2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm molfıxın 4plusı kullanıyorum cok rahat sende 4plusa gecebılırsın cnm

kızlar zeynep acıktı yoğurt çorbası vardı ısttım bakalım yitecek mi sonra görürüşüz

Olsun Özlemcım yesınde tuz yoksa hıcbırsey olmaz.Zaten 1 yas sonrası bızım yemeklere baslıycaklar.Yok tatlım oyuncak değilde yıyecek seyler vermekten korkuyorum.
Afıyet olsun inş. corbasını yer kuzum.

kızlar korkunç bir gece geçirdim hiç uyumadım desem yerridir çok yorgunum noldu benim bu kızıma yaaa
hiç yapamadı gaz sancısı bile olmadı bu zamana kadar son bir haftadır huy değişti kuzum

aaa kötü olmuş cnm ya,geçer inş. ne diyim

cnm ben uzun zamandan beri prima 4plus kullanıyorum gayet iyi, geçen prima yokmuş huggies 4plus almış eşim o da güzel

kız ilk okudum güldüm falla ne yalan sölim , bende dün gece kabus gördüm hiççç bahsetmiyim cnm çünkü benimki baya korkunçtu eşimin dibine sokulup uyudum korkudan

Spapatya canım 4 plus hangİ markanın eĞer o 5 ten bİraz daha kÜÇÜkse bende alayım ya

cnm prima, huggies, molfix bunların var, diğerlerini bilmiyorum

cnm değişiklik olmuştur kuzuya ,tavugu nasıl verdin cnm

GÜlhancım ben verıyorum ekmek salatalık elma bıskÜvı falan.ama yanında olmak lazım sÜreklı.

Bu arada Banu Hıpp bıskuvı sormuşsun daha önceden ben kullanıyorum canım.Cıcı bebe vermedım daha hıc.Tam bugday ekmeğini tatlandırsın dıye 2 tane atıyorum kahvaltısına.

Ve Tulaycım valla cok hamaratsın.Neler neler yapıyorsun öyle ya.Masallah sana.Tarıflerini dıet olayı bıtınce denıycem.

opuyorumnanaktan sağol tatlım cevap verdiğin için:))

GÜlhancım saol canımya elımden geldıĞı kadar yapıyorum bıŞeyler ya kızlar tam buĞday ekmeĞını ben bır tÜrlÜ bulamıyorum ya anca mıgros yada bÜyÜk markete gıtmem lazım((

Burcum But Tavuk etını guzelce hasladım.Suyundan kullanıp tarhanayı pişirdim.Sonra etleri kucuk lıf lıf ayırıp karıştırdım carbasına.Basta zor geldi ama sımdı daha iyi yiyiyor.

Tulaycım bende vermek istiyorum ama.Bır kere ekmek kabuğu vermiştim.Nerdeyse yarısını koparmış tıkanıyordu.Cok sert ısırıyor herseyı korkuyorum.Ama cok ta hoşuma gıdıyor bebişlerin birseyler yemesı
.

gülhan valla benim bile canım çekti akşam tarhana çorbaıs yapıcam bugün kesin.annecim de kendi elleriyle yaptı mis gibi:)

sağol cnm bende yarın tavuk deniyim bakalım sevicekmi

gülhan valla benim bile canım çekti akşam tarhana çorbaıs yapıcam bugün kesin.annecim de kendi elleriyle yaptı mis gibi:)

cnm ben bu sabah kahvaltı niyetine sütlü tarhana yaptım kendime içinede kıtır ekmekle peynir kooydum süper ldu

cnm molfıxın 4plusı kullanıyorum cok rahat sende 4plusa gecebılırsın cnm
sağol cnm
Olsun Özlemcım yesınde tuz yoksa hıcbırsey olmaz.Zaten 1 yas sonrası bızım yemeklere baslıycaklar.Yok tatlım oyuncak değilde yıyecek seyler vermekten korkuyorum.
Afıyet olsun inş. corbasını yer kuzum.

hımm ben daha vermedim cnm he korkuyorum hemde her yeri mahvediyo zilli ya
verdiğim tek şey havucu soyuyorum cnm hem biraz yalayıp vitamin alıyor hemde dişlerini kaşıyor

ya burcu valla şu senin sütlü tarhanayı hamilelikten beri yapıcam ama hala yapamadım t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…