burcum yeşil mercimek yemeğini ben çok severim düdüklüdemi pişiriyorsun
allah kormuş cnm hepsini valla,eçmiş olsun
hava bulutlu yine yağacak vazgeçtim gitmekten yolda yaklanırsak hasta olmayan çocuğu hasta yaparım valla
kızlar acayip midem de bulanmaya başladı neyse az ortalığı toparlatamda koltğa uzanayım
özlemcim sağol cnm
Kızlar geçen hafta bize arkadaşlar gelmişti oturmaya, onlarında 1.5 yaş yaşında oğlu var, bugün öğrendim ki arabayla kaza yapmışlar, hatta o an bide bisikletliye çarpmışlar bisikletli çocuğu hastaneye kaldırmışlar ama şükürki ciddi bişi olmamış, kendilerindede bişi yok, iyiki oto koltuğu almışız oğlana diyo
cnm normal tencereye koydum bu sefer, ben havuçlu kıymalı yapıyorum eşim bayılıyo, karaşimşek deyip yiyo :)))
Burcucum allah korumuŞ Çok geÇmİŞ olsun arkadaŞına. Bende bayılırım yeŞİl mercİmeĞe
özlemcim çoraplar çıkmış bak sen duruda öyle canım çorapları çıkarıyor birde parmaklarını ağzına almaya çalışıyor çok sevimli afacan bunlar
burcu Allah korumuş canım ya çok geçmiş olsun
bende sadece patatesli yapıyorum içine sarımsakda koyuyorum çok güzel oluyor..
sağol cnm, hayat böyle işte nerde ne olacağı belli değil, 3 günlük dünya için kimseyi üzmeye değmez...
Bencede götürme bugün zeynebi, bide ıslanıp hasta olur pişman olursun gittiğine
havuçlu denemedim hiç nasıl yapıyorsun tatlım bende akşama yapayım
geçmiş olsun burcucum arkadaşına oto koltuğu şart bebek için arabaya
sana katılıyorum canım üç günlük dünyada kimseyle kötü olmaya deymez ne zaman ne olacağımız belli değil
evetya banu bide varya bazen selin o çorapları ağzına soksam diye küt düşüyo sonra şaşkın şakın bakıyor bide:)) şimdi bu aralar benim çorağpları takip ediyor yakalarsa tabi:)))) burcu bu arada ben yufkayla mercimekli börek yapıyorum ortasını açıp domates ve yeşil biber koyup pişiriyorum bir nevi karnıyarık gibi oluyor görüntürsü:)
evetya banu bide varya bazen selin o çorapları ağzına soksam diye küt düşüyo sonra şaşkın şakın bakıyor bide:)) şimdi bu aralar benim çorağpları takip ediyor yakalarsa tabi:)))) burcu bu arada ben yufkayla mercimekli börek yapıyorum ortasını açıp domates ve yeşil biber koyup pişiriyorum bir nevi karnıyarık gibi oluyor görüntürsü:)
kaydirigubbakcemile5oto koltuğu şart kızlar arabada kaza anında en büyük tehlike bebekler için Allah korusun yavrularımızı iki dakika sonra başımıza ne geleceği hiç belli değil anlık yaşıyoruz hayatı
bende bulgur pilavı yapıyorum cnm şimdi yıkadım bulguruvalla kou burcu çok güzel oluyor ben genelde yanınada yeşil mercimekli bulgur pilavı yapıyorum süper oluyor.
Cnm aynı patatesli gibi çevirirken küp doğranmış havucu ekliyorum :))) dene cnm biz ailecek seviyoruz karaşimşeği :))))
Cnm aynı patatesli gibi çevirirken küp doğranmış havucu ekliyorum :))) dene cnm biz ailecek seviyoruz karaşimşeği :))))