Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm doğru söylüyorsunkızlar günaydın...nasılsınız? özlem canım sıkma canını herşey olcana varır iyi düşünki iyi şeyler olsun canım.neyse faturalara gömüleyim yoksa bitmez bu işler..
mrh kızlar
dunden berı kafamı bır toparlayamadım ya
dun gune gıtmısrtım oglum uyuyunca arkadasın yatagına bıraktım aradan yarım saat gectı bende ara ara bakıyodum bır aglama oglum yataktan dusmus hemde dırek betona halıda yokmus nasıl agladı yavrum ılk defa dustu o agladı bende agladım neyse sag.ocagındakı drumuzu aradım o da hemen goturun hastaneye dedı esıme soyledım goturduk drlar bır yarım saat ızledıler kusması olmayınca korkmayın dedıler yarım saat sonra beyın cerrah geldı bızımkı yatakta kıpır kıpır gulucukler sacıyor dr hıcbırseyı yok bebegın fılmede gerek yok dedı cok kucuk zararlı dedı benımde 11 aylık oglum var bende olsam cektırmezdım dedı sonra bırsey olsaydı cok sıddetlı fıskırtarak kusardı baygın olurdu dedı sadace gece uyurken mesela 10 damı uyudu gece bır 2:30 da uyandırın dedı geldık evımıze cok sukur boylece ılk dusmemeızı atlşattık cok panıkledım ama kızlar bundan sonra asla yatakta yatırmam baskasının evındede olsa yere yatırcam
Selam kızlar
Cerencim Ayşe Ceylinim Ayşe Aynur n
iyi akşamlar kızlar.
babası ceylin'e bir sürü renk renk balonlar almış. hepsini şişirdik kız çıldırdı resmen. nasıl kahkahalar çığlıklar atıyor. acayip eğleniyor. elinden kaçınca kendini yere atıp sürünerek gidip almaya çalışıyor :roflol: diğer oyuncaklarının yüzüne bile bakmaz oldu. salonun heryeri balon oldu ama olsun kuzum çok mutlu
merhaba canım. naber, defne nasıl?
Selam kızlar
Cerencim Ayşe Ceylinim Ayşe Aynur n
selam kızlar nasılsınızz