2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sen yaptırdınmı canım oğlana bende araştırdım bugün gercekten öyle

canım yok oğluma yaptırmadım işyeri doktorumuz var bizim çokçok ii bi dr. 1 yaşın altındaya yaptırma çok risk grubuna girmio dedi ama yaptırsanda olur tabi canım sen bilirsin...ben seni etkilemeyim...
sadece ben vurundum.zaten onuda işyerine geldi aşıda öyle vurundum yoksa özellikle vurunmak için bi yere gitmedim.zaten vurunmayacaktım.dr ikna etti.

valla ben vurdurdum ama ikinci dozunu vurdurmuycam galiba bizimde doktorumuuz istedi ondan vurdurdum bide korktum

arkadaşlar yeni bir başlık açtım domuz gribi aşısıyla ilgili bilgileri burda paylaşalım

Herkese iyi haftasonları bende çıkıyorum hepinizi öpüldünüzopuyorumnanaktan

benimkide öyle cnm merak etme bıktım çamaşır yıkayı ütülemekten kusuncada değişmeden olmuyor

Burcu maşallah mavişee çok tatlı

Canım benimki de kusuyo istemediği şeyleri maleseff:çok üzgünüm:

iyi akşamlar canım.kızlar bende kaçıyorum iyi akşamlar herkese .iyi hafta sonları

İyi tatiller canıma.s.

iyi akşamlar canım bende çıkıyorum herkese iyi hafta sonları opuyorumnanaktan

İyi haftasonları canıma.s.

Herkese iyi haftasonları bende çıkıyorum hepinizi öpüldünüzopuyorumnanaktan

İyi haftasonları canıma.s.

Pınarcım bu arada ben kızıma irmikli balkabağını yaptım içine de pekmez koydum kuzum sevdi maşallah sende yap ya belki Defdef yer inşallahopuyorumnanaktan

Selam kızlar a.s.

Ben tüm gün annemdeydim. Epilasyonmu yaptırdım, kaş bıyık hallettim. Ordan eşim aldı Defdef'i babanesine bırakıp spora gittim. 1 saat önce geldim eve. Bişeyler atıştır, Defne'yi uyut derken bu saat oldu. Bugün çeneniz düşmüş fena konuşmuşsunuz valla geçmişi okuyacak halim kalmadı :1no2:

Herkes iyidir umarım a.s.

Yarın erken kalkarım. Eşimin 12'de toplantısı var yine pöfff :umursamaz:

Pazar günüde doğum günüm benim :lepi: O yüzden yarın akşam yemeğe gideceğiz. Evimi toplarım Halit toplantıdayken akannehir

Ben yatayım kızlar çok yoruldum bide spora giderken ıslandım biraz üşüdüm. Kendime geleyim. Öpüyorum sizi a.s.

Pınarcım bu arada ben kızıma irmikli balkabağını yaptım içine de pekmez koydum kuzum sevdi maşallah sende yap ya belki Defdef yer inşallahopuyorumnanaktan

Çok sevindim canım kuzunun severek yemesine a.s.

En kısa sürede bende deneyeceğim a.s.

benimkide öyle cnm merak etme bıktım çamaşır yıkayı ütülemekten kusuncada değişmeden olmuyor

demek yanlız değilmişim. kolay gelsin sizede kızlar valla kusan çocuk zor işin kötü tarafı ek gıdaya geçene kadar kusmuyordu benim oğlum:çok üzgünüm:

hepinize iyi geceler. yarın yoğun bir gün,misafirler olunca uğrayamam büyük ihtimal. hepinize iyi hafta sonları a.s.

Günaydin Kizlar,

Uykusuzum yine ve artik gün sayiyorum Annem'e kavusmak ve biraz uyumak icin. Gecmise söyle bir göz gezdirdim, kuzular balkabagi tatlisini sevmisler. Afiyetle yesinler. Bu arada benim oglum mizmizdi dün, dogru dürüst birsey yemedi desem yeridir. Üstüne birde yine 2 gündür kabiz. Off, ne kabiz yapiyor ki bu cocugu anlamadim. Acaba kurutulmus bebek ekmegi katiyorum kahvaltisina, ondan mi oluyor? Onun disinda et, meyve ve sebze yiyiyor sadece. Belki de muhallebiden ya da muzdan oluyor. Umarim bugün yaparda, fitil kullanmak zorunda kalmam.

Saat daha erken ve aksam okudugum bir siirden cok etkilendim. Ogluma mektup yazasim var eger konsantre olabilirsem. Sayet tamamlayabilirsem, buraya da eklerim.

Herkese iyi haftasonlari.a.s.

sağol cnm :)))

aman cnm dikkat et kendine hasta olma

hepinize iyi geceler. yarın yoğun bir gün,misafirler olunca uğrayamam büyük ihtimal. hepinize iyi hafta sonları a.s.
kolay gelsin şekercim

cnm hem iştahsızlık hemde kabız geçer inş. yakında, şiiri merakla bekliyorumm :))))

günaydınn
akşam güzel uyuduk şükür Ahsen hala uyuyor bende kahvaltı hazırlıycam
bugün teyzemler hacdan geliyorlar gitsem mi diye düşünüyorum ama hava feci soğuk
az önce markete gittim dondummmmm

Kolay gelsin canım a.s.

Allah Allah bu kadar sık kabız olmasının sebebi ne acaba :uhm: Bence muz yapıyor tatlım bi süre vermemeye çalış bakalım :uhm:

sağol cnm :)))

aman cnm dikkat et kendine hasta olma

kolay gelsin şekercim

cnm hem iştahsızlık hemde kabız geçer inş. yakında, şiiri merakla bekliyorumm :))))

a.s.

günaydınn
akşam güzel uyuduk şükür Ahsen hala uyuyor bende kahvaltı hazırlıycam
bugün teyzemler hacdan geliyorlar gitsem mi diye düşünüyorum ama hava feci soğuk
az önce markete gittim dondummmmm

Günaydın canım çok sevindim güzel uyumana. Ahsen'imde daha iyi sanırım a.s.

Günaydın bacılar a.s.

Bizde sabah 9'da kalktık. Gerçi ben pek düzgün uyuyamadım. Defnoş neredeyse saat başı uyandı ve beş dk emip uyudu. Aslında yanıma alsam böyle yapmazdı ama artık yanımızda yatmasın istiyorum. Fena alışıyor. O yüzden bu gece sıkıntı çektim biraz. Bikaç gün daha böyle gider sonra yine normale döneriz inşallah :uhm:

Kahvaltımızı ettik, eşim ofise gitti toplantıya. Bizde oturuyoruz kızımla. Uykusu gelmek üzere. O uyursa bende duş falan alıp akşam için hazırlanacağım.

ıyi haftasonları olsun herkese a.s.

selam kızlar
Pınarcım doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan
Filizcim belki denemişsindir ama kuru kayısıyı kaynatıp ezip versen iyi geliyo kabıza...

Masal uyuyo bugün ne sebze yapsam acaba diye düşünüyorum...

merhaba arkadaşlarrrr

pınarcığım ve sibelciğim hediyeler geldi teşk.ederiz canlar çok sağolunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…