2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kıızlar size yazdıktan sonra...parka gittik pek bi kudurdular......azda olsa spor yaptım
ama adet olacağım .için çok iştahım acık :)

yemek yedik lalee devrine bakıyomm

gözünüz aydın özlemcim
yaa evet haklısın mama en mantıklısı napalım onu alcaz umarım içer benim cadı

birsen kızz valla benimde bugun bir iştahım acıldı manyak gibi yemek istiyorum adetede daha 2 hafta var nedirbu bilmem

kızlar amacım sizi merakta bırakmak değildi ama oğlum hiç müsaade etmiyor pc başına oturmama,ondan bi daha giremedim. sıkıntım yeni okulumla ilgili. müdür yardımcısı denen şerefsiz sınıfın bi tanesini kapatıp kendisine oda yaptığı için beni başka okula gönderme durumları var. 77 tane 1.sınıf öğrencisi kaydı var,2tane öğretmen var,ama 1 tane sınıf var!! öğrencilerin bir kısmını başka okullara gönderip tek şube yapacaklar bu durumda. öyle olursa da en yeni öğretmen ben olduğum için beni başka okula gönderecekler!!!
1.sınıflar okula başladı, daha benim sınıfım hatta okulum bile belli değil!! çok öfkeliyim!! daha da birşey yazmayım,sonuç belli olunca yazarım. iyi geceler.

kızlar günaydın başım ağrıyarak uyandım inşallah kısa sürede geçer yaa

özlemcim hayırlı olsun bebişiniz olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Sağolasın canım Allah'tan farkettim valla yangın mangın çıkımadan kaydirigubbakcemile3

Aaaa sen süt mü ısıtıcam dedin pardon ya ben su diyosun zannettim :çok üzgünüm:
Geç olsun güç olmasın demişler canım haftaya gidersiniz a.s.

Ben hiç anlamıyorum hamur işinden canım ya. Bizde o işleri kayınvalidem yapar. Ben unu ancak krep yapmak için yada tatlı yapmak için tutarım evde a.s

Ya bende dün yazıcaktım kaynadı arada :uhm: Bugün hatırlatın da öğlen bi arayayım bakayım kuzuyu?

kociş geldi
yeni bebeğimiz olmuş
ben tebrik için arayayım mehmet de acıkmış onu doyurayım önce
herkese iyi akşamalr

Hadi gözünüz aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallah yeni kuzu a.s.

slm kıızlar size yazdıktan sonra...parka gittik pek bi kudurdular......azda olsa spor yaptım
ama adet olacağım .için çok iştahım acık :)

yemek yedik lalee devrine bakıyomm

Ohhh hem kuzular eğlendi hemde sen sporunu yaptın. Böyle devam bacım ya hiçbişeyi takma kafana keyfine bak a.s.

Aaaa ne adi adammış o ya. Kendi zevki için onca çocuğu ve seni perişan ediyor. Şikayet falan etseniz canım ya çaktırmadan?

kızlar günaydın başım ağrıyarak uyandım inşallah kısa sürede geçer yaa

özlemcim hayırlı olsun bebişiniz olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Günaydın Banu'cum geçmiş olsun geçer inşallah hemencecik a.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bende az önce geldim işe. Acaip bi trafik varmış İstanbul'un heryerinde. Ne oldu acaba :uhm:

Kayınvalidem de kaldık. Akşam 10'da yattım uyudum valla iyi oluyor böyle. Eşim de işe gitmedi annesinde bugün. Akşam evimize gideceğiz artık. Çamaşırlarım var yıkanacak, ütülerim var yapılacak oyyyy kafamçokkarıştı

Ya çalışan anneler sizi kuzularda tüm gün uslu uslu durup akşam sapıtıyorlar mı :uhm: Defne tüm gün babanesini hiç üzmeden kendi kendine oyun oynayıp, huysuzluk yapmadan geziniyormuş. Ama akşam babasını, amcasını, halasını ve beni görünce çıldırıyor. Yapmadığı huysuzluk, naz kalmıyor. Sürekli kucakta durmak istiyor. Heralde bizi özlediğinden yapıyor ya sizde de böylemi :uhm:

günaydın kızlar..
özlem canım hayırlı olsun bebişiniz.
banucum geçmiş olsun canım..bende hem uykusuzum hem migrneim tuttu fenayımm bugünn::::::::

pınar günaydın canım.valla aynılar eve gidince valla tamamen pestilim çıkıyor sürekli ,ilgi istiyor babasına bana habire kaprisler yapıyor. özlüyorlar ondan dolayı..

Günaydınlar Güzel Annişler,

Yine yoğun bir güne başladık.Daha kahvaltı bile edemedim Haftasonu gelsin biran önce..

Özlemcim, hayırlı olsun yeni bebeğinizde dünyaya gelmiş.Hayırlı evlat olur inaşallah.

Nurancım, Milupa yada hipp in 1 yaş üstü sıvı maması var ondan alsan ısıtmanada gerek kalmaz oda sıcaklığında da verebilirsin.

Banucum,baş ağrısı hiç çekilmiyor bir ağrı kesici alsan iyi gelirdi.

Pınarcım,Yağızda aynısını yapıyor tüm gün sizi görmediği için kapris yapıyorlar..

pınarcım duruda öyle akşama kadar bizi özlüyorlar biz gelincede kucağımızdan inmek istemiyorlar tatlım:))))

ayşecim çok sinirlendim bak ne demek ya sınıfın birini kapatıp kendine oda yapmak eğitim nerelere gidiyor böyle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

pınarcım tülaycım sibelcim sağolun kızlar baş ağrısı gerçekten çok kötü ağrı kesici de yok yanımda

Hepinize günaydınlar bacılarım a.s.

Demek ki hepimizin kuzusu aynı. Gerçi bende öyleymişim. Bütün gün bişeycik yapmaz akşam annemi görünce çıldırırmışım. Çalışan anne olmak zormuş. İnşallah ileride bu emeklerimizin karşılığını hayırlı evlat olarak verirler bize :Saruboceq:

pınarcım inşallah hayırlı evlat olurlar bizde elimizden geleni yapıyoruz onlar için :))))))))))))

kızlar bugün evime geçiyorum haftanın iki günü annemlerde diğer günler evdeyiz insan evini özlüyor ama annemlerde sağolsunlar evimiz gibi hissettiriyorlar

sibelcim haftasonu gelsin bencede biran önce:)) kolay gelsin sana tatlım

tülaycım sanada geçmiş olsun başağrısı zor

Canım günaydın bütün gün görmediği için yapıyor canım benim kızda öyle ben yokken yemeğini yer uyur ama ben varken hafta sonuda dahil hiç birşey yaptıramıyorum zorla uyutup yediriyorum çok şımarıyor:)

hoşgeldin cnm nasılsın?

sağol canım çok şükür iyiyim aynı koşturmaca devam sen nasılsın bebiş nasıl ne kadarlık oldu?

amanda aman okulamı gidecek,Allah zihin açıklığı versin

Ayyyyy süper olacak.Hepinizin başımın üstünde yeri var.Herkesi bekliyorumm mutlaka.

ya kızlar bende sizle tanışmayı çok istiyorum her buluşmada niyetrleniyorum bir türlü kısmet olmadı en iyisi hepiniz bana gelsenizeopuyorumnanaktan

slm kızlar biz geldikk..kahvaltı faslı bitti alişi uyuttum.....
kaynanam bulaşık yıkıyor....

aksam yıkamadım bulaşıkları...
illa parka gidelim dedi gittik....çocuklara bakmıyo bile biri oraya biri buraya gidiyor...
bide bana diyoki ben tek başıma götüreyim..haytta vermembakmıyor..alsalar gitseler ruhuduymaz...
oradan pazara gitti.....bende hemen pilav yaptım....kaynana geldi ben çok yoruldum namaz kılayım dedi...kıl dedim...sofra hazırlıyorum..eşim hiç yardım etmiyor...ne kaynanam nede eşim..ekmek dahi getirmediler...sinir oldum yaa....sorun yapmak değil..sorun hizmet beklemek....
neyse yemeği yedik...kaynanam sofrada bana üzüm yıka getir dedi..yıkayamam dedim...en uyuz olduğum şey bütün gün bişey yapmıyoruz...heleki bana yaptıklarından sonra artık iyi niyetli olamam..

yemekleri benyapıyorum..bulaşığıda yıkıyorum..zaten baştan bana dedi ben temizliği ayda bir yaparım
yapma demeğe getirdi...değişmezzzzzzzzzz işte....

neyse o mıcını yırtsada ben bugün elektirik süpürgesi süpüreceğim..o hala çalı süpürgesi ile süpürüyor.....tozdan rahatsız oldum....

neyseee artık dinlersinizkaygana maceralarımıızı...alsanaalsanasmile

pınarcığım diğer kızlar siz çalışıyorsunuz bizimkiler misafir gelince bile yapıyor

tülaycığım geçmiş olsun

banucuğum hayırlı olsun

ceren zor bidurum ama yetkililer nediyor bu duruma

sağol birsencim.boşver kaynananı ya ayda bir evmi temizlenir sen aç süpür cnmya alışır belki:))

sağol birsencim.boşver kaynananı ya ayda bir evmi temizlenir sen aç süpür cnmya alışır belki:))

cnm ben 3 senede alıştıramadım....artık hiç alışmaz ben tuvaleti lavoboyı temiz tutmaya çalışıyorum..süpüreceğim ama...

Amin canım valla öyle herşey onlar için a.s.

Bende eve gidiyorum bugün. Yarın da kayınvalideme getiririm. Cuma da heralde annem bana gelicek. Öyle idare ediyoruz işte a.s. Ama insanın evi gibisi yok :1no2:

Aynen canım ya hafta sonu canımıza okudu valla. Kuzularımız ya özlüyorlar bizi bebişlerimiz ne yapsınlar a.s.

Yerim ben o misafir gelince şımaran paşaları opuyorumnanaktan

Ayyy ayda bir temizlik mi yapılırmış be evi mok götürür. Hele de çocuklar varken ıyyyy kafamçokkarıştı Sen yap bacım kendi sağlığınız için valla boşver pis karıyı klava:

Dün uzun zaman sonra salı pazarına gittim iş dönüşü. Toplanıyorlardı son anda yetiştim. Kuzuma koyu pembe bi eşofman takımı aldım. İçinde tişörtüyle. Üstü fermuarlı, mont gibi şık duruyor. 3 parça 20.-TL'ya. Acaip iyi ya. Hemde nasıl kaliteli kumaşı. Bi de Zara'nın ihraç fazlası kot pantalonunu aldım. Üzerinde minik işlemeler var. Acaip güzel. Sezonda olsa 60-70'den aşağı olmaz. Sürekli alışveriş yaptığım tezgah diye 20.-TL'ye verdi onu da. Anlayacağınız pazarlar kışlık sezona geçmiş. Sabahtan gitme fırsatım olsa neler bulurum kimbilir. Valla iyisine denk gelirsen mağazalardan kaliteli oldu artık pazarlar a.s

ne herizekalı adammış ya valla şikayet edin hatta veliler bile şikayet edebilir böyle şey duymadım hiç aptal adam birde egitimci olacak

selam bacım hadi sana bugunden itibaren işlerle kolay gelsin
yavrum yaa kızınada kıyamam tabiki seni özlediğinden yapıyor
hanzade bile ben hep yanında olmama ragmen babası akşam eve gelince bir sımarmalar azmalar görsen kıyamam onlaraaa

kızz zaten 4 ay o milupanın junior devam sütünü verdim hatuna ama onuda ılıttık içti oda sıcaklıgında vereyim dedim uykusunda kafa cevirdi sıpa
neyse artık normal toz mama alcam napim 2 gün için keyfimi rezil etmeyim

kaynanan manyakmı ne ayda bir kokar be ev
senin yavruların var onu dinleme boşver sen töbeler töbesi

pınar cicler hayırlı olsun canım güle güle kulansın cimcime yaa kayseridede güzel pazarlar olsa gidicem bayılırım pazara ama buranınkiler cok kalitesiz
bende dolancam artık heryeri napim

güle güle giysin pınarcım. evetya o salı pazarını bilirim yıllar önce deri yazlık ayakkabı almıştım hala giyiyorum ve hala yesyeni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…