slm kzılar
nassılsınız?
geçmişi okuyamıyorum ama sanırım türkiz hastaymış çok geçmiş olsun esracım
gülşah sizede geçmiş olsun cnm ya
acil şifalar diliyorum
bize gelince mehmet hala yoğunbakımda
en azından sütle beslemeye başladılar küvezde de kendi başına solunum yapmaya başlamış
maşallah oğluşuma
2-3 satte bie süt sağıp poşetledim eşim hepsini götürdü şifa olsun inş oğluma
inş pazartesi çıkar
dektroz veriyorlarmış oğluma mama yook sütten başka
doymadığı için biraz huysuzmuş akşam eşim geç gitmişti görmüş oğluma
bu hayırlı günlerde dualarınızı eksik etmeyin bi an önce iyileşssin oğlum
zeynep de bi huysuz hiç sormayın
hastanedeyken küsmüş bıraktım diye yüzüme bakmadı şimdi yeni yeni düzeliyo aramız
fırsat vermiyo zeynep gece bahçesi izleyecekmiş
sonra uğrarım yine
öpüyorum hepinizi
bu arada arayan soran merak eden herkese çok teşekkür ediyorum
desteğiniz için çok sağolun kıızlar
kızlarrrr eşim aradı şimdi
ablasıgil beni almaya geliyormuş
hastaneden çağırmışlar emzirmeye
oğlumu görücemmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
selam kızlar
ayy dün hanzade aksamüstü uykusunu uyamadı mızır mızır beni deli etti aksamda tabi 8:30 da uyudu kaldı
bende nasıl halsizim gece sahura zor kalktım
dün iftarda acı sos yemiştim sahurda karın agrısından resmen agladım tuvaletten cıkamadım neyseki gecti bende rahatca niyetlendim devam etse valla oruca niyetlenemeyecektim
sabahta 8 de hanzade 9 da ben kalktım kahvaltı yaptırdım arkasındanda kinder pinguimi ne iki kek arası süt varya ondan vardı onu yedirdim baya sevdi sıpa
sora oynadık uyuttum
bende mutfagı topla balkonu yıka mercimek corbası koydum bide
valla erkenden yapmazsam iş kalıyor gıcık oluyorm odamıda topladım bakayım dedim size
annem aramıs beli carsıya giderim gelirmisin diye
sen ayarla gelebilirsem dedim dur bakalım belki giderim
işte böle hatunlar
birsencim hadi güle güle hayırlı iftarlar
hafta sonuda yavrular için bi degişilkil iyi olur inşallah
sende tekrarlatmada hastalıgı biran önce iyileş
sibelllll
seni rüyamda gördüm kız
valla tam hatırlamıyorum ama
hanzade var yagız var onlar böle sadece bezleri var altında oynuyorlar bide küçük bi kız cocugu daha gördüm ama bizimkilerden küçükmüş hanzade boy falan ölcülüyor onla
hayırlısı olsun nedemekse artık
Slm kızlar ayyy haftasonu sesizliği çökmüş sayfaya
bende bu gece rahat uyudum eşim baktı çocuklara hoş ömer hiç kalmıyor
alişede sütü daya yeter...
Ben hala hastayım ama daha iyiyim adetim ve ilaçlarım bitmediği için niyetlenemedimde....zaten şimdi oruç tutarsam çaptan düşerim yine...iyice toplanmam gerek...
Yarın kısmetolursa eltimlerin yazlığına gideceğiz çocuklar için çok iyi olacak...
Pazar döneceğiz ..p.tesi eşim seyhatte olacak....
şimdi duş aldım halama gideceğiz iftara davetliyz çünki...
çok öptüm orada nette giremem
Selam Kızlar...
Niye biz kadınlar yataktan kalktığımız gibi işlere girişiyoruz acaba??bi kerede bilmemki kalktığım gibi gelip oturuyum azıcık keyif yapıyım,yok anacım yok,direk mutfağa filan dalıyorumm..Dağhanın kahvaltısıyla başlıyor herşey ve devam ediyor.Mutfağımı hallettim salonuda süpürüp sildim tam bir ev hanımı hali hissettim,üfff sıkılllldddıııımmmmm....
Bugün gezesim var aslında Tubayı arayıp ona gitmeyi istiyorum ama Ramazan diyede kıyamıyorum ona.Belki yarın ararım,dur bakalım...
Oğlum uyuyor bende duşumu aldım size bi bakıyım dedim.Uyanınca belki alıp çıkarım biyerlere bi alışveriş merkezine filan gidiyim diyorum...Aslında kozyatağı carrefoura gitsem Pınar gelirmi acaba??Gerçi görüşmesi vardı onun??Mecburda bırakmak istemiyorum..biyer bulucam yazarı yok!!! CADIARZU
Gülhancım ne yaptınız bakalım dün akşam anlatsanıza ayol,,yediğiniz içtiğiniz sizin olsun nasıl geçti yemek,eğlendinizmi??
Selam Kizlar,
Dün asisi vardi Dorugun, neyseki atlattik. Ikinci dozu icin, 1 ay sonraya randevu verdiler. Ayrica, genel muayenesi vardi ve korkulacak bir durum yokmus. Burun tikanikligi varmis hala, o yüzden nefes alma güclügü cekiyormus. Yemek yememeside o yüzden olabilirmis ve damaklarida kabarmis hep, zorlaniyor dis cikartirken cok.
Kizlar, benim oglum deli gibi sosis yemek istiyor ya. Sosis görünce agliyor resmen yiyecegim diye. Ya ben neden sakiniyorsam cocugu, gidip buluyor. Gecen Türkiye'den dönüste pratik olsun haslamistim patates püresiyle yemistik evde yemek yok diye. Ona da verdik, o gün bugündür sosis delisi oldu. Kahvaltida bir bütün sosisi bitiyor, versem daha da yer. Bu arada sosis sayesinde normal kahvaltiya gectik iki gündür. Ama peynir yemiyor, sadece yumurta sarisi, ekmek ici, meyveli cay ve sosis simdilik. Öncesinde de, bebekler icin Milupa'nin Müsli ögünleri var, onlardan veriyorum tahilli ve meyveli oldugu icin, günlük enerjisini hic degilse öyle alsin diye. Sanirim artik püre kahvalti vermeyecegim, cünkü kesinlikle istemiyor o karisimi yemeyi. Zaten yememeside gerekiyor artik.
Haricinde basim fena agriyor ya, agri kesici bile kesmedi. Bu aralar bir sürü sorun üst üste bindi, sanirim fazla geldi. Yakinda annemlere gidecegim, insallah biraz rahatlarim orada. Degisiklige cok ihtiyacim var cünkü...
özlemcim oğluşu görücekmişsin süper bol bol kokla miniğimizia.s.
filizcim aşıyı atlatmışsınız çok şükür yemek konusunda da düzelmenize sevindim Ahsen de peynir yemiyor o yüüzden mecbur karışım yapıyorum yumurtasını ayrı yiyiyor ama...
Canım hoşgeldin.İyisin umarım.Oğluşun içinde dualarımızı hiç eksik etmiyoruz en kısa zamanda düzelecek inşallah.Bak emmeye bile başlıyor.Bol bol kokla bizim yerimizede..
Nurancım hayır olsun vallahi çok merak ettim ne demek? Gündüz niyetine diyelim.Acı da miğden sağlam değilse dokunmuştur.Bende çok severim,ama miğdemide fena yapar.Kendimi yemekten alıkoyamıyorum
Ne güzel olur Birsomm şöyle keyifli bir haftasonu geçirin dinlenin ailecek.
Bende evde olunca hep işe sarardım yataktan kalkar kalkmaz işe başlayınca pek yapamaz oldum.Uyandığımda bile dinlenmiş hissedemediğim için artık mümkün olamıyor.Şu gezme olayınıda konuştuk gerçi telde ama yapalım süper olur.
Geçmiş olsun tatlım ya bu üst solunum yolları enfeksiyonu felaket bişey bende akut faranjit ve sinüzit var.Belli aralıklarla azıyor resmen.Kuzumunda bişeyi olmamasına sevindim.Demek sosis yiyorYesin diyicem ama ne biliyim katkı maddesi içerdiği için tereddüt ediyor insan.Yağızda çok uzun zamandır normal kahvaltı ediyor.Yumurta peynir domates salatalık.
Buldum cnm buldum gittim gezdim geldim..Sagolun kizlar, care düsünmekten basim agriyor iki gündür. Bugün neyseki biraz daha iyiyiz. zemuszemus
Komik bir durum yasiyorsun Birsen'cigim, umarim temin ederler evin parasini, sende memnun kalirsin, onlarda...
Biraz sanssizlik olmus Banu'cugum ama belki böylesi sizin icin daha iyi olur. Olmadi, satarsin ya da kiraya verirsin ileride evini. Sonucta yatirim yatirimdir.
Off ya, düzelsin bir an önce kuzum. Müdürde anlayisli olsa ya, sonucta cocuklu bir insansin.
Insallah anlasirsiniz canim maas konusunda. Ne güzel tüm diger sartlarda uygun sana nasil olsa. Abinide görmüssün uzun aradan sonra. Bolca hasret gidermissinizdir. Dilerim biter bir an önce bu hasretinizde.
Hosgeldin canim. Bir an önce normale döner insallah kuzun. Zeynep'de cok ilgi ister simdi annesi, hem zor, hemde cok güzel duygular yasiyorsundur simdi.
Benimde islerim bitmiyor bir türlü canim. Sunuda biteyim, bunuda yapayim derken kendime hic vakit ayiramiyorum. Degisik ortamlara girmek, sohbet etmek iyi geliyor ama. Umarim gidecek birilerini bulursun gün icinde.
Hadi gözün aydin.zemuszemus
Cnm sosis yemesine ne diyim bilemedim bari yüzde yüz dana eti olanlardan al da yağlı olmasın,zararı olurmu bilimiyorum fazlasının...Doktoruna sorsaydın keşke...Sanada geçmiş olsun sıkma kendini fazla cnm yaa..Selam Kizlar,
Dün asisi vardi Dorugun, neyseki atlattik. Ikinci dozu icin, 1 ay sonraya randevu verdiler. Ayrica, genel muayenesi vardi ve korkulacak bir durum yokmus. Burun tikanikligi varmis hala, o yüzden nefes alma güclügü cekiyormus. Yemek yememeside o yüzden olabilirmis ve damaklarida kabarmis hep, zorlaniyor dis cikartirken cok.
Kizlar, benim oglum deli gibi sosis yemek istiyor ya. Sosis görünce agliyor resmen yiyecegim diye. Ya ben neden sakiniyorsam cocugu, gidip buluyor. Gecen Türkiye'den dönüste pratik olsun haslamistim patates püresiyle yemistik evde yemek yok diye. Ona da verdik, o gün bugündür sosis delisi oldu. Kahvaltida bir bütün sosisi bitiyor, versem daha da yer. Bu arada sosis sayesinde normal kahvaltiya gectik iki gündür. Ama peynir yemiyor, sadece yumurta sarisi, ekmek ici, meyveli cay ve sosis simdilik. Öncesinde de, bebekler icin Milupa'nin Müsli ögünleri var, onlardan veriyorum tahilli ve meyveli oldugu icin, günlük enerjisini hic degilse öyle alsin diye. Sanirim artik püre kahvalti vermeyecegim, cünkü kesinlikle istemiyor o karisimi yemeyi. Zaten yememeside gerekiyor artik.
Haricinde basim fena agriyor ya, agri kesici bile kesmedi. Bu aralar bir sürü sorun üst üste bindi, sanirim fazla geldi. Yakinda annemlere gidecegim, insallah biraz rahatlarim orada. Degisiklige cok ihtiyacim var cünkü...
İnşallah cnm inşallah ramazandan sonra görüşürüz umarım :)) a.s.selam kizlar a.s.
özlemcim dogurdun cok sukur :) mehmetimizde tez zamanda yanina gelir saglicakla inşaAllah :) hanerini aldim da bi arayamadim seni..daha dogrusu telin yok bende ya :) eger bu mesaji görmessen özlemin teli olan biri banada yazsin lütfennn :)
birsenim hasta olmussun canim benim ya..cok gecmiş olsun bitanem,acil şifalar inşaAllah..neyseki biraz daha toplamişsin kendini..hadi tez zamanda hepten gecer umarim..
tutkuncum cok cok gecmiş olsun türkizime yaa..penisilin yemiş kuzum ya kiyamam( acil şifalar inşaAllah yaa..
gülşahcim durucukum kemigini kirmiş..ay şok oldum okuyunca yaa..ay bunlar bukadar büyüdümü yaaa..daha gecen yil yastik gibi duruyorlardi..Rabbim beterinden saklasinnn..acil şifalar canim a.s.
pinarcim abicigini görmüşsün oh ne güzel :) hadi bakalim iş içinde inşaAllah hayirlisi olur canim ya a.s.
banucum tokiye taşiniyormussunuz..hayirli olsun ve kolay gelsin tatlim..inşaAllah cok memnun kalirsiniz..
filizcim doruk pasada tam iyileşememiş he :S gecmiş olsun aşi içinde..sosis olayina bayildim valla..bende cok severim :)) benim kiz kati yemedigi için bak öyle sorunlarimiz olmuyor :)))) sosis kacirmak gibi yani :) şaka bi yana sende alma hayatim eve..madem cocuk seviyor..görmeyince unutur zaten..yanliz bişey kafama takildi..ay gene unuttum kadinin adini ya..suna pekuysal diyesim geliyor hep..var ya hani prof pektuna soyadiydi galiba :))) onun bi yazisinda okumustumda cocuklara rakamlarin (ve birkaç şey daha saymişti,bi ara bulup burayada eklerim) ögretilmesinin sakincali oldugunu yazmişti..ay ben sana en iyisi yaziyi bulayim :))) anlatamadim bi türlü ne demek istedgimi :)))
gülhancim cok güldüm senin pimpirikliliğine :)) sen yakinda bu cocugun gözünün üstünde kaş varrrrrr aman Allahimmm diyede gelirsin :)))) kizim daha 16 ayliklar be :) boyuna posuna bakip konferans vermesinimi bekliyorsun nedir :))) epeyde kelime diyormus yakişikli paşam :) yemek konusuna gelince valla ben herşeyi hala mama sandalyesinde ve reklam eşliğinde yediriyorum..ama buna ragmen cok büyük bi takintisi yok serranin..olsa dişarda yemek yemezdi..sen biraz rahat ol canim..sıkma cocugu bu kadar..cevrende tv izleyerek yemek yedigi için gerizekali olan biri oldugu sanmiyorum :) ben hiç görmedim şahsen :) benim kuzenlerimde öyle yerdi..ikiside cok basarili şuanda..hatta biri anadolu lisesinde ve okul 2.si..en yakin örnek oldugu için onlari hep örnek veriyorum..böyle zeka işlerini şartlara baglama gözünü seveyim..unutmaki einsteinda cok gec konusmus :)))
ferdacimmm bana gelcekmişsin bugun..kiz valla su ramazan bitsin ilk işim seninle bulusmak yada bana cagirmak olcak zaten :)) bi kahve yapalim dimi ama :))) ramazanda yapamayiz malum :))) i
sibossss bensiz gezme planimi yapiyorsunnnnn kaybollllll sbiel kaybollllll küstüm sana kocamannn :'(
esencim ramazanda costun iyice bakiyorum :))) aferin kiz sana :))
ay daha kime ne diyecektim unuttum..eşimin ark.i gelmiş..aşagi indi..benimde kafamda herşey uctu be :))
cnm katılıyorum sana bu konuda ne diyim sen herşeyi söylemişsin..vereliniortakefem bize gelince ayni tas ayni hamam..koşturmakla geciyor..yanliş anlamayin gezmiyorum :)) evde yavru herkül besliyorum da..onun peşinden kosturup iş yapmaya calişiyorum..anca bugun dinlendim..yani iş yapmadim diyim yoksa yavru herkül ayni performansta devam ediyor :))) yavru herkül dememin sebebide boyu degil :))) boyundan büyük şeyleri ordan oraya kaldirmasi götürmesi..oyun bahcesini bile ordan oraya sürüklüyor cadi ya..
neysem işte böyle..çarsamba günü eşimin arkadaslari ve eşleri geldi iftara..p.tesi sali temizlikle gecti oyuzden..dünde ortaliği toplamakla gecirdik..yarinda kuzenlerim geliyor iftara inşaAllah..artik yarin motor takip hem yemizlik hem yemek hem serra hem ortaliği toplamakla ugrascam sanirim :)))
ay bugun ne sinir oldum kizlar ya..ya valla insanlarda artik saygi diye bişey kalmamiş yaa..alişverişe gittik kizcemle..anacim bütün restoranlar dolu,dişarda herkesin elinde sular,sigaralar vs..yav tama oruc tutmayabilirsin..yani cevaz veriyor gibi olmayayim da..yani tutup tutmamak kişinin kendi karari neticede..banane tutup tutmamasinda..ama memlekette bir sürü insan oruclu ya..hemde cogu insan sahurdan iftara kadar calişiyor..günler uzun..günler sicak..biraz saygi ya..eskiden yokmuydu oruc tutmayanlar..vardi..ama insanlarda saygi vardi..ramazana saygi vardi..ben hatirliyorum oruc tutamayacagimiz kadar küçükken annemler bize hiçbişi yedirmezlerdi içirmezlerdi dişarda insanlar oruclu diye..canimiz cok bişey cektiyse alirdik evde yerdik..annemlerin gayri müslim arkadaslari vardi..onlar bile yemez içmezlerdi ya saygidan..ki adamin dini bile farkli siz düşünün gerisini..sözlerim yanliş anlaşilmasin..kimsenin orucuna lafim yok..tutup tutmamasi kendi bilecegi iş..ben oruc tutmamasina saygi duymasam bile saygi gösteririm..fakat artik iş öyle bir boyuta gelmiş ki degerlerimizsi kaybediyoruz..ramazan ruhunu sahur davulcusuna,minare kandillerinin yanmalarina,belediyelerin düzenledigi ramazan etkinliklerine baglamiş durumdayiz..hadi biz neyse cocuklarimiza aciyorum gercekten..nasil bir topluma cocuk yetiştiriyorum diye düşünüyorum bazen..
al işte şimdi tv de basketbol şampiyonasinin açilişi var..sema gösterisi yapiliyor..bizim bi parcamiz buda..ama toplumumuz bu degil ki..genclerin kaç tanesi semanin ne oldugunu biliyor? bu adamlar başlari dönsün diyemi dönüyor?? ne diye dönüyor? manasi nedir? niye elleri öyle? vs vs..kaç kişi biliyor bunlari? ben herkes dindar olsun demiyorum..sadece biraz bilgilensinler biraz saygi göstermeyi ögrensinler biraz degerlerimizi ögrensinler diyorum..suandaki gencliğin cogunun türkçeyi katletmekten,sacindan basindan baska bişeyle ilgisi yok..sema nedir desen komsunun kizi,liseden arkadasim felan der cogu..basketcileri bilirler ama basket maci nasil yapilir,kaç kişiyle oynanir bilmezler..genel kültürmüş,milli değerlermiş hak getire..off offf şiştim yani..neyse konuyu kapatayim..
hadi öptüm hepinizi kocamanca..kizcem ac ac uyudu..ona süt içireyim bari muckssssssss :)
oh iyi yapmışsın sende cnm çıkmakla..değişiklik iyi geliyor cidden...selam kızlarr
ayy hanzade yarım saat önce uyudu cadı
akşam üstü uykusundan 7 de kalktı yemek faslı derken eşim camiye giderken bizide alısveriş merkezine bırak dedim hem kız yorulur diye neyse gezdik kendime bitane etek aldım
kuzenin gelcek bayramın birinci günüe 1. yas günü ona yelek aldık
derken eşim aldı eve geldik gelir gelmez sallamaya basladım anca uyudu yarın uyku düzeninde degişilik yapıcam bu cadının
ayy yoruldum eşim cay içiyor yanına varayım bi
iyigecelerr
canım sağol inşallah yeni müdüründe iyidir bizimkide iyi diyorlar ya bakalım bide hemeri çıktık zaman göstercek herşeyiesracım türkiz hastaymış çok geçmiş olsun canıma.s.bizimde müdürümüz değişti çok üzüldüm yaaa eskisi harika bir insandı(bakalım bu nasıl biri
ferda numarayı yarın yollarım canım esraya da yollayayım şimdi tlf kızın yanında girmmeyeyim yanına uyanır falan :))
pınarcım abiciğini özlemişsin inşallah tez zamanda kavuşursunuz kardeşlik gibisi yok yaaa Allah kurtarsın abiciğinidea.s.
iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur herşey kayınvalidende kalmak zorunda kalmazsın ne kadar iyi olurlarsa olsunlarinsanın kendi evi gibisi yok
bize gelince akşam iftara davetliydik maşallah bizim bu ramazan dolu dolu geçiyor hiç boş kalmadık:)))
ordan gelince Ahseni uyuttum gece sürekli mıkır mıkır sahura zor kalktım valla inşallah sabah geç kalkarda alırım uykumu
ezan okundu namazımı kılayımda yatayım hayırlı sahurlarra.s.
canım benim herşeyin hayırlısı taşınınca benimser seversin bak çünkü kendi evin sonuçtacanım çok geçmiş olsun
valla öyle esracım çok kavga ettik son dönem eşimle ama artık bu bizim kısmetimizde varmış kabul etmeye başladık :)
canım inşallah şartlar konusunda anlaşırsınız hayırlısı olsun abinlede görüşmüşsün hasret gidermişsin ne güzel defne napıyor
birsencim geçmiş olsun tatlım ağrı kesici içsen
canım sağol valla o kadar kötü halada iyileşmedi pazartesi geçmezse ateş yine götürcem bakalım penisilin bile iyi gelmediyse ...Çok geçmiş olsun yaaa kıyamam penisilin alacak kadar kötü oldu demek.Umarım en kısa zamanda iyileşir kuzum.
Hakkında hayırlısı olsun canım benim.Sende çalışan anneler kervanına katılacaksın demek :)
Küsmeeee Ferdacım bende yok malesef.Ulaştığında banada mesaj atsana.
Hoşgeldin Esencim,ne güzel geziyosun işte,kalabalıkla ramazanın tadı çıkıyo iyi yapıyosun.
Günaydın Banucum bende bi bilsem neden böyle olduk.Yağızda iyi çok şükür,hayat aynı devam ediyor,kızlarım nasıl?
valla daha iyi gibi ama ateşleniyor yinede ilacın saati bitince yine başlıyor geçiremedik bi türlü annem bugün baktı sırt bez kısmı biraz pimiş çıkarttı bezi serdi altına muşambalı pike ince kilotla yatırdı hiç işemedi yavrum 2 saat sonra uyandı anne dedi gittim aferin falan sonra yere idi ben bezi takana kadar anne eee ee dedi şııııııııırr oldu Allahtan parkeye yaptı temizliği basit oldu ama acayip rahat uyudu zaten yanıyorsibelcim çok şükür kızlarımda iyi teyzesi:))))))))) yağızı öp benim için kocaman
esracım türkiz nasıl oldu canım ya merak ettim
sağol canım benim.slm kzılar
nassılsınız?
geçmişi okuyamıyorum ama sanırım türkiz hastaymış çok geçmiş olsun esracım
gülşah sizede geçmiş olsun cnm ya
acil şifalar diliyorum
bize gelince mehmet hala yoğunbakımda
en azından sütle beslemeye başladılar küvezde de kendi başına solunum yapmaya başlamış
maşallah oğluşuma
2-3 satte bie süt sağıp poşetledim eşim hepsini götürdü şifa olsun inş oğluma
inş pazartesi çıkar
dektroz veriyorlarmış oğluma mama yook sütten başka
doymadığı için biraz huysuzmuş akşam eşim geç gitmişti görmüş oğluma
bu hayırlı günlerde dualarınızı eksik etmeyin bi an önce iyileşssin oğlum
zeynep de bi huysuz hiç sormayın
hastanedeyken küsmüş bıraktım diye yüzüme bakmadı şimdi yeni yeni düzeliyo aramız
fırsat vermiyo zeynep gece bahçesi izleyecekmiş
sonra uğrarım yine
öpüyorum hepinizi
bu arada arayan soran merak eden herkese çok teşekkür ediyorum
desteğiniz için çok sağolun kıızlar
Süt hastası ilk kez duydum yakuzum yaa cok gecmiş oılsun bacım
pınar abini gördün hayırlısıyla kurtulsun inşallah
iş konusuna gelince imşallah anlasırsınızda olur
evinizdede rahat rahat kalırsınız
hey maşallah daghana bayıldım yeme konusunda aman nazar degmesin
özlemmm hoşgeldin canım
tekrar gözün aydın
mehmet hayırlısıyla en kısa zamanda yanında olur inşallah canım benim dualarımız sizinle
aman zeynepye abla oldu hee valla inanılır gibi degil daha dün o minnacık kundaktaydı
sen nasılsın saglıgın nasıl?
yanında kim kalıyor?
bak mehmet için üzülüp aglama valla Allah korusun sütün cekilir yada süt hastası olursun
ben hanzade dogup sarılık oldugunda süt hastası olmustum aglamaktan üzüntüden
aman canım cok şükür saglıgı yerine geliyor sakın sıkma canını
çok geçmiş olsu caım hastaysan tutma canım önce sağlık biliyorsun hadi yazlık keyfi yapacakmışsın rahatlarsın artıkSlm kızlar ayyy haftasonu sesizliği çökmüş sayfaya
bende bu gece rahat uyudum eşim baktı çocuklara hoş ömer hiç kalmıyor
alişede sütü daya yeter...
Ben hala hastayım ama daha iyiyim adetim ve ilaçlarım bitmediği için niyetlenemedimde....zaten şimdi oruç tutarsam çaptan düşerim yine...iyice toplanmam gerek...
Yarın kısmetolursa eltimlerin yazlığına gideceğiz çocuklar için çok iyi olacak...
Pazar döneceğiz ..p.tesi eşim seyhatte olacak....
şimdi duş aldım halama gideceğiz iftara davetliyz çünki...
çok öptüm orada nette giremem
hayır olsun müjde olsu inşallahbirsencim hadi güle güle hayırlı iftarlar
hafta sonuda yavrular için bi degişilkil iyi olur inşallah
sende tekrarlatmada hastalıgı biran önce iyileş
sibelllll
seni rüyamda gördüm kız
valla tam hatırlamıyorum ama
hanzade var yagız var onlar böle sadece bezleri var altında oynuyorlar bide küçük bi kız cocugu daha gördüm ama bizimkilerden küçükmüş hanzade boy falan ölcülüyor onla
hayırlısı olsun nedemekse artık
süper haber çok sevindim canımkızlarrrr eşim aradı şimdi
sağol canım bencede düzelsin artık çok üzülüyorum iğne olurken anneannesi tuttu ona bi bakış attı ve küstü tam yarım saat çok içli bu araSagolun kizlar, care düsünmekten basim agriyor iki gündür. Bugün neyseki biraz daha iyiyiz. zemuszemus
Komik bir durum yasiyorsun Birsen'cigim, umarim temin ederler evin parasini, sende memnun kalirsin, onlarda...
Biraz sanssizlik olmus Banu'cugum ama belki böylesi sizin icin daha iyi olur. Olmadi, satarsin ya da kiraya verirsin ileride evini. Sonucta yatirim yatirimdir.
Off ya, düzelsin bir an önce kuzum. Müdürde anlayisli olsa ya, sonucta cocuklu bir insansin.
Insallah anlasirsiniz canim maas konusunda. Ne güzel tüm diger sartlarda uygun sana nasil olsa. Abinide görmüssün uzun aradan sonra. Bolca hasret gidermissinizdir. Dilerim biter bir an önce bu hasretinizde.
Hosgeldin canim. Bir an önce normale döner insallah kuzun. Zeynep'de cok ilgi ister simdi annesi, hem zor, hemde cok güzel duygular yasiyorsundur simdi.
Benimde islerim bitmiyor bir türlü canim. Sunuda biteyim, bunuda yapayim derken kendime hic vakit ayiramiyorum. Degisik ortamlara girmek, sohbet etmek iyi geliyor ama. Umarim gidecek birilerini bulursun gün icinde.
Hadi gözün aydin.zemuszemus
canım sağol valla hasta ettim yine çocuğuselam kizlar a.s.
özlemcim dogurdun cok sukur :) mehmetimizde tez zamanda yanina gelir saglicakla inşaAllah :) hanerini aldim da bi arayamadim seni..daha dogrusu telin yok bende ya :) eger bu mesaji görmessen özlemin teli olan biri banada yazsin lütfennn :)
birsenim hasta olmussun canim benim ya..cok gecmiş olsun bitanem,acil şifalar inşaAllah..neyseki biraz daha toplamişsin kendini..hadi tez zamanda hepten gecer umarim..
tutkuncum cok cok gecmiş olsun türkizime yaa..penisilin yemiş kuzum ya kiyamam( acil şifalar inşaAllah yaa..
gülşahcim durucukum kemigini kirmiş..ay şok oldum okuyunca yaa..ay bunlar bukadar büyüdümü yaaa..daha gecen yil yastik gibi duruyorlardi..Rabbim beterinden saklasinnn..acil şifalar canim a.s.
pinarcim abicigini görmüşsün oh ne güzel :) hadi bakalim iş içinde inşaAllah hayirlisi olur canim ya a.s.
banucum tokiye taşiniyormussunuz..hayirli olsun ve kolay gelsin tatlim..inşaAllah cok memnun kalirsiniz..
filizcim doruk pasada tam iyileşememiş he :S gecmiş olsun aşi içinde..sosis olayina bayildim valla..bende cok severim :)) benim kiz kati yemedigi için bak öyle sorunlarimiz olmuyor :)))) sosis kacirmak gibi yani :) şaka bi yana sende alma hayatim eve..madem cocuk seviyor..görmeyince unutur zaten..yanliz bişey kafama takildi..ay gene unuttum kadinin adini ya..suna pekuysal diyesim geliyor hep..var ya hani prof pektuna soyadiydi galiba :))) onun bi yazisinda okumustumda cocuklara rakamlarin (ve birkaç şey daha saymişti,bi ara bulup burayada eklerim) ögretilmesinin sakincali oldugunu yazmişti..ay ben sana en iyisi yaziyi bulayim :))) anlatamadim bi türlü ne demek istedgimi :)))
gülhancim cok güldüm senin pimpirikliliğine :)) sen yakinda bu cocugun gözünün üstünde kaş varrrrrr aman Allahimmm diyede gelirsin :)))) kizim daha 16 ayliklar be :) boyuna posuna bakip konferans vermesinimi bekliyorsun nedir :))) epeyde kelime diyormus yakişikli paşam :) yemek konusuna gelince valla ben herşeyi hala mama sandalyesinde ve reklam eşliğinde yediriyorum..ama buna ragmen cok büyük bi takintisi yok serranin..olsa dişarda yemek yemezdi..sen biraz rahat ol canim..sıkma cocugu bu kadar..cevrende tv izleyerek yemek yedigi için gerizekali olan biri oldugu sanmiyorum :) ben hiç görmedim şahsen :) benim kuzenlerimde öyle yerdi..ikiside cok basarili şuanda..hatta biri anadolu lisesinde ve okul 2.si..en yakin örnek oldugu için onlari hep örnek veriyorum..böyle zeka işlerini şartlara baglama gözünü seveyim..unutmaki einsteinda cok gec konusmus :)))
ferdacimmm bana gelcekmişsin bugun..kiz valla su ramazan bitsin ilk işim seninle bulusmak yada bana cagirmak olcak zaten :)) bi kahve yapalim dimi ama :))) ramazanda yapamayiz malum :))) i
sibossss bensiz gezme planimi yapiyorsunnnnn kaybollllll sbiel kaybollllll küstüm sana kocamannn :'(
ay daha kime ne diyecektim unuttum..eşimin ark.i gelmiş..aşagi indi..benimde kafamda herşey uctu be :))
selam kizlar a.s.
:))
efem bize gelince ayni tas ayni hamam..koşturmakla geciyor..yanliş anlamayin gezmiyorum :)) evde yavru herkül besliyorum da..onun peşinden kosturup iş yapmaya calişiyorum..anca bugun dinlendim..yani iş yapmadim diyim yoksa yavru herkül ayni performansta devam ediyor :))) yavru herkül dememin sebebide boyu degil :))) boyundan büyük şeyleri ordan oraya kaldirmasi götürmesi..oyun bahcesini bile ordan oraya sürüklüyor cadi ya..
neysem işte böyle..çarsamba günü eşimin arkadaslari ve eşleri geldi iftara..p.tesi sali temizlikle gecti oyuzden..dünde ortaliği toplamakla gecirdik..yarinda kuzenlerim geliyor iftara inşaAllah..artik yarin motor takip hem yemizlik hem yemek hem serra hem ortaliği toplamakla ugrascam sanirim :)))
ay bugun ne sinir oldum kizlar ya..ya valla insanlarda artik saygi diye bişey kalmamiş yaa..alişverişe gittik kizcemle..anacim bütün restoranlar dolu,dişarda herkesin elinde sular,sigaralar vs..yav tama oruc tutmayabilirsin..yani cevaz veriyor gibi olmayayim da..yani tutup tutmamak kişinin kendi karari neticede..banane tutup tutmamasinda..ama memlekette bir sürü insan oruclu ya..hemde cogu insan sahurdan iftara kadar calişiyor..günler uzun..günler sicak..biraz saygi ya..eskiden yokmuydu oruc tutmayanlar..vardi..ama insanlarda saygi vardi..ramazana saygi vardi..ben hatirliyorum oruc tutamayacagimiz kadar küçükken annemler bize hiçbişi yedirmezlerdi içirmezlerdi dişarda insanlar oruclu diye..canimiz cok bişey cektiyse alirdik evde yerdik..annemlerin gayri müslim arkadaslari vardi..onlar bile yemez içmezlerdi ya saygidan..ki adamin dini bile farkli siz düşünün gerisini..sözlerim yanliş anlaşilmasin..kimsenin orucuna lafim yok..tutup tutmamasi kendi bilecegi iş..ben oruc tutmamasina saygi duymasam bile saygi gösteririm..fakat artik iş öyle bir boyuta gelmiş ki degerlerimizsi kaybediyoruz..ramazan ruhunu sahur davulcusuna,minare kandillerinin yanmalarina,belediyelerin düzenledigi ramazan etkinliklerine baglamiş durumdayiz..hadi biz neyse cocuklarimiza aciyorum gercekten..nasil bir topluma cocuk yetiştiriyorum diye düşünüyorum bazen..
al işte şimdi tv de basketbol şampiyonasinin açilişi var..sema gösterisi yapiliyor..bizim bi parcamiz buda..ama toplumumuz bu degil ki..genclerin kaç tanesi semanin ne oldugunu biliyor? bu adamlar başlari dönsün diyemi dönüyor?? ne diye dönüyor? manasi nedir? niye elleri öyle? vs vs..kaç kişi biliyor bunlari? ben herkes dindar olsun demiyorum..sadece biraz bilgilensinler biraz saygi göstermeyi ögrensinler biraz degerlerimizi ögrensinler diyorum..suandaki gencliğin cogunun türkçeyi katletmekten,sacindan basindan baska bişeyle ilgisi yok..sema nedir desen komsunun kizi,liseden arkadasim felan der cogu..basketcileri bilirler ama basket maci nasil yapilir,kaç kişiyle oynanir bilmezler..genel kültürmüş,milli değerlermiş hak getire..off offf şiştim yani..neyse konuyu kapatayim..
hadi öptüm hepinizi kocamanca..kizcem ac ac uyudu..ona süt içireyim bari muckssssssss :)
kolay gelsin canım. o kramplar bana da giriyor hemde nasılhehe evet valla coştum gerçekten :)))okul başlayınca hiçbirşey yapamıyorum ya acısını çıkarıyorum:)))
ayyy o da başlıyorrr şimdiden mideme kramplar giriyor heee
[/B]
geçmiş olsun canım benim. penisilin olunca risk almak istemiyor kimseselam bende geldim sonunda sabahtan beri başıma gelenler sormayın.Gece Türkiz yine ateşlendi sabah ta keyifsizdi öğlen uykusundan önce gidip vurdurayım şu penisilini dedim saat 12.30 da evimin arkasındaki sağlık ocağına gittik 1.5 ta açılıyormuş hadi bekledik hemşire demezmi devlet hastanesinde sadece vuruluyor diye boşuna beklemişsiniz biz vuramayız ok dedik sonra devlet hastanesine gittik saat 2 oldu oda demezmi bizde acil yok acili olan bi hastane yada pendik merkeze gidin diye yok artık dedim sonra eve geldik uyudu kızım saat 3 tü zaten 5 te kalktı hemen evime yakın özel hastane var oraya gittik vurdurduk ya dedim bi iğne vurduramadık ne gıcık şey hepsi yarım bilgi verince dön dur olduk eve geldik yine ateşlendi benim kız o kadar gezmeye yoruldu tabi nedesem boş ah akılsız başım diyim.
ya orda var mı bilmiyorum ama sütaş'ın süzme beyaz peyniri çıkmış yeni. benim oğlum onu yiyor. gerçi kaşığa alırken az da süt koyuyorum içine. normal de peyniri hiç yemiyordu kaan'da. ama yine de karışım yapmıyorum uzun zamandır. peyniri sütle veriyorum, yumurtasını, domatesini, bazen reçelini tek tek veriyorum.Ben degisik peynirler aldim canim, bakalim insallah birinin tadini severde yarin, karisimdan kurtuluruz.
.
ohhh sefan olsun!! :))Herkese iyi geceler bacılar a.s.
Ayyy dedimya anacım bugün oturamam evde diyee..Dağhanı hazırladığım gibi çıkttım evden,alışveriş merkezine gittik.İki saat gezdik sonra Anıl geldi bizimki coştu neyse yedirdik içirdik..Bizde yedik yemeğimizi..Ordan Reale,Dağhanın bezini filan aldım tabi paşam oracıkta babasının kucuşunda sızmış.Eve gelip yatırdık hemen ama bizimki uyandı ve geri uyumadı.boshayallersmile
Sonrada komşuma çaya gittik,lafladık.İyi geldi..ordanda eve gelip oğluşumju yedirip içirdim..Komşum bana doymamış olacakki geri geldi,baya sohbet ettik.Anılda Dağhanı uyutmuş..Neyse o gitti tabii 12 de bende kocişin yanına geldim bilg. keyfi yapıyoruz beraber
Kimselerde yok bende kalkıyım artık öptüm canlar,görüşürüz...İyi geceler a.s.
kolay gelsin! hepimiz aynı bu veletlerle yaaefem bize gelince ayni tas ayni hamam..koşturmakla geciyor..yanliş anlamayin gezmiyorum :)) evde yavru herkül besliyorum da..onun peşinden kosturup iş yapmaya calişiyorum..anca bugun dinlendim..yani iş yapmadim diyim yoksa yavru herkül ayni performansta devam ediyor :))) yavru herkül dememin sebebide boyu degil :))) boyundan büyük şeyleri ordan oraya kaldirmasi götürmesi..oyun bahcesini bile ordan oraya sürüklüyor cadi ya..
canım benim allah kavuştursun meleğine inşallah!!kızlarrrr eşim aradı şimdi
Selam Kizlar,
selam kizlar a.s.
efem bize gelince ayni tas ayni hamam..koşturmakla geciyor..yanliş anlamayin gezmiyorum :)) evde yavru herkül besliyorum da..onun peşinden kosturup iş yapmaya calişiyorum..anca bugun dinlendim..yani iş yapmadim diyim yoksa yavru herkül ayni performansta devam ediyor :))) yavru herkül dememin sebebide boyu degil :))) boyundan büyük şeyleri ordan oraya kaldirmasi götürmesi..oyun bahcesini bile ordan oraya sürüklüyor cadi ya..
Buldum cnm buldum gittim gezdim geldim..
Cnm sosis yemesine ne diyim bilemedim bari yüzde yüz dana eti olanlardan al da yağlı olmasın,zararı olurmu bilimiyorum fazlasının...Doktoruna sorsaydın keşke...Sanada geçmiş olsun sıkma kendini fazla cnm yaa..
İnşallah cnm inşallah ramazandan sonra görüşürüz umarım :)) a.s.
cnm katılıyorum sana bu konuda ne diyim sen herşeyi söylemişsin..vereliniortak
oh iyi yapmışsın sende cnm çıkmakla..değişiklik iyi geliyor cidden...
Herkese iyi geceler bacılar a.s.
Ayyy dedimya anacım bugün oturamam evde diyee..Dağhanı hazırladığım gibi çıkttım evden,alışveriş merkezine gittik.İki saat gezdik sonra Anıl geldi bizimki coştu neyse yedirdik içirdik..Bizde yedik yemeğimizi..Ordan Reale,Dağhanın bezini filan aldım tabi paşam oracıkta babasının kucuşunda sızmış.Eve gelip yatırdık hemen ama bizimki uyandı ve geri uyumadı.boshayallersmile
Sonrada komşuma çaya gittik,lafladık.İyi geldi..ordanda eve gelip oğluşumju yedirip içirdim..Komşum bana doymamış olacakki geri geldi,baya sohbet ettik.Anılda Dağhanı uyutmuş..Neyse o gitti tabii 12 de bende kocişin yanına geldim bilg. keyfi yapıyoruz beraber
Kimselerde yok bende kalkıyım artık öptüm canlar,görüşürüz...İyi geceler a.s.
selam bende geldim sonunda sabahtan beri başıma gelenler sormayın.Gece Türkiz yine ateşlendi sabah ta keyifsizdi öğlen uykusundan önce gidip vurdurayım şu penisilini dedim saat 12.30 da evimin arkasındaki sağlık ocağına gittik 1.5 ta açılıyormuş hadi bekledik hemşire demezmi devlet hastanesinde sadece vuruluyor diye boşuna beklemişsiniz biz vuramayız ok dedik sonra devlet hastanesine gittik saat 2 oldu oda demezmi bizde acil yok acili olan bi hastane yada pendik merkeze gidin diye yok artık dedim sonra eve geldik uyudu kızım saat 3 tü zaten 5 te kalktı hemen evime yakın özel hastane var oraya gittik vurdurduk ya dedim bi iğne vurduramadık ne gıcık şey hepsi yarım bilgi verince dön dur olduk eve geldik yine ateşlendi benim kız o kadar gezmeye yoruldu tabi nedesem boş ah akılsız başım diyim.
anaamm bitmiyor ya bitmiyooorr!! bu ev işleri bitmiyor!! okul açılmadan bitireyim dedim, dolapları hep döktüm örtülerini yıkadım içlerini düzenledim. atılacak o kadar çok şey çıktı ki!!! perdeleri yıkadım ütüledim bi yandan. habire de yıkanıyorlar. şimdi de kalkıp mutfak dolaplarını boşaltıp temizleyip düzenleyecem. neyseki iftar derdim yok,Özay dışarda yiyelim bugün dedi. en sona da kiler kaldı. en gıcığı ve pisi de o,çünkü balkonda(
çarşamba günü okul başlıyor,çok stresliyim!! yeni okul,yeni arkadaşlar, yeni öğrenciler!! off!!!(
Özay'la da konuştuk geldiğimizin 2. günü. ateşkes imzaladık:)) aman nazar değmesin,pek bir iyiyiz bugünlerde:))
azcık geçmişe bakayım. öpüldünüz:))
esracım hoşgeldin baya sıkıntı yasamıssın
aman yavrum türkiz iyi osunda yaa kıyamam bi test falan yaptırsanız ya vicudunda iltahap falan mı var bukadar sürmez helede penisilin vuruluyor yavrum kıyamam
süt hastası duymamışsın sölim
lohusayken cok üzülüp aglarsan falan bi titreme geliyor üşüyorsun sonra bi bakmıssın atesin 39 olmus ee bu arada sütte gidiyor tabi
ben hanzade sarılık oup hastaneye yattıgımızda cok agladıgım için aynen oldum ama sütüm tekrar geldi cok şükür
filiz iyi yapmıssın dıarı cıkmakla
valla insana bi degişiklik oluyor
bayada gezmişsin maşallah
selamm
anca geldim hanzade hanım dün gec yattıgı için 9 da uyandı benim içinde iyi oldu uyku düzenini degiştiriyorum cunku
saat 12:30 gibi uyuttum bakalım ne zaman uyancak
bende beyaz camasırları koydum yıkandılar şimdi asıcam
ortalıgı topladım bi mutfak kaldı
onuda halledersem bitti gitti
bugun kaynanalara gidelim diyorum bakalım eşim ne dicek
işte böle kızalr
kolay gelsin canım. o kramplar bana da giriyor hemde nasıl(
geçmiş olsun canım benim. penisilin olunca risk almak istemiyor kimseacil şifalr nişallah.
ya orda var mı bilmiyorum ama sütaş'ın süzme beyaz peyniri çıkmış yeni. benim oğlum onu yiyor. gerçi kaşığa alırken az da süt koyuyorum içine. normal de peyniri hiç yemiyordu kaan'da. ama yine de karışım yapmıyorum uzun zamandır. peyniri sütle veriyorum, yumurtasını, domatesini, bazen reçelini tek tek veriyorum.
ohhh sefan olsun!! :))
kolay gelsin! hepimiz aynı bu veletlerle yaa( çamaşır makinasının programını değiştiriyor,televizyonu kapatıyor sürekli! bende habire perde yıkıyorum bu aralar, derecesini yükseltecek diye aklım çıkıyor!!
oruç konusunda da benim olduğum ilçe de herşey hala eskisi gibi tubacım. oruç tutmasa da kimse yeyip içmez dışarda. lokantaların camlarına gazete yapıştırırlar. sabahları simit bile çıkmıyor fırınlarda. burda ramazanı gerçekten hissediyoruz biz.
ama tarsus'ta aynen dediğin gibi, çay bahçeleri kafeler tıklım tıklım, elinde sigara sokakta gezenler mi dersin!!
canım benim allah kavuştursun meleğine inşallah!!
sana da geçmiş olsun,kuzuma da. sosis ha:)) afiyet olsun paşama:)) ben vermedim hiç o tarz şeyler ama versem eminimki o da bayılır:))