2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar Arkadaşlar,

Uzun zamandır gelemiyorum siteye yeni forumumuz hayırlı olsun.
Acayip bir iş yoğunluğum var,aksine oğlumda acayip huysuzlaştı.Gün içinde işten fırsat olduğu için giremiyorum eve girincede yağız yerimden kalktığım anda bağırmaya başlıyor uyutana kadar pestilim çıkıyor bende sızıyorum hemen.Çiftliğe bile bakamıyorum nerdeyse 10 gündür.Hatırladıklarım :KK43:

Tubacım çok geç oldu ama başın sağolsun allah taksiratını affetsin ne diyelim çok acı annen için hele.
Gülhancım sende işe başlamışsın hayırlısı olsun ama evde zor olması çok normal illaki iş ortamı olacak bende evde çalışmaktan nefret ediyorum.Allah kolaylık versin.

Kuzularım(Melih Kaan,Defnoş) çok tatlı çıkmışlar yerim ben onları.

Bizdede herkeste olduğu gibi gece uyku sorunları var gecenin bi körü uyanıp oyun oynamak istiyor bende aksine yüz vermeyip uyutmaya çalışınca coşuyor allah sonumuzu hayır etsin halen diş yok.

Hasta kuzucuklarıma çok geçmiş olsun.

Bugün saat 11:00 gibi işyerinde domuz gribi aşısı oldum.Hafif bir baş ağrım var umarım çok kötü olmam Ceren gibi.

Banucum hediyelerinizide pazartesi kargoya vericem ancak cumartesi bakıcam hediye,kusura bakma acayip yoğunum.

Bizden böyle...

hoşgeldin sibelcm, iyi çalışmalar

Canım çok sağolasın mavişim yakışıklı oğlum nasıl neler yapıyor takip etmeye çalışıyorum ama bu aralar pek bi geri kaldım :sinifsinif:

cnm bende kağanın resmini çekiodum şimdi kendi kendine çığlık atıp gülüyo sıpa :)))) bi kaç tanesini eklerim birazdan, bende yağızın resimlerini çok beğendim nasıl güzel çıkmış kuzucum maş. :nazar:

ceylinim2009, gizemlimikado, KIVILCIM28, sibiko+, tlyonl2009+ nasılsınız bacılar?
yoğun bir gündeyim yine yaa:KK43:( akşam yemeğe davetliyiz, ve yarın öğretmen arkidişler gelicekmiş,bana biraz önce haber verdiler. ne yapsın şimdi ayşe?? bide erken gelip gidiyoruz birbirimize,aç oluyoruz. doyurucu bişiler yapmam lazım. ve ev de temizlemeliyimakannehir ee o zaman burda ne işim var??:uhm: çalış ayşee:mymeka:

ceylinim2009, gizemlimikado, KIVILCIM28, sibiko+, tlyonl2009+ nasılsınız bacılar?
yoğun bir gündeyim yine yaa:KK43:( akşam yemeğe davetliyiz, ve yarın öğretmen arkidişler gelicekmiş,bana biraz önce haber verdiler. ne yapsın şimdi ayşe?? bide erken gelip gidiyoruz birbirimize,aç oluyoruz. doyurucu bişiler yapmam lazım. ve ev de temizlemeliyimakannehir ee o zaman burda ne işim var??:uhm: çalış ayşee:mymeka:

Kolay gelsin cnmmmzemuszemus

burcu maşallah :nazar: çok şeker ya :nazar:
yerim onu ben yerim. annesi nolur benim için öp onu mıncıkla bol bol...

sibelcim hoşgeldin tatlım hiç önemli değil acele etme tatlım

burcu kağanıma maşallah bende ekleyecektim dün ama bağlantı kablosunu bulamadım akşama tekrar bakacağım

burcucum ya maaşallah çok tatlı çıkmış paşa öp benim içnde onu yerim onun gülüşünü:nazar:

Burcuuuu Öppp ve ısır benım ıÇın mavıŞıı ya bende eklemek ıstıyorum ama Şu makınaya pıl almam lazım bıde kablosunu bulmak lazım

Ofıstekı arkadaŞ tÜrk kahvesı yapmıŞ mıs gbı valla yorgunluĞuma ıyı geldı.5 gıbıde eŞım gelecek almaya sınemaya gıdıcez.ÇıkmıŞken defdefımın Şu hedıyesını halletmem lazım..

ya arkadaşlara kafan çok karıştıştı sabahtan beri internetten domuz griibyle ilgili yazıları okuyorum delircem vurlduk ama vurulmasak dahamı iyidi tam olarak hala kafam karışık ya delircem yok daha sonra çıkacakmış etkisi kanser yapacakmı kısırlık yapacakmış valla kafam çorba oldu ya çocuğum için düşünüyorum acaba ikinci dozunu vurdurmasammı diyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne buya

hatice canım bende yaptırcaktım ama karışığım aynı sen gibi her kafadan bir ses çıkıyor.

X