2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

esracım türkiz hastaymış çok geçmiş olsun canıma.s.bizimde müdürümüz değişti çok üzüldüm yaaa eskisi harika bir insandı(bakalım bu nasıl biri

ferda numarayı yarın yollarım canım esraya da yollayayım şimdi tlf kızın yanında girmmeyeyim yanına uyanır falan :))

pınarcım abiciğini özlemişsin inşallah tez zamanda kavuşursunuz kardeşlik gibisi yok yaaa Allah kurtarsın abiciğinidea.s.
iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur herşey kayınvalidende kalmak zorunda kalmazsın ne kadar iyi olurlarsa olsunlarinsanın kendi evi gibisi yok

bize gelince akşam iftara davetliydik maşallah bizim bu ramazan dolu dolu geçiyor hiç boş kalmadık:)))
ordan gelince Ahseni uyuttum gece sürekli mıkır mıkır sahura zor kalktım valla inşallah sabah geç kalkarda alırım uykumu
ezan okundu namazımı kılayımda yatayım hayırlı sahurlarra.s.

ah banucum
herşeyin hayırlısı buymus
nerden bilcektiniz işte kısmet görüyormusun
Rabbim içinize sindirsin inşallah canını sıkma

inşallah canım Allah razı olsun güzel dileklerin için

iyi akşamlarr banucum...hadi evini topla sıkma canını herşey olcana varır.

tatlım evi topladık sayılır ama çok yoruldum annem çocuklara baktı bende tek başına evi topladım çok yorgunum çokkk inşallah herşeye değer alışırız biran önce

banucum hakkında hayırlısı olsun canım demekki nasipte bu varmışa.s.

sağol esencim :)))) hepimizn gönlüne göre olsun herşey

sibelcim ev alma işi gerçektende zor bir süreçmiş sonuçta ilk adımı attık doğru yada yanlış bizim evimiz diyebileceğim inşallah :)))))) sağol tatlım halsizlik bendede çok fazla neden böyleyiz acaba canım ya
yağızım nasıl tatlım senin hayat nasıl gidiyor

hep hayır duası ederek girdik canım bu işe umarım güzel olur

canım çok geçmiş olsun

valla öyle esracım çok kavga ettik son dönem eşimle ama artık bu bizim kısmetimizde varmış kabul etmeye başladık :)

canım inşallah şartlar konusunda anlaşırsınız hayırlısı olsun abinlede görüşmüşsün hasret gidermişsin ne güzel defne napıyor

başım çok ağrıyo

pınarcığım abini görmüşsün hadi gözün aydın

iş konusuda gönlüne göre olur inş.cnm

birsencim geçmiş olsun tatlım ağrı kesici içsen

Çok geçmiş olsun yaaa kıyamam penisilin alacak kadar kötü oldu demek.Umarım en kısa zamanda iyileşir kuzum.

Hakkında hayırlısı olsun canım benim.Sende çalışan anneler kervanına katılacaksın demek :)

Kimsecikler yok bende yatıyım bari..Bu arada kimse bana Handenin numarsını atmadı küsütm..:1closedeyes:

Küsmeeee Ferdacım bende yok malesef.Ulaştığında banada mesaj atsana.

Hoşgeldin Esencim,ne güzel geziyosun işte,kalabalıkla ramazanın tadı çıkıyo iyi yapıyosun.

Günaydın Banucum bende bi bilsem neden böyle olduk.Yağızda iyi çok şükür,hayat aynı devam ediyor,kızlarım nasıl?

sibelcim çok şükür kızlarımda iyi teyzesi:))))))))) yağızı öp benim için kocaman

esracım türkiz nasıl oldu canım ya merak ettim

slm kzılar
nassılsınız?
geçmişi okuyamıyorum ama sanırım türkiz hastaymış çok geçmiş olsun esracım
gülşah sizede geçmiş olsun cnm ya
acil şifalar diliyorum

bize gelince mehmet hala yoğunbakımda
en azından sütle beslemeye başladılar küvezde de kendi başına solunum yapmaya başlamış
maşallah oğluşuma
2-3 satte bie süt sağıp poşetledim eşim hepsini götürdü şifa olsun inş oğluma
inş pazartesi çıkar
dektroz veriyorlarmış oğluma mama yook sütten başka
doymadığı için biraz huysuzmuş akşam eşim geç gitmişti görmüş oğluma
bu hayırlı günlerde dualarınızı eksik etmeyin bi an önce iyileşssin oğlum
zeynep de bi huysuz hiç sormayın
hastanedeyken küsmüş bıraktım diye yüzüme bakmadı şimdi yeni yeni düzeliyo aramız
fırsat vermiyo zeynep gece bahçesi izleyecekmiş
sonra uğrarım yine
öpüyorum hepinizi
bu arada arayan soran merak eden herkese çok teşekkür ediyorum
desteğiniz için çok sağolun kıızlar

kuzum yaa cok gecmiş oılsun bacım
pınar abini gördün hayırlısıyla kurtulsun inşallah
iş konusuna gelince imşallah anlasırsınızda olur
evinizdede rahat rahat kalırsınız

hey maşallah daghana bayıldım yeme konusunda aman nazar degmesin

özlemmm hoşgeldin canım
tekrar gözün aydın
mehmet hayırlısıyla en kısa zamanda yanında olur inşallah canım benim dualarımız sizinle
aman zeynepye abla oldu hee valla inanılır gibi degil daha dün o minnacık kundaktaydı

sen nasılsın saglıgın nasıl?
yanında kim kalıyor?
bak mehmet için üzülüp aglama valla Allah korusun sütün cekilir yada süt hastası olursun
ben hanzade dogup sarılık oldugunda süt hastası olmustum aglamaktan üzüntüden
aman canım cok şükür saglıgı yerine geliyor sakın sıkma canını

selam kızlar
ayy dün hanzade aksamüstü uykusunu uyamadı mızır mızır beni deli etti aksamda tabi 8:30 da uyudu kaldı
bende nasıl halsizim gece sahura zor kalktım
dün iftarda acı sos yemiştim sahurda karın agrısından resmen agladım tuvaletten cıkamadım neyseki gecti bende rahatca niyetlendim devam etse valla oruca niyetlenemeyecektim
sabahta 8 de hanzade 9 da ben kalktım kahvaltı yaptırdım arkasındanda kinder pinguimi ne iki kek arası süt varya ondan vardı onu yedirdim baya sevdi sıpa
sora oynadık uyuttum
bende mutfagı topla balkonu yıka mercimek corbası koydum bide
valla erkenden yapmazsam iş kalıyor gıcık oluyorm odamıda topladım bakayım dedim size
annem aramıs beli carsıya giderim gelirmisin diye
sen ayarla gelebilirsem dedim dur bakalım belki giderim
işte böle hatunlar

Slm kızlar ayyy haftasonu sesizliği çökmüş sayfaya

bende bu gece rahat uyudum eşim baktı çocuklara hoş ömer hiç kalmıyor
alişede sütü daya yeter...

Ben hala hastayım ama daha iyiyim adetim ve ilaçlarım bitmediği için niyetlenemedimde....zaten şimdi oruç tutarsam çaptan düşerim yine...iyice toplanmam gerek...

Yarın kısmetolursa eltimlerin yazlığına gideceğiz çocuklar için çok iyi olacak...
Pazar döneceğiz ..p.tesi eşim seyhatte olacak....

şimdi duş aldım halama gideceğiz iftara davetliyz çünki...
çok öptüm orada nette giremem

çok sağol cnm..a.s.
Cnm inşalalh çıkar oğluşunda hemencecik,merak etme dualarımız seninle..kendine dikkat et...a.s.
çok şükür cnm ...aman nazar değmesin...
aman dikkat et niye yedin o kadar acıyı..neyse rahatlamışsın..hadi işlerine bak sen..a.s.

Sibelcim ben atarım sana msj sağolsun Birsen göndermiş bana.Esracım sanada Özlemin numarasını atıcam cnm...

birsencim hadi güle güle hayırlı iftarlar
hafta sonuda yavrular için bi degişilkil iyi olur inşallah
sende tekrarlatmada hastalıgı biran önce iyileş

sibelllll
seni rüyamda gördüm kız
valla tam hatırlamıyorum ama
hanzade var yagız var onlar böle sadece bezleri var altında oynuyorlar bide küçük bi kız cocugu daha gördüm ama bizimkilerden küçükmüş hanzade boy falan ölcülüyor onla
hayırlısı olsun nedemekse artık

Son düzenleme:
Selam Kızlar...

Niye biz kadınlar yataktan kalktığımız gibi işlere girişiyoruz acaba??bi kerede bilmemki kalktığım gibi gelip oturuyum azıcık keyif yapıyım,yok anacım yok,direk mutfağa filan dalıyorumm..Dağhanın kahvaltısıyla başlıyor herşey ve devam ediyor.Mutfağımı hallettim salonuda süpürüp sildim tam bir ev hanımı hali hissettim,üfff sıkılllldddıııımmmmm....

Bugün gezesim var aslında Tubayı arayıp ona gitmeyi istiyorum ama Ramazan diyede kıyamıyorum ona.Belki yarın ararım,dur bakalım...

Oğlum uyuyor bende duşumu aldım size bi bakıyım dedim.Uyanınca belki alıp çıkarım biyerlere bi alışveriş merkezine filan gidiyim diyorum...Aslında kozyatağı carrefoura gitsem Pınar gelirmi acaba??Gerçi görüşmesi vardı onun??Mecburda bırakmak istemiyorum..biyer bulucam yazarı yok!!! CADIARZU

Gülhancım ne yaptınız bakalım dün akşam anlatsanıza ayol,,yediğiniz içtiğiniz sizin olsun nasıl geçti yemek,eğlendinizmi??

kızlarrrr eşim aradı şimdi
ablasıgil beni almaya geliyormuş
hastaneden çağırmışlar emzirmeye
oğlumu görücemmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

hadi gözün aydın özlemm
iyice kokla bizim yerimizede paşayı
gelince görüşürüz

İyi tatiller cnmm

çok sevindim cnm hadi koş oğluşa...opuyorumnanaktan

özlemciğim tekrardan hoşgeldin cnm..
Mehemtinde iyi olmasına sevindim cnm benim

Sagolun kizlar, care düsünmekten basim agriyor iki gündür. Bugün neyseki biraz daha iyiyiz. zemuszemus

Komik bir durum yasiyorsun Birsen'cigim, umarim temin ederler evin parasini, sende memnun kalirsin, onlarda...

Biraz sanssizlik olmus Banu'cugum ama belki böylesi sizin icin daha iyi olur. Olmadi, satarsin ya da kiraya verirsin ileride evini. Sonucta yatirim yatirimdir.

Off ya, düzelsin bir an önce kuzum. Müdürde anlayisli olsa ya, sonucta cocuklu bir insansin.

Insallah anlasirsiniz canim maas konusunda. Ne güzel tüm diger sartlarda uygun sana nasil olsa. Abinide görmüssün uzun aradan sonra. Bolca hasret gidermissinizdir. Dilerim biter bir an önce bu hasretinizde.

Hosgeldin canim. Bir an önce normale döner insallah kuzun. Zeynep'de cok ilgi ister simdi annesi, hem zor, hemde cok güzel duygular yasiyorsundur simdi.

Benimde islerim bitmiyor bir türlü canim. Sunuda biteyim, bunuda yapayim derken kendime hic vakit ayiramiyorum. Degisik ortamlara girmek, sohbet etmek iyi geliyor ama. Umarim gidecek birilerini bulursun gün icinde.

Hadi gözün aydin.zemuszemus

Selam Kizlar,

Dün asisi vardi Dorugun, neyseki atlattik. Ikinci dozu icin, 1 ay sonraya randevu verdiler. Ayrica, genel muayenesi vardi ve korkulacak bir durum yokmus. Burun tikanikligi varmis hala, o yüzden nefes alma güclügü cekiyormus. Yemek yememeside o yüzden olabilirmis ve damaklarida kabarmis hep, zorlaniyor dis cikartirken cok.

Kizlar, benim oglum deli gibi sosis yemek istiyor ya. Sosis görünce agliyor resmen yiyecegim diye. Ya ben neden sakiniyorsam cocugu, gidip buluyor. Gecen Türkiye'den dönüste pratik olsun haslamistim patates püresiyle yemistik evde yemek yok diye. Ona da verdik, o gün bugündür sosis delisi oldu. Kahvaltida bir bütün sosisi bitiyor, versem daha da yer. Bu arada sosis sayesinde normal kahvaltiya gectik iki gündür. Ama peynir yemiyor, sadece yumurta sarisi, ekmek ici, meyveli cay ve sosis simdilik. Öncesinde de, bebekler icin Milupa'nin Müsli ögünleri var, onlardan veriyorum tahilli ve meyveli oldugu icin, günlük enerjisini hic degilse öyle alsin diye. Sanirim artik püre kahvalti vermeyecegim, cünkü kesinlikle istemiyor o karisimi yemeyi. Zaten yememeside gerekiyor artik.

Haricinde basim fena agriyor ya, agri kesici bile kesmedi. Bu aralar bir sürü sorun üst üste bindi, sanirim fazla geldi. Yakinda annemlere gidecegim, insallah biraz rahatlarim orada. Degisiklige cok ihtiyacim var cünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…