- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
evet cnm ya inş sıkıntısını şimdi çekmiş olurum sonra rahatlarız cnmözlemcim kendini çok fazla yorma kolay değil işin ikiside küçük vakit buldukça dinlen bence canım enerjiye ihtiyacın var :)) ikisi birden bir bakmışsın büyümüş ne güzel hayırlısıyla :)))))
eşin arkanda durmuş ya bari birsen en güzel tarafı bu,herşeyin farkında ne güzelcnmkocam abisine kızıyor annem artık bunamış...anneme kalsa herkes ona düşman
neden abim yengeme söyleyene kadar bana dememiş dedi...
artık yeter şu sıkıntılarımız bitsin çekeceğim çigiyi dedi....
annesinden gitmek istersemgideceğimiizi ama annesi çok hasta olacağını dedi..
yani bişey olur diye korkuyor....bende mantıklı düşünmek zorundayım....sonucda bi amaç için geldik .....bari biraz rahatlamadan gidemem cnm
inş sonunuz iyi olur cnm sizinde,amaçlarına ulaşırsın bu kadar sıkıntıdan sonra
naıslsın cnm,selin nasıl?özlem canım merhaba.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şimdiden tatil planları heekaydirigubbakcemile3Kaçıp gitmek istiyorum burdan şöyle ıssız bi adaya falan.
Telefonun, bilgisayarın, internet erişiminin olmadığı bir yere.
Bu ne yoğunluk böyle.Neyse ilk tatil 29 Ekim ne kaldıki dimi kaydirigubbakcemile3
inş cnm ama pek bi yaramaz olacak sanırsam mehmet paşaayy ben buara pek bı genısım duru dogdugundan berı kımse benım umrumda degıl senınle öle olsun banuuu...manevıyat evet onemlı ama odunsa bı adam hayırlı olsun dıyemıcek kadar hiçte umrumda olmaz ..kotu nıyetten degıldır bencee ama onemsemedıgınden umutulmustur dıye dusunurum ben
göz kapaklarım agırlasıyoo bu hava bana yaramıyo ya sureklı bı uyku haliiii öffff
ozlemcım sabır canım zor gunlerrr ılk gunlerr....paşa bıraz daha serpılıp kendıne gelsın ozaman rahatlarsın canım...
hastanede hemşirelerinhepsi şikayet etti valla pehlivan bebk mi aman o hiç doymaz hep huysuz diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin cnmofffffffffffffff bunaldımm vallla bende kdvlerden iadelerdennnnnn hesplardan ne buya offfffffffffffffff
cnm ya çok haklsıın ama işte elimde değil,sürekli birileri gelecek ev dağınık olacak diye tedirginim,pis olsa ne olacak ben 2 çocuklu ve lohusayım ama kendime anlatamıyorum işte,bi de şimdi annem yanımda ya,ona bişey diyecekler diye korkuyorum,bak annesi burda evin haline bak,temzilik falan yapılmamış diyecekler gibime geliyo,inş atlatırım bu hallerimi,çok da tınnn demeyi çok istiyorum yoksa kendimi yiyip bitiricem sanırımselam hatunlar a.s.
özlemcim sana bişi demiyorum artik..kendin edip kendin yoruluyorsun..yav daha gecen gün süpürdüm temizlik yaptim demedinmi sen ya..ne bu böyle 3günde bir temizlikmi olur be lohusa halinde..biraz caninin kiymetini bil ya..annenide yorma ama kendini de yorma ya..2 cocugun var..dinlenmek için vakit buldugun an yat hemen..oyy oyy boşuna konusuyorum gene biliyorum :))
..
ben de mi denesem yaa neyse biraz toparlanalım öyletuğbacımm selam... şok diyetmii o nasıl oluyorya varsa yazsana bana lütfenn amaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))
çekirdek sırf yağ cnm,tabi ki enerji veririkılarrr çekirdekkk enerji verirmiiii
çoculara yediriyorum malunn azmanlar yaa
tubişşş sütü kestim gece yatmadanmuhallebi veriyorum ama koca kase yiyolar yaaa ne fark ediyor ..yedikleri alinin neresine gidiyorrrr....boyda kısaaa...
ama ne yeseler anında mıcıyolarrrrrrr
sonunda anlaşmış eşin ne güzel,darısı benimkinin başınaaatubacım öyle yapıyorum valla eşim artık herşeyi iyice gördü kardeşine sahip çıktı yıllarını verdi şimdi kardeşi bir kere arayıpta nasılsın abi demiyor
ailesinide gördü ameliyat olunca hep ben vardım yanında bir dakika ayrılmadım hastanede o rezilliği çektim herşeyi biliyor artık bu yüzden çok rahatım tatlım takmıyorum normalde gerçekten çok uyumluyum 10 yıldır görüştüğüm dostlarım vardır kolay kolay kalp kırmam ama beni kıran çok oldu canım ya Allah herkesin kalbine göre versin
ayyy cnm yaparsın tabiki bişiler hep dediğim içi burada yapem dedim kızzzzzzzz
açlıkla alakalı değill ben2,5 gün yapabildim tansiyonum düştüüü
1.gün......8 haşlanmış yumurta (başka bişey yok)
2.gün......8 yeşil elma
3.gün...sınırsız salatalıkk
4.gün..yoğurtt
5...gün...haşlanmış et
yapabilirsen ne güzel....ekemek hiç yokk ekstra bişeyde
bide 2 lt su cnm
çok da zor değilmiş birsen,bi ara isterim bende