2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcığım şimdiden mutlu yıllar
tşk.için aksam arayacaktım ama sen müsayit olmazsın diye buran yazdım siboşu ararımm artıkın

Çok tşk ederim canım a.s.

merhaba arkadaşlarrrr

pınarcığım ve sibelciğim hediyeler geldi teşk.ederiz canlar çok sağolunn

pınarcığım şimdiden mutlu yıllar
tşk.için aksam arayacaktım ama sen müsayit olmazsın diye buran yazdım siboşu ararımm artıkın

Rica ederiz canım. Beğendiysen ne mutlu. Güle güle giysin oğluşlarımız a.s.

Sağolasın canım tşk ederim kutlaman için muckkk opuyorumnanaktan

pınar'cım doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle ve kızınla daha nice senelere inşallah a.s.

Pınarcım bende doğum gününü şmdiden kutlayayım cnm belki yarın giremem,sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara inş.kocaman öpüyorum seni.

pınarcım yeni yaşın hayır getirsin size inşallah nice mutlu senelereeee
yarın giremeyebilirim şimdiden kutlamak istedim

pınar'cım doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle ve kızınla daha nice senelere inşallah a.s.

Pınarcım bende doğum gününü şmdiden kutlayayım cnm belki yarın giremem,sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara inş.kocaman öpüyorum seni.

pınarcım yeni yaşın hayır getirsin size inşallah nice mutlu senelereeee
yarın giremeyebilirim şimdiden kutlamak istedim

Çok tşk ederim kızlar çok mutlu ettiniz beni a.s.

Pınarcm bende şimdiden kutlayayım cnm, yeni yaşın uğur getirsin sanaopuyorumnanaktan

hihoyyytPınarcım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle inşallahhihoyyyt

Oyyyy kızım yine bişey yemiyooooo:çok üzgünüm:sabahtan beri beni çıldırttı resmen yakafamçokkarıştı

PINAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:asigimOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNıYıKı DOĞDUN VE YÜZYÜZE OLMASADA BURDAN TANIŞTIK.

Naber kızlar mısafır trafıĞındeyım ondan gıremıyorum evı hayırlı olsuna gelenler falan sızler nasılsınız
pınar nerdesın Şımdı kız

canım hala şu aygıtı bulamadım sinir oldum türkizinde yeni fotolarını göstercem çünkü

kızlar ronda aldık oğluşuma meyvelerini daha rahat yedireyim diye ama pütürlü yapıyo.siz neyde püre haline getiriyorsunuz?rondoyu hangi amaçla kullanıyorsunuz.ceviz vekuru kayısıda kullananız varmı?
canım ben simbonun şu çok aparatlısından aldım memnunum
maşallah tatlıma kız yaşına göre çok iyi inşallah hep böyle başarılı olur aferin tatlıma
bu bebişler bizi mum etti

bitsin göstericem

iyi geceler herkese... annemden yeni geldik eşim yok bugece geç gelecek nöbetçiymişş kızımda hala ayakta sagolsun annesine yoldaşlık ediyoookaydirigubbakcemile3
bizim kahvaltılar yine çöpe gitmeye başladı çok sinir oluyorum hanım begenmiyooo ha bide aranızda kaymak koyan oldumu kahvaltılara ben uzun zamandır koyuyorum ve kıvam için kahvaltılık mamada koymuyorum, şöyle anlatım; labne,kaymak,muz,ceviz,yumurta,ekmek(ruşeymli kullanıyorum tavsiye ederim çok faydalı) bazen süt,ama çogunlukla su ekliyorum valla ben bilem yiyorum cadaloz yemiyo:çok üzgünüm: napıcamı şaşırdım bi kaçgün ara vericem bakalım ne olcak hem zaten kayınvalıdemin köyden gönderdigi yumurtalarda bitti,bidaha gelene kadar vermem.. inş. işe yarar.. çok öpüyorum...

pınarcım dogum günün kutlu olsun bacım nice yaşlara... opuyorumnanaktan

slm kızlarrrrrr bu sabah gelen olmamıs daha..bende kaynana trafıgı var 4 gundur burdalar .....detau-ylarıı uzunca anlatırım sora vaktım yok bı bakım dedım sıze.....DOGUM H-GUNUMU KUTLAYAN HERKEZE BURDADNDA TESEKKUR EDERIM....IYIKI VARSINIZ YUZYUZE TANISAMASAKTA IYIKI BURDA TANISTIK ....BI COKM SEY PAYLASTIKKK IYIKI TANISI-DIM HEPINIZI SIZI SEVIYORUMMMMMMM.....cok optummmmm

oo bugün KK kızları tembellik yapıyor anlaşılan:)) yapın bakim kocaları bulmuşken! bende akşamki misafir trafiğinden sonra çook yorgun düştüm. sabah güzelce uyuduk oğluşla,dinlendim. kahvaltıdan sonra azcık dışarı çıktım komşumla,biyere gittik geldik arabayla. şimdi de oğlum uyuyor,babamız berbere gitti. bende çorba yapıyorum oğluma. aaaaa çorbayı ateşte unuttummmmmmm!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…