2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bırsenım valla kaynanın densızlıgı merak etme eltinde bılıyodur kaynananın huyunu ...
kızgınlıgından aramıstır senı gecer merak etme sakin bı zamandada anlatırsın durumu

sibel bı yazamadın bacım ha koca günü yedinnn:)))
handede ugrucam demıstı hala yok pıyasadaklava:
hülya bacım bugun bıara senıde gordum yazmadınnn

gülşahcığım eltim kaynanamın dengesizliğini bilse bana tlfda sinirli sinirili konuşacağına ki inanmış böyle bişey dediğime.....yaa bak böyleböyle duydum doğrumu çok üzüldüm ben seni kardeşim gibi görüyorum demeliydi...
ama demedi....kocamda demekki sen onu abla gibi görüyorsun oseni diğer tarafta bunu diğebileceğin biri olarak görüyor...en sonunda herkese çekeceğim çizgiyi dedi...
aksama ne olacak göreceğiz..

hayırdır canım yaa noldu???

aman be birsen kaynananın manyaklıgı araya fesat sokuyor kadına bak sizin iyi olmanızı cekemedi zaar
eltin kaynananın huyunu biliyorsa merak etme konusur anlasırsınız
salak yaa su kaynanalar

selam hatunlar
kocam sagolsun yemek getirmiş yedik
hanzadeyle oynadılar bende kızıma muhallebi yaptım yedirdim uyuttum
yaa bişi sorcam kızlar sizler tatile gittiniz
şimdi biz hafta sonu hamamlara gidicez 2 gece ama iyi bi degişiklik olacak bize
neyse hanzade yatarken sıcaga yakın ılık süt içer ve gecede 2 biberon içer evet asıl soruya geliyorum
anacım gitcegimiz otel odası normal oda ne ocak var ne ısıtıcı ben bu kıza nerde ısıtıcam
benim gibi sorun yasayanlar varsa bi anlatıversin hele

haa buarada yarında misafirim vardı kalabalık
sabah halam aramıs senin ev uzam
k milley bebesiyle gelemez en iyisi pastalarını yap gel bize burd oturulsun sende bulasıgı yıka paranı al git dedi şaka vari
benim de işime geldi sabah bi kek dökerim kısır mazemelerini oraya götürür karıştırırım giderken bide poaca tamamdır hizmetimi görür gelirim

aman benim koca ezele kitlendi
benide görmez şimdi

selam kızlar,, iyi haberlerle gelmedim!

defne yine çok hasta dünden buyana ateşini düşüremiyorum en düşük ateş 38.2!
bugun doktr gittik köpek dişleri geliyomuş ve agzına bissürü şey soktugu için mikrop kapmış dedi bogazları kırmızı diyor, geçen ayda aynı olmuştu biliyosunuz acayip moralıim bozuk tam azıcık kilo aldı diye seviniyodum ve sil baştan hemen süzüldü..bugun sadce az az mama yedi sinirimden ağladım durdum!

ya hasta olmasıda şöyle, eşimle tartıştık demiştim ya defneyi yıkadım evden cıktık cok degil 500 mt gitmişizdir taksiye bindik bukadar ve o gece ateşlendi! ne yapacagım böle giderse şaştım ya
eger çarşambaya kadar ateşi düşmezse iğne tedavisine başlarız dedi şuan antibiyotik içiyor 4saate birde calpol, dolven dönüşümlü veriyorum..

accayip yorgunum dün gece uyumadıgım gibi 6 da dikildi ve hep huysuzlandı..
inş. bugece rahat geçer herkesi çok öpüyorum
iyi geceler..

Herkese günaydın kızlar hepiniz çok özledim,doğru düzgün giremiyorum artık hiç fırstım olmuyor ,işyerinde gizli giriyorum evde zaten kızla ilgileniyorum +yorgun oluyorum ama ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum hepinizi öpüyorum:1hug:

Günaydınlar,

Dün yaptığım tüm alıntılar kaldı malesef. ( Öyle bir koşuşturmadayım ki servise bile koşa koşa yetiştim.
Bugün daha aktif olucam inşallah.

Hay bu kaynananı vaya falakaya yatıracağım heeee klava: Üzme kendini bacım. Eltin gelsin yüzyüze bir bir anlatırsın. O da inanırsa inanır , inanmazsa da seni yakın görmüyor demktir. Eşinin dediği gibi çizgi çekersiniz olur biter. Ama bence o ilk duyduğunda sinirden aramıştır. Yatışınca senin öyle bir şey demeyeceğini düşünür. Üzme sen kendini bacım ya a.s.

Valla bizim gittiğimiz otelde ısıtıcı vardı ama onu taşımak istemiyorsan şu bir milyoncularda satılan kahve makinaları varya küçük hani plastik. Onlardan alabilirsin kolay götürüp getirirsin a.s.

Ohhh bravo halana iyi olur sanada işte a.s.

Canım ya çok geçmiş olsun bacım. İnşallah iğneye gerek kalmadan düzelir kuzum. O akşam üşümüştür o hayatım. Ben dışarı çıkacağımız zaman mutlaka yıkadıktan sonra 2 saat geçiriyorum aradan. Yada kafasını yıkamıyorum. Aklında bulunsun seninde tatlım çok geçmiş olsun tekrar a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Özletiyosun kendini arada uğra böyle a.s.

Günaydınlar,

Dün yaptığım tüm alıntılar kaldı malesef. ( Öyle bir koşuşturmadayım ki servise bile koşa koşa yetiştim.
Bugün daha aktif olucam inşallah.

Canummm günaydın hadi bakalım katılımlarını bekliyoruz a.s.

Günaydınlar bacılar a.s.

Sabah oldu geldik yine işimizin başına. Akşam eşim çok hastalandı. Hastaneye götürdük. Boğazları çok fena olmuş. Doktor iğne yaptı. Antibiyotik falan verdi. Tabi bizim ki sabah kalktı bakmış ki ateşi düştü hemen işe. Ya adam yat işte dedim yok işleri yoğunmuş gitti.

Bende akşam doktordan gelince 10 gibi yattım. Zaten kayınvalidemlerde kaldık. Bir önceki gece hiç uyumadığımdan başım fena ağrıyordu. Kayınvalidem ben Halit'le ilgilenirim sen al Defne'yi yat dedi. Uyudum valla sabaha kadar iyi oldu.

Kahvaltı yapayım buralardayım a.s.

Birsomm kızlarında dediği gibi bir sinirle aramıştır seni.Biraraya gelip konuşunca herşey aydınlanır sıkma canını.Olmazsada kimse için canını sıkmaya değmez.

Facede de gördüm iletini Nurtencim.Çok üzüldüm kuzuma en kısa zamanda iyileşir inşallahta iğneye gerek kalmaz.Gerçi iğne de çok daha kısa zamanda toparlamaya yardımcı oluyor. (

Canım benim yaaa iyi olmuş dinlenmen işede gelince insan perişan oluyor.

sibel bı yazamadın bacım ha koca günü yedinnn:)))
handede ugrucam demıstı hala yok pıyasadaklava:
hülya bacım bugun bıara senıde gordum yazmadınnn

Sorma sormaaa ancak geldim bugün burdayım inşallah.

gunaydın bacılarrrra.s.
mevsım gecısı başladı hastalıklar defneye cok uzuldum inşallah bugun daha ıyı olmusturr
pınarcım senınde kocişe gecmış olsunn ama ayaklanmış bıle bosver yatarak ınsan daha hasta hıssedıyo kendını boyle ayakta atlatır ınsallah
bırsen kocan sana destek verıyosa daha ne düşünüyosun bacım bosver yuzyuze konusmak en mantıklısı eltınlee
sıbelcımmm kolay gelsın canım
:dilcikar:hulyaaalaelaelaelaelae hayırdır bacım hala sallamaya devammı gazeliiii gelememışsın :jeyyar:

Canım benim yaaa iyi olmuş dinlenmen işede gelince insan perişan oluyor.

Sağolasın canım ya gerçi işe gelince uyku muyku kalmıyor açılıyorum ama uykusuz halde sürekli bilgisayara bakınca başım ağrıyor. Şimdi iyiyim çok şükür a.s.

Sağolasın canım ya zaten Halit yılda 1 kere falan hastalanır o da ayakta geçirirdi ama bu sefer ateşi falan fena yükselince korktum yani.

Ay akşam Defnenin ateş ölçeriyle Halit'in ateşini ölçüyordum sürekli. Baktım bi ara Defne almış makinayı gitmiş uyuyan babasının kulağına sokmuş "anne babi uffff babi uffff" diye bana bağırıyordu. Hiç bişey gözlerinden kaçmıyor bu kuzuların valla aynısını yapıyolar kaydirigubbakcemile3

İşlerimi şimdilik bitirdim. Daha çekmecelerimi yerleştirmedim evraklarım ortada duruyo. Boş dururken onları yerleştireyim bari. Burda da kimse yok :1no2:

BEN BURDAYIM PINARIMMMMopuyorumnanaktan
bende hala tatıl modundan cıkamadım canım hiç çalışmak ıstemıyo karnımda acıktı öff öffalsanaalsanasmile

BEN BURDAYIM PINARIMMMMopuyorumnanaktan
bende hala tatıl modundan cıkamadım canım hiç çalışmak ıstemıyo karnımda acıktı öff öffalsanaalsanasmile

Bizde Allah'tan insanı sıkacak kadar iş yok canım. Bende kendime oyalanacak bişeyler buluyorum işte. Ayyy benim de acıktı valla. Kayınvalidem nohut,pilav ve yoğurt koydu bugün onları yiyeceğim sağlıklı sağlıklı zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…