2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim merhaba tatlım nasılsın bebişlerin nasıl sağol canım patron toplantıda biraz rahatladım şimdi:))))))

sabahtan beri burdayım anca yazabildim valla yaa
zeynep bi yandan mehmet bi yandan annemde burda güya
beli ağrıyor ya çok iş yaptırmak istemiyorum ona da,
mutfağı halettim,yemekleri koyarım birazdan
öğlen ne yesek çok acıktım
evi süpürdüm,paspas ve toz alma kaldı,makinaya çamaşır atılacak,bulaşık makinası boşaltılacak
bunları yapsam kociş gelene kadar yeter
azcık yatsam mı bende akşam uyutmadı sıpa yine
gece uyumuyo bu çocuk yaa

özlemcim kendini çok fazla yorma kolay değil işin ikiside küçük vakit buldukça dinlen bence canım enerjiye ihtiyacın var :)) ikisi birden bir bakmışsın büyümüş ne güzel hayırlısıyla :)))))

bırsenın dedıgı allejık testı bende yaptırmak ıstıyorum bı fırsat bulupta gelemedım cerrahpaşaya cmt gunu yapmazlarmı acaba?
bırsennnnnnnnnn bılırsın sennnnCADIARZU

cnm devlet hastanesi c.tesi çalışırmı kızzzzzzzzzzz tabikisidee yokk

cnm burcu biizim sayfaya gelmiyor....şubat annelerindeee

cnmkocam abisine kızıyor annem artık bunamış...anneme kalsa herkes ona düşman
neden abim yengeme söyleyene kadar bana dememiş dedi...
artık yeter şu sıkıntılarımız bitsin çekeceğim çigiyi dedi....
annesinden gitmek istersemgideceğimiizi ama annesi çok hasta olacağını dedi..
yani bişey olur diye korkuyor....bende mantıklı düşünmek zorundayım....sonucda bi amaç için geldik .....bari biraz rahatlamadan gidemem cnm

tamam banucummmm böyle sessiz bırakma bizi:)) canım iyiyim ben selinde iyi teyzesii ..sen nasılsın kuzucuklar nasıl.

burcuyla ben görüşmüştüm kızlar kağan düşmüş dikiş atmışlar alnına hamileliğide iyi gidiyormuş çok şükür:) şubatta ikinci bebişi gelecekmiş Allahın izniyle

valla burcuyla bende sürekli görüşüyordum banu ama anlamadım benlşede selamı sabahı kesti.. o yüzden aramam bir daha aslaaaaaaaaaaaaaa

çocuklar uyurken ütüyaptım şimdi sizlere bakem....çocuklara çorba vereceğim

sibellllllllllllllllllllllllllllllll hani aktif olcaktınnn:))) işler çok demi yine....

İşlerimi şimdilik bitirdim. Daha çekmecelerimi yerleştirmedim evraklarım ortada duruyo. Boş dururken onları yerleştireyim bari. Burda da kimse yok :1no2:

Herkes buralarda aslında ama benim gibi onlarda işlere gömüldüler sanırım

BEN BURDAYIM PINARIMMMMopuyorumnanaktan
bende hala tatıl modundan cıkamadım canım hiç çalışmak ıstemıyo karnımda acıktı öff öffalsanaalsanasmile

Benimde istemiyor ama Gülşahcım arkamda hep birileri sıkıysa as

Canım iyi olmuş bak oda anlamış durumu.Aranızın düzelmesine sevindim.

Canlarım merhaba çok geç oldu ama kabul edin artık

Ay allah kavuştursun hayırlısıyla gidip gelsin inşallah.

Efferim sana ilk vukuatını yaptın demek canın sağolsun seniiiiin opuyorumnanaktan

Aman boşver Banucum yaaa yapmasınlar.Çok önemli sanki.Ben artık hiç takmıyorum.Sadece onlara şunu söylüyorum geride çocukları var.Onlarda böyle nankörlük görürlerse belki anlarlar..

Dinlen be Özlemcim iki çocuk bide uykusuzluk hiç kolay değil.Ne güzel anacığında yanında.Arada avutur onları.

sibellllllllllllllllllllllllllllllll hani aktif olcaktınnn:))) işler çok demi yine....

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: Öffffffffffff çok bunaldım bu işler bitmez bitmezzzzz

Kaçıp gitmek istiyorum burdan şöyle ıssız bi adaya falan.
Telefonun, bilgisayarın, internet erişiminin olmadığı bir yere.
Bu ne yoğunluk böyle.Neyse ilk tatil 29 Ekim ne kaldıki dimi kaydirigubbakcemile3

Kaçıp gitmek istiyorum burdan şöyle ıssız bi adaya falan.
Telefonun, bilgisayarın, internet erişiminin olmadığı bir yere.
Bu ne yoğunluk böyle.Neyse ilk tatil 29 Ekim ne kaldıki dimi kaydirigubbakcemile3

:)))ben haftasonları telefon tasımıyorum bıle dogru durust.hafta ıcı el mahkum ıkı telefon elımde bıde ofıs telefonu zır zırr dedıgın gıbı ınsan bıkıyo valla hangı adaymış o bendemı gelsem neeCADIARZU

cnm devlet hastanesi c.tesi çalışırmı kızzzzzzzzzzz tabikisidee yokk
bı bıskrem versem olmamı????açmazlarmıkaydirigubbakcemile3

ayy ben buara pek bı genısım duru dogdugundan berı kımse benım umrumda degıl senınle öle olsun banuuu...manevıyat evet onemlı ama odunsa bı adam hayırlı olsun dıyemıcek kadar hiçte umrumda olmaz ..kotu nıyetten degıldır bencee ama onemsemedıgınden umutulmustur dıye dusunurum ben

göz kapaklarım agırlasıyoo bu hava bana yaramıyo ya sureklı bı uyku haliiii öffff

ozlemcım sabır canım zor gunlerrr ılk gunlerr....paşa bıraz daha serpılıp kendıne gelsın ozaman rahatlarsın canım...

banucuğum boşver kaynananı anlıyorum seni ama böyle insanlar......

kızlarrr allah iizin verirse 24 eylülde sibele geleceğimmmm.....karşııı taraf bide benim içinn toplaşalımm.....siboş zaten davetedecekk ama ben diyem dedim

offfffffffffffff bunaldımm vallla bende kdvlerden iadelerdennnnnn hesplardan ne buya offfffffffffffffff

hahhaa bi biskrem versen olurrrrrrrrrr haftaya adet olacağımm tatlıı kriizindeyimmm

ayyyyçocukları parka götürecektik hava basıkk korkuyorum

kızlarrr allah iizin verirse 24 eylülde sibele geleceğimmmm.....karşııı taraf bide benim içinn toplaşalımm.....siboş zaten davetedecekk ama ben diyem dedim

Ayyyyy süper olacak.Hepinizin başımın üstünde yeri var.Herkesi bekliyorumm mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…