cnm ya poşette değil,şu saklama kapları var ya onlarda,güya hepsini temzilemiştim,şimdi unda olmuş offffözlem canım eğer başka bişey kurtlandıysa diğerlerinede geçmiştir.bide naylon poşette kurtlandırıyor.benim hep kavanozlarda. diğer bakliyatlarada bak bakalım.
amin pınarcım aminnn,hiç bir anneyi yavrusundan ayırmasın mevlamOhh maşallah paşama. Haklısın canım ya anne olmayan gerçekten bizi anlayamaz. Allah ayırmasın kuzularımızdan bizi a.s.
Un çabuk kurtlanıyo ya. Ben unla pek bişey yapmadığımdan 1 kiloluk alıyorum bitince yeniden alıyorum. Sıcaklardan bozuluyordur belki son zamanlarda canım :uhm:
yok kızzz güzelsin demek istedimm,keskin yüz hatların var,maşallah maşallahhhh
şimdi sen bana durudan sonra bozulmuşsunmu dıyosun yanııkaydirigubbakcemile3
saolasın bacım a.s.
iyi akşamlar cnmherkese iyi akşamlar fıstıklar :)))))))))))))
özlemcim inşallah senin eşinde anlar bazı gerçekleri öp yavrularını benim yerime kokulu kokulu
zaten kilon yokki be cnm senin tam fıstık olmuşssundur heekızlar ben ev arama taşınma stresi içinde kilo verdim biraz daha umarım almam akşama kadar oturarak çalışmanın dezavantajı çok fazla(
kızlar unun böceklenmesini önlemek için iki adet kuru defne yaprağı koyun ve unun ağzını sıkıca kapayın birşey olmuyor ozaman
oo süperrr:lepi:iyi aksamlar kızlarrrrrr...benim kocamda burada eve erken geliyorrrrrrr....buda biavantajjjjjjjjj
heee bu arada komşu gitti......bugün parka gidemedim....
oyy yarama basmışsınız valla gecen gun 20kg unu attım mınık mınık boceklenmiş çok üzüldüm ziyan ettım dıye bende akıllandım 2kıloluk alıyorum artık
kızlar ben ev arama taşınma stresi içinde kilo verdim biraz daha umarım almam akşama kadar oturarak çalışmanın dezavantajı çok fazla(
kızlar unun böceklenmesini önlemek için iki adet kuru defne yaprağı koyun ve unun ağzını sıkıca kapayın birşey olmuyor ozaman
iyi aksamlar kızlarrrrrr...benim kocamda burada eve erken geliyorrrrrrr....buda biavantajjjjjjjjj
heee bu arada komşu gitti......bugün parka gidemedim....
benim kocişş de aradı geçe gelecek sanırımm
halasının kızı doğum yapacaktı,dünden beri hastanede suni sancı vermişler ne sancısı varmış ne açılması 40 haftayı da doldurdu,dr.u illa normal olacak 3 gün suni vericem diyomuş,sezeryanlık bişey yok siz isterseniz yaparım 2 milyarı alırım diyomuş kadınyaa deli mi neee
eşimde sorun çıkmış ben bi gidip bakem dedi
herşeyi çok bilir de benim ki sağolsun gidip ortalığı karıştırıp gelir şimdi
sanki kocası yok başında heeee
tam sopalık benim adam tammm
neyse günahını almıyım şimdi belki halası aramıştır bizimkini illa gel diye sağlıkçıya kocişş
daha bizim skıntılar bitmedi bi de orda sıkılsın birazz
olsun kız daha iyi işte dinlen bugün n yarın yaparsın sporunuözlemciğimmmm burada iş yaptırmadığı içinkayınvalidem hareketsiz kalıyorum.............
Anaaa o ne biçim doktor be zorla sakata sokacak olayı anlamadım gitti valla CADIARZU
Bende toparlanayım kızlar. Bu akşam da kayınvalidemdeyiz. Yarın alarm şirketinden gelicekler servis için. O yüzden yarın mecbur gidicez eve. Bugün kalalım dedik. Eşim de eve gitmiş üstüme bişeyler istedim. Sabaha görüşürüz bacılar öptüm sizi a.s.
Kız sende ne yapıyorsun 20 kg'luk unu kaydirigubbakcemile3
mamayla sütün tadı benziyo cnm ya en iyisi mama al bari nurannselamm
birsen eltinle hallolmus melese gözün aydın bak dmemişmiydik sinirle demiştir eltin diye
sende haklısın yıprandım ama kocişin arkanda sen mutlu ol gececek günlerr
pınarrr ilk hasarın hayırl ugurlu olsun iyiki yangın cıkmamıs yaneee
banu sende valla su oglan evi tarafını boşver eşin için zor bi durum ama napalım alışıdık durumlar
nurten kıyamam ya yavruma ne cok hastalanıyor neysem inşallah ignelere gerek kalmadan iyileşir yavrumm benim sönmüştür iyice neyse hastalıktan sonra vitamine başla bence sen
bak ben hanzadeye vitamin içireli bünyesi kuvvetlendi
banada nekadar fikir vrsa sölediniz sagolun ama tubannda dedigi gibi o kahve makinalarında süt yanıyormus bakalım evde degişik bi makina var evde deneyim eger iyi olursa onu götürürüm yoksa mama alıcam napimm
anam ne kdar konusmussunuz dogru dürüst alıntı bile yapamadım
halamdan geldim ortalık topla
hanzadeye corba yaptım biraz huysuzlandı yatagına attım birazdan yediririm bende nohutlu pilav yapcam hazır haşlanmıs nohut var dolapta
başım agrıyor
haa bizim hamam işi gelecek haftaya kaldı yer kalmamıs otellerde maşallah millet bayram sonrası yunmaya gitti herlade
aman benim kzın sesi kesildi bi bakayım kıyamamdım gene işte ana üregi karnını doyurayım sonra muhallebisi gecikiyor hadi öptm gelrim gene