günaydin hayirli cumalar kizlarrr a.s.
ferdacim canim ben hazir kahvaltilari pek önermiyorum acikcasi..eger tatli şeyler sevmiyorsa sende biskuvi yerine bebe ekmegi yada tam tahilli ekmek koy..mamayla degil sütle yada ihlamurla yapmayi dene..yani ihlamur (yada süt) + tereyag + peynir + yumurta + ceviz + ekmek..al sana tuzlu kahvalti :) tatli sevmiyorsa zaten hazir kahvaltilarida yememesi lazim..sadece biskuvi sevmiyorsa bence ekmegi dene hazir kahvaltidan önce..pedegog konusuna gelince bebeklerede bakiyorlar bildigim kadariyla..inşaAllah senin rahatlatacak biri bulursun tatlim a.s.
bi de öyle deniyim bakalım tubacım sağol cnm,ama geçen uzman tv de doktor ıhlamur için yasak dedi şaşırdım..
Ferda die birimi var aranızda adaşımı merak ettimde, konuşmalardan kim olduğunu çıkaramadım?
evet cnm benim o,memnun oldum..Fazla rastlamam isminden birilerine şaşırdım bende..
ay kizlar bu arada size komik bişi anlatiyim :) ben 1 ocakta rejime ve spora basladim tekrardan :)) ama bu seer ciddi ciddi basladim
vallahi
hiç bozmayada niyetim yok kafama koydum artik :) neysem konu o diil :) bugun 1 hafta bitti..tartilma günümdü yani..78 ile baslamiştim..sabah bi tartildim..80 gösteriyor terazi akannehir yok artik dedim..neyse biraz saga sola cevirdim..bu sefer 75 gösterdi kaydirigubbakcemile2 dedim yok ama okadar verilmez bi haftada..bu sefer tam tersi yöne cevirdim..78 cikardi.. ohaoldumsmile gene eski haline aldim..bu seferde ortasina bastim
70 cikardi kafamçokkarıştı
9 kattan firlatcaktim teraziyi yaa..sonuc olarak kac kg oldugumu bilmiyorum..annemler bugun eyüpsultana gidiceklermiş..eminönünde dogubanka gidip bana en kaliteli tartiyi alin nolurrr dedim
tamam dediler..bakalim yarin getircekler inşaAllah :))
cnm senin tartı bile şaşırdı artık desene... :))
esen sımdı facede gordum ahsen park yatagın ıcınde resmı var nasıl memnunmusun ya o ustte takılan aparat hıc guven verıcı gelmedı o yuzden bıraz cekımserım alıp almama konusunda hem yatagıda ınce oluyo ya park yatakların
cnm bizde park yatak kullandık ama 3 aya kadar hatta ben memlekete ve yazlığa giderken hep götürdüm çok rahat oldu ama şimdi Dağhan yatağında yatıyor ondan düşebilir,geçende çıkarıyım oyun parkı olarak kullansın dedim valla salonda yer kalmadı boşver diyip geri kaldırdım,bide içinde duracağından şüpheliyim bende başka bişey al derim ama salıncak da da durmuyor fazla Dağhan seninkini bilemem tabii,iyi düşün karar ver..
of kızlar ya ben gene regl oldum
(( zaten normal günümden 13 gün önce olmustum..pazar günü temizlendim..bi baktim azönce gene gelmiş yaa
doktorumu aradim hemen..p.tesi gel bu adet kanamasi degildir dedi
( oy ben p.tesine kadar ölürüm ya
korkma bişeyciğin yoktur cnm yaa,panik yapma hemen.
Eşim git illa sporunu aksatma diyor. Defdef uyurken onun çantasını falan hazırlayayım bari. Zaten en gıcık olduğum şey şu çanta hazırla, boşalt işi. Azcık daha büyüselerde bavulla gezmek zorunda kalmaktan kurtulsak valla akannehir
Adam seni zayıf görmek istiyor anlaşılan
Bavul konusuna katılıyorum,bende sıkıldım..
Spora gittiğim arkadaşım aradı. Avatar diye 3 boyutlu bi film çıkmış. Şimdi ona bilet bakmaya gidiyolarmış. Akşam sinemaya gidicekmişiz. Halit'in haberi varmış. Ama beni arayıp bişey demedi ki kociş :uhm: Ay kafam karıştı benim iyice kafamçokkarıştı
aaa güzel filmmiş git valla nasılsa gidebiliyosun bizim bırakacak adamımız yok,kayınvalidem güvenemez kendine hayatta..Bakkala bile gitsem bu şimdi ne yicek diye soruyor.sanki çocuk iki dk da acıkacak,Ben aç bırakıyorumya yabii öyle zannediyor..