- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cnm istedi vallacokacimcoookevetya banu bide varya bazen selin o çorapları ağzına soksam diye küt düşüyo sonra şaşkın şakın bakıyor bide:)) şimdi bu aralar benim çorağpları takip ediyor yakalarsa tabi:)))) burcu bu arada ben yufkayla mercimekli börek yapıyorum ortasını açıp domates ve yeşil biber koyup pişiriyorum bir nevi karnıyarık gibi oluyor görüntürsü:)
maşallah cnm çok tatlı çıkmışssınız oğluşla kırmızlarla da yakmışssın ortalığı hani ben seni ayşeyle karıştırmışsım cnm ya resimde olmayınca o sandım dı senin adın neydi bi oturtamadı kafamdabuda oğluşuyla annesiii
[/URL][/IMG]
cerencim maaşallah çok güzel çıkmışsınız allah mesut etsin kardeşini
maaşallah oğluşunlada çok güzel çıkmışsınız poz vermiş bide annesinin kucağında maaşallah
ay cnm istedi vallacokacimcoook
maşallah cnm çok tatlı çıkmışssınız oğluşla kırmızlarla da yakmışssın ortalığı hani ben seni ayşeyle karıştırmışsım cnm ya resimde olmayınca o sandım dı senin adın neydi bi oturtamadı kafamda
as hoşgeldin cnm
buda oğluşuyla annesiii
AyŞecİm hoŞgeldİn.valla ap kızına gÜzel oluyor balkabaĞı ama bende fİlİzİnkİne gÖre denİcem bu sefer.
merhaba kızlar a.s.
bugün hiç giremedim foruma. kızımla ben dün adı batasıca domuz gribi aşısı olduk.
neyseki ikimize de hiç bişey olmadı.
bugün de sabahtan beri temizlik, kızımın çorbası, bal kabğı püresini yapayım derken bu saat oldu.
bir tek yemek yapmak kaldı.
bu arada kızlar filizin bal kabağı tarifini yaptım. akşam üzeri ara öğün olarak vericem.
ben tadına baktım çok güzel hele yedirmeden önce içine pekmez de eklersem benim oburiks kızım bayılacaktır.
sizler nasılsınız şeker mayıs anneleri opuyorumnanaktan
Ayşe'cim merhaba geçmiş olsun aşı için inaşllah sorunsuz atlatırsınıza.s.
Biliyomusun balkabağı tarifini bende yaptım az önce ocağı kapatıp geldim walla benimde hoşuma gittiikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan inş kuzular sever