bırsenın dedıgı allejık testı bende yaptırmak ıstıyorum bı fırsat bulupta gelemedım cerrahpaşaya cmt gunu yapmazlarmı acaba?
bırsennnnnnnnnn bılırsın sennnnCADIARZU
Canım eşine geçmiş olsun sende çalışan anneler kervanına katılmışsın hadi hayırlı olsun canım ilk zamanlar zor geçerde zamanla dahada alışırsın
ayy inaşallah havalar çok soğud,kızı nasıl giydirceğimi şaşırdım
Buarada hepinizi özlemişim Banucum cimcimeler nasıl?
canım çok geçmiş olsun,ay biz hasta olalımda yeterki onlar olmasın
Şu kaynanalar yokmu albirini vur ötekine ortalığı karıstırmış, neyse yine kendi aranızda çözmüşsünüz tatlıya bağlanmış sıkma canını
ya kızlar burcu geliyor mu? Arada girip sizi takip ediyorum ama Burcuyla hiç karşılaşmadım haberiniz var mı?
canım benim ya neler yaşamışssın,geçmiş olsun,eşinle konuştun mu birsen o ne diyor kayınvaliden de kalıp kalmamana ,inş halletmişsindir cnm ya,hem kayınvaliden hem de elin büyük ayp etmiş sana karşı
canım yaa
oo maşallah misafir misafirr kolay gelsin cnm
otelin mutfağına rica edip ısıttırsan sonrada termosa koysan olmaz mı akşm üstü:uhm:
çok geçmiş olsun defneye
cnm her 4 saatte bir fitilde at bence en etkilisi o ateş düşürmede,hem de rahatlar kuzu
hoşgeldin cnm nasılsın?
tamam banucummmm böyle sessiz bırakma bizi:)) canım iyiyim ben selinde iyi teyzesii ..sen nasılsın kuzucuklar nasıl.
İşlerimi şimdilik bitirdim. Daha çekmecelerimi yerleştirmedim evraklarım ortada duruyo. Boş dururken onları yerleştireyim bari. Burda da kimse yok :1no2:
BEN BURDAYIM PINARIMMMMopuyorumnanaktan
bende hala tatıl modundan cıkamadım canım hiç çalışmak ıstemıyo karnımda acıktı öff öffalsanaalsanasmile
slm kızlar ben geldimmm çok sağolun kızlar...
nurtenciğimm facede gördüm yazamadım çok geçmiş olsun cnm...
çok sık tekrarladı cnm yaa o kadarcık şeyden hasta olmaz yaa....bi şöle alerji testi yaptırsan belki alerjiktir kullandığın ialçlar bu yüzden etkili olmayabilir cnm....ali ile ömere öksürük şurupları fayda
etmedi doktorumuz alerjik damla verdi çok etkili oldu....
pınarım dünde dedim...çok geçmiş olsun cnm....
gülşahcığım,sibelciğim,semra merhaba kızlar.....
aksam eltim geldi hiçbişey yok gibiydi...hatta çocuklarla oynuyorduk
kaynım dedi ne konuşacaksını konuşun..
bende geçtim karşısına bu mevzunun 4 ayki konu olduğunu söyledim...
keşke parasını söylemeseydin dedi...biliyorsun onun için çok yüksek bi rakam dedi
yaaa ben bunu derken kötü bi amaçla demedim dedim....neyse çokda konuşulmadı...kötüde değildi..çocukları yıkadım aldı giydirdi....
ama ben çok kırıldım yıprandım....eşime dedim b.paşaya gideyim kimse ile görüşmeyeceğim
kaynanamdanda gidecektim....sarıldı gitmeyin çok hasta olurum dedim eşimde gitmeyelim dedi
birsen canımya dilin kemiği yok diye boşa dememişler.kayınvaliden abartmış bence ama sen rahat ol biraz kendinide üzme.neyseki eltinde davranışının yanlış olduğunun farkında bana görede hiç öenmesencek bir olay değil yani.
nurtencim geçmiş olsun canım umarım iğneye gerek kalmaz geçer hemen.
ayşe canım sana ne oldu ya merak ettim şimdi?
pınar eşinede tekrardan geçmiş olsun canım.
nuran neyseki evin temiz kalacak öylesi daha iyi olmuş.canım sinbonun böyle kahve makinası var küçük onlardan alsan sütü ısıtman kolay olur en pratik çözüm bu aklıma gelen.
gülşah sibel merhaba kızlar
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canımm nerelerdesinnnn?
selam kızlar nasılsınız yoğun bir gün
tülaycım geldim bitanem nasılsın selinim nasıl
birsencim canım canını sıkma kayınvalidende hatasını anlamış böyle durumlarda insan hazmedemiyor haksızlığa uğramayı anlıyorum seni ama senden değerli birşey daha yok unutma :)))) paşalar nasıl öp benim yerime
nurtencim defneme çok geçmiş olsun kuzum benim ya tez zamanda iyileşir inşallah
pınarcım sibelcim merhaba kızlar sizede
nurtencım duru ıyı çok şükür cabuk kaynadı kemiği allahtana.s.saol canım inşallah bakalım iş çıkısı dırek gecıcem adapazarına buaksam 23,30da bınıyo otobuseee çok duygusal bı gun benım için bızım ufaklık adam olmuşşş:)onu gecırdıkten sonra bıdaha gerı ıstanbula buaksam uyumam 3u bulacak bakalım
defne bu sene cok hastalandı narin bünyesı demekkı kıyamam kuzumaa nurten bol lımonlu tavuk corbası ıcırrmeye calıs bence ıyı gelır
Bende yemeğimi yedim şimdi. Ama yemek ısıtırken 2'li elektrikli ocağın diğer gözü de açıkmış. Üstünde de kullanılmayan kettle vardı. Ocağa yemeği koydum diğer odaya gittim bişey almaya. bi geldim ki kettle ocağa yapışmış kaydirigubbakcemile3 Nasıl da iğrenç kokmuş plastik. Hem güldük hem camları açıp kaçıştık odadan. İlk zararımı verdim ofise kaydirigubbakcemile3
kızlar benim kayınvalidemde bir hayırlı olsun demek için aramadı bile(( ama ben takmıyorum hiç şu bir gerçek ki böyle zamanlarda insan anlıyor herşeyi yanında olan senin üzüntülerini sevinçlerini paylaşan insanlar gerçekten dost :)
ev aldıktan sonra hiç beklemediğim arkadaşlarım geldi evime almanyada yaşayan eşide ingiliz olan arkadaşım bile yolu bilmediği halde geldi geçen pazar günü yani insan istedikten sonra uzakta olsa telefonla bile sevincimi paylaşabilirdi o nedenle eşimin ailesine çok kızıyorum maneviyat bazen maddiyatın çok daha üzerinde benim için
sabahtan beri burdayım anca yazabildim valla yaa
zeynep bi yandan mehmet bi yandan annemde burda güya
beli ağrıyor ya çok iş yaptırmak istemiyorum ona da,
mutfağı halettim,yemekleri koyarım birazdan
öğlen ne yesek çok acıktım
evi süpürdüm,paspas ve toz alma kaldı,makinaya çamaşır atılacak,bulaşık makinası boşaltılacak
bunları yapsam kociş gelene kadar yeter
azcık yatsam mı bende akşam uyutmadı sıpa yine
gece uyumuyo bu çocuk yaa
sibellllllllllllllllllllllllllllllll hani aktif olcaktınnn:))) işler çok demi yine....
Kaçıp gitmek istiyorum burdan şöyle ıssız bi adaya falan.
Telefonun, bilgisayarın, internet erişiminin olmadığı bir yere.
Bu ne yoğunluk böyle.Neyse ilk tatil 29 Ekim ne kaldıki dimi kaydirigubbakcemile3
bı bıskrem versem olmamı????açmazlarmıkaydirigubbakcemile3cnm devlet hastanesi c.tesi çalışırmı kızzzzzzzzzzz tabikisidee yokk
:)))ben haftasonları telefon tasımıyorum bıle dogru durust.hafta ıcı el mahkum ıkı telefon elımde bıde ofıs telefonu zır zırr dedıgın gıbı ınsan bıkıyo valla hangı adaymış o bendemı gelsem neeCADIARZU
bı bıskrem versem olmamı????açmazlarmıkaydirigubbakcemile3
ayy ben buara pek bı genısım duru dogdugundan berı kımse benım umrumda degıl senınle öle olsun banuuu...manevıyat evet onemlı ama odunsa bı adam hayırlı olsun dıyemıcek kadar hiçte umrumda olmaz ..kotu nıyetten degıldır bencee ama onemsemedıgınden umutulmustur dıye dusunurum ben
göz kapaklarım agırlasıyoo bu hava bana yaramıyo ya sureklı bı uyku haliiii öffff
ozlemcım sabır canım zor gunlerrr ılk gunlerr....paşa bıraz daha serpılıp kendıne gelsın ozaman rahatlarsın canım...
kızlarrr allah iizin verirse 24 eylülde sibele geleceğimmmm.....karşııı taraf bide benim içinn toplaşalımm.....siboş zaten davetedecekk ama ben diyem dedim