Aman ne zoru be güzelim altı üstü akşam oturması uğraşmıycam şimdi aradı arkadaş sen bişey yapma ben kek yaptım onu getiricem dedi ohhhh zemuszemus
Evet aslında benim morale ihtiyacım var moral kaynağım benim bu aralar beni bi görsene nolur :jeyyar:
SELAM HERKESE,,,
ayy bebişlerle vakit o kadar hızlı ilerliyorki hiçbişeye vakit ayıramıyorum,buraya bile,,şimdide bil.açtım arkadaş illa ben bakıcam diyor int.kablosunu kemiriyor,,başedemedim hopbalaya koydum,biraz geçmişi okudum,sıkıldı,şimdide salıncakta oturuyor ama gözü bende beni al artık yeter der gibi duruyor... :))
O kadar hızlı büyüorlarki şaşırmamak mümkün değil Allahıma çok şükürki büyüdüğünü an be an izleyebiliyoruz yavrularımızın...
Dağhan acayip hızlı emeklemeye başladı mesela,bugünde kendi kendine koltuktan tutunup ayakta durabiliyor bide bana bakıp gülüyor bak yaptım der gibi,bakışları bile değişti,anlamlı bakıyor artık,,
dün akşam yemeğine haşlama yapmıştım söylemesi ayıptır,dağhanada içinden bir parça et patates ve havuç ezdim birazda suyundan ve birazda pilavda karıştırdım, bayıldı!! çok sevindik bizde .. aslında iştahını pek beğenmiyorduk,özelliklede bu aralar çok az yiyordu ama neyse ne yese kardır diyorum artık...
Bua arada oğlum şu an bacaklarıma yapışmış durumda sızlanıyor, kablolara ulaşamadıkça çıldırıyor.. ilgilenmem lazım yorumlarımıda birazdan yazıyım görüşürüz...
selam ben geldim kızlar okuldan çok yorgunum Ahsen hiç düşmüyor üstümden yapışık yaaa özlüyor herhalde
Ay bu arada Ahsen yürütecinde geri geri gidiyor öne gitmiyor:))
hala sürünmüyor çünkü yerde olmaktan nefret ediyor hep ayakta durmak istiyor yürüselerde kurtulsak mı diyeceğim de o zaman daha mı yoruluruz acaba??
kızlar hepinize merhaba. biz bugün kahvaltıdan sonra dışarı çıktık eşim ve oğlumla. yakın bir ilçe var,daha gelişmiş. oraya gittik. şubat tatilinde kardeşimin nişanı var da onun için takım aldım kendime,etek-ceket-pantolon. sonra okulda da giyerim törenlerde filan diye düşündüm. ordan bi güzel market alışverişi yaptık. sonra da yemeğe gittik. oğlum da çok mutlu oldu bugün,ben de:)) eşimin maçı var bugün,o gitti.bizde oğluşumla oturuyoz.
ferdacım hediyelerinizi yarın gönderiyorum inşallah. eşimin dersi erken bitiyor yarın. o eve gelince kuzuyu ona bırakıp çıkacam inşallah:))
bu arada 15 Ocak'ta bende işe başlıyorum sonunda( çok üzgünüm ( çok alıştım evime ve oğluma! off yaa hiç gitmek istemiyorum ( güya öğretmenim ama mesaimiz 8-5 çalışan memurlar kadar nerdeyse!! köy okulu olunca ve de öğrencilerimiz de taşımalı olunca böyle oluyor (
eveeeeettt,
eşim geldi yemeğimizi yedik,şimdide oğlum kucağımda uyuyor yatırmaya korktum uyanır diye çünkü bi kere yatırdık uyandı,hiç değilse alsın uykusunu...
gelelim sizlere;
Gülhancım valla süpersin,bence bu kilo çok iyi bence daha fazla verme.Oğluşda büyümüş bikaç resmini daha atsana Boranın görelim koca adamı..
ayşecim sağol sıkma kendini zaten bende gönderemedim ama bende bir iki güne kadar göndericem..sende gezmişsin ne güzel oh sevindim valla iyi yapmışsınız..
Pınarcım zaten senin hızına yetişemiyoruz,ev işi yemek gezmek pasta börek hepsinde son sürat ilerliyorsun helal valla..Biz öyle uzun süreli bırakamayız dağhanı beni arar emmek ister,maşallah senin kıza emmeye pek düşkün değil heralde...
sibelcim iyi keyifler sana arkadaşlarınla...bi akşamda bize gelin beklerim...
tubacım senin kızda bizim oğlan gibi kablo hastası heralde,genelde ilgi alanları aynı dikkat ediyorumda...
tülaycım kolay gelsin sanada..umarım istediğin gibi geçer..
şimdilik hatırladıklarım bunlar , hala alıntı yapmayı bilmediğim için aklımda kalanları yazıyoorum unuttuklarım kusura bakmasın ne olur:kedi:
ayy bu gece de ben varım kimsecikler yok,püffff
sohbet edicektim azcık!!
neyse iyi geceler herkese ...
Görürüm ben seni bacımmmm morelini yerim seni opuyorumnanaktan
Oh maşallah oğluşuma afiyet şeker olsun a.s.
Aman canım çok dikat et hızlandıkça her yere gidiyorlar. Birde ayağa kalkınca ilk zamanlar denge kaybı yaşayıp kafa üstü düşüyorlar. Defne ilk zaman küt diye düşüyordu sürekli. Neyse şimdi sağlam basıyor a.s.
Selam canım a.s. Özlüyordur annesi ne yapsın kuzum Şeniz
Ohhhh ne güzel bi gün geçirmişsin tatlım çok sevindim senin adına a.s.
Sen görev insanısın tatlım alışırsın yine a.s.
Valla tatlım ben hamileliğimde bile bu hız yüzünden 7.ayda doğum yapıyordum az kalsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Öyle alışmışım sakin bi kişi olamadım hiç. Her işim olacak hemde tez olacak a.s.
Alıntı içinde şöyle yapacaksın, alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki MQ'ları tıklayıp en son alıntı yapacağın mesajda alıntı yapa basacaksın toplu olarak çıkar a.s.
Selam canım geldim ama kaçıcam şimdi a.s.
denedim olmuşmu?kaydirigubbakcemile3
Allah razı olsun Pınarcım sende olmasanhadi iyi geceler kaçıyosan... Öptüm defneyi..
Görürüm ben seni bacımmmm morelini yerim seni opuyorumnanaktan
Oh maşallah oğluşuma afiyet şeker olsun a.s.
Aman canım çok dikat et hızlandıkça her yere gidiyorlar. Birde ayağa kalkınca ilk zamanlar denge kaybı yaşayıp kafa üstü düşüyorlar. Defne ilk zaman küt diye düşüyordu sürekli. Neyse şimdi sağlam basıyor a.s.
Selam canım a.s. Özlüyordur annesi ne yapsın kuzum Şeniz
Ohhhh ne güzel bi gün geçirmişsin tatlım çok sevindim senin adına a.s.
Sen görev insanısın tatlım alışırsın yine a.s.
Valla tatlım ben hamileliğimde bile bu hız yüzünden 7.ayda doğum yapıyordum az kalsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Öyle alışmışım sakin bi kişi olamadım hiç. Her işim olacak hemde tez olacak a.s.
Alıntı içinde şöyle yapacaksın, alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki MQ'ları tıklayıp en son alıntı yapacağın mesajda alıntı yapa basacaksın toplu olarak çıkar a.s.
Selam canım geldim ama kaçıcam şimdi a.s.
Allah razı olsun Pınarcım sende olmasanhadi iyi geceler kaçıyosan... Öptüm defneyi..
İyi geceleeerr a.s.
Yorgun sporcu geldi akannehir Ay tüm gün temizlik yapınca üzerine spor çekilmiyor akannehir Zaten soğuk diye kimse gelmiyor spora zevki kalmadı valla. Ayın 13'ünde 3 aylık üyeliğim bitiyor. Evimize 5 dk'lık mesafede bi otel var. Oranın çok güzel içinde havuzu falan herşeyi olan fitness center'ı var. Oraya yazılıcam bu sefer inşallah. Hemde bebek bakım merkezleri var. Sen spor yaparken onlar gözünün önünde camekanlı bi bölümde bebişle oynuyorlar. Haftaya konuşucaz bakalım eğer Defdef kadar küçük bebeğe bakabilirlerse oraya yazılacağım. Gerçi ücreti şimdiki yerin 3 katı kadar ama bana kolay olucak. En azından gün içinde canım istediğim saatte giderim. Bakalım kocişte ikna oldu bi konuşalım dedi CADIARZU
Defdef'imde arabada uyudu. Yatırdım bizim yatağa. Malum yanımızda yatıyor eşşek sıpası kaydirigubbakcemile3
Bende azcık dinleneyim yatıcam. Öptüm sizi kuzular a.s.
iyi gecler cnm..yahu eşim bi geçti pc'nin başına, ancak alabildim elindenklava: oğlum bugün gezmede olunca çok az uyumuştu. beşiğine bırakır bırakmaz uyumuş yavrumkaydirigubbakcemile3 bende azcık takılayım yatacam. şimal,ferda,pınar siz varsınız herhal. iyi geceler hepinizea.s.
yahu eşim bi geçti pc'nin başına, ancak alabildim elindenklava: oğlum bugün gezmede olunca çok az uyumuştu. beşiğine bırakır bırakmaz uyumuş yavrumkaydirigubbakcemile3 bende azcık takılayım yatacam. şimal,ferda,pınar siz varsınız herhal. iyi geceler hepinizea.s.
ohh iyi alıştırmışınız güzelim siz Defne hanımı rahat uyuyabiliyomusunuz o yanınızdayken açıldımı,düşermi,uyanırmı diye bizimki kesin düşer acayip hareketli çünkü...
spor işinde olur inşallah cnm
hadi iyi geceler tekrar kaçtım bende...
ewt canım burdayız yarında sporum var gitmediğim günlerin acısını çıkarıyorum.1 ayım kaldı 3 aylık süreden.kaydirigubbakcemile3 oğluşuna maşallah canım tatlı rüyalar paşayaopuyorumnanaktan bu arada ayşecim oğlum ğluna okadar çok benziyoki heleki daha minikkenki fotoları tıpkısının aynısı
mrb ferdacım sen nasılsın senin paşan nasıl umarım oda iyidir.benimki damacanın altındaki damacanaya sardı şusıralar rahat bırakmıyo su damacanasını poşetini asılıp duruyo çıkan ses hoşuna gidiyor ve gülücükler atıyo yayamaz oğluşkaydirigubbakcemile3