2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Banu canım benim evet hayırlısı olsun.keşke böyle bir yatırıma girmeseydiniz bunu defalarca konuştuk ama böylesi nasipmiş.nasipten ötesine geçilmez. Bende her zaman yanındyaım unutma

birsencim tülaycım sağolun inşallah hayırlısı olur hepimiz için :)) hayat bize hep güzel şeyler versin
iyi akşamlar diliyorum herkese

ah banucum
herşeyin hayırlısı buymus
nerden bilcektiniz işte kısmet görüyormusun
Rabbim içinize sindirsin inşallah canını sıkma

banucum hakkında hayırlısı olsun canım demekki nasipte bu varmışa.s.

hadi sibelcimmm keyif günü yaklaşıyor.bende haftaya allah kısmet ederse izne ayrılıp evimde şöyle bir temizlik yapıcam.bide misafir alıcam epey onalrıda aradan çıkarayım.

Sorma tatlım yaaa iple çekiyorum resmen.Sende bi güzel dinlen,evde olmanın keyfini çıkar keşke bende izin alabilsem şöle 1 hafta.

Kız alemsin heee verdiği akıllara bak İnşallah almaya niyetlenirler senin gönlüne göre olur.

Keyifli geçmiş iftarında ne güzel.Ailecek bir araya gelince süper oluyor zaten.

Hakkınızda hayırlısı olsun Banu'cum.Her şerde bir hayır vardır derler.Hiç canını sıkma.Çok uzak noktalar değilmiş,aracınızda var atlar gidersiniz istediğiniz yere.Güle güle otur tatlım.Halsizlik sende de var demek nolcak bu halimiz bilmiyorum.Kaç yıldır ben bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum.

Yok be hamaratlık kim biz kim :)) Güzelim Yıldız Tilbe çoğu sanatçıya beş basar her ne kadar kaçık olsada :))
cnm yaa bu ara hepsi öyle takam kafana anne tabi üzülüyor işte insan.
ohh iyi yapmışsın cnm senin misafirlerde pek bi erkenciymiş..kaydirigubbakcemile3
cnm sadece şeker karıştırıyorsun içine tatlı bişey oluyo yanii ama süper oluyo,onu bütün yufkaya yaydım kaşıkla katladım dene muhakkak...a.s.
ne diyim cnm bundada vardır bi hayır inşallah..güle güle oturun.20 dk bişey değil,İstanbulda 2 saatte gidiyor insanlar işe )

Merhaba canlarım..

ayy bugün ne fena bi gündü benim için,akşam sahurada kalktım ama hem acıktım hemde susadım,b,de hastayımya brnum akıp duruyor boğazım gıcık yapıyor.Neyse en sonunda Dağhanla 4.30 da uyuduk yediye kadar çok iyi oldu yanii,şimdi masamı hazırladım iftarı bekliyorum...Anılla Dağhanda ekmek almaya gittiler şimdi girdiler.

Hadi ben kaçıyım,hayırlı iftarlar herkese...

merhabalar Türkiz tüm gece uyumadı ateşi indiremedik dr gittik hemen penisilin yaptılar birkaç gün böyle devam öğlen eve geldim üstümü değiştirdim okula gittim geç kaldım yeni müdür bidaha olmasın dedi bende açıklama yAPMADIM ben okuldayken yine çıkmış ateşi annem suya sokmuş ilaç falan biraz önce yine hiç hafifleme yok şimdilik uykusuzum hiç uyumadım uyusada gece kızım bende uyusam

sağol cnmm a.s.

hadi yaa tühh ne olduki acaba birden bire...

saol canıma.s.

saol canım allah beterınden sakınsın tum kuuzlarımızıa.s.

inşallah canım cok saol

saol canım.

Filiz,Tülay,Esen saolun kızlar

Geçmiş olsun Esracım,götürün bakalım ne diyecek?r.

gecmiş olsun canım yaa doktora gitmesi sart kac gün oldu yavrum

anam valla dua ediyorum Rabbim kabul etsin su mübarek günlerde ,
elinize agayınıza bulasmadan satsanızda evi nelerle ugrasıyorsunuz
canlarım çok sağolun iyi dilekleriniz için

inşallah satılırda daha iyisini alırsın

sana ben ne dedim geçen boşuna kavga etmeyin bi anda bi olur taşınmışsın bile kısmet herşey sizi için hayırlısı olsun inşallah
sağol tatlım

Sağolasın canım ya elinden geldiğince yardımcı oluyor sağolsun. Hamileyken de tüm işleri o yapardı nerdeyse. Seviyorum bu huylarını kocişimin a.s.

İşleri az olduğu zaman kardeşi idare ediyor gitmiyor Halit'te dinleniyor bazı haftaiçleri. İyi oluyor banada a.s.

Keskin Bıçak'ı Halit izliyor Küçük Sırlar'ın reklam arasında. Ben hiç bakmadığım için anlamadım valla konuyu da açıkcası :uhm:

Ay bunların bu meme merakı ne olacak bilmiyorum. Bir sürü şey denedim ama bırakmıyor bizim zilli de :1no2:

Sağolasın canım fena hareketliyim bu aralar kaydirigubbakcemile3

Hamarat hatunsun canim ya. Tempona hayranim senin.

Kız yok evde olunca kendimi işe vuruyorum o kadar kaydirigubbakcemile3

Anaammm 10 çocuk mu oyyy :bbo:

O meme derdi bizde de fena biliyosun canım. Yerinde yatıramıyorum. Gece ağlayınca alıyorum yanıma mecbur. Off offf yandık valla :1no2:

Sağolsun kociş elinden geldiğince yardım ediyor ya hakkını yiyemem a.s.

Ay canım benim tabi zordur kuzunu o halde görmek. Acısı kısa sürede geçerde hemen iyileşir inşallah kuzum a.s.

Ohhh hamarat hatun hiç durmuyosun valla,helal olsun Halit'ede ne güzel yardım etmiş.

Sağolasın bacım a.s.

Ay canım ya valla 3 gün güzelce dinlen a.s.

ayyy evimi satacam derdime bak..nalet olsun içimdeki insan sevgisine hahahahaha

Akşam akşam iyi güldürdün beni Birsom ya ahaha kaydirigubbakcemile3

oh oh ohhhh
kocana maşallah nazar degmesin
iyi olmus bak sana yardım etmiş sende işleri bitirmişsin
bugunde annendesin abini gör için rahatlasın sana iyi gezmeler canım

Sağolasın canım a.s.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun ya. Bi taşının içine siner. Güzel günlerde oturun inşallah a.s.

Ay canım ya niye olmuş dedi mi doktor bişey peki mikrop falan :uhm:

İyi geceler bacılar a.s.

Bugün sabahtan gittim anneme. Öğlen abimi görmeye gittik. Ay nasıl özlemişiz birbirimizi. Geçen ay ayağım dikişli diye gidememiştim. Çok özlemişiz valla a.s.

Anneme geldik ordan dönüşte yine. Akşam iftara da kayınvalideme geçtik. 1 saat önce geldik eve. Kuzumu uyuttum. Beyaz çamaşırları vardı hemen attım onları yıkadım. Astım az önce size bakayım dedim a.s.

Asıl bombaya gelince. Eski patronumun teyze oğlunun acentesi var Üsküdar'da anneme yakın. Ben onları onlarda beni çok severler. Eski işyerimde çalışırken birbirimize poliçeler keserdik falan. Eleman arıyorlarmış. Sağolsun Seher'de iş aradığımı söylemiş. Çok sevinmişler aradılar hemen. Yarın gel mutlaka görüşelim dediler. Eğer maaş konusunda anlaşırsak başka bir konuda anlaşmamamız mümkün değil. Yarın sabah yine eşim işe giderken anneme gideceğim. Öğlen de görüşmeye gideceğim bakalım. İnşallah beni tatmin edecek bi maaş verirlerde başlarım işe. Hem tanıdık yer, hemde kayınvalideme bir otobüsle yarım saat. Bizim evden de 2 otobüsle toplam 1 saat de giderim sabah. Eski iş yerime bakılırsa çok iyi bu geliş gidiş süreleri. Hem akşam kayınvalideme erken gelirsem yemekten sonra evimize dönme şansımız olur. Sürekli orda kalmamış oluruz falan filan... Bakalım hakkımda hayırlısı. Hepsi yarın belli olur artık.

Ben kaçayım artık. Defdoş'un çantasını düzenleyeyim. Eksiklerini koyayım. Sabah erkenciyim. Öptüm sizi a.s.

başım çok ağrıyo

pınarcığım abini görmüşsün hadi gözün aydın

iş konusuda gönlüne göre olur inş.cnm

Ohh süper haberlerle gelmişsin pınarcım,daha çok varmı abinin çıkmasına??çok zor oluyodur eminim sizin için..Allah güç versin güzelim..a.s.

İş olayına cidden çok sevindim,sen bi bakta başka elemana ihtiyaçları varsa beni de söylee..kaydirigubbakcemile3 ohh beraber çalışırız..opuyorumnanaktan şaka bi yana inşalllah istediğin parayıda vermeyi kabul ederler..Defneye kayınvalidenmi bakacak cnm?Ne şanslısın bu konuda..İnşallah benimkide gelecek iş bulursam,şimdi biraz yavaştan alıyorum ben,ramazan, bayram geçsin diye..

Hadi iyi haberlerini bekliyoruz cnm??

Cnm bu arada kaynın bekar dimi bildiğim kadarıyla..Bugünlerin kıymetini bil,yarın öbür gün evlenince herşey daha farklı olur,ortak işde kaderdir bu!Benim babam ve amcamda ortakdı da ordan biliyorum.Çok zor günler geçirdik ailecek,biraz ezdirdik kendimizi açıkçası neyseki sonunda ayrıldı babam amcam öldükten sonra ama hatıraları hala beynimde kazılı.Sen sen ol sakın çocuğunu ezdirme böyle bi durumda...Ayy bende bunalım takıldım galiba ama hep böyle iki kardeş beraber çalışıyosa ödüm kopar benim...Umarım sizde durumlar farklı olur çok güzel geçinirsiniz ailecek...a.s.Öptüm tatlım..

Son düzenleme:
Tekrar Selam Kızlar..

Çok şükür yedim içtim kendime geldim...Oğlumda iyi yedi,çorbasını içti makarna yedi,yemeğin etindende yedirdim,saat 10 gibi de emzirdim..Sözde muhallebide yapıp yedirecektim ama bizimki yastığını istedi ve evin orta yerine serilip uyudu,bi tabak muhallebide kaldı,yetiştiremedik yanii..Babası yapana kadar bizimki uykuya daldı,inşalalh çok uyanmaz gece,muhallebi yiyince daha az uyanıyor çünkü..

Anılda maç dinledi şimdiye kadar biz elendik ama GS yanii...Tabi Anılın hala umudu var Fenerin maçı devam ediyor.Benimki hasta Fenerlidirde..boshayallersmile

Kimsecikler yok bende yatıyım bari..Bu arada kimse bana Handenin numarsını atmadı küsütm..:1closedeyes:

Ben CNBCE de Gossip Grill var ona hastaydım Küçük sırlarda onun kopişi ondan seviyorum.Abinide görmüşsün hadi.İş de süper olmuş hayırlısı olur inşallah senin için.
Türkize gelince boğazlar bembeyaz olmuş üşütmüş yani şimdi yine atelendi düşürücü verdim 3 sate ateşleniyor anlamadım gitti peisilinde iyi gelir inşallah

yukarıda yazdım canım zaten herşeyin hayırlısını diliyorum.
Kimsecikler yok bende yatıyım bari..Bu arada kimse bana Handenin numarsını atmadı küsütm..:1closedeyes:
canım handenin teli bende yok bende özleminkini istedim ses yok
iyi geceler bende yatırdım bakalım ne kadar uyuycak kızım
Herkese iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…