sen yaptırdınmı canım oğlana bende araştırdım bugün gercekten öyle
valla ben vurdurdum ama ikinci dozunu vurdurmuycam galiba bizimde doktorumuuz istedi ondan vurdurdum bide korktum
yaa kızlarr, sinirimden ağlayacam valla yaa!!! zzorla üç kaşık çorba yedirdim, bir kase geri kustu bu çocuk yaa!! yapmadığım şaklabanlık kalmıyor iki kaşık yesin diye, şarkılar bile besteledim ama yediremiyorum!! bide kusması yok mu!!klava: önce bu kadar kusmuyordu. şimid yemek istemediği şeyi geri kusuyor. bide lekeside çıkmyor yağlı çorbanın:gitme: sizinkilerde de var mı kusma?
yaa kızlarr, sinirimden ağlayacam valla yaa!!! zzorla üç kaşık çorba yedirdim, bir kase geri kustu bu çocuk yaa!! yapmadığım şaklabanlık kalmıyor iki kaşık yesin diye, şarkılar bile besteledim ama yediremiyorum!! bide kusması yok mu!!klava: önce bu kadar kusmuyordu. şimid yemek istemediği şeyi geri kusuyor. bide lekeside çıkmyor yağlı çorbanın:gitme: sizinkilerde de var mı kusma?
iyi akşamlar canım.kızlar bende kaçıyorum iyi akşamlar herkese .iyi hafta sonları
iyi akşamlar canım bende çıkıyorum herkese iyi hafta sonları opuyorumnanaktan
Herkese iyi haftasonları bende çıkıyorum hepinizi öpüldünüzopuyorumnanaktan
Pınarcım bu arada ben kızıma irmikli balkabağını yaptım içine de pekmez koydum kuzum sevdi maşallah sende yap ya belki Defdef yer inşallahopuyorumnanaktan
benimkide öyle cnm merak etme bıktım çamaşır yıkayı ütülemekten kusuncada değişmeden olmuyor
Burcu maşallah mavişee çok tatlı
Canım benimki de kusuyo istemediği şeyleri maleseff:çok üzgünüm:
İyi tatiller canıma.s.
İyi haftasonları canıma.s.
Burcu maşallah mavişee çok tatlı
Canım benimki de kusuyo istemediği şeyleri maleseff:çok üzgünüm:
İyi tatiller canıma.s.
Selam kızlar a.s.
Ben tüm gün annemdeydim. Epilasyonmu yaptırdım, kaş bıyık hallettim. Ordan eşim aldı Defdef'i babanesine bırakıp spora gittim. 1 saat önce geldim eve. Bişeyler atıştır, Defne'yi uyut derken bu saat oldu. Bugün çeneniz düşmüş fena konuşmuşsunuz valla geçmişi okuyacak halim kalmadı :1no2:
Herkes iyidir umarım a.s.
Yarın erken kalkarım. Eşimin 12'de toplantısı var yine pöfff :umursamaz:
Pazar günüde doğum günüm benim :lepi: O yüzden yarın akşam yemeğe gideceğiz. Evimi toplarım Halit toplantıdayken akannehir
Ben yatayım kızlar çok yoruldum bide spora giderken ıslandım biraz üşüdüm. Kendime geleyim. Öpüyorum sizi a.s.
kolay gelsin şekercimhepinize iyi geceler. yarın yoğun bir gün,misafirler olunca uğrayamam büyük ihtimal. hepinize iyi hafta sonları a.s.
Günaydin Kizlar,
Uykusuzum yine ve artik gün sayiyorum Annem'e kavusmak ve biraz uyumak icin. Gecmise söyle bir göz gezdirdim, kuzular balkabagi tatlisini sevmisler. Afiyetle yesinler. Bu arada benim oglum mizmizdi dün, dogru dürüst birsey yemedi desem yeridir. Üstüne birde yine 2 gündür kabiz. Off, ne kabiz yapiyor ki bu cocugu anlamadim. Acaba kurutulmus bebek ekmegi katiyorum kahvaltisina, ondan mi oluyor? Onun disinda et, meyve ve sebze yiyiyor sadece. Belki de muhallebiden ya da muzdan oluyor. Umarim bugün yaparda, fitil kullanmak zorunda kalmam.
Saat daha erken ve aksam okudugum bir siirden cok etkilendim. Ogluma mektup yazasim var eger konsantre olabilirsem. Sayet tamamlayabilirsem, buraya da eklerim.
Herkese iyi haftasonlari.a.s.
hepinize iyi geceler. yarın yoğun bir gün,misafirler olunca uğrayamam büyük ihtimal. hepinize iyi hafta sonları a.s.
Günaydin Kizlar,
Uykusuzum yine ve artik gün sayiyorum Annem'e kavusmak ve biraz uyumak icin. Gecmise söyle bir göz gezdirdim, kuzular balkabagi tatlisini sevmisler. Afiyetle yesinler. Bu arada benim oglum mizmizdi dün, dogru dürüst birsey yemedi desem yeridir. Üstüne birde yine 2 gündür kabiz. Off, ne kabiz yapiyor ki bu cocugu anlamadim. Acaba kurutulmus bebek ekmegi katiyorum kahvaltisina, ondan mi oluyor? Onun disinda et, meyve ve sebze yiyiyor sadece. Belki de muhallebiden ya da muzdan oluyor. Umarim bugün yaparda, fitil kullanmak zorunda kalmam.
Saat daha erken ve aksam okudugum bir siirden cok etkilendim. Ogluma mektup yazasim var eger konsantre olabilirsem. Sayet tamamlayabilirsem, buraya da eklerim.
Herkese iyi haftasonlari.a.s.
sağol cnm :)))
aman cnm dikkat et kendine hasta olma
kolay gelsin şekercim
cnm hem iştahsızlık hemde kabız geçer inş. yakında, şiiri merakla bekliyorumm :))))
günaydınn
akşam güzel uyuduk şükür Ahsen hala uyuyor bende kahvaltı hazırlıycam
bugün teyzemler hacdan geliyorlar gitsem mi diye düşünüyorum ama hava feci soğuk
az önce markete gittim dondummmmm