selam hatunlar a.s.
birsencim meseleyi halletmenize sevindim a.s. eşinede bravo arkanda dimdik durmus..bencede en mantiklisin yapmişsin kalmakla..kadincagiz belliki boşbogazlik yapmiş..cok takilma..dedigin gibi sen orda bi amaç için bulunuyorsun..sen cocuklarina bak,kendine bak yeter
gülşahcim Allah kavustursun,sag salim gitsin gelsin inşaAllah kardesin inşaAllah a.s. sanada hayirli yolculuklar,sende sag salimen git gel inşaAllah adapazarina a.s.
pinarcim efferin sana
ilk hasarin hayirli olsun
kız sana masa süsleri alalim iş hediyesi olarak en yakin zamanda :) eşininde iyi olmasina sevindim..o babi uff diyen cadiyida yerim bitiririm bennnn :))) hemsirelikte yaparmiş babasina zilli ya :)))
sibelimmm sahalara dönmüşsün
29ekime ne kaldiki he
az daha sabir
şaka bi yana Allah kolaylik versin tatlim ya a.s.
banucum sende takma artik şu eşinin tarafini ya..boşver..kötülükleride olmasin iyilikleride..salla gitsin yaa..
semracim sende hoşgeldin tatlim a.s. kizcen nasil?
tülaycim şok diyet yapsana..biraz bünyeyi şaşirtmiş olursun..1-2kg verirsin..sonra kontrollu devam edersin..
nurancim o su isiticalarindan alma :) bende tatile giderken almiştim..sütü isitayim derken kesildi süt..çöpe attim makinayi :) eger onlardan alacaksan süt yerine mama ver hanzadeye..su isitirsin onunla..ama illa süt vereceksen ozaman basit ocaklar var tekli,elektirikli..çincilerde de,elektirikçilerde de satiliyor..yaninada bi cezve al,oldu bitti..
nurtencim ay bu kizce bence ilk hastaliktaki mikrobu tam atamadi..bagişiklik sistemide zayifladi herhalde..oyuzden böyle sıksık hastalaniyor sanirim..cok kuvvetli besle onu nurten..süt ver bolbol..meyvesine biskuvi kat..illa mama vereceksen bari sütle yap mamasini..corbalarini etli ve bol cesitli sebze koy..muhakkak pirinç yada makarna yada şehriye kat..olmadi ekmek koy..verdigin her ögün bomba gibi olsun..anca öyle toplar kuzucum..
özlemcim sana bişi demiyorum artik..kendin edip kendin yoruluyorsun..yav daha gecen gün süpürdüm temizlik yaptim demedinmi sen ya..ne bu böyle 3günde bir temizlikmi olur be lohusa halinde..biraz caninin kiymetini bil ya..annenide yorma ama kendini de yorma ya..2 cocugun var..dinlenmek için vakit buldugun an yat hemen..oyy oyy boşuna konusuyorum gene biliyorum :))
aysecim noldu yaaa? ne karmakarişik? kiz catlattin gittin he..neyse anlatabilcek durumda olsan anlatirdin elbet..Allahim tez zamanda hayirlisi neyse ona ulaştirsin seni..derdin neyse biran önce hayirlisiyla hallolsun inşaAllahhhh a.s.
burcunun kaganinada cok cok gecmiş olsun a.s. yazik kuzuma ya
Rabbim acil şifalar versin..