- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
lanet olsun içimdeki insan sevgisinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nurancığım duan için allah razı olsun cnm...
yaa esenciğim gördünmüüü sen derdimii
hadi sibelcimmm keyif günü yaklaşıyor.bende haftaya allah kısmet ederse izne ayrılıp evimde şöyle bir temizlik yapıcam.bide misafir alıcam epey onalrıda aradan çıkarayım.
merhaba kızlar ben geldim......herkesde ramazan yorgunluğu telaşı var...
ben biraz daha iyiyim en azından nefes alarak uyudum ama öksürük bırakmadı gecede o yüzden alişi bıraktım gece kardeşimin odasında yattım....
bu sabahda ömerin mok senfonisi ile kalktım parke felan mok içindeydi...kalktım onu yıkadım...besledim...kahvaltı yaptım ayyy adetimde ful devam halsizlik yapıyor...
çocuklardan bahsedilmiş ben geç kaldım biraz ama..ali ömerde artık birkerede söylediğim şeyleri söylüyolar ama isterlerse...mesela baba diyorum aytuğ diyolar birsen diyorum anne diyorlar ...dedeleri gelince dede diyolar....ne istsem getiriyolar... ..kaka yapınca öğğöğğ diyolar....
ali tarzancada olsa öemri şikayet ediyor...acıkınca mama diyolar..tlf alınca alo diyolar...ama cümle kurma işi çok nadir...tv.izlemiyolar çizgi filimde animasyonlu olanlara bakıyolar...
ayyy yukarıdaki yazıyı kaç dakkika önce yazdım yaaa....biri var evi almak istiyor..pazarlık yapıyor 48 bin diyor yaa şaşırmış kendini ben 7seneye giriyorum 36,5 aldım 15 bin masraf ettim...
hiçmi karım olmadı..durumumu açık açık yazdım...o garibimde yazmış..yeni evliymiş..27 bin takılar tutuyor diyo...20 binde bireysel kredi diyo....siz ne yapardınız demiş..bende diyecektim daha bakımsız evler var onu al diye ama neyse dedim..bi yakınım evini gösterip yazlık almıştı....bende ona ailesinin evi varsa ipotek destekli 50 bine kadar kredi çekeceğini yada ailesinin onun için borç bulmasını söyledim...
ayyy evimi satacam derdime bak..nalet olsun içimdeki insan sevgisine hahahahaha
oha ya pc ye bişiler oldu valla lıntılar yarım yarım geldi töbe töbe
selam hatunlar
sabah 8:30 da kalktım tabi kız uyanalı 1 saat olmustu babasıyla oynuyorlardı
kahvaltı faslı sonra banyo yaptırdım yogurt yedirdim oynadık uyuttum
şimdi arada uyurken mızırdanıyor bende anlamadım
bende ortalıgı topladım bi bulasıklar kaldı makinaya girecek
aksam yemegimde hazır
diyorum ki ütü yapam
ayy biri beni iteklesin ütü için yaaaa
dün akşamda süper bi iftar yaptık valla hazır yapmakta bir iyi ouyor kii
restoranta ezanla girdik yemekler süperdi olayı abarttım bende biraz
babamın kesesine bereket
ee aksam cok yeyince sahurda bile acıkmamısım valla :kedi:
benden bu kadar
kızlar merhaba nasılsınız ben karmaşık duygular içerisindeyim ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum toki konutunu iade etmiştik ya dilekçemiz gelmiş banka sisteme girince iade edilemez devredilebilir diye bilgi gelmiş nisandan sonra alınan konutların iadesi olmuyormuş bizde iade edeceğiz diye bekliyorduk boşuna bir ay kira vermişiz
eşimle toki konutunun önünden geçerken burada yaşanmaz demiştik büyük konuşmuşuz demekki işyerime 20 dakika uzaklıkta eşimin işyerine 5 dakika sürüyor kafam çok karışık pazar günü taşınıyoruz inşallah alışabilirim annemlere uzak gideceğiz yer ama arabamız olduğu için sorun yok
kızlar inşallah hayırlısı olur eşimin arkadaşlarıda oradan ev aldı halamlarda palmiye konutları var orada oturuyorlar onlara aramızda beş dakika yanlız kalmayız ama yinede içimde burukluk var eşyaları toplamaya başladık mecburi bir gidiş bizimkisi iade edeceğiz diye buradanda ev bakıyorduk iyiki almamışız yoksa bütçemiz mahvolurdu
birsencim inşallah eviniz satılır gönlünüze göre versin Rabbim
tülaycım bebişim herzaman yanımda olduğun için sana sonsuz teşekkür ediyorum aramız 20 dakika arabayla herzaman bekliyorum kardeşim benim:)))))))))))))))))))9
nurancım afiyet olsun tatlım
gülşahcım çok geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusun
sibelcim işleri bitirmişsin güle güle otur tatlım halsizlik bendede çok fazla hiç gücüm yok kolumu bile kaldırmaya
esracım türkize çok geçmiş olsun tatlım ateşi inşallah en kısa sürede düşer
Yok be hamaratlık kim biz kim :)) Güzelim Yıldız Tilbe çoğu sanatçıya beş basar her ne kadar kaçık olsada :))Filiz canimzemuszemus
Kimse benim yogurdum kara demeyince, isler sarpa sariyor canim. Genelde objektif yaklasmaya calisiyorum ama bazen isler zivanadan cikiyor. Evliligin kritik dönemlerindeymisiz biz. 3 yil sendromu diyor esimzemuszemus
Ah canim ya, cok iyi anliyorum seni. Eskiden SüreyyaPasa gögüs hastaliklari hastanesine giderdi annem, hala var mi böyle bir hastane bilmiyorum ama astim konusunda kendisini asmis doktorlar vardi o zamanlar.
Bence gayet normal canim, daha cok erken kaygilanmam icin. Hem bak kac kelime biliyor, ben öyle cocuklar tanidim ki neredeyse 3 yasinda ve birkac kelime disinda birsey konusamayan. Yine de kaygilanmiyordu ebeveynleri. Bence iyi gözlemle Bora'yi. Birseyler sor, bilip bilmedigini anlamaya calis. Ya da birseyler ögret, ögrenme hevesini test et. Baska cocuklarla iliski kuruyor mu ya da sosyal ortamlara katildiginizda keyfi nasil oluyor genellikle? Bora'nin gözünde zeka pariltilari ucusuyor benim gördügüm kadariyla, bosuna evhamlanma.
Doruk epeyce sözcük biliyor, tüm organlarini taniyor ve gösteriyor, 5'e kadar saymayi ögrettim, daha tam söyleyemiyor her sayiyi ama sordugumda parmagiyla gösteriyor. Adini, yasini biliyor. Ona ait esyalari ayirt ediyor v.s Bazen iki kelimelik cümleler bile kuruyor. Anne bak, Hadi gel gibi basit sözcüklerle. Ama gelisim sürecleri farkli iste her cocukta. Ben ta hamileyken basladim Doruk'la sözlü iletisime. Kitap falan okurdum, sohbet ederdim. Dogduktan sonrada iliskimiz böyle sürdü. Cok temkinlidir, yürümesi gecikti. Ama konusmaya, anlamaya meyilli.
Sasiracagi, sevecegi, degisik birseyler olabilir. Neye ihtiyaci var, iyi bir gözlemle canim. Ona göre alis-verise cikarsin ve kafanda simsekler cakar.
Ah kiyamam ya. Cok gecmis olsun canim. Cok cabuk kapiyorlar ya, umarim hafif atlatir kuzum ve düser atesi bir an önce.
Ihtiyacin oldugunu bildigi icin, kapris yapiyordur canim. Kolay gelsin sana, zor oluyordur öyle iki cocukla, oruclu ve yogun tempoda calismak.
Ah kuzum benim ya, cok gecmis olsun sana. :çok üzgünüm:
Hamarat hatunsun canim ya. Tempona hayranim senin.
Bir hamarat hatun daha. Yildiz Tilbe kaciktir ama bende severim, dürüst ve dobra bir kadin.
cnm yaa bu ara hepsi öyle takam kafana anne tabi üzülüyor işte insan.Günaydinlar,
Doruk sabaha karsi 04-05 gibi süt icmeye kalkiyor, o uyuduktan sonra uyku tutmuyor bir daha beni kac gündür. Tam uykum geliyor, bu seferde Doruk bol enerjiyle uyaniyor. Zombi gibiyim kac gündür yine.
Bugün ögleden sonra asimiz var kizlar, bilmem vururlar mi ama hala hastaligi tam olarak gecmedi. Cok canimi sIkan bir durum var, nefes alirken zorlaniyormus gibi bir hisse kapiliyorum. Yemek yerken ve biberonla beslenirkende nefes nefese kaliyor bazen. Acaba burnu tikali oldugu icin mi anlayamadim. Gecen cigerleri temiz, basit bir soguk alginligi demisti doktor ama hastaneyede mi götürsem acaba? Birde feci istahsiz ya, neredeyse ac kaliyor tüm gün. Herseyden birkac kasik zor bela. Sütünü bile tam bitirmiyor. Off, ne zor sey bazen Anne olmak ya...
ohh iyi yapmışsın cnm senin misafirlerde pek bi erkenciymiş..kaydirigubbakcemile3günaydınlarrr a.s.
dün kalabalık bir grup arkadaşım vardı iftarda güzel geçti yedik içtik sonra biri burda kaldı sahuru da birlikte yaptık ama ben öldüm tabi evde 10 tane çocuk oluncakafamçokkarıştı
akşam bulaşıkları bi posta halletmiştim tatlı tabakları ve bardaklar kaldı şimdi kalkıp makinayı boşaltıp onları koyucam temizlikçi gelecek az sonra 1 de de kuran okumaya komşular gelecekler
bütün gece uyuyamadım Ahsen mır mır beni deli etti sürekli emdi nasıl bırakıcak bu kız yaaa park beşiğinde de yatmıyor yanlara çarpınca uyanıyor e haliyle odasındaki beşiktede yatmıyor orda da kenarlara çarpıyor yere yatak yaptım yanımıza oraya koyuyorum emmek için yanına inince bu defa da benim heryerim tutuluyor bende bu konuda dertliyim ne yapacam ben yaaaa:uhm:
gülşahcım geçmişe bakamadım yanlış anlamadım di mi duru mu düştü kemiğini mi kırdı aman Allahım yaaa çok geçmiş olsun canım görünmez kaza iştee öp benim için fındığımıa.s.
filizcim bu aralar yememe sorunu hepsinde var sanırım hava değişimleri etkiledi çocukları ve tabi sıcaklar o yüzden sıkma canını bi şekilde yiyiyorlar ablamın kızı var hiç bişey yemezdi çıldırırdık ablamın ağladığını bilirim bu yüzden peynir meynir hakgetire yani şimdi 5 yaşında ve maşallah herşeyi yiyiyor anneyiz sonuçta takılıyoruz ama onlar büyüyorlar ve acıkınca illaki yiyiyorlara.s.
ferda sen söyledikten sonra dün izledim valla iyi oldu misafirlerde yatmıştı azıcık dinlenmişte olduma.s.
pınar işleri halletmişsin eşinle bravo valla ben eşime hadi demesem asla beni teşvik etmez kaldı ki hadi desem de yapmaz zaten:)))
cnm sadece şeker karıştırıyorsun içine tatlı bişey oluyo yanii ama süper oluyo,onu bütün yufkaya yaydım kaşıkla katladım dene muhakkak...a.s.Çok çok geşmiş olsun Gülşahcım çok üzüldüm,görünmez kaza işte rabbim beterinden korusun..
Ohhh hamarat hatun hiç durmuyosun valla,helal olsun Halit'ede ne güzel yardım etmiş.
Aldım tarifini tatlım deneyeyim bakayım.Çok özendirdin valla.Bu arada tahinli içe ne koyuyorsun?
Geçmiş olsun Esracım,götürün bakalım ne diyecek?
Filizcim,kuzuların bu ara uyku ve yemek düzenleri altüst oldu sorma aynı sıkıntı bizdede var.Diğer konu içinde takip et derim.Önemli bişey olduğunu sanmıyorum.Belkide biberon deliklerinin akışı fazlada geliyor olabilir.
ne diyim cnm bundada vardır bi hayır inşallah..güle güle oturun.20 dk bişey değil,İstanbulda 2 saatte gidiyor insanlar işekızlar merhaba nasılsınız ben karmaşık duygular içerisindeyim ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum toki konutunu iade etmiştik ya dilekçemiz gelmiş banka sisteme girince iade edilemez devredilebilir diye bilgi gelmiş nisandan sonra alınan konutların iadesi olmuyormuş bizde iade edeceğiz diye bekliyorduk boşuna bir ay kira vermişiz
eşimle toki konutunun önünden geçerken burada yaşanmaz demiştik büyük konuşmuşuz demekki işyerime 20 dakika uzaklıkta eşimin işyerine 5 dakika sürüyor kafam çok karışık pazar günü taşınıyoruz inşallah alışabilirim annemlere uzak gideceğiz yer ama arabamız olduğu için sorun yok
kızlar inşallah hayırlısı olur eşimin arkadaşlarıda oradan ev aldı halamlarda palmiye konutları var orada oturuyorlar onlara aramızda beş dakika yanlız kalmayız ama yinede içimde burukluk var eşyaları toplamaya başladık mecburi bir gidiş bizimkisi iade edeceğiz diye buradanda ev bakıyorduk iyiki almamışız yoksa bütçemiz mahvolurdu
tülaycım bebişim herzaman yanımda olduğun için sana sonsuz teşekkür ediyorum aramız 20 dakika arabayla herzaman bekliyorum kardeşim benim:)))))))))))))))))))9
sağol cnmm a.s.
hadi yaa tühh ne olduki acaba birden bire...
Filiz canimzemuszemus
Ah kiyamam ya. Cok gecmis olsun canim. Cok cabuk kapiyorlar ya, umarim hafif atlatir kuzum ve düser atesi bir an önce.
Bir hamarat hatun daha. Yildiz Tilbe kaciktir ama bende severim, dürüst ve dobra bir kadin.
saol canıma.s.
saol canım allah beterınden sakınsın tum kuuzlarımızıa.s.
inşallah canım cok saol
saol canım.
Filiz,Tülay,Esen saolun kızlar
Geçmiş olsun Esracım,götürün bakalım ne diyecek?r.
canlarım çok sağolun iyi dilekleriniz içingecmiş olsun canım yaa doktora gitmesi sart kac gün oldu yavrum
anam valla dua ediyorum Rabbim kabul etsin su mübarek günlerde ,
elinize agayınıza bulasmadan satsanızda evi nelerle ugrasıyorsunuz
tı
inşallah satılırda daha iyisini alırsınayyyy çocuk msj atmış annem babam ikiside emekli inş.ikna edebilirse dediğiniz gibi kredi çekimi yapamaya çalışacağım demiş..
ayy bende dedi ikisi emekli ise emekli maaşları ile size kredi çeksinler diye haha
ayyyyyyy yazık yaa üzülüyorum böyle okuyunca ama bende acıncak haldeyim yaaa....
annemlerin burada evler çok pahalı 80 metre kare sıfr giriş kat evler 115 milyar yaaaaa
bodrum katları 90 100 bin
sana ben ne dedim geçen boşuna kavga etmeyin bi anda bi olur taşınmışsın bile kısmet herşey sizi için hayırlısı olsun inşallahkızlar merhaba nasılsınız ben karmaşık duygular içerisindeyim ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum toki konutunu iade etmiştik ya dilekçemiz gelmiş banka sisteme girince iade edilemez devredilebilir diye bilgi gelmiş nisandan sonra alınan konutların iadesi olmuyormuş bizde iade edeceğiz diye bekliyorduk boşuna bir ay kira vermişiz
sağol tatlımgülşahcım çok geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusun
sibelcim işleri bitirmişsin güle güle otur tatlım halsizlik bendede çok fazla hiç gücüm yok kolumu bile kaldırmaya
esracım türkize çok geçmiş olsun tatlım ateşi inşallah en kısa sürede düşer
Ohh eşinle işleri halletmişsin ne güzel,arada haftaiçide oluyor galiba eşin Pınarcım süper valla..yardımcı sana ne güzel..
Defnede uyumuş sende uyumuşsundur kesin şu anda,
Yarın yine gezmen hazır desene,neyse hadi abini görecekmişsin,sevindim cnm..
Hay bunların sesine ne diyim ben kocaman oldular hala sese duyarlılar yaa anlamadım,bizimkide öyle..Kız bidahakine keskin bıçak'ı izle bakıyım hııı neymiş küçük sırlar...klava:
Selam Kızlar a.s.
Eşim gelince hemen yufkacıya gönderdim Dağhanla,alıp geldiler hemen giriştim o mücveri kızarttı bende gözlemeleri yaptım,bide çay demledim ayy süperdi özendirmek gibi olmasında :)) cokacimcoook
Tabi sağolsun benim cnm oğlum 4 de uyandığı için 5-6 uykusunu uyuyamayınca yemek saati coştu,biraz çorbayla,gözleme yedirdik onada.Ama sebepsiz ağlaması bitmedi gerçi uykusuzluktan olduğunu biliyodukda saati geçti diye fena oldu,hemen duş aldırdım,muhallebisini yaptım,göğüslerime saldırıp duruyodu,neyseki yedirip uyuttum.Artık şu emzirme işi beni fazlasıyla sıkmaya başladı.Ramazandan dolayı sanırım fazla sütümde yok Dağhanda dişden dolayı emmek izstiyor sürekli çatışı duruyoruz.Emerken uyucaktı biliyorum,sonra zırt bırt uyanırdı neyseki yedirebildim.
Bizde kocişle yeşil çayımızı yudumluyoruz.Levent yüksel şarkıları eşliğinde..o da rapor yazıyor gerçi..Amann şu bilgisayarlar çıktı özel hayatta bitti anacım...kaydirigubbakcemile3
Veee aşkımm çıktı işte yaa Yıldız Tilbe!!Bu kadına hayranım ben yaa..Hadi ben kaçtım....
İyi geceler,sizde dinleyin kızlarrrrr..
Pınar nuran sibel Ferda çok teşekkür ediyorum.
Seher kolay gelsin sana sende iş başı yapmışsın sanırım
Dünür kız servismi yapıyon nerdesin
Nuran izza hamurunu nasıl yapıyorsun hamarat hatun
Pınar hızına yetişemiyorum abinle görüşçekmişsin canım bolca özlem giderin
Ferda mücveri bende severim canım gözlemede süper ne diyim afiyet olsun
sibel yalnızsın demek arada özlemekte lazım 1-2 saat olsa bile
Hamarat hatunsun canim ya. Tempona hayranim senin.
günaydınlarrr a.s.
dün kalabalık bir grup arkadaşım vardı iftarda güzel geçti yedik içtik sonra biri burda kaldı sahuru da birlikte yaptık ama ben öldüm tabi evde 10 tane çocuk oluncakafamçokkarıştı
akşam bulaşıkları bi posta halletmiştim tatlı tabakları ve bardaklar kaldı şimdi kalkıp makinayı boşaltıp onları koyucam temizlikçi gelecek az sonra 1 de de kuran okumaya komşular gelecekler
bütün gece uyuyamadım Ahsen mır mır beni deli etti sürekli emdi nasıl bırakıcak bu kız yaaa park beşiğinde de yatmıyor yanlara çarpınca uyanıyor e haliyle odasındaki beşiktede yatmıyor orda da kenarlara çarpıyor yere yatak yaptım yanımıza oraya koyuyorum emmek için yanına inince bu defa da benim heryerim tutuluyor bende bu konuda dertliyim ne yapacam ben yaaaa:uhm:
pınar işleri halletmişsin eşinle bravo valla ben eşime hadi demesem asla beni teşvik etmez kaldı ki hadi desem de yapmaz zaten:)))
ıyı dıleklerınız ıcın saolun kızlarr
allah beterınden sakınsın dıyorum artıkkk
köprücük kemıgı kırılmış cok sıddetlı bı duşme degıl ama omzunun ustune düşmüş tam..
bıde aksı gıbı dun hastanede ortapedı doktoru yoktu kalktık medıpole geldık orda bandajladılar ama ne fayda duru gevşettı bıle sımdı aradım doktora ulasamadımda sargılarını yenılemeye goturcem öğleden sonra
canı cok yanıyo bellıkı okadar huysuzlastıkı sureklı anne dıyo... işe gelmek zorunda olmak hepsınden kotu ya bunada şükür bı doktoruyla konusayımda ona gore yarın ızın alırım bende
zormuş anne olmak onu bı kere daha anladım allah beterınden korusun böle buyucekler tabııı
Ohhh hamarat hatun hiç durmuyosun valla,helal olsun Halit'ede ne güzel yardım etmiş.
Günaydınlar Kızlar,
Dün akşam kocişte yok diye işe vurdum kendimi.Bide geç yattım o yüzden sahurada kalkamadım.Bi uyandım sabah 6 olmuş.İftardada bişey yememiştim.O yüzden cesaret edemedim tutmaya
Bu halsizlik ne olacak böyle bilmiyorum biranönce haftasonu gelsinde yatayım şöle.Pazarteside tatil olacak.İple çekiyorum resmen.
ayyy evimi satacam derdime bak..nalet olsun içimdeki insan sevgisine hahahahaha
oh oh ohhhh
kocana maşallah nazar degmesin
iyi olmus bak sana yardım etmiş sende işleri bitirmişsin
bugunde annendesin abini gör için rahatlasın sana iyi gezmeler canım
kızlar merhaba nasılsınız ben karmaşık duygular içerisindeyim ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum toki konutunu iade etmiştik ya dilekçemiz gelmiş banka sisteme girince iade edilemez devredilebilir diye bilgi gelmiş nisandan sonra alınan konutların iadesi olmuyormuş bizde iade edeceğiz diye bekliyorduk boşuna bir ay kira vermişiz
merhabalar Türkiz tüm gece uyumadı ateşi indiremedik dr gittik hemen penisilin yaptılar birkaç gün böyle devam öğlen eve geldim üstümü değiştirdim okula gittim geç kaldım yeni müdür bidaha olmasın dedi bende açıklama yAPMADIM ben okuldayken yine çıkmış ateşi annem suya sokmuş ilaç falan biraz önce yine hiç hafifleme yok şimdilik uykusuzum hiç uyumadım uyusada gece kızım bende uyusam
İyi geceler bacılar a.s.
Bugün sabahtan gittim anneme. Öğlen abimi görmeye gittik. Ay nasıl özlemişiz birbirimizi. Geçen ay ayağım dikişli diye gidememiştim. Çok özlemişiz valla a.s.
Anneme geldik ordan dönüşte yine. Akşam iftara da kayınvalideme geçtik. 1 saat önce geldik eve. Kuzumu uyuttum. Beyaz çamaşırları vardı hemen attım onları yıkadım. Astım az önce size bakayım dedim a.s.
Asıl bombaya gelince. Eski patronumun teyze oğlunun acentesi var Üsküdar'da anneme yakın. Ben onları onlarda beni çok severler. Eski işyerimde çalışırken birbirimize poliçeler keserdik falan. Eleman arıyorlarmış. Sağolsun Seher'de iş aradığımı söylemiş. Çok sevinmişler aradılar hemen. Yarın gel mutlaka görüşelim dediler. Eğer maaş konusunda anlaşırsak başka bir konuda anlaşmamamız mümkün değil. Yarın sabah yine eşim işe giderken anneme gideceğim. Öğlen de görüşmeye gideceğim bakalım. İnşallah beni tatmin edecek bi maaş verirlerde başlarım işe. Hem tanıdık yer, hemde kayınvalideme bir otobüsle yarım saat. Bizim evden de 2 otobüsle toplam 1 saat de giderim sabah. Eski iş yerime bakılırsa çok iyi bu geliş gidiş süreleri. Hem akşam kayınvalideme erken gelirsem yemekten sonra evimize dönme şansımız olur. Sürekli orda kalmamış oluruz falan filan... Bakalım hakkımda hayırlısı. Hepsi yarın belli olur artık.
Ben kaçayım artık. Defdoş'un çantasını düzenleyeyim. Eksiklerini koyayım. Sabah erkenciyim. Öptüm sizi a.s.
Ben CNBCE de Gossip Grill var ona hastaydım Küçük sırlarda onun kopişi ondan seviyorum.Abinide görmüşsün hadi.İş de süper olmuş hayırlısı olur inşallah senin için.Sağolasın canım ya elinden geldiğince yardımcı oluyor sağolsun. Hamileyken de tüm işleri o yapardı nerdeyse. Seviyorum bu huylarını kocişimin a.s.
İşleri az olduğu zaman kardeşi idare ediyor gitmiyor Halit'te dinleniyor bazı haftaiçleri. İyi oluyor banada a.s.
Keskin Bıçak'ı Halit izliyor Küçük Sırlar'ın reklam arasında. Ben hiç bakmadığım için anlamadım valla konuyu da açıkcası :uhm:
Ay bunların bu meme merakı ne olacak bilmiyorum. Bir sürü şey denedim ama bırakmıyor bizim zilli de :1no2:
Sağolasın canım fena hareketliyim bu aralar kaydirigubbakcemile3
Kız yok evde olunca kendimi işe vuruyorum o kadar kaydirigubbakcemile3
Anaammm 10 çocuk mu oyyy :bbo:
O meme derdi bizde de fena biliyosun canım. Yerinde yatıramıyorum. Gece ağlayınca alıyorum yanıma mecbur. Off offf yandık valla :1no2:
Sağolsun kociş elinden geldiğince yardım ediyor ya hakkını yiyemem a.s.
Ay canım benim tabi zordur kuzunu o halde görmek. Acısı kısa sürede geçerde hemen iyileşir inşallah kuzum a.s.
Sağolasın bacım a.s.
Ay canım ya valla 3 gün güzelce dinlen a.s.
Akşam akşam iyi güldürdün beni Birsom ya ahaha kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım a.s.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun ya. Bi taşının içine siner. Güzel günlerde oturun inşallah a.s.
Ay canım ya niye olmuş dedi mi doktor bişey peki mikrop falan :uhm:
yukarıda yazdım canım zaten herşeyin hayırlısını diliyorum.İyi geceler bacılar a.s.
Bugün sabahtan gittim anneme. Öğlen abimi görmeye gittik. Ay nasıl özlemişiz birbirimizi. Geçen ay ayağım dikişli diye gidememiştim. Çok özlemişiz valla a.s.
Anneme geldik ordan dönüşte yine. Akşam iftara da kayınvalideme geçtik. 1 saat önce geldik eve. Kuzumu uyuttum. Beyaz çamaşırları vardı hemen attım onları yıkadım. Astım az önce size bakayım dedim a.s.
Asıl bombaya gelince. Eski patronumun teyze oğlunun acentesi var Üsküdar'da anneme yakın. Ben onları onlarda beni çok severler. Eski işyerimde çalışırken birbirimize poliçeler keserdik falan. Eleman arıyorlarmış. Sağolsun Seher'de iş aradığımı söylemiş. Çok sevinmişler aradılar hemen. Yarın gel mutlaka görüşelim dediler. Eğer maaş konusunda anlaşırsak başka bir konuda anlaşmamamız mümkün değil. Yarın sabah yine eşim işe giderken anneme gideceğim. Öğlen de görüşmeye gideceğim bakalım. İnşallah beni tatmin edecek bi maaş verirlerde başlarım işe. Hem tanıdık yer, hemde kayınvalideme bir otobüsle yarım saat. Bizim evden de 2 otobüsle toplam 1 saat de giderim sabah. Eski iş yerime bakılırsa çok iyi bu geliş gidiş süreleri. Hem akşam kayınvalideme erken gelirsem yemekten sonra evimize dönme şansımız olur. Sürekli orda kalmamış oluruz falan filan... Bakalım hakkımda hayırlısı. Hepsi yarın belli olur artık.
Ben kaçayım artık. Defdoş'un çantasını düzenleyeyim. Eksiklerini koyayım. Sabah erkenciyim. Öptüm sizi a.s.
canım handenin teli bende yok bende özleminkini istedim ses yokKimsecikler yok bende yatıyım bari..Bu arada kimse bana Handenin numarsını atmadı küsütm..:1closedeyes: