2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemcİm yap valla Çok gÜzel oluyor.
yapıcam cnm bi gün vallacokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
cnm zeynebi uyuttum geldim şimdi onu sallarken aklıma geldi cerencim ayşeydi diye bundan sonra ben karıştırmıycam kendi adıma söz:lepi:veriyorum

oo baya iş yapmışssın

kızlar zeynebi uyuttum şimdi ne kadar uyur bilemiycem ama inş ben gidene kadar uyanmazsa yatıcam biraz yanına bu sefer
öpüyrum hepinizi eşim gelmedi daha o gelirse pc bana kalmıyor gelir birazdan giremem sanırım daha
haftasonu da evde bende yoğunum bakalı ne zaman girereimn artık kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi ve güzel yavrularınızı böyle uzaktan öpüyorum malum grip varkaydirigubbakcemile3

Canım maşallah çok şeker çıkmışsınız opuyorumnanaktan
Yeni evlenenlere de mutluluklar inşallaha.s.

cerencim allah mesut etsin kızkardeşini. ayy taze gelin ne güselll

kızlar tşk ediyorum sağolun...
evet ya bende yeni gelin olduğum zamanları hatırlıyorumda 2 günlük evliyiz dediğimde bir tuhaf oluyorum.şimdi 4 yılı doldurduk şükürler olsun...allah bozmasın kimseninkini

anam iyi gitmemişiz sağlık ocağına gökgürültüsü şimşek yağmur fena bastırdı şimdi

özlemcim sorma yaptım ama kaç saate. bebekle iküç saatlik iş 5-6 saatte bitiyor biliyorsun.pertim çıktı.şimdi kahvemi içip yemek yapmaya mutfağa gidcem yine :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canm hafta başı bizde olduk aşı şu balkabağı tarifini banada yazarmısınız arkadaşar bendeyapayım oğluma

Merhabalar Arkadaşlar,

Uzun zamandır gelemiyorum siteye yeni forumumuz hayırlı olsun.
Acayip bir iş yoğunluğum var,aksine oğlumda acayip huysuzlaştı.Gün içinde işten fırsat olduğu için giremiyorum eve girincede yağız yerimden kalktığım anda bağırmaya başlıyor uyutana kadar pestilim çıkıyor bende sızıyorum hemen.Çiftliğe bile bakamıyorum nerdeyse 10 gündür.Hatırladıklarım

Tubacım çok geç oldu ama başın sağolsun allah taksiratını affetsin ne diyelim çok acı annen için hele.
Gülhancım sende işe başlamışsın hayırlısı olsun ama evde zor olması çok normal illaki iş ortamı olacak bende evde çalışmaktan nefret ediyorum.Allah kolaylık versin.

Kuzularım(Melih Kaan,Defnoş) çok tatlı çıkmışlar yerim ben onları.

Bizdede herkeste olduğu gibi gece uyku sorunları var gecenin bi körü uyanıp oyun oynamak istiyor bende aksine yüz vermeyip uyutmaya çalışınca coşuyor allah sonumuzu hayır etsin halen diş yok.

Hasta kuzucuklarıma çok geçmiş olsun.

Bugün saat 11:00 gibi işyerinde domuz gribi aşısı oldum.Hafif bir baş ağrım var umarım çok kötü olmam Ceren gibi.

Banucum hediyelerinizide pazartesi kargoya vericem ancak cumartesi bakıcam hediye,kusura bakma acayip yoğunum.

Bizden böyle...

sizlerden ayrılasım gelmiyor valla sohbet güzel şu baş ağrısı ve bulantı olmasydı çıkmayacaktım azcık yatam eşim gelmezse yine şıp diye damlarım buraya :a015::a015:

Yat dinlen canım bizde seni ve Zeynep'i öpüyoruzzopuyorumnanaktan

bizde bayılızı karaşimşeğe :))))) sarımsaklı ve havuçluyu ilk defa duydum ben sade yaparım birdahakine öyle deniyeyim bide hamileyken çok yedim ben bebek için çok iyimiş

dene cnm sende, kıymada ekliyorum ben

kısslarrr düğünden bir foto size....

[/URL][/IMG]

Allah mesut etsin kardesini cnm, gelinliği çok hoş,sende pek bi afilli olmuşun anacım

hee yemkteyize katılcaktım ama olmadı burcuya:)) canımya aslında öyle çok usta değilim ama eşim sayesinde epey ilerledim vakit olsaa bide süper olcak

oda olur bigün cnm

buda oğluşuyla annesiii

[/URL][/IMG]

ana oğul pozuda verirlermişşş, maş oğluşaada anasınada tocaman abi olmuş bu yavs

slm cnm

hadi gözün aydın cnm, artık domuz görmek istemiyorum bende...

Cerenim kardeşin bir yastıkta kocasın diyelim hayırlısı olsun çok güzel bi gelin olmuş sende öle :)

çok sağolun kızlar bu sefer gideyim gök fena gürlüyor kuzucukda korkar şimdi uyanırsa beni görünce sakinliyor bari
bir sürü de işim var ama offf artık yarın yapıcaz mebur

ayy canım ya geçmiş olsun evet inş benim gibi olmazsın.
özlüyoruz valla seni. ama çocuklar gerçekten insanı çok yoruyor seni çok ii anlıyorum.
çok öpüyorum yağız oğlanı öp canım benim...

Merhaba canım a.s.allah yardımcın olsun iş yoğun eve gidiyosun oğluşla uğraşıyosun kolay değil inş Yağız düzelir canım aman dikkat et kendine bu yoğunlukta

sibelcim hoşgeldin. nerdeyse bütün bebeklerin yağız gibi uyku problemi var bu ara. geçer inşallah çabucak.

hatiş tarif çok kolay. bal kabağını suda yumuşayana kadar kaynat. ocaktan indirmeye yakın biraz irmik koy. çatalla iyice ez. yedirmeden önce içine biraz üzüm pekmezi karıştır. oldu bitti. afiyet olsun kuzuna.

geçmiş olsun canım ya inşallah hasta olmazsınız benim gibi kuzuşda husursuzlanırsa şaşırma annesi çünkü ben bile zor dayandım ....

çok mersi burcuşim.....

Cerenim kardeşin bir yastıkta kocasın diyelim hayırlısı olsun çok güzel bi gelin olmuş sende öle :)

amin canım ...o senin güselliğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…