- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
tamam benim dediğimde 9 15 arası canımya benim kızım 8500 kilo o çok büyük geldi.sen al bir dene canım.
günaydın demeyi unutmuşum günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrr
hehe bi de aklıma gelmişken sorayım geçen ay 8 kiloydu zeynep şlimdi de olsa olsa 8,5 kilo olmuştur
prima 4 numara maxi kullanıyoruz ama kak yapınca koltuk altına kadar çıkıyo çoğu sefer eşim bezi değiştierelim bu böyle olmaz diyo denemediğim bez yokki en iyisi bu geldi bana
bi numara büyüğünü alsam çok mu büyük olur kullanan var mı
ben şimdi kahvaltı sofrasını toplayayaım evi toplayayaım eşim cenazeye gitti bi tanıdıkları vefat etmiş
zeynebi yeni uyurrum kalkar 5 dk.sonra
tubacım cnm başın sağolsun tatlım ya
Allah sabır versin tüm ailene çok zor bir durum ne denir bilemiyorum hiç bir söz tesellei etmez
ohh cnm iyi yapmışsın bu günlwerde insana öyle iyi geliyor ki kankanda çok sevinecektir eminim
cnm ben zeynwbe veriyoru sürekli eline bişeyler genelde oyuncaklarını yada silikon kaşığı var onu veriyorum
sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü zaten hep yanlarındayız
adresi yazıyorum cnm bende şimdi
iyi yapmışsın cnm çorbalarla bende kendimize hazırladığımız çorbalardan baharatını koymadan veriyorum cnm çünkü zeynep ona hazırladığım tuzsuz tatsuz çorba ve püreleri yemiyo hiç yoktansa bunları yesin vitamin alsdın diyorum
kızlar korkunç bir gece geçirdim hiç uyumadım desem yerridir çok yorgunum noldu benim bu kızıma yaaa
hiç yapamadı gaz sancısı bile olmadı bu zamana kadar son bir haftadır huy değişti kuzum
günaydın demeyi unutmuşum günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrr
hehe bi de aklıma gelmişken sorayım geçen ay 8 kiloydu zeynep şlimdi de olsa olsa 8,5 kilo olmuştur
prima 4 numara maxi kullanıyoruz ama kak yapınca koltuk altına kadar çıkıyo çoğu sefer eşim bezi değiştierelim bu böyle olmaz diyo denemediğim bez yokki en iyisi bu geldi bana
bi numara büyüğünü alsam çok mu büyük olur kullanan var mı
ben şimdi kahvaltı sofrasını toplayayaım evi toplayayaım eşim cenazeye gitti bi tanıdıkları vefat etmiş
zeynebi yeni uyurrum kalkar 5 dk.sonra
tubacım cnm başın sağolsun tatlım ya
Allah sabır versin tüm ailene çok zor bir durum ne denir bilemiyorum hiç bir söz tesellei etmez
Günaydın hanımlar herkesler iyidir inşa.s.
Benim kuzuda da yine başladı ya iştahsızlık off yap yap dök olduk çorbaları meyveleri:çok üzgünüm:
Bu arada gece bi ağlamayla uyandım ya kızım değil ben ağlıyorum eşim kaldırdı tabi ben rüya görüyom adam beni aldatıyo aman allah ne kötüydü kötükedihüsoallah uzak tutsun o beni uyandırdı ben ona çattım walla ohh iyi yaptım
Spapatya canım 4 plus hangİ markanın eĞer o 5 ten bİraz daha kÜÇÜkse bende alayım ya
Günaydın Arkadaslar,
İş dilekleriniz için cok sağolun.Umarım üstesinden gelebilirim.Biz yıne oğluşla 6 kalkısını yaptık.Şimdi yerde yuvarlanıyor.Tabı max.5 dakıka surer.
Bebışlerin resimlerini gördum aralarda kocaman masallah hepsıne.Nasılda guzeller ya.
Özlemcım haklısın zaman daraldı.Görüşmeyi daha sonra yaparız inşallah.Adresını bekliyorum canım.
Ve kızlar ben artık pure vermıyorum Bora ya genelde corba hazırlıyorum içinede tam bugday ekmeyı atıyorum daha iyi yıyıyor.Tavuklu tarhana,Kıymalı sebze,ve mercımek corbası denedım.Hıcbırınde sorun cıkarmadı.Ama pureden cok sıkılmıştı.İnşallah böyle devam eder.Pütürluye zor alışıyor ama yılmıycam bu sefer.
Ve sız bebişlerin eline bırseyler veriyosunuz heralde.İşte bu noktada cok tırsıyorum.Daha Bora yokken bile bebeğimin tıkanmasından korkuyodum.Ve cesaret edemiyorum.Bır sorun olmuyor mu verdığınızde?
Kankam ev tasıyor bugun börek attım fırına termosada cay koyup götüreyim.Bi alt sokağına geliyor.Azıcık yardım edıcem.Annemde yoldaymış Bora ya geliyor.
Bu arada Banu Hıpp bıskuvı sormuşsun daha önceden ben kullanıyorum canım.Cıcı bebe vermedım daha hıc.Tam bugday ekmeğini tatlandırsın dıye 2 tane atıyorum kahvaltısına.
Ve Tulaycım valla cok hamaratsın.Neler neler yapıyorsun öyle ya.Masallah sana.Tarıflerini dıet olayı bıtınce denıycem.
Burcum But Tavuk etını guzelce hasladım.Suyundan kullanıp tarhanayı pişirdim.Sonra etleri kucuk lıf lıf ayırıp karıştırdım carbasına.Basta zor geldi ama sımdı daha iyi yiyiyor.
Tulaycım bende vermek istiyorum ama.Bır kere ekmek kabuğu vermiştim.Nerdeyse yarısını koparmış tıkanıyordu.Cok sert ısırıyor herseyı korkuyorum.Ama cok ta hoşuma gıdıyor bebişlerin birseyler yemesı.
gülhan valla benim bile canım çekti akşam tarhana çorbaıs yapıcam bugün kesin.annecim de kendi elleriyle yaptı mis gibi:)
sağol cnmcnm molfıxın 4plusı kullanıyorum cok rahat sende 4plusa gecebılırsın cnm
Olsun Özlemcım yesınde tuz yoksa hıcbırsey olmaz.Zaten 1 yas sonrası bızım yemeklere baslıycaklar.Yok tatlım oyuncak değilde yıyecek seyler vermekten korkuyorum.
Afıyet olsun inş. corbasını yer kuzum.
kızlar merhaba nasılsınız
yemek yedim geldim kızlar bende