- 21 Eylül 2009
- 662
- 2
Günaydın.Şuan kimse yok ama tecrübeli anneler olarak size bişey sormak istiyorum.Ayrıntılı ultrasonu hepiniz yaptırdınız mı?Yapılması gerekli bişey mi?Yani 370tl tutuyo.Çok gerekli bişey değilse yaptırmasam mı diye kafam karıştı.Her muaynemde ölçümler yapıyo drum.Omurgasına, kalbine, dudağına, ellerine, kafa genişliğine falan hep baktı.2li 3lü ve afpmiz de çok iyi çıktı.Siz hepiniz yaptırdınız mı?Yani bi sorun varsa da aldıracak değilim onun için annemler falan hep boş yere kurcalatma çocuğu diyolar.Yardımcı olursanız sevinirim a.s.
canım ben yaptırmıştım. ama 370 tl çok uçuk bir rakam geldi bana. ben özel hastanede hiç para vermeden yaptırmıştım. emekli sandığına bağlı olduğum için sanırım, devlet karşılamıştı.
bebeğin bütün iç organları, damarlarına varana kadar inceleniyor. eğer imkanın el veriyorsa yaptır bence. allah korusun bişey varsa erken tedaviye başlanır, hatta anne karnında bile müdahale ediliyor. bazen de yanılıyor ama. gösterdiği şey doğduğunda bi bakıyorsun yok. anomali var diyor bebek turp gibi doğuyor. yani ultrason sonucuna da çok güvenmemek lazım.
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini