2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hatıcesım mrh. Özlem canım yarı su yarı sÜt konularak yapılıyor burcu Öyle sÖylemıŞtı bana bır zamanlar:)

Hatİcesİm mrh. Özlem canım yarı su yarı sÜt konularak yapılıyor burcu Öyle sÖylemİŞtİ bana bİr zamanlar:)

hımm sağol cnm deniycem bende

kzılar zeynep uyurken yataım yanına biraz tabi uyanmazsa başım ağrıyor nedense geceden beri
kolay gelsin size

BUGÜN NEYSE BıR ıŞıM ÇIKTI AMANNNNN kafamçokkarıştı

AY BıRDE CUMARTESıLERı GELMıYORDUMYA SÜT ıZNıNDEN DOLAYI YARIN ŞEFıM GELMEYECEKMıŞ O YÜZDEN BEN GELCEM mafoldumben

AMA PAZARTESı GELMEYECEĞıM TAM GÜN ONUN YERıNE OHHHHH DAHA ıı OLDU :lepi:

kızlar bende duruya dün yarım muz bir mandalina suyu sıktım bir dilim elma rendeledim yedi hepsini

cerenn ohh iyisin pazartesi sendromu kötü oluyor kurtuldun :))
benimde süt iznim uzayacak sanırım çünkü şirkette cumartesi izinlerine başladı bakalım daha konuşmadık

kızlar aşkitom yedi uyudu şimdi bende yemek işine bakayım, yeşil mercimek yapıcam, yanına ne yapsam karar veremedim, bulgur pilavı olabilir mesela

iyi dinlenmeler özlemcim
sağol cnm tam yazıyı yolladım benim kzızın ağlama sesi geldi bayadır uyanmış oynamışsanırım kendi kendine gitiğimde çorapları elindeydikaydirigubbakcemile3
kızlar bende duruya dün yarım muz bir mandalina suyu sıktım bir dilim elma rendeledim yedi hepsini
oh maşallah
kızlar aşkitom yedi uyudu şimdi bende yemek işine bakayım, yeşil mercimek yapıcam, yanına ne yapsam karar veremedim, bulgur pilavı olabilir mesela

kolay gelsin cnm

bende zeynebi giydirdim hav tam açmıştı sabahtan beri ayğmur yağıyo bi sağlık ocağına kontrole gidelim kilosu falan nasıl olmuş diye düşündüm ama yağacak sanırım gitmesem mi acaba

kızlar bende cumartesi gelmiyorum işe süt izin var yarın oğlumlayım allahın izniyle

zeynep yeni bişey öğrendi püüüüüüüüüüüüüw yapıyo dudaklarını yer yer ıslatıyo tükürüyor resmen eşidme lama kızım benim diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

özlemcim sağol cnm
Kızlar geçen hafta bize arkadaşlar gelmişti oturmaya, onlarında 1.5 yaş yaşında oğlu var, bugün öğrendim ki arabayla kaza yapmışlar, hatta o an bide bisikletliye çarpmışlar bisikletli çocuğu hastaneye kaldırmışlar ama şükürki ciddi bişi olmamış, kendilerindede bişi yok, iyiki oto koltuğu almışız oğlana diyo

burcum yeşil mercimek yemeğini ben çok severim düdüklüdemi pişiriyorsun

hava bulutlu yine yağacak vazgeçtim gitmekten yolda yaklanırsak hasta olmayan çocuğu hasta yaparım valla
kızlar acayip midem de bulanmaya başladı neyse az ortalığı toparlatamda koltğa uzanayım

allah kormuş cnm hepsini valla,eçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…