tüh kötü olmuş. anacım bu sıpalara güven olmuyor ki.uyanır dersin uyanmaz uyanmaz dersin uyanır. keşke saat kursaymışsın. ee napıcan yarına mı kaldıGünaydınlar,nasılsınız, bugün göz den randevu almıştım birazda kağan erken kalkıyo nasılsa diye güvendim ,o saaatte uyuya kalmışız ikimizde iyimiboshayallersmile
tüh kötü olmuş. anacım bu sıpalara güven olmuyor ki.uyanır dersin uyanmaz uyanmaz dersin uyanır. keşke saat kursaymışsın. ee napıcan yarına mı kaldı
Günaydınlarrrrrr opuyorumnanaktan
Bizde gece 4 te uyuduk Yağız aralıksız ağladı.Sinirlerim harap oldu resmen.Dişinin ucu gözüküyor patlamak üzere.Bi patlatsada bizde rahatlasak.az önce annemi aradım halen uyuyor dedi.kafamçokkarıştı Hayatta bu saate kalmazdı.
Fulyacım sana zeynebe geçmiş olsun.
Özlemcim sizede geçmiş olsun.
Burcucum sizde attalara gidecekmişsiniz ohh ne güzel keyif yapın ananeyle.Uçaktada sorun çıkarmaz inşallah boncuğum kocaman adam oldu artık.
Nurtencim gece muhabbet iyiymiş burdaymışsınız bilseydim bende gelirdim.Benim oğlanda aynısını yaptı.Televizyon seyretmek istiyordu.Yatırınca bastı yaygarayı.Ayaklarım patladı resmen.
Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar bugün yine leyle gibiyim.Yakında vücudum halsiz düşüp bir yerde yığılıcam diye korkuyorum inanın.
kıyamam ben ona. nasıl canı yanıyordur. inşallah çabucak çıkarırda rahatlar kuzu.Günaydınlarrrrrr opuyorumnanaktan
Bizde gece 4 te uyuduk Yağız aralıksız ağladı.Sinirlerim harap oldu resmen.Dişinin ucu gözüküyor patlamak üzere.Bi patlatsada bizde rahatlasak.az önce annemi aradım halen uyuyor dedi.kafamçokkarıştı Hayatta bu saate kalmazdı.
Burcucum sizde attalara gidecekmişsiniz ohh ne güzel keyif yapın ananeyle.Uçaktada sorun çıkarmaz inşallah boncuğum kocaman adam oldu artık.
Nurtencim gece muhabbet iyiymiş burdaymışsınız bilseydim bende gelirdim.Benim oğlanda aynısını yaptı.Televizyon seyretmek istiyordu.Yatırınca bastı yaygarayı.Ayaklarım patladı resmen.
Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar bugün yine leyle gibiyim.Yakında vücudum halsiz düşüp bir yerde yığılıcam diye korkuyorum inanın.
:roflol: :roflol:kızlar varyaaaaaa of diyorum zor bizim işimiz bu veletlerle, Allah sağlık hoşluk versin, yedirmeye çalışırken kahvaltı kaşığını tuttu hadi yavaşça alayım dedim pat kaptı elimden kafasına sürdü.... neyse ıslak mendille temizledim, yine vereyim dedim yine kaşığı tuttu bu sefer aynısını yaşamayalım diye biraz sert çektim, o da pat diye bıraktımı, kaşıktakiler pat duvara... :sinifsinif:
Kızlarrrr iyi gecelera.s., pazar günü kağanla anneanneye gidiyoruzhihoyyyt, burdaki gezmeler yetmedi gidelim bide tekirdağda gezelim dedik kaydirigubbakcemile3 inş. bu sefer uçağa biner binmez bağırmaya başlamaz ve yolculuk bitene dek uyur....eyvahedigeldismile
ya benimkide uyuyacak gibi degildi ama yıkayınca küp gitii valla :lepi: iyi oldu okadarda geç degildi ya :uhm: sende yıkasaydın keşke belkide yıkamışındıropuyorumnanaktan
git valla bacım sanada kaganada iyi gelir inş. uçak meselesine gelince bence hoşuna gider artık herşey dikkatlerini çekiyo
günaydın hatunlarrrrrr bayanssulusmile
bugün fırsat bulmuşken ilk günaydını ben diyeyim dedim...opuyorumnanaktan
günaydın herkese nasılsınız kızlar
cerencim günaydın canım
Günaydın arkadaşlar
evet canım sağol et bana yardım:)) şimdi ne yapmam lazım bızdığım 22mayıs doğumlu
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
uzun zamandır giremiyordum. umarım hepiniz ve kuzularınız iyisinizdir.
günaydın kızlar nasılsınız??
Günaydınlar,nasılsınız, bugün göz den randevu almıştım birazda kağan erken kalkıyo nasılsa diye güvendim ,o saaatte uyuya kalmışız ikimizde iyimiboshayallersmile
Günaydınlarrrrrr opuyorumnanaktan
Günaydin Kizlar,
Yazamiyorum artik, kardesim burada ve vakit nasil akiyor anlamiyorum. Aralarda göz atiyorum ama.
Burcu ne güzel, iyi gelir oglunla sana bu yolculuk insallah.
Sibel cok gecmis olsun ya, hasta olmus Yagiz.
Defnos'da ufak bir kaza gecirmis, kiyamam kuzuma. Bir daha olmaz böyle görünmez kaza insallah.
Bize gelince Doruk'da dis namina birsey yok yok hala. Ama dün fotograflarini cekmistik, damaklari görünüyordu, iyice büyüterek baktik ekrandan. Aman iki tane alttan pespese geliyor, iyice kizarmis görünüyor cizgiler. Agzini actirmadigi icin bakamiyorduk dogru dürüst. Yanlardan da belli, sanirim pespese cikartacak ve yandigimizin resmidir. Birkac gündürde istahsizlik basladi, normalinde ne versem itirazsiz yiyiyordu, simdi mizmizlik yapiyor, yemek istemiyor pek birsey...
günaydınlar.........
ayy sabah sabah doktordadydım aksam annem ömer sol bacağını sürüklüyor dedi
bende baktım aliş arabasını ittirip rahat rahat yürüyor ömer bi kırıyor bacağını bi sürüklüyor bide yan basıyor..eşime dedim seyhatte oduğundan hemen panik yaptı tabi geceden randevu aldım
sabah erkenden de ortapeti doktoruna gittim...ömeri muayne etti yürüttü
hiç bişey yok ama rahat olalım dedi kalça rotgenleri çekildi....
hiçbişey çıkmadı....1,5 -2 yaşa kadar çocuk düz taban,yamuk basıyor,bacağını çekmiyor demek yanlış
heleki 9 ay çok erken daha yeni öğreniyor dikilmeyi kalkmayı ,dedi..
alişi anlattım kardeşi yapısı ile ilgili dedi....demek o daha hızlı gelişmiş dedi....
sonra çocuk doktorumaza indik cerrahpaşada yapılan kan sayımımıza baktırmak için
çok büyük şanski tam o sırada hemotoloji doktoru geldi ikisi baktı
hemogram normal ama anlamdığım bişey biraz düşük dedi...
ama oda kötü değil dedi 60 aşağısı akdeniz anemisi denebilir dedi..
ama sizde bu söz konusu değil dedi...gebeliğimdeki kansızlık da biraz değerleri etkilermiş
ömüşe bol köfte yedirin dedi....kırmızııı ett yerse bol bol bişey kalmaz dedi...
sabah sabah maraton yaptım yani......
şimdi kahvaltı yapacam ...halam gelecek çocukara bakacak biz annemle
benim eve gidecez temizliğe.....
dişbuğdayımız için hazırlıklar bitti ...sadcede ikramlar için yarın gece başlanacak...
c.tesiii partimizzz var...
Günaydin Kizlar,
Yazamiyorum artik, kardesim burada ve vakit nasil akiyor anlamiyorum. Aralarda göz atiyorum ama.
Burcu ne güzel, iyi gelir oglunla sana bu yolculuk insallah.
Sibel cok gecmis olsun ya, hasta olmus Yagiz.
Defnos'da ufak bir kaza gecirmis, kiyamam kuzuma. Bir daha olmaz böyle görünmez kaza insallah.
Bize gelince Doruk'da dis namina birsey yok yok hala. Ama dün fotograflarini cekmistik, damaklari görünüyordu, iyice büyüterek baktik ekrandan. Aman iki tane alttan pespese geliyor, iyice kizarmis görünüyor cizgiler. Agzini actirmadigi icin bakamiyorduk dogru dürüst. Yanlardan da belli, sanirim pespese cikartacak ve yandigimizin resmidir. Birkac gündürde istahsizlik basladi, normalinde ne versem itirazsiz yiyiyordu, simdi mizmizlik yapiyor, yemek istemiyor pek birsey...
günaydınlar.........
ayy sabah sabah doktordadydım aksam annem ömer sol bacağını sürüklüyor dedi
bende baktım aliş arabasını ittirip rahat rahat yürüyor ömer bi kırıyor bacağını bi sürüklüyor bide yan basıyor..eşime dedim seyhatte oduğundan hemen panik yaptı tabi geceden randevu aldım
sabah erkenden de ortapeti doktoruna gittim...ömeri muayne etti yürüttü
hiç bişey yok ama rahat olalım dedi kalça rotgenleri çekildi....
hiçbişey çıkmadı....1,5 -2 yaşa kadar çocuk düz taban,yamuk basıyor,bacağını çekmiyor demek yanlış
heleki 9 ay çok erken daha yeni öğreniyor dikilmeyi kalkmayı ,dedi..
alişi anlattım kardeşi yapısı ile ilgili dedi....demek o daha hızlı gelişmiş dedi....
sonra çocuk doktorumaza indik cerrahpaşada yapılan kan sayımımıza baktırmak için
çok büyük şanski tam o sırada hemotoloji doktoru geldi ikisi baktı
hemogram normal ama anlamdığım bişey biraz düşük dedi...
ama oda kötü değil dedi 60 aşağısı akdeniz anemisi denebilir dedi..
ama sizde bu söz konusu değil dedi...gebeliğimdeki kansızlık da biraz değerleri etkilermiş
ömüşe bol köfte yedirin dedi....kırmızııı ett yerse bol bol bişey kalmaz dedi...
sabah sabah maraton yaptım yani......
şimdi kahvaltı yapacam ...halam gelecek çocukara bakacak biz annemle
benim eve gidecez temizliğe.....
dişbuğdayımız için hazırlıklar bitti ...sadcede ikramlar için yarın gece başlanacak...
c.tesiii partimizzz var...
ooo gezmelere gıdılıyormus sanada kaganada degısıklık olur ne guzel bencede artık buyudu sorun yapmaz ucakta tatlım
ayy gece felakettı hanımefendı 2.20 deyattı yıkıycaktım ama burak devamlı uyandı onlada ugrastık usendım canıma okudu resmen cadı sımdıde uyuyor
gunaydın bacılarımmm
calar saat yerınemı kulllandın kaganı gordunmu bakkk:))) esımde sabah işe gıdrken artık saat kurmuyor nasılsa cocuklar uyandırıyor dıye:))))
gunaydın canım bır dişi cıksa rahatlıycak ogluş atesı dustu artık demı sanada cok oluyordur hem iş hem yorgunluk Allah kolaylık versın
guanydın canım ne guzel kardesınle keyıf yapın fırsatın varken
benımd ekızımın tek dişi var hala ama dedıgın gıbı artık dıgerlerı peşpeşe gelıcek yandık resmen dorukda diş olayları başlıyorsa ıştahsız olabılır
BURCU,SİBEL,AYŞE,TÜLAY HOŞGELDİNİZ KIZLAR....a.s.
SİBELCİM KORKMA DÜN GECE UYUMAMIŞYA O YÜZDEN UYUYORDUR BENCE...