2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi dileklerde bulunan herkese tesekkurler kizlar tlfdan yaziyorum alinti yapamiyorum

Kızlar kpss çalışıyorum da önereceğiniz vatandaşlık ve anayasa kitabı varmı ya nerden çalışabilirim:uhm:

iyiyim banucum sagol ahsende iyi anneannesiyle oynuyorlar ben kucagima alamadigim icin cok kizgin ve uzgun dudagini buzerek agliyor kusum

nurtencim acıksa uyanırdı zaten:KK43:( kızma kendine bede bazen sabaha karşı erken yattığı zamanlarda uyanıyorum.aç kalmıştır kaç saat oldu diye hazırlıyorum ama kesnlikle yemiyor.
canım normalde 7veya 8de kalkıyodu ama 2gündür kalkmıyo ben kurdum saati kalkayım diye oda olmadı bide bu aralar zayıfladıgını hissediyorum fazla mamada yemiyor of yani offffsenağlama
burcu tesekkurler canim
nurten kiz bu kolla nereye geleyim hadi geldim diyelim kimseler beni kabul etmez. hic bi ise yaramiyorum minnosumun altini bile degisemiyorum
annemde kilise gitmek zorunda kayinvalidem bakicak simdide cok canim sikiliyor
kız ben kimsemiyim aşkolsun ben bakarım mercimege ne olmuşşşş eşin bıraksın alsın olmazmı yane?? havan degişir canım benim :) annenin gidecek olması hakkaten kötü olmuş, hayırlıısı olsun ama kayınvaalidende iyi bakar üzülme canımopuyorumnanaktan
Herkese selamlarrra.s.

Bizde uykusuz bir gece geçirdik ben bu kızı erken yatırınca gece çok uyanıyo ya erken dediğimde 22.30 meselaakannehir uyanmadan uyuması için illa gece yarısını devircek zilli neyse sabaha karşı tam derin uyudu dedim bu seferde hanımın kakası gelmiş o uyandırdı kalktık artık sabah 7 idi kahvaltısını yaedi uyudu ama yine 45 dak falan yine kaka oyyy temizle kafamçokkarıştı

Yani çok telaşlı başladık güne

Sizler nasılsınız herkes iyidir umarıma.s.
canım bunlar adamı sirk maymunu yapıyolar inankaydirigubbakcemile3 sana kolay gelsin opuyorumnanaktan
iyiyim banucum sagol ahsende iyi anneannesiyle oynuyorlar ben kucagima alamadigim icin cok kizgin ve uzgun dudagini buzerek agliyor kusum

yaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

benim kuşumunda uykusu geldi onu uyutup evi süpürecegim ama önce yatak od. süpürmem lazım yoksa işler kalır orda yatıyo çok öp. herkesiiii

sagol nurtencim zaten eger uzun sure kalirsa evde patlarim gelirim ne de olsa defne de ahsende akilli bakmak zor olmaz zannimca
hadi sana kolay gelsin

[
kuzucum ya cok gecmış olsun canım tez zamanda ıyleşir ınsallah zeynep kız bak doktorunda sakıncası yok demış rahatlamışındır artık :)) merak etme canım hayırlısıyla hıcbırs4ey olmaz
]

sağol cnm ya,iiçim rahatladı hem de nasıl,bi de zeynebim düzelse keyfime diyecek yok o zaman ama hiç iyileşemedi ya 2 gündür
kızlar selam

esen sende dinlenmene bak cicim kolunada dikkat et çarpma biyerlere :)

özlemin zeynebi, fulya ve onunda zeynebi hasta imiş çok geçmiş olsun
]

selam cnm,sağolasın geçmiş olsun dileklerin için
herkes yaprak dokumumu ızlıyor nerdesınız kızlar nıye bu kadar sessız burası
yok be cnm 20:00 de yattaım valla zeyneple bende pestilim çıktı dün
Günaydınlar,nasılsınız, bugün göz den randevu almıştım birazda kağan erken kalkıyo nasılsa diye güvendim ,o saaatte uyuya kalmışız ikimizde iyimiboshayallersmile
hadi ya hep böyle olur zaten
Günaydınlarrrrrr opuyorumnanaktan

Bizde gece 4 te uyuduk Yağız aralıksız ağladı.Sinirlerim harap oldu resmen.Dişinin ucu gözüküyor patlamak üzere.Bi patlatsada bizde rahatlasak.az önce annemi aradım halen uyuyor dedi.kafamçokkarıştı Hayatta bu saate kalmazdı.

Fulyacım sana zeynebe geçmiş olsun.
Özlemcim sizede geçmiş olsun.
Burcucum sizde attalara gidecekmişsiniz ohh ne güzel keyif yapın ananeyle.Uçaktada sorun çıkarmaz inşallah boncuğum kocaman adam oldu artık.
Nurtencim gece muhabbet iyiymiş burdaymışsınız bilseydim bende gelirdim.Benim oğlanda aynısını yaptı.Televizyon seyretmek istiyordu.Yatırınca bastı yaygarayı.Ayaklarım patladı resmen.

Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar bugün yine leyle gibiyim.Yakında vücudum halsiz düşüp bir yerde yığılıcam diye korkuyorum inanın.
sağol cnm,senin oğlan ne kadar yormuş seni,inş en kısa zamanda patlatır cnm ya
kızlar varyaaaaaa of diyorum zor bizim işimiz bu veletlerle, Allah sağlık hoşluk versin, yedirmeye çalışırken kahvaltı kaşığını tuttu hadi yavaşça alayım dedim pat kaptı elimden kafasına sürdü.... neyse ıslak mendille temizledim, yine vereyim dedim yine kaşığı tuttu bu sefer aynısını yaşamayalım diye biraz sert çektim, o da pat diye bıraktımı, kaşıktakiler pat duvara... :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydınlar.........
ayy sabah sabah doktordadydım aksam annem ömer sol bacağını sürüklüyor dedi
bende baktım aliş arabasını ittirip rahat rahat yürüyor ömer bi kırıyor bacağını bi sürüklüyor bide yan basıyor..eşime dedim seyhatte oduğundan hemen panik yaptı tabi geceden randevu aldım
sabah erkenden de ortapeti doktoruna gittim...ömeri muayne etti yürüttü
hiç bişey yok ama rahat olalım dedi kalça rotgenleri çekildi....
hiçbişey çıkmadı....1,5 -2 yaşa kadar çocuk düz taban,yamuk basıyor,bacağını çekmiyor demek yanlış
heleki 9 ay çok erken daha yeni öğreniyor dikilmeyi kalkmayı ,dedi..
alişi anlattım kardeşi yapısı ile ilgili dedi....demek o daha hızlı gelişmiş dedi....

sonra çocuk doktorumaza indik cerrahpaşada yapılan kan sayımımıza baktırmak için
çok büyük şanski tam o sırada hemotoloji doktoru geldi ikisi baktı
hemogram normal ama anlamdığım bişey biraz düşük dedi...
ama oda kötü değil dedi 60 aşağısı akdeniz anemisi denebilir dedi..
ama sizde bu söz konusu değil dedi...gebeliğimdeki kansızlık da biraz değerleri etkilermiş
ömüşe bol köfte yedirin dedi....kırmızııı ett yerse bol bol bişey kalmaz dedi...
sabah sabah maraton yaptım yani......
şimdi kahvaltı yapacam ...halam gelecek çocukara bakacak biz annemle
benim eve gidecez temizliğe.....
dişbuğdayımız için hazırlıklar bitti ...sadcede ikramlar için yarın gece başlanacak...
c.tesiii partimizzz var...
cnm bende okurken telaşlandım neyseki bişey yokmuş
iyi olmaya calisiyorum tatlim yarin kontrolum var bakalim ne kadar daha kalicak alci
burcu gunaydin tatlim gezmelere gidiyormussun ohhhhh

su aralar cok sikiliyorum kizlar bunaldim tek guzel sey arabamizi aldik sukurr
canım hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın aranbanızı
aaa asıl önemli şeyi söylemeyi unuttum size ben ya:mymeka:
ben yarın işe başlayacaktım ya, müdürümü aradım dün saat kaçta gidiyorsunuz filan demek için. o da rica etti,"hoca hanım 1 haftalık bir rapor alabilirseniz iyi olur, sizin yerinize gelen öğretmen bu kadar emek etti bir dönemdir,karnelerini de o versin çocukların" dedi. aklinialirimsmile ohhhh canıma minnet,müdür böyle dedikten sonra, 1 hafta daha evdeyim, üstüne 2 hafta da yarıyıl tatilizemuszemus:teytey::teytey: kuzumla 3 hafta daha!!:dance:
ohhhhhhhhh çok şanslısınız çokhihoyyyt
burcu tesekkurler canim
nurten kiz bu kolla nereye geleyim hadi geldim diyelim kimseler beni kabul etmez. hic bi ise yaramiyorum minnosumun altini bile degisemiyorum
annemde kilise gitmek zorunda kayinvalidem bakicak simdide cok canim sikiliyor
annenin gitmesi kötü olmuş cnm ya
benim kuşumunda uykusu geldi onu uyutup evi süpürecegim ama önce yatak od. süpürmem lazım yoksa işler kalır orda yatıyo çok öp. herkesiiii

kolay gelsin

herkese merhab kızlar,nasıslınız? biz hala çok kötüyüz ya ne olacak bilmem
burnu silmekten yara oldu yavrumun,bide ağzı dili hep yara oldu ses hala yok,şeyinde de uçuk tarzı bişey çıkmış,off yavrum ya içim acıyor resmen baktıkça,inş düzelir hemen

öğlenden beri buzdolabını temizliyorum. çok sinir bir iş. bütün rafları bölmeleri söküp yıka kurula içini sil yerleştir bu saat oldu. yarın pazar var aldıklarımı temiz temiz yerleştiririm artık.
akşam için de börek yaptım. fırına verip pişirmek kaldı yanına da ayran oldu bitti.
şimdi kendime bir nescafe yapıp oturayım biraz kızım uyanmadan.

kızlar bebişlere balık veren oldumu hiç .ya ben bu hafta başlıcam ama herkes şunu ver bunu verme diyip duruyor.somon yada mezgit versem olurmuki?

ayşecim evetya en sinir şey.ama ben şu çok amaçlı bezler var her yere ondan yerleştirdim o yüzden çok rahat ettim.

burnu silmekten yara oldu yavrumun,bide ağzı dili hep yara oldu ses hala yok,şeyinde de uçuk tarzı bişey çıkmış,off yavrum ya içim acıyor resmen baktıkça,inş düzelir hemen

geçmiş olsun canım. nolur sanki bebekler hiç hasta olmasa. çok üzülüyorum ben mafoldumben

bacılarım benım cumartteıs gunum var kalabalık olcaz arkadaslar falan bugunde temızlık işlerı başaldı yarında pasta falan cumarttesı onlar anlıycanız bırkac gun yogunum gıremeyebılırım hepınızı cok opuyrum kendınıze ve kuzulara cok ıyı bakın

canım valla ben uzun süredir koyuuyorum zaten raflarda komple cam o yüzden bişey olcanı sanmıyorum. annemlerin tel raf ama yıllardır koyuyorlar..yoksa yanlışlıkla bişey dökülünce tüm dolap mahvoluyor::::::::::::::KK43:(

bacılarım benım cumartteıs gunum var kalabalık olcaz arkadaslar falan bugunde temızlık işlerı başaldı yarında pasta falan cumarttesı onlar anlıycanız bırkac gun yogunum gıremeyebılırım hepınızı cok opuyrum kendınıze ve kuzulara cok ıyı bakın

ikizlerle çok zor olacaktır kolay gelsin canım.

selaaaaammmm

sibelim ya valla üzülüyorum sen böyle yazınca allah kolaylık versin hem uykusuzluk hem iş hem stres valla zor bacım zor :KK43:

esen kız niye sıkılıyon arabada almışsınız hayırlı olsun cnm eee atla gel işte:eek:

ayşecim canım ohhh çok ballısın valla kız 3 hafta he??kaydirigubbakcemile3 canım bizde hem ligtvli aile paketi var 52 tl ödüyoruz ama küçük peketlerde var int.sit. bibak istersen gerçekten şe yarıyoa.s.

kız pınar yrn gitcem anneme bugun burdayımmm:dance:

burcum göz kont. gidememişsin uykucular sizi :))

banu tülay hatis sema ceylincim filizcim herkese slelam olsunnnn

Heee bende bugün gidiyosun zannettim tatlım a.s.

gece 2de mama vermiştim 11 de kalktık ve o saate kadar hiç kalkmadı aç kaldı kuzum 7ye kurmuşştum saati ama kalkıp kapatıp yattmışım bidaha :KK43: hemen kahvaltısını hazırladım ama çok az yedi çok kızdım kendime çokkk:eek:klava:

şimdide yogurt çorbası veriyorum az az yiyo :KK43:(

Benimkide en son akşam 9'da yemişti. Gece uyurken verdim yemedi. Sabah 10,5'da zorla yedirdik babası ile. Yemeyince yemiyorlar tatlım takma kafana a.s.

Herkese selamlarrra.s.

Bizde uykusuz bir gece geçirdik ben bu kızı erken yatırınca gece çok uyanıyo ya erken dediğimde 22.30 meselaakannehir uyanmadan uyuması için illa gece yarısını devircek zilli neyse sabaha karşı tam derin uyudu dedim bu seferde hanımın kakası gelmiş o uyandırdı kalktık artık sabah 7 idi kahvaltısını yaedi uyudu ama yine 45 dak falan yine kaka oyyy temizle kafamçokkarıştı

Yani çok telaşlı başladık güne

Sizler nasılsınız herkes iyidir umarıma.s.

Selam canım a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

Ay canım ya bi deüzelemdi kuzum çok geçmiş olsun tekrar :çok üzgünüm:

X