2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Masamı ve çekmecelerimi temizledim, düzenledim evraklarımı. Evden de renkli kalemlerimi, masa üstü objelerimi ve en önemlisi kızımın resmini getirdim mi tamamdır. O zaman tam çalışılır bi masa olacak. Ben böyle boş, ranksiz masaları hiç sevmiyorum. Azcık cıvıl cıvıl olmalı. Eski iş yerimde paravanların üzerine kinderden çıkan oyuncakları dizerdim. Tüm paravan resimlerle doluydu. Öyle çalışmaktan mutlu oluyorum ben opuyorumnanaktan

Anam hava da ne soğudu. Yanımdaki camı açsam üşüyorum, kapasam içim daralıyor terliyorum oyyyyy kafamçokkarıştı

slm kızlar ben geldimmm çok sağolun kızlar...

nurtenciğimm facede gördüm yazamadım çok geçmiş olsun cnm...
çok sık tekrarladı cnm yaa o kadarcık şeyden hasta olmaz yaa....bi şöle alerji testi yaptırsan belki alerjiktir kullandığın ialçlar bu yüzden etkili olmayabilir cnm....ali ile ömere öksürük şurupları fayda
etmedi doktorumuz alerjik damla verdi çok etkili oldu....

pınarım dünde dedim...çok geçmiş olsun cnm....

gülşahcığım,sibelciğim,semra merhaba kızlar.....

aksam eltim geldi hiçbişey yok gibiydi...hatta çocuklarla oynuyorduk
kaynım dedi ne konuşacaksını konuşun..
bende geçtim karşısına bu mevzunun 4 ayki konu olduğunu söyledim...
keşke parasını söylemeseydin dedi...biliyorsun onun için çok yüksek bi rakam dedi

yaaa ben bunu derken kötü bi amaçla demedim dedim....neyse çokda konuşulmadı...kötüde değildi..çocukları yıkadım aldı giydirdi....
ama ben çok kırıldım yıprandım....eşime dedim b.paşaya gideyim kimse ile görüşmeyeceğim
kaynanamdanda gidecektim....sarıldı gitmeyin çok hasta olurum dedim eşimde gitmeyelim dedi

merhaba kızlarrrrrrrrr herkes iyidir umaırm sabhatan beri yoğpunum açlıktan ölecem az kaldıya offfffffffff

birsen canımya dilin kemiği yok diye boşa dememişler.kayınvaliden abartmış bence ama sen rahat ol biraz kendinide üzme.neyseki eltinde davranışının yanlış olduğunun farkında bana görede hiç öenmesencek bir olay değil yani.

nurtencim geçmiş olsun canım umarım iğneye gerek kalmaz geçer hemen.

ayşe canım sana ne oldu ya merak ettim şimdi?

pınar eşinede tekrardan geçmiş olsun canım.
nuran neyseki evin temiz kalacak öylesi daha iyi olmuş.canım sinbonun böyle kahve makinası var küçük onlardan alsan sütü ısıtman kolay olur en pratik çözüm bu aklıma gelen.

gülşah sibel merhaba kızlar

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canımm nerelerdesinnnn?

kızlar günaydın,,

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum

defne uyuyor gece 2ye kadar uykusunda inledi durdu sonra ateşi az düştü o uyuynca bende yattım 4de ateş düşürücü saati gelmişti eşim 3,30 gibi ateşi iyi şurubu vericekmisin dedi tabi dedim
ama o yatmış bende yattım uyumuşuz sabah 6 gibi bi kalktıkki ateşler içinde yanıyo ölçmek bile aklıma gelmedi ağlarken şurup verince kusuyor diye fitil attım,
ılık bezlerle kompreks yaptık en son ölçtüğümde 38,5tu 2saat sonrada şurup verdim hala yatıyor
uyanmadı bende onlar uyurken çam.flan katladım mutfagı toparladım ama uyanmadı
yumurtasınıda kaynattım acıkmıştır en son 6,30gibi mama yedi.

pınarcım ya ben defneyi yıkadığımda gündüz 1di ve hava harikaydı esmiyordu bile yoksa bende cesaret edemezdim ama dediklerini dikkate alıcam sagol tatlım.. eşinede çok geçmiş olsun.

birsen senin durumlar karışmış ama bence baştan bu şekilde olması iyi oldu kaynana haddini bilir çenesini tutar oturur artık sıkma canını.. alerji testi demişsin dr söyledi sizde yoksa gerek görmüyorum dedi bilemiyorum bidaha sorarım..

gülşahçım duru nasıl olsu bidaha konuşamadık senle kardeşinde askere gidiyormuş hayırlısıyla, ALLAHA gitsin gelsin inş.

banucum,tülaycım sizleride çok öpüyorum kolay gelsin kızlar..

birsen canımya dilin kemiği yok diye boşa dememişler.kayınvaliden abartmış bence ama sen rahat ol biraz kendinide üzme.neyseki eltinde davranışının yanlış olduğunun farkında bana görede hiç öenmesencek bir olay değil yani.

nurtencim geçmiş olsun canım umarım iğneye gerek kalmaz geçer hemen.

ayşe canım sana ne oldu ya merak ettim şimdi?

nuran neyseki evin temiz kalacak öylesi daha iyi olmuş.canım sinbonun böyle kahve makinası var küçük onlardan alsan sütü ısıtman kolay olur en pratik çözüm bu aklıma gelen.

gülşah sibel merhaba kızlar

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canımm nerelerdesinnnn?

evet cnm rahat olmak istiyorum ama haksızlığa gelemiyorum cnm kırıldım işte
neyse geçti cnm...sağol cnmm

kızlar günaydın,,

defne uyuyor gece 2ye kadar uykusunda inledi durdu sonra ateşi az düştü o uyuynca bende yattım 4de ateş düşürücü saati gelmişti eşim 3,30 gibi ateşi iyi şurubu vericekmisin dedi tabi dedim
ama o yatmış bende yattım uyumuşuz sabah 6 gibi bi kalktıkki ateşler içinde yanıyo ölçmek bile aklıma gelmedi ağlarken şurup verince kusuyor diye fitil attım,
ılık bezlerle kompreks yaptık en son ölçtüğümde 38,5tu 2saat sonrada şurup verdim hala yatıyor

pınarcım ya ben defneyi yıkadığımda gündüz 1di ve hava harikaydı esmiyordu bile yoksa bende cesaret edemezdim ama dediklerini dikkate alıcam sagol tatlım.. eşinede çok geçmiş olsun.

birsen senin durumlar karışmış ama bence baştan bu şekilde olması iyi oldu kaynana haddini bilir çenesini tutar oturur artık sıkma canını.. alerji testi demişsin dr söyledi sizde yoksa gerek görmüyorum dedi bilemiyorum bidaha sorarım..

gülşahçım duru nasıl olsu bidaha konuşamadık senle kardeşinde askere gidiyormuş hayırlısıyla, ALLAHA gitsin gelsin inş.

cnm benim doktorum beyaz çocuklarda alerjik yapıda olabilir dedi...ondan dedim cnm

selam kızlar nasılsınız yoğun bir gün

tülaycım geldim bitanem nasılsın selinim nasıl

birsencim canım canını sıkma kayınvalidende hatasını anlamış böyle durumlarda insan hazmedemiyor haksızlığa uğramayı anlıyorum seni ama senden değerli birşey daha yok unutma :)))) paşalar nasıl öp benim yerime

nurtencim defneme çok geçmiş olsun kuzum benim ya tez zamanda iyileşir inşallah

pınarcım sibelcim merhaba kızlar sizede

havalar değişiyor klimayı açsam üşüyorum kapatsam terliyorum tam hastalık havası yavrularımız inşallah hastalanmadan atlatır bu geçiş dönemlerini

nurtencım duru ıyı çok şükür cabuk kaynadı kemiği allahtana.s.saol canım inşallah bakalım iş çıkısı dırek gecıcem adapazarına buaksam 23,30da bınıyo otobuseee çok duygusal bı gun benım için bızım ufaklık adam olmuşşş:)onu gecırdıkten sonra bıdaha gerı ıstanbula buaksam uyumam 3u bulacak bakalım

defne bu sene cok hastalandı narin bünyesı demekkı kıyamam kuzumaa nurten bol lımonlu tavuk corbası ıcırrmeye calıs bence ıyı gelır

bırsenın dedıgı allejık testı bende yaptırmak ıstıyorum bı fırsat bulupta gelemedım cerrahpaşaya cmt gunu yapmazlarmı acaba?
bırsennnnnnnnnn bılırsın sennnnCADIARZU

Günaydınlar bacılar a.s.

Sabah oldu geldik yine işimizin başına. Akşam eşim çok hastalandı. Hastaneye götürdük. Boğazları çok fena olmuş. Doktor iğne yaptı. Antibiyotik falan verdi. Tabi bizim ki sabah kalktı bakmış ki ateşi düştü hemen işe. Ya adam yat işte dedim yok işleri yoğunmuş gitti.

Bende akşam doktordan gelince 10 gibi yattım. Zaten kayınvalidemlerde kaldık. Bir önceki gece hiç uyumadığımdan başım fena ağrıyordu. Kayınvalidem ben Halit'le ilgilenirim sen al Defne'yi yat dedi. Uyudum valla sabaha kadar iyi oldu.

Kahvaltı yapayım buralardayım a.s.

Canım eşine geçmiş olsun sende çalışan anneler kervanına katılmışsın hadi hayırlı olsun canım ilk zamanlar zor geçerde zamanla dahada alışırsın

havalar değişiyor klimayı açsam üşüyorum kapatsam terliyorum tam hastalık havası yavrularımız inşallah hastalanmadan atlatır bu geçiş dönemlerini

ayy inaşallah havalar çok soğud,kızı nasıl giydirceğimi şaşırdım
Buarada hepinizi özlemişim Banucum cimcimeler nasıl?

kızlar günaydın,,

canım çok geçmiş olsun,ay biz hasta olalımda yeterki onlar olmasın

çok sık tekrarladı cnm yaa o kadarcık şeyden hasta olmaz yaa....bi şöle alerji testi yaptırsan belki alerjiktir kullandığın ialçlar bu yüzden etkili olmayabilir cnm....ali ile ömere öksürük şurupları fayda

keşke parasını söylemeseydin dedi...biliyorsun onun için çok yüksek bi rakam dedi

yaaa ben bunu derken kötü bi amaçla demedim dedim....neyse çokda konuşulmadı...kötüde değildi..çocukları yıkadım aldı giydirdi....
ama ben çok kırıldım yıprandım....eşime dedim b.paşaya gideyim kimse ile görüşmeyeceğim
kaynanamdanda gidecektim....sarıldı gitmeyin çok hasta olurum dedim eşimde gitmeyelim dedi

Şu kaynanalar yokmu albirini vur ötekine ortalığı karıstırmış, neyse yine kendi aranızda çözmüşsünüz tatlıya bağlanmış sıkma canını

ya kızlar burcu geliyor mu? Arada girip sizi takip ediyorum ama Burcuyla hiç karşılaşmadım haberiniz var mı?

Sağolasın Birsom a.s.

Eltin sana öyle çıkışmasının hatalı olduğunu anlamıştır ondan konuyu uzatmamıştır bacım merak etme a.s.

merhaba kızlarrrrrrrrr herkes iyidir umaırm sabhatan beri yoğpunum açlıktan ölecem az kaldıya offfffffffff

Yedin mi canım yemeğini a.s.

Sağolasın canım a.s.

kızlar günaydın,,

Ay canım ya inşallah bugün iyi olur kuzucum a.s. Bende duş aldırdım çıktım diyince hemen çıktın zannettim tatlım ondan yazdım a.s.

tülaycım geldim bitanem nasılsın selinim nasıl

birsencim canım canını sıkma kayınvalidende hatasını anlamış böyle durumlarda insan hazmedemiyor haksızlığa uğramayı anlıyorum seni ama senden değerli birşey daha yok unutma :)))) paşalar nasıl öp benim yerime

nurtencim defneme çok geçmiş olsun kuzum benim ya tez zamanda iyileşir inşallah

pınarcım sibelcim merhaba kızlar sizede

Selam canım a.s.

nurtencım duru ıyı çok şükür cabuk kaynadı kemiği allahtana.s.saol canım inşallah bakalım iş çıkısı dırek gecıcem adapazarına buaksam 23,30da bınıyo otobuseee çok duygusal bı gun benım için bızım ufaklık adam olmuşşş:)onu gecırdıkten sonra bıdaha gerı ıstanbula buaksam uyumam 3u bulacak bakalım

defne bu sene cok hastalandı narin bünyesı demekkı kıyamam kuzumaa nurten bol lımonlu tavuk corbası ıcırrmeye calıs bence ıyı gelır

Ay canım hadi sağlıkla gidip gelsin inşallah kardeşin a.s. Allah kavuştursun şimdiden sizi de a.s.

Canım eşine geçmiş olsun sende çalışan anneler kervanına katılmışsın hadi hayırlı olsun canım ilk zamanlar zor geçerde zamanla dahada alışırsın

ya kızlar burcu geliyor mu? Arada girip sizi takip ediyorum ama Burcuyla hiç karşılaşmadım haberiniz var mı?

Sağolasın Semra'cım a.s. Başladık bakalım hayırlısı hakkımızda a.s.

Valla Burcu ben bi ara burda yokken bişeye kızmış heralde gelmiyor o yüzden. Ama ne olduunu bende anlamadım inan ki :uhm:

Bende yemeğimi yedim şimdi. Ama yemek ısıtırken 2'li elektrikli ocağın diğer gözü de açıkmış. Üstünde de kullanılmayan kettle vardı. Ocağa yemeği koydum diğer odaya gittim bişey almaya. bi geldim ki kettle ocağa yapışmış kaydirigubbakcemile3 Nasıl da iğrenç kokmuş plastik. Hem güldük hem camları açıp kaçıştık odadan. İlk zararımı verdim ofise kaydirigubbakcemile3

slm kızlarr geçmişi okudum ama o kadar kötüyümki şuan kimseye cvp veremiyorum
belki kızıyorsunuz bana kendinianlatıp gidiyor diyee..........lütfen kusuruma bakmayın..
tarafsız bakış acısına ihtiyacım var

size dediğim gibi parka gittim...eve geldim tam üzerimi çıkarıyorum tlf çalıyor kayınvalidemin ev tlf neyse gitti açtı ...aramızın iyi olduğu eltim aradı....

kayınvalidem dedikodu yapmış...yaklaşık 4 ay önce bende kaldığı bir dönem
diyetisyene gittiğimde iyi verdin kilo dedi evet dedim
eltim içinde xxx de verdi dedi hee evet dedim....

ama o artık vermesin çok zayıfladı dedi evet dedim....ama o bölgesel zayıflamaya gidiyor dedim......
kaynanamda o nededi...bende yengem basenlerden kilo aldığı için şimdi orası için gidiyoro yağları eritiyor dedim...benimmkinden farklı dedim....
kaynanamda bana sen kaçpara veriyorsun dedi bende 500 yakın dedim
xxx ne kadar veriyor dedi oda 2000 liraya yakın sanırımbilmiyorum dedim
bayramda xxx söylerken duydum dedim....
ve konu kapandı.......

sen kaynanam dur durrrr bu bayram oğluna karın yağlarını aldırmış 2 milyar vermişsiniz demiş
kaynımda kim dedi sana demiş o da dırım demiş...

oda gidip karısına demiş...neyse eltim aradı ...,işte sen benim için böyle demişsin ...
ben tabi şaşkın bi şekilde...ne dedim..hayır böyle bişey demedim dedim..
işin akside biz bu karıngerme ameliyatını 2 hafta önce konuştuk ve ben ona er yada geç yaptıracağımı söyledim oda bana bende çok araştırdım çok zor bi ameliyat...ben vazgeçtim dedi..

neyse bana kızgın bi şekilde kimseyi benim harcamalarım ilgilendirmez
hem yağ aldırma 2 milyar değil 4 milyar bilginiz olsun...
bende tabiki ilgilendirmez kesmiz birmiki ilgilendirsin dedim
bir bile olsa ilgilendirmez .....ben demedim dedim annem yağ aldırmış demiş diyo
2 milyar demiş diyo bana..bende yenge bAK öyle bişey demedimm üste anlattığım olayı anlattım
ama sinirimbozulduğu için ağlıyorum....inanıp inanmaman sana kalmış dedim...kaynanamada soruyorum ben sana yengem yağmı aldırdı dedim???2 milyarmı verdi dedim ben 2 milyar demedim diyor ......

SONUÇta saatlerce ağladım....söylemediğim bişey için zan altında kaldım...
evimi barkımı bıraktım kaynananın yanına geldim......herşey için ağladım eşime evegideceğim dedim..
kaynanam sarıldı özür diledi gitmeyin dedii...ben yanlış anlamışım dedi....giderseniz çok hasta olurum dedi....
canım benim ya neler yaşamışssın,geçmiş olsun,eşinle konuştun mu birsen o ne diyor kayınvaliden de kalıp kalmamana ,inş halletmişsindir cnm ya,hem kayınvaliden hem de elin büyük ayp etmiş sana karşı
bu arada eltime gel yüzleşelim dedim geleceğim dedii

ağlamamda suçlu olduğumdan değil haksızlığa uğradığımdan dedim.......
canım yaa
selam hatunlar
kocam sagolsun yemek getirmiş yedik
hanzadeyle oynadılar bende kızıma muhallebi yaptım yedirdim uyuttum
yaa bişi sorcam kızlar sizler tatile gittiniz
şimdi biz hafta sonu hamamlara gidicez 2 gece ama iyi bi degişiklik olacak bize
neyse hanzade yatarken sıcaga yakın ılık süt içer ve gecede 2 biberon içer evet asıl soruya geliyorum
anacım gitcegimiz otel odası normal oda ne ocak var ne ısıtıcı ben bu kıza nerde ısıtıcam
benim gibi sorun yasayanlar varsa bi anlatıversin hele

haa buarada yarında misafirim vardı kalabalık
sabah halam aramıs senin ev uzam
k milley bebesiyle gelemez en iyisi pastalarını yap gel bize burd oturulsun sende bulasıgı yıka paranı al git dedi şaka vari
benim de işime geldi sabah bi kek dökerim kısır mazemelerini oraya götürür karıştırırım giderken bide poaca tamamdır hizmetimi görür gelirim

aman benim koca ezele kitlendi
benide görmez şimdi
oo maşallah misafir misafirr kolay gelsin cnm
otelin mutfağına rica edip ısıttırsan sonrada termosa koysan olmaz mı akşm üstü:uhm:
selam kızlar,, iyi haberlerle gelmedim!

defne yine çok hasta dünden buyana ateşini düşüremiyorum en düşük ateş 38.2!
bugun doktr gittik köpek dişleri geliyomuş ve agzına bissürü şey soktugu için mikrop kapmış dedi bogazları kırmızı diyor, geçen ayda aynı olmuştu biliyosunuz acayip moralıim bozuk tam azıcık kilo aldı diye seviniyodum ve sil baştan hemen süzüldü..bugun sadce az az mama yedi sinirimden ağladım durdum!

ya hasta olmasıda şöyle, eşimle tartıştık demiştim ya defneyi yıkadım evden cıktık cok degil 500 mt gitmişizdir taksiye bindik bukadar ve o gece ateşlendi! ne yapacagım böle giderse şaştım ya:KK43:
eger çarşambaya kadar ateşi düşmezse iğne tedavisine başlarız dedi şuan antibiyotik içiyor 4saate birde calpol, dolven dönüşümlü veriyorum..

accayip yorgunum dün gece uyumadıgım gibi 6 da dikildi ve hep huysuzlandı..
inş. bugece rahat geçer herkesi çok öpüyorum
iyi geceler..

çok geçmiş olsun defneye
cnm her 4 saatte bir fitilde at bence en etkilisi o ateş düşürmede,hem de rahatlar kuzu
Herkese günaydın kızlar hepiniz çok özledim,doğru düzgün giremiyorum artık hiç fırstım olmuyor ,işyerinde gizli giriyorum evde zaten kızla ilgileniyorum +yorgun oluyorum ama ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum hepinizi öpüyorum:1hug:

hoşgeldin cnm nasılsın?

semracım bende özledim sizi nasılsın tatlım bebişlerin nasıl benim cimcimelerde çok iyi şükür tatlım abla kardeş hem kavga ediyorlar hemde birlikte gülüyorlar perşembede kızım okula başlıyor teyzesi:)

canım durunun iyi olmasına sevindim canım duygusal bir akşam yaşayacaksınız canım ya

[QUOTE=sibiko;15136840]Günaydınlar,

Dün yaptığım tüm alıntılar kaldı malesef. :KK43:( Öyle bir koşuşturmadayım ki servise bile koşa koşa yetiştim.
Bugün daha aktif olucam inşallah.
[/QUOTE]
koaly gelsin cnm ya
Valla bizim gittiğimiz otelde ısıtıcı vardı ama onu taşımak istemiyorsan şu bir milyoncularda satılan kahve makinaları varya küçük hani plastik. Onlardan alabilirsin kolay götürüp getirirsin a.s.

.
nuran pınarın fikri daha güzelmiş valla
Günaydınlar bacılar a.s.

Sabah oldu geldik yine işimizin başına. Akşam eşim çok hastalandı. Hastaneye götürdük. Boğazları çok fena olmuş. Doktor iğne yaptı. Antibiyotik falan verdi. Tabi bizim ki sabah kalktı bakmış ki ateşi düştü hemen işe. Ya adam yat işte dedim yok işleri yoğunmuş gitti.

Bende akşam doktordan gelince 10 gibi yattım. Zaten kayınvalidemlerde kaldık. Bir önceki gece hiç uyumadığımdan başım fena ağrıyordu. Kayınvalidem ben Halit'le ilgilenirim sen al Defne'yi yat dedi. Uyudum valla sabaha kadar iyi oldu.

Kahvaltı yapayım buralardayım a.s.
o kadar çok mu üşütmüş eşin pınar ya geçmiş olsun tekrar
iyice dinlenmişssin sende ,sanada iyi gelmiştir
Masamı ve çekmecelerimi temizledim, düzenledim evraklarımı. Evden de renkli kalemlerimi, masa üstü objelerimi ve en önemlisi kızımın resmini getirdim mi tamamdır. O zaman tam çalışılır bi masa olacak. Ben böyle boş, ranksiz masaları hiç sevmiyorum. Azcık cıvıl cıvıl olmalı. Eski iş yerimde paravanların üzerine kinderden çıkan oyuncakları dizerdim. Tüm paravan resimlerle doluydu. Öyle çalışmaktan mutlu oluyorum ben opuyorumnanaktan

Anam hava da ne soğudu. Yanımdaki camı açsam üşüyorum, kapasam içim daralıyor terliyorum oyyyyy kafamçokkarıştı
evet ya süper olur pınar,insan çalışma ortamını sevmeli,en çok vaktin orda geçiyor çünküü

eltin anlmış hatasını bence birsen çok uzatmasaydın sende
evine geçince ilirsin elbet yapacağını,sen üzüldüğünle kaldın bak,kimseye bişey olmadı
merhaba cnm,hemen ye bişeylerr
merhaba cnm,nasılsın?
kolay gelsin sanada
cnm ya,hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur inş kardeşine,seni iyi anlıyorum cnm benimde erkek kardeşim gidecekti,okul muhabbetine uzattı biraz seneye gidecek sanırım
cnm burcu bize darıldı gelmiyor artık,daha doğrusu kk ya geliyor ama buraya uğramıyor,burdan samimi olduklarımla zaten görüşüyorum demişti en son
Bende yemeğimi yedim şimdi. Ama yemek ısıtırken 2'li elektrikli ocağın diğer gözü de açıkmış. Üstünde de kullanılmayan kettle vardı. Ocağa yemeği koydum diğer odaya gittim bişey almaya. bi geldim ki kettle ocağa yapışmış kaydirigubbakcemile3 Nasıl da iğrenç kokmuş plastik. Hem güldük hem camları açıp kaçıştık odadan. İlk zararımı verdim ofise kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar benim kayınvalidemde bir hayırlı olsun demek için aramadı bile :KK43:(( ama ben takmıyorum hiç şu bir gerçek ki böyle zamanlarda insan anlıyor herşeyi yanında olan senin üzüntülerini sevinçlerini paylaşan insanlar gerçekten dost :)
ev aldıktan sonra hiç beklemediğim arkadaşlarım geldi evime almanyada yaşayan eşide ingiliz olan arkadaşım bile yolu bilmediği halde geldi geçen pazar günü yani insan istedikten sonra uzakta olsa telefonla bile sevincimi paylaşabilirdi o nedenle eşimin ailesine çok kızıyorum maneviyat bazen maddiyatın çok daha üzerinde benim için

X