2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cerenn maşallah çok güzel çıkmışssınız.allah mesut etsin canım kardeşini.

buda oğluşuyla annesiii

dsc00945.jpg
[/URL][/IMG]

cerencim maşallah oğluşunla nede güzel çıkmışsınız kardeşine ve eşine bir ömür boyunca mutluluklar dilerim

cerencim maaşallah çok güzel çıkmışsınız allah mesut etsin kardeşini

maaşallah oğluşunlada çok güzel çıkmışsınız poz vermiş bide annesinin kucağında maaşallah

evetya banu bide varya bazen selin o çorapları ağzına soksam diye küt düşüyo sonra şaşkın şakın bakıyor bide:)) şimdi bu aralar benim çorağpları takip ediyor yakalarsa tabi:)))) burcu bu arada ben yufkayla mercimekli börek yapıyorum ortasını açıp domates ve yeşil biber koyup pişiriyorum bir nevi karnıyarık gibi oluyor görüntürsü:)
ay cnm istedi vallacokacimcoook
buda oğluşuyla annesiii

dsc00945.jpg
[/URL][/IMG]
maşallah cnm çok tatlı çıkmışssınız oğluşla kırmızlarla da yakmışssın ortalığı hani ben seni ayşeyle karıştırmışsım cnm ya resimde olmayınca o sandım dı senin adın neydi bi oturtamadı kafamda

as hoşgeldin cnm

cerencim maaşallah çok güzel çıkmışsınız allah mesut etsin kardeşini

maaşallah oğluşunlada çok güzel çıkmışsınız poz vermiş bide annesinin kucağında maaşallah

sağolasın canım benim...

ay cnm istedi vallacokacimcoook

maşallah cnm çok tatlı çıkmışssınız oğluşla kırmızlarla da yakmışssın ortalığı hani ben seni ayşeyle karıştırmışsım cnm ya resimde olmayınca o sandım dı senin adın neydi bi oturtamadı kafamda

as hoşgeldin cnm

olabilir canım hep karıştırıyorlar zaten. özlemcim benim gerçek adımda ceren. ayşe cerencim olan.
çok teşekkür ederim...kırmızı elbise hiç aklımda yoktu nasıl aldım anlamadım...

merhaba kızlar a.s.

bugün hiç giremedim foruma. kızımla ben dün adı batasıca domuz gribi aşısı olduk.
neyseki ikimize de hiç bişey olmadı.
bugün de sabahtan beri temizlik, kızımın çorbası, bal kabğı püresini yapayım derken bu saat oldu.
bir tek yemek yapmak kaldı.
bu arada kızlar filizin bal kabağı tarifini yaptım. akşam üzeri ara öğün olarak vericem.
ben tadına baktım çok güzel hele yedirmeden önce içine pekmez de eklersem benim oburiks kızım bayılacaktır.
sizler nasılsınız şeker mayıs anneleri opuyorumnanaktan

AyŞecım hoŞgeldın.valla ap kızına gÜzel oluyor balkabaĞı ama bende fılızınkıne gÖre denıcem bu sefer.

AyŞecİm hoŞgeldİn.valla ap kızına gÜzel oluyor balkabaĞı ama bende fİlİzİnkİne gÖre denİcem bu sefer.

hoşbulduk tülay. evet canım güzel oldu. ben de daha önce sebze çorbasına katıyordum bal kabağını. böyle daha güzel oldu. sen de yap canım. yarasın selinime :emir_bebek:

merhaba kızlar a.s.

bugün hiç giremedim foruma. kızımla ben dün adı batasıca domuz gribi aşısı olduk.
neyseki ikimize de hiç bişey olmadı.
bugün de sabahtan beri temizlik, kızımın çorbası, bal kabğı püresini yapayım derken bu saat oldu.
bir tek yemek yapmak kaldı.
bu arada kızlar filizin bal kabağı tarifini yaptım. akşam üzeri ara öğün olarak vericem.
ben tadına baktım çok güzel hele yedirmeden önce içine pekmez de eklersem benim oburiks kızım bayılacaktır.
sizler nasılsınız şeker mayıs anneleri opuyorumnanaktan

Ayşe'cim merhaba geçmiş olsun aşı için inaşllah sorunsuz atlatırsınıza.s.

Biliyomusun balkabağı tarifini bende yaptım az önce ocağı kapatıp geldim walla benimde hoşuma gittiikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan inş kuzular sever

evet canım denicem.ben sütle yapıyordum bide armut elma pirinç unu karıştırıp yapıyordum. irmikli denemedim hiç

Ayşe'cim merhaba geçmiş olsun aşı için inaşllah sorunsuz atlatırsınıza.s.

Biliyomusun balkabağı tarifini bende yaptım az önce ocağı kapatıp geldim walla benimde hoşuma gittiikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan inş kuzular sever

canım afiyet olsun defneye de. valla sağolsun filiz çok güzel bir çeşit kazandırdı bize zemuszemus

X