hülya ve gazel bana geliyor :) süpriz bi gelişme oldu ama iyi oldu valla :) hülyanin kuzeni mal dagitimi için pendike geliyormu perşembe günleri..yazinda bikaç kere getircekti hülyayi ama hep iptal oldu..bu seferde kesin bişey cikar diye korktum haberim oldugundan beri :) ama neyseki evden cikmişlar azönce :) biraz gec oldu ama gelebilen varsa gelsin buyursun beklerim :) bikaç iptal olunca gene güvenemedim :) oyuzden ancak emin olunca sizede yazayim dedim :) hülya bile emin degildi sabah :))) hazirlandik ama bilmem gelebilcezmi diyordu :)))

pinarcim oh keyifler yapilmiş,nargileler içilmiş,gezmelere gidilmiş :) ya inşaAllah eşin taksiyle gönderirde defdefide getirirsin sibosa..kuzucukta özlemiş sizi demek aksam..kiyamam yaa..

Sağolasın Tubiş'im. Bakalım belki kendi getirirse kuzumla gelmiş olurum iyi olur a.s.

Ohhh Hülya ve Gazel geliyor he. İyi keyifler size. Bizim yerimize de sohbet edin. Öpüyorum hepinizi a.s.

efem bize gelince cok yorgunuz ya..dün sabahtan anneme gittim 9 gibi..3te cikip eve geldim..aksama kayinvalidemle kaynim yemege geleceklerdi..4te eve geldim..alişveriş için gene dişari firladim..geldim yemek yaptim..onlar geldiler gittiler 22ye dogru..ay bende bi cay içip hemen yattim valla..acaip yorulmusum..kac gündürde temizlik yapiyorum..kış yerleşimine geciyorum yavastan..ama bitmiyor iş ya..valla sinir basiyor bazen..hele bide eşimlede bikaç giciklik yaşayinca hepten kendimi işe vuruyorum..aslinda bi açidan iyi oluyor..hareket olmus oluyor ekstradan :) iyi tarafindan bakalim dimi ama :)) oyy işte böyle..yarinda annemle babam gelecek inşaAllah..bende ütülerimi yaparim o arada..hatta şimdi baslasam iyi olur hülya gelene kadar bikaç bişey ütüleyeyim..

yok ama ben artik karar verdim..liste yapicam..böyle ne işim bitiyor ne gücüm kaliyor ya..hem yemek listesi hem iş(aylik işler,haftalik işler,çamasir günü,ütü günü vs gibi) listesi hem alişveriş listesi yapicam..yoksa bitmiyor..en güzeli plan yapmak..alişveriş bile bitmiyor ya..

ay bri dokun bin ah işite döndüm gene :KK70:DD hadi öptüm sizi muckssss ben ütüye kacar :) paiiiiiiiiiiiiii

Dün iyi iş halletmişsin valla bacım helal olsun. Hem gezmişsin hem misafir ağırlamışsın alkisalkisalkis

Liste iyi olur ya en azından ne yapıp yapmadığını bilirsin ama hiç bana göre değil ya. Ben eksikleri alışveriş listesine bile yazmaya üşeniyorum kaydirigubbakcemile3 Gerçi bu aralar eve hiçbişey almıyoruz. Hafta içi hep kayınvalidemdeyiz. Haftasonu da dışarıda. Birtek akşamları evde yemek için meyve alıyoruz düzenli, birde kahvaltılık o kadar yerimseniben

gunaydın bacılarrrr:emir_bebek:

pınarcım gunaydınnn oh ne guzel senın eşinde evdeymişş darısı benımkının başınaaa:))

bızım camcıdan hala ses yok gelırsem suprıs olucak yanı sıbelden adresı aldım nasılsa çat kapı dayanırız kapıya artık zemuszemus

Sağolasın canım a.s.

Hadi inşallah gelirsin ya hihoyyyt

huuuu hatunlarrrrr kımsecıkler gelmemiş benden sonraaa
havalar bozmaya maglum tam grıp mevsımı grıp aşısı hakkında ne düşünüyosunuz bu sene erken seneye vurdururum dıyorum bagısıklık sıstemı güçlensın dıye fakat kararsızım

Valla biz geçen senede olmadık bu sene olsak mı bilemedim CADIARZU

merhaba kızlar okuyordum tam ....bi iş için kalktm kalkınca ..nohut ıslatmıştım onu haşlamak için ocağa koydum....sonra çamaşr topladım katladım...haşlanan nohutu ocağa attım...alişe meyve yedirdim..şimdi oturdum.....

pınarcığım kuzum nasıl anladın keyifsiz olduğumu
yine mutsuzluk sendromuna girdim yaaa
bazen tam polyana oluyorum
bazen göçüyorum fabrika ayarlana dönmem gerek...

canım sıkılıyor kızlar ama kaynanamla alakalı değil, düzensizliğimle alakalı bi sorun
evimin durumu skıyor canım ..bu ara ev için arayan çok .....emlakcıdaki fiyat düşürdü eşim 60 bin yaptı 2 binde emlakcıya bakalım...eşim sordu bu ev nekadar gider abi bizim öle çok bekleyecek halimiz yok dedi....adamda sizin evden 10 m2 daha küçük evi 55 sattık dedi....bizim için zor bi rakam...
1 milyar bile önemli...bide o fiyata satarsam 6 senede evim hiçmi değer yapmadı diyorum...sadece 55 binlara para koyduk kenara diyebileceğim durum ......neyse hayırlısı o olsun şimdi biri daha aradı evi görmek istiyorlarmış....eşim şimdi gidecek...

tek güzel gelişme ben güne girdim ayda 200 tl aslında 100 tl de iki kişillik girdik...
2 .ben çıkmsım eşimde 10 çıkmş....1200 tl alacağız kendi paramızıda koyarsak...
10.numarada gün parasını kaynanamdan borc istedik 2500 tl kredi kartımıza yatıracağız...
böylelikle çoğunluklu borcumuz bitecek...1000 tl gibi bişey kalıyor ....bu güzel bir gelişme
burada masrafımız yok ama bu ay değil önümüzdeki aya bu durum daha çok yansıyacak ...

benden böle kızlarr....kısmetse c.tesi görüşeceğizz

offf yaaa nohut pişirdim bugun acılı olmuş azzzzz.....ömer bir kepçeden fazla yedi
aliş yemedi ..acı diyemi acaba yaa ..pütürlü yemiyor desem küp küp kaşar peyniri yiyor...çekirdek yiyor..ekemek yiyor....makarna yedi aksam 1 tabak .....

çok huysuzlaştı bu ara acaba 4 diş çıkarıyor 3 azı ondanmı yaaa...püfff püffff....

ömerimin yemesine sevindim oda çok kaka yapıyor hemen hemen her yemekten sonra yapıyor ...

bırsencım okadar yerse cıkarmasıda normaldırkaydirigubbakcemile3
ali nıye keyıfsızkıııı..onada yumurta yap tavada hemen belkı dedıgın gıbı acıdandırrr

valla gülşahcığım aliş diş çıkardığındannnn keyifsizz

slm kızlar
pc açık am anca yazma fırsatım oldu
zeynep hastalandı yaaa
berbat bir gece geçirdik ateşlendi ateşi düşmedi fitil mitil hak getire neyse saatler sonra anca düştü
sürekli ağladı durdu gece benimle yattı
burnu akıyo
grip oldu sanırım eşimden geçti galiba
bugün biraz daha iyi
annem yanımda olmasa bitmiştim
mehmede o baktı bende zeyneple ilgilendim
bi tek emzirmeye aldım oğluşumu
geçmişe bakamaıdm pek ama aklımda kalnları söyleyeyim
banucum hayırlı olsun cnm duşa kabin almışssınız güle güle iyi günlerde kullanın
gülşah işe yarar umarım sirkeli su bende denesm mi ki?bi zararı olmaz di mi?
tülaycım selin iyileşmiş ne güzel darısı başımıza
nurten eşinin doğum günüymüş kutlu olsun canım

X