selamm
birsen eltinle hallolmus melese gözün aydın bak dmemişmiydik sinirle demiştir eltin diye
sende haklısın yıprandım ama kocişin arkanda sen mutlu ol gececek günlerr
pınarrr ilk hasarın hayırl ugurlu olsun iyiki yangın cıkmamıs yaneee
banu sende valla su oglan evi tarafını boşver eşin için zor bi durum ama napalım alışıdık durumlar
nurten kıyamam ya yavruma ne cok hastalanıyor neysem inşallah ignelere gerek kalmadan iyileşir yavrumm benim sönmüştür iyice neyse hastalıktan sonra vitamine başla bence sen
bak ben hanzadeye vitamin içireli bünyesi kuvvetlendi
banada nekadar fikir vrsa sölediniz sagolun ama tubannda dedigi gibi o kahve makinalarında süt yanıyormus bakalım evde degişik bi makina var evde deneyim eger iyi olursa onu götürürüm yoksa mama alıcam napimm
şekerım kılomdan bellı oldugu uzere bayılırım hamur işine bol bolda yaparım kesmez benı 1kılouk unlarr ama el mahkum kurtlanıyoo
optum senı ıyı aksamlarrrr
buarada ferda nerelerde bukadar ara vermezdııı meraklandım bak şimdiiCADIARZU
kociş geldi
yeni bebeğimiz olmuş
ben tebrik için arayayım mehmet de acıkmış onu doyurayım önce
herkese iyi akşamalr
slm kıızlar size yazdıktan sonra...parka gittik pek bi kudurdular......azda olsa spor yaptım
ama adet olacağım .için çok iştahım acık :)
yemek yedik lalee devrine bakıyomm
kızlar amacım sizi merakta bırakmak değildi ama oğlum hiç müsaade etmiyor pc başına oturmama,ondan bi daha giremedim. sıkıntım yeni okulumla ilgili. müdür yardımcısı denen şerefsiz sınıfın bi tanesini kapatıp kendisine oda yaptığı için beni başka okula gönderme durumları var. 77 tane 1.sınıf öğrencisi kaydı var,2tane öğretmen var,ama 1 tane sınıf var!! öğrencilerin bir kısmını başka okullara gönderip tek şube yapacaklar bu durumda. öyle olursa da en yeni öğretmen ben olduğum için beni başka okula gönderecekler!!!
1.sınıflar okula başladı, daha benim sınıfım hatta okulum bile belli değil!! çok öfkeliyim!! daha da birşey yazmayım,sonuç belli olunca yazarım. iyi geceler.
kızlar günaydın başım ağrıyarak uyandıminşallah kısa sürede geçer yaa
özlemcim hayırlı olsun bebişiniz olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
günaydın kızlar..
özlem canım hayırlı olsun bebişiniz.
banucum geçmiş olsun canım..bende hem uykusuzum hem migrneim tuttu fenayımm bugünn::::::::
pınar günaydın canım.valla aynılar eve gidince valla tamamen pestilim çıkıyor sürekli ,ilgi istiyor babasına bana habire kaprisler yapıyor. özlüyorlar ondan dolayı..
Günaydınlar Güzel Annişler,
Yine yoğun bir güne başladık.Daha kahvaltı bile edemedimHaftasonu gelsin biran önce..
Özlemcim, hayırlı olsun yeni bebeğinizde dünyaya gelmiş.Hayırlı evlat olur inaşallah.
Nurancım, Milupa yada hipp in 1 yaş üstü sıvı maması var ondan alsan ısıtmanada gerek kalmaz oda sıcaklığında da verebilirsin.
Banucum,baş ağrısı hiç çekilmiyor bir ağrı kesici alsan iyi gelirdi.
Pınarcım,Yağızda aynısını yapıyor tüm gün sizi görmediği için kapris yapıyorlar..
pınarcım duruda öyle akşama kadar bizi özlüyorlar biz gelincede kucağımızdan inmek istemiyorlar tatlım:))))
ayşecim çok sinirlendim bak ne demek ya sınıfın birini kapatıp kendine oda yapmak eğitim nerelere gidiyor böyle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
pınarcım tülaycım sibelcim sağolun kızlar baş ağrısı gerçekten çok kötü ağrı kesici de yok yanımda
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende az önce geldim işe. Acaip bi trafik varmış İstanbul'un heryerinde. Ne oldu acaba :uhm:
Kayınvalidem de kaldık. Akşam 10'da yattım uyudum valla iyi oluyor böyle. Eşim de işe gitmedi annesinde bugün. Akşam evimize gideceğiz artık. Çamaşırlarım var yıkanacak, ütülerim var yapılacak oyyyy kafamçokkarıştı
Ya çalışan anneler sizi kuzularda tüm gün uslu uslu durup akşam sapıtıyorlar mı :uhm: Defne tüm gün babanesini hiç üzmeden kendi kendine oyun oynayıp, huysuzluk yapmadan geziniyormuş. Ama akşam babasını, amcasını, halasını ve beni görünce çıldırıyor. Yapmadığı huysuzluk, naz kalmıyor. Sürekli kucakta durmak istiyor. Heralde bizi özlediğinden yapıyor ya sizde de böylemi :uhm:
hoşgeldin cnm nasılsın?
semracım bende özledim sizi nasılsın tatlım bebişlerin nasıl benim cimcimelerde çok iyi şükür tatlım abla kardeş hem kavga ediyorlar hemde birlikte gülüyorlar perşembede kızım okula başlıyor teyzesi:)
Ayyyyy süper olacak.Hepinizin başımın üstünde yeri var.Herkesi bekliyorumm mutlaka.
selam hatunlar a.s.
semracim sende hoşgeldin tatlim a.s. kizcen nasil?
hoşbulduk canım,nasıl olsun yaramazlıklar tam gaz devam ay bide kızlar Begüm çok düşüyor ya sizinkilerde öylemi hiç olmayacak yerde kafasını vurur,kolunu vurur,sinir ediyor ya bazen sarhoş gibi hareket ediyor:)
kızlar amacım sizi merakta bırakmak değildi ama oğlum hiç müsaade etmiyor pc başına oturmama,ondan bi daha giremedim. sıkıntım yeni okulumla ilgili. müdür yardımcısı denen şerefsiz sınıfın bi tanesini kapatıp kendisine oda yaptığı için beni başka okula gönderme durumları var. 77 tane 1.sınıf öğrencisi kaydı var,2tane öğretmen var,ama 1 tane sınıf var!! öğrencilerin bir kısmını başka okullara gönderip tek şube yapacaklar bu durumda. öyle olursa da en yeni öğretmen ben olduğum için beni başka okula gönderecekler!!!
1.sınıflar okula başladı, daha benim sınıfım hatta okulum bile belli değil!! çok öfkeliyim!! daha da birşey yazmayım,sonuç belli olunca yazarım. iyi geceler.
Ay nebiçim adam ya bencil kendine oda düşünüyor,valla böylelerine iyi bir ceza verilemeli
sağol birsencim.boşver kaynananı ya ayda bir evmi temizlenir sen aç süpür cnmya alışır belki:))
pınarcım inşallah hayırlı evlat olurlar bizde elimizden geleni yapıyoruz onlar için :))))))))))))
kızlar bugün evime geçiyorum haftanın iki günü annemlerde diğer günler evdeyiz insan evini özlüyor ama annemlerde sağolsunlar evimiz gibi hissettiriyorlar
sibelcim haftasonu gelsin bencede biran önce:)) kolay gelsin sana tatlım
tülaycım sanada geçmiş olsun başağrısı zor
Canım günaydın bütün gün görmediği için yapıyor canım benim kızda öyle ben yokken yemeğini yer uyur ama ben varken hafta sonuda dahil hiç birşey yaptıramıyorum zorla uyutup yediriyorum çok şımarıyor:)
slm kızlar biz geldikk..kahvaltı faslı bitti alişi uyuttum.....
kaynanam bulaşık yıkıyor....
aksam yıkamadım bulaşıkları...
illa parka gidelim dedi gittik....çocuklara bakmıyo bile biri oraya biri buraya gidiyor...
bide bana diyoki ben tek başıma götüreyim..haytta vermembakmıyor..alsalar gitseler ruhuduymaz...
oradan pazara gitti.....bende hemen pilav yaptım....kaynana geldi ben çok yoruldum namaz kılayım dedi...kıl dedim...sofra hazırlıyorum..eşim hiç yardım etmiyor...ne kaynanam nede eşim..ekmek dahi getirmediler...sinir oldum yaa....sorun yapmak değil..sorun hizmet beklemek....
neyse yemeği yedik...kaynanam sofrada bana üzüm yıka getir dedi..yıkayamam dedim...en uyuz olduğum şey bütün gün bişey yapmıyoruz...heleki bana yaptıklarından sonra artık iyi niyetli olamam..
yemekleri benyapıyorum..bulaşığıda yıkıyorum..zaten baştan bana dedi ben temizliği ayda bir yaparım
yapma demeğe getirdi...değişmezzzzzzzzzz işte....
neyse o mıcını yırtsada ben bugün elektirik süpürgesi süpüreceğim..o hala çalı süpürgesi ile süpürüyor.....tozdan rahatsız oldum....
neyseee artık dinlersinizkaygana maceralarımıızı...alsanaalsanasmile
pınarcığım diğer kızlar siz çalışıyorsunuz bizimkiler misafir gelince bile yapıyor
tülaycığım geçmiş olsun
banucuğum hayırlı olsun
ceren zor bidurum ama yetkililer nediyor bu duruma
ne herizekalı adammış ya valla şikayet edin hatta veliler bile şikayet edebilir böyle şey duymadım hiç aptal adam birde egitimci olacakkızlar amacım sizi merakta bırakmak değildi ama oğlum hiç müsaade etmiyor pc başına oturmama,ondan bi daha giremedim. sıkıntım yeni okulumla ilgili. müdür yardımcısı denen şerefsiz sınıfın bi tanesini kapatıp kendisine oda yaptığı için beni başka okula gönderme durumları var. 77 tane 1.sınıf öğrencisi kaydı var,2tane öğretmen var,ama 1 tane sınıf var!! öğrencilerin bir kısmını başka okullara gönderip tek şube yapacaklar bu durumda. öyle olursa da en yeni öğretmen ben olduğum için beni başka okula gönderecekler!!!
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende az önce geldim işe. Acaip bi trafik varmış İstanbul'un heryerinde. Ne oldu acaba :uhm:
Kayınvalidem de kaldık. Akşam 10'da yattım uyudum valla iyi oluyor böyle. Eşim de işe gitmedi annesinde bugün. Akşam evimize gideceğiz artık. Çamaşırlarım var yıkanacak, ütülerim var yapılacak oyyyy kafamçokkarıştı
Ya çalışan anneler sizi kuzularda tüm gün uslu uslu durup akşam sapıtıyorlar mı :uhm: Defne tüm gün babanesini hiç üzmeden kendi kendine oyun oynayıp, huysuzluk yapmadan geziniyormuş. Ama akşam babasını, amcasını, halasını ve beni görünce çıldırıyor. Yapmadığı huysuzluk, naz kalmıyor. Sürekli kucakta durmak istiyor. Heralde bizi özlediğinden yapıyor ya sizde de böylemi :uhm:
kızz zaten 4 ay o milupanın junior devam sütünü verdim hatuna ama onuda ılıttık içti oda sıcaklıgında vereyim dedim uykusunda kafa cevirdi sıpaGünaydınlar Güzel Annişler,
Yine yoğun bir güne başladık.Daha kahvaltı bile edemedimHaftasonu gelsin biran önce..
Özlemcim, hayırlı olsun yeni bebeğinizde dünyaya gelmiş.Hayırlı evlat olur inaşallah.
Nurancım, Milupa yada hipp in 1 yaş üstü sıvı maması var ondan alsan ısıtmanada gerek kalmaz oda sıcaklığında da verebilirsin.
Banucum,baş ağrısı hiç çekilmiyor bir ağrı kesici alsan iyi gelirdi.
Pınarcım,Yağızda aynısını yapıyor tüm gün sizi görmediği için kapris yapıyorlar..
kaynanan manyakmı ne ayda bir kokar be evslm kızlar biz geldikk..kahvaltı faslı bitti alişi uyuttum.....
kaynanam bulaşık yıkıyor....
aksam yıkamadım bulaşıkları...
illa parka gidelim dedi gittik....çocuklara bakmıyo bile biri oraya biri buraya gidiyor...
bide bana diyoki ben tek başıma götüreyim..haytta vermembakmıyor..alsalar gitseler ruhuduymaz...
oradan pazara gitti.....bende hemen pilav yaptım....kaynana geldi ben çok yoruldum namaz kılayım dedi...kıl dedim...sofra hazırlıyorum..eşim hiç yardım etmiyor...ne kaynanam nede eşim..ekmek dahi getirmediler...sinir oldum yaa....sorun yapmak değil..sorun hizmet beklemek....
neyse yemeği yedik...kaynanam sofrada bana üzüm yıka getir dedi..yıkayamam dedim...en uyuz olduğum şey bütün gün bişey yapmıyoruz...heleki bana yaptıklarından sonra artık iyi niyetli olamam..
yemekleri benyapıyorum..bulaşığıda yıkıyorum..zaten baştan bana dedi ben temizliği ayda bir yaparım
yapma demeğe getirdi...değişmezzzzzzzzzz işte....
neyse o mıcını yırtsada ben bugün elektirik süpürgesi süpüreceğim..o hala çalı süpürgesi ile süpürüyor.....tozdan rahatsız oldum....
neyseee artık dinlersinizkaygana maceralarımıızı...alsanaalsanasmile
pınarcığım diğer kızlar siz çalışıyorsunuz bizimkiler misafir gelince bile yapıyor
tülaycığım geçmiş olsun
banucuğum hayırlı olsun
ceren zor bidurum ama yetkililer nediyor bu duruma