2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam hatunlar a.s.

birsencim meseleyi halletmenize sevindim a.s. eşinede bravo arkanda dimdik durmus..bencede en mantiklisin yapmişsin kalmakla..kadincagiz belliki boşbogazlik yapmiş..cok takilma..dedigin gibi sen orda bi amaç için bulunuyorsun..sen cocuklarina bak,kendine bak yeter :KK66:

gülşahcim Allah kavustursun,sag salim gitsin gelsin inşaAllah kardesin inşaAllah a.s. sanada hayirli yolculuklar,sende sag salimen git gel inşaAllah adapazarina a.s.

pinarcim efferin sana :KK70: ilk hasarin hayirli olsun :KK70: kız sana masa süsleri alalim iş hediyesi olarak en yakin zamanda :) eşininde iyi olmasina sevindim..o babi uff diyen cadiyida yerim bitiririm bennnn :))) hemsirelikte yaparmiş babasina zilli ya :)))

sibelimmm sahalara dönmüşsün :KK70: 29ekime ne kaldiki he :KK70: az daha sabir :KK70: şaka bi yana Allah kolaylik versin tatlim ya a.s.

banucum sende takma artik şu eşinin tarafini ya..boşver..kötülükleride olmasin iyilikleride..salla gitsin yaa..

semracim sende hoşgeldin tatlim a.s. kizcen nasil?

tülaycim şok diyet yapsana..biraz bünyeyi şaşirtmiş olursun..1-2kg verirsin..sonra kontrollu devam edersin..

nurancim o su isiticalarindan alma :) bende tatile giderken almiştim..sütü isitayim derken kesildi süt..çöpe attim makinayi :) eger onlardan alacaksan süt yerine mama ver hanzadeye..su isitirsin onunla..ama illa süt vereceksen ozaman basit ocaklar var tekli,elektirikli..çincilerde de,elektirikçilerde de satiliyor..yaninada bi cezve al,oldu bitti..

nurtencim ay bu kizce bence ilk hastaliktaki mikrobu tam atamadi..bagişiklik sistemide zayifladi herhalde..oyuzden böyle sıksık hastalaniyor sanirim..cok kuvvetli besle onu nurten..süt ver bolbol..meyvesine biskuvi kat..illa mama vereceksen bari sütle yap mamasini..corbalarini etli ve bol cesitli sebze koy..muhakkak pirinç yada makarna yada şehriye kat..olmadi ekmek koy..verdigin her ögün bomba gibi olsun..anca öyle toplar kuzucum..

özlemcim sana bişi demiyorum artik..kendin edip kendin yoruluyorsun..yav daha gecen gün süpürdüm temizlik yaptim demedinmi sen ya..ne bu böyle 3günde bir temizlikmi olur be lohusa halinde..biraz caninin kiymetini bil ya..annenide yorma ama kendini de yorma ya..2 cocugun var..dinlenmek için vakit buldugun an yat hemen..oyy oyy boşuna konusuyorum gene biliyorum :))

aysecim noldu yaaa? ne karmakarişik? kiz catlattin gittin he..neyse anlatabilcek durumda olsan anlatirdin elbet..Allahim tez zamanda hayirlisi neyse ona ulaştirsin seni..derdin neyse biran önce hayirlisiyla hallolsun inşaAllahhhh a.s.

burcunun kaganinada cok cok gecmiş olsun a.s. yazik kuzuma ya :KK43: Rabbim acil şifalar versin..

Bu arada Birsom 24'üne baktımda Cumaya denk geliyor.Bu durumda çalışan hatunlar gelemez :KK43:

Bu arada Birsom 24'üne baktımda Cumaya denk geliyor.Bu durumda çalışan hatunlar gelemez :KK43:

laelaelaelaelaekafamçokkarıştısempatiksalakcinni

hadiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o zaman 25 mayısss yaaa ben 24 c.tesi sandım

tuğbacımm selam... şok diyetmii o nasıl oluyorya varsa yazsana bana lütfenn amaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))

sibelcim bigudim birsencim haklısınız kızlar takmamak en iyisi bizden uzak Allaha yakınlar bize bir zararları yok faydalarıda Allah sağlık versin kendileri iyi olsunda biz çok şükür tek başımızada herşeyin üstesinden geliriz :))
annem hep der kızım bak Allah kalbinize göre veriyor evlendik kendi çabamızla kimseden bir iğne almadan borçlarımızı ödedik ardından arabamızı aldık eşyalarımızı değiştirdik şimdide evimizi aldık kısa sürede çok şükür herşeye sahip olduk bundan daha güzeli ne olabilir ki düşününce :))))
hele ki görümcem hayatımızdan çıktı çıkalı o kadar rahatım ki

kılarrr çekirdekkk enerji verirmiiii

çoculara yediriyorum malunn azmanlar yaa

tubişşş sütü kestim gece yatmadanmuhallebi veriyorum ama koca kase yiyolar yaaa ne fark ediyor ..yedikleri alinin neresine gidiyorrrr....boyda kısaaa...

ama ne yeseler anında mıcıyolarrrrrrr

tubacım öyle yapıyorum valla eşim artık herşeyi iyice gördü kardeşine sahip çıktı yıllarını verdi şimdi kardeşi bir kere arayıpta nasılsın abi demiyor
ailesinide gördü ameliyat olunca hep ben vardım yanında bir dakika ayrılmadım hastanede o rezilliği çektim herşeyi biliyor artık bu yüzden çok rahatım tatlım takmıyorum normalde gerçekten çok uyumluyum 10 yıldır görüştüğüm dostlarım vardır kolay kolay kalp kırmam ama beni kıran çok oldu canım ya Allah herkesin kalbine göre versin

tubişşş sütü kestim gece yatmadanmuhallebi veriyorum ama koca kase yiyolar yaaa ne fark ediyor ..yedikleri alinin neresine gidiyorrrr....boyda kısaaa...

duruda yiyor çekirdeği canım:))) maşallah iyi çalışıyor ozaman :))))tatlımopuyorumnanaktan

kızlar benim kayınvalidemde bir hayırlı olsun demek için aramadı bile :KK43:(( ama ben takmıyorum hiç şu bir gerçek ki böyle zamanlarda insan anlıyor herşeyi yanında olan senin üzüntülerini sevinçlerini paylaşan insanlar gerçekten dost :)
ev aldıktan sonra hiç beklemediğim arkadaşlarım geldi evime almanyada yaşayan eşide ingiliz olan arkadaşım bile yolu bilmediği halde geldi geçen pazar günü yani insan istedikten sonra uzakta olsa telefonla bile sevincimi paylaşabilirdi o nedenle eşimin ailesine çok kızıyorum maneviyat bazen maddiyatın çok daha üzerinde benim için
evet cnm insan böyel günlerde anlıyor kimin ne olduğunu,kayınvalidene de pes doğrusu,oğlun ev almış ,sevinsene be mübarek,neyse kötü şeyler çıkacak ağzımdan,boşver banucum
özlemcim merhaba tatlım nasılsın bebişlerin nasıl sağol canım patron toplantıda biraz rahatladım şimdi:))))))

bende iyim cnm ne olsun,annem zeynebi parka götürdü,oğlan mzılıyo işte hep,yemeklerimi koydum bende,ne zaman alıntı yapmıştım anca fırsatım oldu yazmaya
motor takıcam kendime bu gidişle anca yetişirimkaydirigubbakcemile3

Birsom hiç zahmet etme ben yapacağım evelallah bişeyler..

ayyy cnm yaparsın tabiki bişiler hep dediğim içi burada yapem dedim kızzzzzzzz

Birsocum yaz tabi yaparım... Alışık benim bünyem az yemelere:))

açlıkla alakalı değill ben2,5 gün yapabildim tansiyonum düştüüü

1.gün......8 haşlanmış yumurta (başka bişey yok)

2.gün......8 yeşil elma

3.gün...sınırsız salatalıkk
4.gün..yoğurtt
5...gün...haşlanmış et

yapabilirsen ne güzel....ekemek hiç yokk ekstra bişeyde

bide 2 lt su cnm

Pınar yedim yemeğimi canım..şimdi çay keyfi..

Geç oldu ama afiyet olsun canım a.s.

o kadar çok mu üşütmüş eşin pınar ya geçmiş olsun tekrar
iyice dinlenmişssin sende ,sanada iyi gelmiştir

evet ya süper olur pınar,insan çalışma ortamını sevmeli,en çok vaktin orda geçiyor çünküü

Sağolasın canım aynen öyle valla a.s.

kızlar benim kayınvalidemde bir hayırlı olsun demek için aramadı bile :KK43:(( ama ben takmıyorum hiç şu bir gerçek ki böyle zamanlarda insan anlıyor herşeyi yanında olan senin üzüntülerini sevinçlerini paylaşan insanlar gerçekten dost :)
ev aldıktan sonra hiç beklemediğim arkadaşlarım geldi evime almanyada yaşayan eşide ingiliz olan arkadaşım bile yolu bilmediği halde geldi geçen pazar günü yani insan istedikten sonra uzakta olsa telefonla bile sevincimi paylaşabilirdi o nedenle eşimin ailesine çok kızıyorum maneviyat bazen maddiyatın çok daha üzerinde benim için

Takma canım kafayı ya senin sinirini bozmaktan başka bi şeye yaramıyor a.s.

sabahtan beri burdayım anca yazabildim valla yaa
zeynep bi yandan mehmet bi yandan annemde burda güya
beli ağrıyor ya çok iş yaptırmak istemiyorum ona da,
mutfağı halettim,yemekleri koyarım birazdan
öğlen ne yesek çok acıktım
evi süpürdüm,paspas ve toz alma kaldı,makinaya çamaşır atılacak,bulaşık makinası boşaltılacak
bunları yapsam kociş gelene kadar yeter
azcık yatsam mı bende akşam uyutmadı sıpa yine
gece uyumuyo bu çocuk yaa

Uyu canım uyu boşver işler nasılsa yapılır sen dinlenmene bak a.s.

burcuyla ben görüşmüştüm kızlar kağan düşmüş dikiş atmışlar alnına hamileliğide iyi gidiyormuş çok şükür:) şubatta ikinci bebişi gelecekmiş Allahın izniyle

Geçmiş olsun Kağan kuzuma a.s.

pinarcim efferin sana :KK70: ilk hasarin hayirli olsun :KK70: kız sana masa süsleri alalim iş hediyesi olarak en yakin zamanda :) eşininde iyi olmasina sevindim..o babi uff diyen cadiyida yerim bitiririm bennnn :))) hemsirelikte yaparmiş babasina zilli ya :)))

Sağolasın canım yaptık valla ilk hasarı kaydirigubbakcemile3

Sorma ya çok seviyorum ben öyle cıvıl cıvıl masada çalışmayı. Alın bana alın ahahah kaydirigubbakcemile3

Hemşirelerin en güzeli onlar ennnn a.s.

tamammmm 25 eylülll kızlarrrrrrrrrrrr

Evet evet 25'i olur ancak. Ya sabah kahvaltıya gitsek olmaz mı :uhm: Malum benim koca evde. En azından sabah sizle olur öğleden sonra da onunla işlerimi hallederim. Öğlene kalırsam belki bişey uydurur gitme der ondan dedim :çok üzgünüm:

Bizim kızda yiyor arada canım a.s.

X