- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
yapıcam cnm bi gün vallacokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookÖzlemcİm yap valla Çok gÜzel oluyor.
cnm zeynebi uyuttum geldim şimdi onu sallarken aklıma geldi cerencim ayşeydi diye bundan sonra ben karıştırmıycam kendi adıma söz:lepi:veriyorumsağolasın canım benim...
olabilir canım hep karıştırıyorlar zaten. özlemcim benim gerçek adımda ceren. ayşe cerencim olan.
çok teşekkür ederim...kırmızı elbise hiç aklımda yoktu nasıl aldım anlamadım...
merhaba kızlar a.s.
bugün hiç giremedim foruma. kızımla ben dün adı batasıca domuz gribi aşısı olduk.
neyseki ikimize de hiç bişey olmadı.
bugün de sabahtan beri temizlik, kızımın çorbası, bal kabğı püresini yapayım derken bu saat oldu.
bir tek yemek yapmak kaldı.
bu arada kızlar filizin bal kabağı tarifini yaptım. akşam üzeri ara öğün olarak vericem.
ben tadına baktım çok güzel hele yedirmeden önce içine pekmez de eklersem benim oburiks kızım bayılacaktır.
sizler nasılsınız şeker mayıs anneleri opuyorumnanaktan
evet canım denicem.ben sütle yapıyordum bide armut elma pirinç unu karıştırıp yapıyordum. irmikli denemedim hiç
Canım maşallah çok şeker çıkmışsınız opuyorumnanaktan
Yeni evlenenlere de mutluluklar inşallaha.s.
cerencim allah mesut etsin kızkardeşini. ayy taze gelin ne güselll
canım afiyet olsun defneye de. valla sağolsun filiz çok güzel bir çeşit kazandırdı bize zemuszemus
merhaba kızlar a.s.
bugün hiç giremedim foruma. kızımla ben dün adı batasıca domuz gribi aşısı olduk.
bugün de sabahtan beri temizlik, kızımın çorbası, bal kabğı püresini yapayım derken bu saat oldu.
bu arada kızlar filizin bal kabağı tarifini yaptım. akşam üzeri ara öğün olarak vericem.
ben tadına baktım çok güzel hele yedirmeden önce içine pekmez de eklersem benim oburiks kızım bayılacaktır.
kızlar zeynebi uyuttum şimdi ne kadar uyur bilemiycem ama inş ben gidene kadar uyanmazsa yatıcam biraz yanına bu sefer
öpüyrum hepinizi eşim gelmedi daha o gelirse pc bana kalmıyor gelir birazdan giremem sanırım daha
haftasonu da evde bende yoğunum bakalı ne zaman girereimn artık kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi ve güzel yavrularınızı böyle uzaktan öpüyorum malum grip varkaydirigubbakcemile3
öyle valla cnm bilmezmiyim,koaly gelsin cnmözlemcim sorma yaptım ama kaç saate. bebekle iküç saatlik iş 5-6 saatte bitiyor biliyorsun.pertim çıktı.şimdi kahvemi içip yemek yapmaya mutfağa gidcem yine :çok üzgünüm:
Özlemcİm İyİ uykular
bizde bayılızı karaşimşeğe :))))) sarımsaklı ve havuçluyu ilk defa duydum ben sade yaparım birdahakine öyle deniyeyim bide hamileyken çok yedim ben bebek için çok iyimiş
kısslarrr düğünden bir foto size....
[/URL][/IMG]
hee yemkteyize katılcaktım ama olmadı burcuya:)) canımya aslında öyle çok usta değilim ama eşim sayesinde epey ilerledim vakit olsaa bide süper olcak
buda oğluşuyla annesiii
[/URL][/IMG]
merhaba kızlar a.s.
Merhabalar Arkadaşlar,
Uzun zamandır gelemiyorum siteye yeni forumumuz hayırlı olsun.
Acayip bir iş yoğunluğum var,aksine oğlumda acayip huysuzlaştı.Gün içinde işten fırsat olduğu için giremiyorum eve girincede yağız yerimden kalktığım anda bağırmaya başlıyor uyutana kadar pestilim çıkıyor bende sızıyorum hemen.Çiftliğe bile bakamıyorum nerdeyse 10 gündür.Hatırladıklarım
Tubacım çok geç oldu ama başın sağolsun allah taksiratını affetsin ne diyelim çok acı annen için hele.
Gülhancım sende işe başlamışsın hayırlısı olsun ama evde zor olması çok normal illaki iş ortamı olacak bende evde çalışmaktan nefret ediyorum.Allah kolaylık versin.
Kuzularım(Melih Kaan,Defnoş) çok tatlı çıkmışlar yerim ben onları.
Bizdede herkeste olduğu gibi gece uyku sorunları var gecenin bi körü uyanıp oyun oynamak istiyor bende aksine yüz vermeyip uyutmaya çalışınca coşuyor allah sonumuzu hayır etsin halen diş yok.
Hasta kuzucuklarıma çok geçmiş olsun.
Bugün saat 11:00 gibi işyerinde domuz gribi aşısı oldum.Hafif bir baş ağrım var umarım çok kötü olmam Ceren gibi.
Banucum hediyelerinizide pazartesi kargoya vericem ancak cumartesi bakıcam hediye,kusura bakma acayip yoğunum.
Bizden böyle...
Merhabalar Arkadaşlar,
Uzun zamandır gelemiyorum siteye yeni forumumuz hayırlı olsun.
Acayip bir iş yoğunluğum var,aksine oğlumda acayip huysuzlaştı.Gün içinde işten fırsat olduğu için giremiyorum eve girincede yağız yerimden kalktığım anda bağırmaya başlıyor uyutana kadar pestilim çıkıyor bende sızıyorum hemen.Çiftliğe bile bakamıyorum nerdeyse 10 gündür.Hatırladıklarım
Tubacım çok geç oldu ama başın sağolsun allah taksiratını affetsin ne diyelim çok acı annen için hele.
Gülhancım sende işe başlamışsın hayırlısı olsun ama evde zor olması çok normal illaki iş ortamı olacak bende evde çalışmaktan nefret ediyorum.Allah kolaylık versin.
Kuzularım(Melih Kaan,Defnoş) çok tatlı çıkmışlar yerim ben onları.
Bizdede herkeste olduğu gibi gece uyku sorunları var gecenin bi körü uyanıp oyun oynamak istiyor bende aksine yüz vermeyip uyutmaya çalışınca coşuyor allah sonumuzu hayır etsin halen diş yok.
Hasta kuzucuklarıma çok geçmiş olsun.
Bugün saat 11:00 gibi işyerinde domuz gribi aşısı oldum.Hafif bir baş ağrım var umarım çok kötü olmam Ceren gibi.
Banucum hediyelerinizide pazartesi kargoya vericem ancak cumartesi bakıcam hediye,kusura bakma acayip yoğunum.
Bizden böyle...
merhaba kızlar a.s.
dene cnm sende, kıymada ekliyorum ben
Allah mesut etsin kardesini cnm, gelinliği çok hoş,sende pek bi afilli olmuşun anacım
oda olur bigün cnm
ana oğul pozuda verirlermişşş, maş oğluşaada anasınada tocaman abi olmuş bu yavs
slm cnm
hadi gözün aydın cnm, artık domuz görmek istemiyorum bende...
Cerenim kardeşin bir yastıkta kocasın diyelim hayırlısı olsun çok güzel bi gelin olmuş sende öle :)