ah banucum
herşeyin hayırlısı buymus
nerden bilcektiniz işte kısmet görüyormusun
Rabbim içinize sindirsin inşallah canını sıkma
iyi akşamlarr banucum...hadi evini topla sıkma canını herşey olcana varır.
banucum hakkında hayırlısı olsun canım demekki nasipte bu varmışa.s.
Sorma tatlım yaaa iple çekiyorum resmen.Sende bi güzel dinlen,evde olmanın keyfini çıkar keşke bende izin alabilsem şöle 1 hafta.
Kız alemsin heee verdiği akıllara bakİnşallah almaya niyetlenirler senin gönlüne göre olur.
Keyifli geçmiş iftarında ne güzel.Ailecek bir araya gelince süper oluyor zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun Banu'cum.Her şerde bir hayır vardır derler.Hiç canını sıkma.Çok uzak noktalar değilmiş,aracınızda var atlar gidersiniz istediğiniz yere.Güle güle otur tatlım.Halsizlik sende de var demek nolcak bu halimiz bilmiyorum.Kaç yıldır ben bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum.
Yok be hamaratlık kim biz kim :)) Güzelim Yıldız Tilbe çoğu sanatçıya beş basar her ne kadar kaçık olsada :))
cnm yaa bu ara hepsi öyle takam kafana anne tabi üzülüyor işte insan.
ohh iyi yapmışsın cnm senin misafirlerde pek bi erkenciymiş..kaydirigubbakcemile3
cnm sadece şeker karıştırıyorsun içine tatlı bişey oluyo yanii ama süper oluyo,onu bütün yufkaya yaydım kaşıkla katladım dene muhakkak...a.s.
ne diyim cnm bundada vardır bi hayır inşallah..güle güle oturun.20 dk bişey değil,İstanbulda 2 saatte gidiyor insanlar işe)
Merhaba canlarım..
ayy bugün ne fena bi gündü benim için,akşam sahurada kalktım ama hem acıktım hemde susadım,b,de hastayımya brnum akıp duruyor boğazım gıcık yapıyor.Neyse en sonunda Dağhanla 4.30 da uyuduk yediye kadar çok iyi oldu yanii,şimdi masamı hazırladım iftarı bekliyorum...Anılla Dağhanda ekmek almaya gittiler şimdi girdiler.
Hadi ben kaçıyım,hayırlı iftarlar herkese...
merhabalar Türkiz tüm gece uyumadı ateşi indiremedik dr gittik hemen penisilin yaptılar birkaç gün böyle devam öğlen eve geldim üstümü değiştirdim okula gittim geç kaldım yeni müdür bidaha olmasın dedi bende açıklama yAPMADIM ben okuldayken yine çıkmış ateşi annem suya sokmuş ilaç falan biraz önce yine hiç hafifleme yok şimdilik uykusuzum hiç uyumadım uyusada gece kızım bende uyusam
canlarım çok sağolun iyi dilekleriniz için
inşallah satılırda daha iyisini alırsın
sana ben ne dedim geçen boşuna kavga etmeyin bi anda bi olur taşınmışsın bile kısmet herşey sizi için hayırlısı olsun inşallah
sağol tatlım
Sağolasın canım ya elinden geldiğince yardımcı oluyor sağolsun. Hamileyken de tüm işleri o yapardı nerdeyse. Seviyorum bu huylarını kocişimin a.s.
İşleri az olduğu zaman kardeşi idare ediyor gitmiyor Halit'te dinleniyor bazı haftaiçleri. İyi oluyor banada a.s.
Keskin Bıçak'ı Halit izliyor Küçük Sırlar'ın reklam arasında. Ben hiç bakmadığım için anlamadım valla konuyu da açıkcası :uhm:
Ay bunların bu meme merakı ne olacak bilmiyorum. Bir sürü şey denedim ama bırakmıyor bizim zilli de :1no2:
Sağolasın canım fena hareketliyim bu aralar kaydirigubbakcemile3
Kız yok evde olunca kendimi işe vuruyorum o kadar kaydirigubbakcemile3
Anaammm 10 çocuk mu oyyy :bbo:
O meme derdi bizde de fena biliyosun canım. Yerinde yatıramıyorum. Gece ağlayınca alıyorum yanıma mecbur. Off offf yandık valla :1no2:
Sağolsun kociş elinden geldiğince yardım ediyor ya hakkını yiyemem a.s.
Ay canım benim tabi zordur kuzunu o halde görmek. Acısı kısa sürede geçerde hemen iyileşir inşallah kuzum a.s.
Sağolasın bacım a.s.
Ay canım ya valla 3 gün güzelce dinlen a.s.
Akşam akşam iyi güldürdün beni Birsom ya ahaha kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım a.s.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun ya. Bi taşının içine siner. Güzel günlerde oturun inşallah a.s.
inşallah pınarcım:)))
Ay canım ya niye olmuş dedi mi doktor bişey peki mikrop falan :uhm:
İyi geceler bacılar a.s.
Bugün sabahtan gittim anneme. Öğlen abimi görmeye gittik. Ay nasıl özlemişiz birbirimizi. Geçen ay ayağım dikişli diye gidememiştim. Çok özlemişiz valla a.s.
Anneme geldik ordan dönüşte yine. Akşam iftara da kayınvalideme geçtik. 1 saat önce geldik eve. Kuzumu uyuttum. Beyaz çamaşırları vardı hemen attım onları yıkadım. Astım az önce size bakayım dedim a.s.
Asıl bombaya gelince. Eski patronumun teyze oğlunun acentesi var Üsküdar'da anneme yakın. Ben onları onlarda beni çok severler. Eski işyerimde çalışırken birbirimize poliçeler keserdik falan. Eleman arıyorlarmış. Sağolsun Seher'de iş aradığımı söylemiş. Çok sevinmişler aradılar hemen. Yarın gel mutlaka görüşelim dediler. Eğer maaş konusunda anlaşırsak başka bir konuda anlaşmamamız mümkün değil. Yarın sabah yine eşim işe giderken anneme gideceğim. Öğlen de görüşmeye gideceğim bakalım. İnşallah beni tatmin edecek bi maaş verirlerde başlarım işe. Hem tanıdık yer, hemde kayınvalideme bir otobüsle yarım saat. Bizim evden de 2 otobüsle toplam 1 saat de giderim sabah. Eski iş yerime bakılırsa çok iyi bu geliş gidiş süreleri. Hem akşam kayınvalideme erken gelirsem yemekten sonra evimize dönme şansımız olur. Sürekli orda kalmamış oluruz falan filan... Bakalım hakkımda hayırlısı. Hepsi yarın belli olur artık.
Ben kaçayım artık. Defdoş'un çantasını düzenleyeyim. Eksiklerini koyayım. Sabah erkenciyim. Öptüm sizi a.s.
başım çok ağrıyo
pınarcığım abini görmüşsün hadi gözün aydın
iş konusuda gönlüne göre olur inş.cnm
merhabalar Türkiz tüm gece uyumadı ateşi indiremedik dr gittik hemen penisilin yaptılar birkaç gün böyle devam öğlen eve geldim üstümü değiştirdim okula gittim geç kaldım yeni müdür bidaha olmasın dedi bende açıklama yAPMADIM ben okuldayken yine çıkmış ateşi annem suya sokmuş ilaç falan biraz önce yine hiç hafifleme yok şimdilik uykusuzum hiç uyumadım uyusada gece kızım bende uyusam
İyi geceler bacılar a.s.
Bugün sabahtan gittim anneme. Öğlen abimi görmeye gittik. Ay nasıl özlemişiz birbirimizi. Geçen ay ayağım dikişli diye gidememiştim. Çok özlemişiz valla a.s.
Anneme geldik ordan dönüşte yine. Akşam iftara da kayınvalideme geçtik. 1 saat önce geldik eve. Kuzumu uyuttum. Beyaz çamaşırları vardı hemen attım onları yıkadım. Astım az önce size bakayım dedim a.s.
Asıl bombaya gelince. Eski patronumun teyze oğlunun acentesi var Üsküdar'da anneme yakın. Ben onları onlarda beni çok severler. Eski işyerimde çalışırken birbirimize poliçeler keserdik falan. Eleman arıyorlarmış. Sağolsun Seher'de iş aradığımı söylemiş. Çok sevinmişler aradılar hemen. Yarın gel mutlaka görüşelim dediler. Eğer maaş konusunda anlaşırsak başka bir konuda anlaşmamamız mümkün değil. Yarın sabah yine eşim işe giderken anneme gideceğim. Öğlen de görüşmeye gideceğim bakalım. İnşallah beni tatmin edecek bi maaş verirlerde başlarım işe. Hem tanıdık yer, hemde kayınvalideme bir otobüsle yarım saat. Bizim evden de 2 otobüsle toplam 1 saat de giderim sabah. Eski iş yerime bakılırsa çok iyi bu geliş gidiş süreleri. Hem akşam kayınvalideme erken gelirsem yemekten sonra evimize dönme şansımız olur. Sürekli orda kalmamış oluruz falan filan... Bakalım hakkımda hayırlısı. Hepsi yarın belli olur artık.
Ben kaçayım artık. Defdoş'un çantasını düzenleyeyim. Eksiklerini koyayım. Sabah erkenciyim. Öptüm sizi a.s.
Kimsecikler yok bende yatıyım bari..Bu arada kimse bana Handenin numarsını atmadı küsütm..:1closedeyes:
esracım türkiz hastaymış çok geçmiş olsun canıma.s.bizimde müdürümüz değişti çok üzüldüm yaaa eskisi harika bir insandı(bakalım bu nasıl biri
ferda numarayı yarın yollarım canım esraya da yollayayım şimdi tlf kızın yanında girmmeyeyim yanına uyanır falan :))
pınarcım abiciğini özlemişsin inşallah tez zamanda kavuşursunuz kardeşlik gibisi yok yaaa Allah kurtarsın abiciğinidea.s.
iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur herşey kayınvalidende kalmak zorunda kalmazsın ne kadar iyi olurlarsa olsunlarinsanın kendi evi gibisi yok
bize gelince akşam iftara davetliydik maşallah bizim bu ramazan dolu dolu geçiyor hiç boş kalmadık:)))
ordan gelince Ahseni uyuttum gece sürekli mıkır mıkır sahura zor kalktım valla inşallah sabah geç kalkarda alırım uykumu
ezan okundu namazımı kılayımda yatayım hayırlı sahurlarra.s.
sibelcim ev alma işi gerçektende zor bir süreçmiş sonuçta ilk adımı attık doğru yada yanlış bizim evimiz diyebileceğim inşallah :)))))) sağol tatlım halsizlik bendede çok fazla neden böyleyiz acaba canım ya
yağızım nasıl tatlım senin hayat nasıl gidiyor
kuzum yaa cok gecmiş oılsun bacımmerhabalar Türkiz tüm gece uyumadı ateşi indiremedik dr gittik hemen penisilin yaptılar birkaç gün böyle devam öğlen eve geldim üstümü değiştirdim okula gittim geç kaldım yeni müdür bidaha olmasın dedi bende açıklama yAPMADIM ben okuldayken yine çıkmış ateşi annem suya sokmuş ilaç falan biraz önce yine hiç hafifleme yok şimdilik uykusuzum hiç uyumadım uyusada gece kızım bende uyusam
pınar abini gördün hayırlısıyla kurtulsun inşallahİyi geceler bacılar a.s.
hey maşallah daghana bayıldım yeme konusunda aman nazar degmesinTekrar Selam Kızlar..
Çok şükür yedim içtim kendime geldim...Oğlumda iyi yedi,çorbasını içti makarna yedi,yemeğin etindende yedirdim,saat 10 gibi de emzirdim..Sözde muhallebide yapıp yedirecektim ama bizimki yastığını istedi ve evin orta yerine serilip uyudu,bi tabak muhallebide kaldı,yetiştiremedik yanii..Babası yapana kadar bizimki uykuya daldı,inşalalh çok uyanmaz gece,muhallebi yiyince daha az uyanıyor çünkü..
Anılda maç dinledi şimdiye kadar biz elendik ama GS yanii...Tabi Anılın hala umudu var Fenerin maçı devam ediyor.Benimki hasta Fenerlidirde..boshayallersmile
slm kzılar
nassılsınız?
geçmişi okuyamıyorum ama sanırım türkiz hastaymış çok geçmiş olsun esracım
gülşah sizede geçmiş olsun cnm ya
acil şifalar diliyorum
bize gelince mehmet hala yoğunbakımda
en azından sütle beslemeye başladılar küvezde de kendi başına solunum yapmaya başlamış
maşallah oğluşuma
2-3 satte bie süt sağıp poşetledim eşim hepsini götürdü şifa olsun inş oğluma
inş pazartesi çıkar
dektroz veriyorlarmış oğluma mama yook sütten başka
doymadığı için biraz huysuzmuş akşam eşim geç gitmişti görmüş oğluma
bu hayırlı günlerde dualarınızı eksik etmeyin bi an önce iyileşssin oğlum
zeynep de bi huysuz hiç sormayın
hastanedeyken küsmüş bıraktım diye yüzüme bakmadı şimdi yeni yeni düzeliyo aramız
fırsat vermiyo zeynep gece bahçesi izleyecekmiş
sonra uğrarım yine
öpüyorum hepinizi
bu arada arayan soran merak eden herkese çok teşekkür ediyorum
desteğiniz için çok sağolun kıızlar
çok sağol cnm..a.s.canım çok geçmiş olsun
valla öyle esracım çok kavga ettik son dönem eşimle ama artık bu bizim kısmetimizde varmış kabul etmeye başladık :)
canım inşallah şartlar konusunda anlaşırsınız hayırlısı olsun abinlede görüşmüşsün hasret gidermişsin ne güzel defne napıyor
birsencim geçmiş olsun tatlım ağrı kesici içsen
Cnm inşalalh çıkar oğluşunda hemencecik,merak etme dualarımız seninle..kendine dikkat et...a.s.slm kzılar
nassılsınız?
acil şifalar diliyorum
en azından sütle beslemeye başladılar küvezde de kendi başına solunum yapmaya başlamış
maşallah oğluşuma
inş pazartesi çıkar
hastanedeyken küsmüş bıraktım diye yüzüme bakmadı şimdi yeni yeni düzeliyo aramız
sonra uğrarım yine
öpüyorum hepinizi
çok şükür cnm ...aman nazar değmesin...kuzum yaa cok gecmiş oılsun bacım
pınar abini gördün hayırlısıyla kurtulsun inşallah
iş konusuna gelince imşallah anlasırsınızda olur
evinizdede rahat rahat kalırsınız
hey maşallah daghana bayıldım yeme konusunda aman nazar degmesin
özlemmm hoşgeldin canım
tekrar gözün aydın
mehmet hayırlısıyla en kısa zamanda yanında olur inşallah canım benim dualarımız sizinle
aman zeynepye abla oldu hee valla inanılır gibi degil daha dün o minnacık kundaktaydı
sen nasılsın saglıgın nasıl?
yanında kim kalıyor?
bak mehmet için üzülüp aglama valla Allah korusun sütün cekilir yada süt hastası olursun
ben hanzade dogup sarılık oldugunda süt hastası olmustum aglamaktan üzüntüden
aman canım cok şükür saglıgı yerine geliyor sakın sıkma canını
aman dikkat et niye yedin o kadar acıyı..neyse rahatlamışsın..hadi işlerine bak sen..a.s.selam kızlar
ayy dün hanzade aksamüstü uykusunu uyamadı mızır mızır beni deli etti aksamda tabi 8:30 da uyudu kaldı
bende nasıl halsizim gece sahura zor kalktım
dün iftarda acı sos yemiştim sahurda karın agrısından resmen agladım tuvaletten cıkamadım neyseki gecti bende rahatca niyetlendim devam etse valla oruca niyetlenemeyecektim
sabahta 8 de hanzade 9 da ben kalktım kahvaltı yaptırdım arkasındanda kinder pinguimi ne iki kek arası süt varya ondan vardı onu yedirdim baya sevdi sıpa
sora oynadık uyuttum
bende mutfagı topla balkonu yıka mercimek corbası koydum bide
valla erkenden yapmazsam iş kalıyor gıcık oluyorm odamıda topladım bakayım dedim size
annem aramıs beli carsıya giderim gelirmisin diye
sen ayarla gelebilirsem dedim dur bakalım belki giderim
işte böle hatunlar
kızlarrrr eşim aradı şimdi
ablasıgil beni almaya geliyormuş
hastaneden çağırmışlar emzirmeye
oğlumu görücemmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
İyi tatiller cnmmSlm kızlar ayyy haftasonu sesizliği çökmüş sayfaya
bende bu gece rahat uyudum eşim baktı çocuklara hoş ömer hiç kalmıyor
alişede sütü daya yeter...
Ben hala hastayım ama daha iyiyim adetim ve ilaçlarım bitmediği için niyetlenemedimde....zaten şimdi oruç tutarsam çaptan düşerim yine...iyice toplanmam gerek...
Yarın kısmetolursa eltimlerin yazlığına gideceğiz çocuklar için çok iyi olacak...
Pazar döneceğiz ..p.tesi eşim seyhatte olacak....
şimdi duş aldım halama gideceğiz iftara davetliyz çünki...
çok öptüm orada nette giremem
günaydınlarrr a.s.
dün kalabalık bir grup arkadaşım vardı iftarda güzel geçti yedik içtik sonra biri burda kaldı sahuru da birlikte yaptık ama ben öldüm tabi evde 10 tane çocuk oluncakafamçokkarıştı
akşam bulaşıkları bi posta halletmiştim tatlı tabakları ve bardaklar kaldı şimdi kalkıp makinayı boşaltıp onları koyucam temizlikçi gelecek az sonra 1 de de kuran okumaya komşular gelecekler
bütün gece uyuyamadım Ahsen mır mır beni deli etti sürekli emdi nasıl bırakıcak bu kız yaaa park beşiğinde de yatmıyor yanlara çarpınca uyanıyor e haliyle odasındaki beşiktede yatmıyor orda da kenarlara çarpıyor yere yatak yaptım yanımıza oraya koyuyorum emmek için yanına inince bu defa da benim heryerim tutuluyor bende bu konuda dertliyim ne yapacam ben yaaaa:uhm:
gülşahcım geçmişe bakamadım yanlış anlamadım di mi duru mu düştü kemiğini mi kırdı aman Allahım yaaa çok geçmiş olsun canım görünmez kaza iştee öp benim için fındığımıa.s.
filizcim bu aralar yememe sorunu hepsinde var sanırım hava değişimleri etkiledi çocukları ve tabi sıcaklar o yüzden sıkma canını bi şekilde yiyiyorlar ablamın kızı var hiç bişey yemezdi çıldırırdık ablamın ağladığını bilirim bu yüzden peynir meynir hakgetire yani şimdi 5 yaşında ve maşallah herşeyi yiyiyor anneyiz sonuçta takılıyoruz ama onlar büyüyorlar ve acıkınca illaki yiyiyorlara.s.
ferda sen söyledikten sonra dün izledim valla iyi oldu misafirlerde yatmıştı azıcık dinlenmişte olduma.s.
pınar işleri halletmişsin eşinle bravo valla ben eşime hadi demesem asla beni teşvik etmez kaldı ki hadi desem de yapmaz zaten:)))
Çok çok geşmiş olsun Gülşahcım çok üzüldüm,görünmez kaza işte rabbim beterinden korusun..
Ohhh hamarat hatun hiç durmuyosun valla,helal olsun Halit'ede ne güzel yardım etmiş.
Aldım tarifini tatlım deneyeyim bakayım.Çok özendirdin valla.Bu arada tahinli içe ne koyuyorsun?
Geçmiş olsun Esracım,götürün bakalım ne diyecek?
Filizcim,kuzuların bu ara uyku ve yemek düzenleri altüst oldu sorma aynı sıkıntı bizdede var.Diğer konu içinde takip et derim.Önemli bişey olduğunu sanmıyorum.Belkide biberon deliklerinin akışı fazlada geliyor olabilir.
merhaba kızlar ben geldim......herkesde ramazan yorgunluğu telaşı var...
ben biraz daha iyiyim en azından nefes alarak uyudum ama öksürük bırakmadı gecede o yüzden alişi bıraktım gece kardeşimin odasında yattım....
bu sabahda ömerin mok senfonisi ile kalktım parke felan mok içindeydi...kalktım onu yıkadım...besledim...kahvaltı yaptım ayyy adetimde ful devam halsizlik yapıyor...
çocuklardan bahsedilmiş ben geç kaldım biraz ama..ali ömerde artık birkerede söylediğim şeyleri söylüyolar ama isterlerse...mesela baba diyorum aytuğ diyolar birsen diyorum anne diyorlar ...dedeleri gelince dede diyolar....ne istsem getiriyolar... ..kaka yapınca öğğöğğ diyolar....
ali tarzancada olsa öemri şikayet ediyor...acıkınca mama diyolar..tlf alınca alo diyolar...ama cümle kurma işi çok nadir...tv.izlemiyolar çizgi filimde animasyonlu olanlara bakıyolar...
ayyy yukarıdaki yazıyı kaç dakkika önce yazdım yaaa....biri var evi almak istiyor..pazarlık yapıyor 48 bin diyor yaa şaşırmış kendini ben 7seneye giriyorum 36,5 aldım 15 bin masraf ettim...
hiçmi karım olmadı..durumumu açık açık yazdım...o garibimde yazmış..yeni evliymiş..27 bin takılar tutuyor diyo...20 binde bireysel kredi diyo....siz ne yapardınız demiş..bende diyecektim daha bakımsız evler var onu al diye ama neyse dedim..bi yakınım evini gösterip yazlık almıştı....bende ona ailesinin evi varsa ipotek destekli 50 bine kadar kredi çekeceğini yada ailesinin onun için borç bulmasını söyledim...
ayyy evimi satacam derdime bak..nalet olsun içimdeki insan sevgisine hahahahaha
kızlar merhaba nasılsınız ben karmaşık duygular içerisindeyim ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum toki konutunu iade etmiştik ya dilekçemiz gelmiş banka sisteme girince iade edilemez devredilebilir diye bilgi gelmiş nisandan sonra alınan konutların iadesi olmuyormuş bizde iade edeceğiz diye bekliyorduk boşuna bir ay kira vermişiz
eşimle toki konutunun önünden geçerken burada yaşanmaz demiştik büyük konuşmuşuz demekki işyerime 20 dakika uzaklıkta eşimin işyerine 5 dakika sürüyor kafam çok karışık pazar günü taşınıyoruz inşallah alışabilirim annemlere uzak gideceğiz yer ama arabamız olduğu için sorun yok
kızlar inşallah hayırlısı olur eşimin arkadaşlarıda oradan ev aldı halamlarda palmiye konutları var orada oturuyorlar onlara aramızda beş dakika yanlız kalmayız ama yinede içimde burukluk var eşyaları toplamaya başladık mecburi bir gidiş bizimkisi iade edeceğiz diye buradanda ev bakıyorduk iyiki almamışız yoksa bütçemiz mahvolurdu
birsencim inşallah eviniz satılır gönlünüze göre versin Rabbim
tülaycım bebişim herzaman yanımda olduğun için sana sonsuz teşekkür ediyorum aramız 20 dakika arabayla herzaman bekliyorum kardeşim benim:)))))))))))))))))))9
nurancım afiyet olsun tatlım
İyi geceler bacılar a.s.
slm kzılar
nassılsınız?
acil şifalar diliyorum
maşallah oğluşuma
inş pazartesi çıkar
sonra uğrarım yine
öpüyorum hepinizi
Selam Kızlar...
Niye biz kadınlar yataktan kalktığımız gibi işlere girişiyoruz acaba??bi kerede bilmemki kalktığım gibi gelip oturuyum azıcık keyif yapıyım,yok anacım yok,direk mutfağa filan dalıyorumm..Dağhanın kahvaltısıyla başlıyor herşey ve devam ediyor.Mutfağımı hallettim salonuda süpürüp sildim tam bir ev hanımı hali hissettim,üfff sıkılllldddıııımmmmm....
Bugün gezesim var aslında Tubayı arayıp ona gitmeyi istiyorum ama Ramazan diyede kıyamıyorum ona.Belki yarın ararım,dur bakalım...
Oğlum uyuyor bende duşumu aldım size bi bakıyım dedim.Uyanınca belki alıp çıkarım biyerlere bi alışveriş merkezine filan gidiyim diyorum...Aslında kozyatağı carrefoura gitsem Pınar gelirmi acaba??Gerçi görüşmesi vardı onun??Mecburda bırakmak istemiyorum..biyer bulucam yazarı yok!!! CADIARZU
Gülhancım ne yaptınız bakalım dün akşam anlatsanıza ayol,,yediğiniz içtiğiniz sizin olsun nasıl geçti yemek,eğlendinizmi??