- 2 Eylül 2008
- 2.214
- 1
- 42
offfffffffffffff bunaldımm vallla bende kdvlerden iadelerdennnnnn hesplardan ne buya offfffffffffffffff
Seni çok iyi anlıyorum tatlım yaaa allah yardımcımız olsun ne diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offfffffffffffff bunaldımm vallla bende kdvlerden iadelerdennnnnn hesplardan ne buya offfffffffffffffff
Bu arada Birsom 24'üne baktımda Cumaya denk geliyor.Bu durumda çalışan hatunlar gelemez
laelaelaelaelaekafamçokkarıştısempatiksalakcinni
hadiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o zaman 25 mayısss yaaa ben 24 c.tesi sandım
oyy kiyamam hepten kafasi sulandi kuzumun eylül kiz ne mayisi
kılarrr çekirdekkk enerji verirmiiii
çoculara yediriyorum malunn azmanlar yaa
tubişşş sütü kestim gece yatmadanmuhallebi veriyorum ama koca kase yiyolar yaaa ne fark ediyor ..yedikleri alinin neresine gidiyorrrr....boyda kısaaa...
ama ne yeseler anında mıcıyolarrrrrrr
evet cnm insan böyel günlerde anlıyor kimin ne olduğunu,kayınvalidene de pes doğrusu,oğlun ev almış ,sevinsene be mübarek,neyse kötü şeyler çıkacak ağzımdan,boşver banucumkızlar benim kayınvalidemde bir hayırlı olsun demek için aramadı bile (( ama ben takmıyorum hiç şu bir gerçek ki böyle zamanlarda insan anlıyor herşeyi yanında olan senin üzüntülerini sevinçlerini paylaşan insanlar gerçekten dost :)
ev aldıktan sonra hiç beklemediğim arkadaşlarım geldi evime almanyada yaşayan eşide ingiliz olan arkadaşım bile yolu bilmediği halde geldi geçen pazar günü yani insan istedikten sonra uzakta olsa telefonla bile sevincimi paylaşabilirdi o nedenle eşimin ailesine çok kızıyorum maneviyat bazen maddiyatın çok daha üzerinde benim için
özlemcim merhaba tatlım nasılsın bebişlerin nasıl sağol canım patron toplantıda biraz rahatladım şimdi:))))))
Birsom hiç zahmet etme ben yapacağım evelallah bişeyler..
Birsocum yaz tabi yaparım... Alışık benim bünyem az yemelere:))
Pınar yedim yemeğimi canım..şimdi çay keyfi..
o kadar çok mu üşütmüş eşin pınar ya geçmiş olsun tekrar
iyice dinlenmişssin sende ,sanada iyi gelmiştir
evet ya süper olur pınar,insan çalışma ortamını sevmeli,en çok vaktin orda geçiyor çünküü
kızlar benim kayınvalidemde bir hayırlı olsun demek için aramadı bile (( ama ben takmıyorum hiç şu bir gerçek ki böyle zamanlarda insan anlıyor herşeyi yanında olan senin üzüntülerini sevinçlerini paylaşan insanlar gerçekten dost :)
ev aldıktan sonra hiç beklemediğim arkadaşlarım geldi evime almanyada yaşayan eşide ingiliz olan arkadaşım bile yolu bilmediği halde geldi geçen pazar günü yani insan istedikten sonra uzakta olsa telefonla bile sevincimi paylaşabilirdi o nedenle eşimin ailesine çok kızıyorum maneviyat bazen maddiyatın çok daha üzerinde benim için
sabahtan beri burdayım anca yazabildim valla yaa
zeynep bi yandan mehmet bi yandan annemde burda güya
beli ağrıyor ya çok iş yaptırmak istemiyorum ona da,
mutfağı halettim,yemekleri koyarım birazdan
öğlen ne yesek çok acıktım
evi süpürdüm,paspas ve toz alma kaldı,makinaya çamaşır atılacak,bulaşık makinası boşaltılacak
bunları yapsam kociş gelene kadar yeter
azcık yatsam mı bende akşam uyutmadı sıpa yine
gece uyumuyo bu çocuk yaa
burcuyla ben görüşmüştüm kızlar kağan düşmüş dikiş atmışlar alnına hamileliğide iyi gidiyormuş çok şükür:) şubatta ikinci bebişi gelecekmiş Allahın izniyle
pinarcim efferin sana ilk hasarin hayirli olsun kız sana masa süsleri alalim iş hediyesi olarak en yakin zamanda :) eşininde iyi olmasina sevindim..o babi uff diyen cadiyida yerim bitiririm bennnn :))) hemsirelikte yaparmiş babasina zilli ya :)))
Bu arada Birsom 24'üne baktımda Cumaya denk geliyor.Bu durumda çalışan hatunlar gelemez
tamammmm 25 eylülll kızlarrrrrrrrrrrr
kılarrr çekirdekkk enerji verirmiiii
çoculara yediriyorum malunn azmanlar yaa
tubişşş sütü kestim gece yatmadanmuhallebi veriyorum ama koca kase yiyolar yaaa ne fark ediyor ..yedikleri alinin neresine gidiyorrrr....boyda kısaaa...
ama ne yeseler anında mıcıyolarrrrrrr