Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günü çocuğu geldiiiii hihoyyyt
Canlarım, hem burdan hemde faceden doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma çok tşk ederim. Allah razı olsun bacılar. Öpüyorum hepinizi kocaman Şeniz
Bana gelince dün akşam yaptık doğum günü kutlamalarımızı alkisalkisalkis Şİmdi evimize geldik a.s.
Önce 7 gibi Defdef'i kayınvalideme bıraktık. Ordan ilk olarak nargile içmeye gittik. Karnımız pek acıkmamıştı çünkü. Neyse 2 saat kadar oyalandıktan sonra yemeğe gittik Beylerbeyi'ne. Güzel bi yemek yedikten sonra da eğlenmek için bi mekana gittik. Kocişle başbaşa eğlenmemiştik ne zamandır. Çok güzel vakit geçirdik. Eve geldiğimizde saat 3'e geliyordu. Bi baktım Defdef hala ayakta :1shok: Saat 11'de uyanmış bi dahada uyutamamışlar. Ama keyfi yerinde. Beni görünce çıldırdı delikafadulden Bi emdi uyudu hemen aşkım benim Şeniz
Bugünde eşim pasta almış ben uyurken. Kahvaltıdan sonra pastamızı kesip kutlamamızı da yaptık. Gerizekalı fotoğraf makinamın pili bitecek zamanı bulmuş. Kızımla şöyle bi poz çektiremedim doğum günümde gıcık oldum klava:
Bu arada eşimde siyah güzel bi trençkot almış hediye olarak pek mutlu oldum opuyorumnanaktan
Bende böyle yani bacılar güzel bi doğum günü geçirdim. En önemlisi ise geçen sene kızım karnımdayken bu sene yanımdaydı. En büyük mutluluğum oydu opuyorumnanaktan
ilgin0707 mrb canım ismin banuydu dimi canım yanlışsamda düzelt anca öğreniyorum:)
nasılsın duru hanım nasıl?umarım herşey yolundadır biz yiyiz şükür buhaftasonu çok soğuk olduğu için ewdeydik.bugün oğlum şu pınarın 6-12 ay arası olan sütlerinden muhallebi yapacak ilk defa umarım yer oğluşum.öpüyorum canım görüşmek üzere..a.s.
Pınarcım facede kutladım ama birde burdan kutlamak istedim canım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNN CANIMopuyorumnanaktan.ailenle beraber nice güzel yaşlara inş.güzel bir doğum günü geçirmişsin senin adına çok sevindim hediyenide güle güle giy canım.defne hanımıda öp benim için.
iyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar a.s.
pınarcım doğumgünün kutlu olsun nice senelere defdefle eşinle el ele :)) iyiki doğdun canım arkadaşım
kızlar dün durunun sabah ki kahvaltısına yarı yarıya sulandırılmış keçi sütü bir ceviz üç bebek bisküvisi sekiz tahıllı ballı karışım ve yumurta sarısı ekledim severek yedi
bugünde kahvaltısında adaçayı bebe bisküvisi tereyağ birazda kahvaltılık karışım ekledim
öğlende sebze çorbasına ekmek içi ilave ettim :)))) bizden bu kadar ev iş kızlar derken bugünüde bitiriyorum yarın iş başı :bbo:
Amma sessiz he bugün burası :uhm:
Defdef erken uyudu bugün uyandı şimdi. Babası ile oynuyor. Havada fena ya nasıl gök gürüldüyor öyle. Bende akşam akşam 2 makina çamaşır yıkadım. Bi makinada sabah yıkarım artık hiç bitmiyo zaten kafamçokkarıştı
Aaaa bu arada Defdef'ime babanesi dün sebze çorbası yaptı. Kabak, havuç, kereviz, patates, bulgur ve kavrulmuş kıymalı. Cadı 2 gündür 1 kaseye yakın püre halinde yiyor. Ay nasıl sevindik anlatamam. 3 günlük çıktı yarında yerse süper olucak ya zemuszemus
çok sevindim pınarcm inş. severek yemeye devam eder defdef
Doğum günü çocuğu geldiiiii hihoyyyt
Bende böyle yani bacılar güzel bi doğum günü geçirdim. En önemlisi ise geçen sene kızım karnımdayken bu sene yanımdaydı. En büyük mutluluğum oydu opuyorumnanaktan
Aaaa bu arada Defdef'ime babanesi dün sebze çorbası yaptı. Kabak, havuç, kereviz, patates, bulgur ve kavrulmuş kıymalı. Cadı 2 gündür 1 kaseye yakın püre halinde yiyor. Ay nasıl sevindik anlatamam. 3 günlük çıktı yarında yerse süper olucak ya zemuszemus
maşallah defneye. darısı başıma , inşallah benimki de severek bişeyler yer. herşeyi zorla yediriyorum.Amma sessiz he bugün burası :uhm:
Defdef erken uyudu bugün uyandı şimdi. Babası ile oynuyor. Havada fena ya nasıl gök gürüldüyor öyle. Bende akşam akşam 2 makina çamaşır yıkadım. Bi makinada sabah yıkarım artık hiç bitmiyo zaten kafamçokkarıştı
cahillik işte, kızlar bir hata yüzünden bütün hayatlarını mahvediyorlar, bizim de kızlarımız var, bunları duyunca canım sıkılıyor, Allah hepimizin çocuklarına hayırlı kısmetler nasip etsin. :Saruboceq:selam
pınar ve sibel heniyeniz gelmiş dün bakkala bırakmışlar bugun aldım çok teşekkür ederiz çok begendik.. kesenize bereket...
kızlar bahsetmiştim bugun kalktıgımız gibi dışarı çıktık kahvaltı ettik ve eşimin ark. ve eşleriyle tanışacaktım 3 çift olduk bi çifti tanıyordum 1çiftle yeni tanıştık 1senelik evliler kız mükemmel derecede güzel ve evlenmeden önce çıragın sarayında falan kuaförlük yapmış fenada bakımlıymış düşünün.. ama allahın mardinlisiyle evlenmiş(mardinliler kızmasın :)) kızı ailesi vermemiş 2 hafta tanıdıgı çocuga kaçmiş evlenmişler k.validsiyle yaşamış kadın kıza elinde çam.bile yıkatmış vs.ssonra ayrı eve çıkmışlar ama kocası acayip kıskanç kızı resmen eve kapamış kızda öcü gibi korkuyo kocasından acayıp bunalmış garıbim konuştukta konuşştuk bayagı akıl verdim eşi anladı kıza akıl verdigimi rahatsız oldu düşünün... ayyyyyyyy anlatmakla bitmezz ama bi şunu söylim kıza diyomşki sen hamile kalırsan ben senle yatmam,igrenirmiş eger çok kilo alırsa ayyy burdan dedikodu gibi oluyo ama çok ama çok üzüldümmm o yüzden paylaşmak istedim ve allah kocamı başımdan eksik etmesin deyıp şükrettim yani kızlar neler vaaaaaaarrrrr neleeeerrrrr.. yatıp kalkıp şükredelim bacılar...
herkese günaydın arkadaşlara.s.
günaydın iyi haftalar herkese nasılsınız kızlar
gunaydınlarrrr