- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
pınarcım bide yeni evli olunca halıların tozları çok çıkıyor. ne zaman geçccekler bende sabırla bekliyorum valla.
geçmişi okuyamasım pek nasılsınız kızlar oğlum biraz iyi ben işe döndüm şimdi daha iyiyim nasıl bişey bu arkadaşlar ya bir türlü ateşini düşüremedim yılbaşı günü bile 39 derece ateşimiz vardı neler yaptım düşmedi hiç uyumadım üç gün antibiyotik içiyoruz allaha şükür şimdilik iyiyiz
kızlar ya diş buğdayı için menü hazırladım sizce nasıl??
diş buğdayı
renkli elma topları
muffin
yaprak sarma
patatesli börek
makarna salatası
bide yaş pastamız ya azmı acaba çünkü akşam olucak ve tahminimden kalabalık olucak
hımm saol pınarcım olmassa tuzlu pasta yaparım yanına yada bir börek daha
kızlar brokoli çorbası yapıp verdinizmi hiç bebişlerinize ben hiç vermedim hatta hiç yapmadım desem doğru olur çünkü ben sevmem brokoli ama oğluma yedireceğim eşimde seviyor bi tarifte brokoli için istesem ayıpmı etmiş olurum:kedi:
mrh kızlar opuyorumnanaktan
uzun zamandır takıp edemıyodum
hem receple ugrasmak ıyıce zorlastı emeklemeye basladıgından berı hemde ruhsal yonden bıraz depresıf takılıyodum
umarım herksecıkler ıyıdır ozlemısım burayı bee
Selamlar bacılar a.s.
Bende annemi yolcu ettim şimdi. Sabahtan beri ancak oturdum. Biz tam annemle kahvaltı edecekken babamda geldi. Taksici olduğu için yolu bu tarafa düşmüş. Ailecek güzel bi kahvaltı yaptık. Sonra hemen işlere giriştim. Nevresim değiştir, evi toparla, sil süpür toz al, nevresimleri yıka as, Defdef'in yeni badilerini bi makina yıka as derken canım çıktı valla. Yarına da onları ütülemek var akannehir
Defdef'te hiç uyumadı tabi anneciğimde yardım edemedi üzüldü kadın. Ay neyse mis gibi yaptım evimi şimdi yayıla yayıla oturayım zemuszemus
Kar yağıyor burda. Defne'ye gösterdim delirdi. Üstünü sıkıca giydirip balkona çıkardım. Ellerini uzattıkça eline kar geliyor. Ayyyyy çıldırdı çıldırdı kaydirigubbakcemile3
Defne'nin azcık daha karnı acıksın da makarna haşlayıp vereceğim yoğurtla bakalım sevecek mi CADIARZU
Çok geçmiş olsun Haticecim umarım kısa zamanda düzelir.geçmişi okuyamasım pek nasılsınız kızlar oğlum biraz iyi ben işe döndüm şimdi daha iyiyim nasıl bişey bu arkadaşlar ya bir türlü ateşini düşüremedim yılbaşı günü bile 39 derece ateşimiz vardı neler yaptım düşmedi hiç uyumadım üç gün antibiyotik içiyoruz allaha şükür şimdilik iyiyiz
kızlar ya diş buğdayı için menü hazırladım sizce nasıl??
diş buğdayı
renkli elma topları
muffin
yaprak sarma
patatesli börek
makarna salatası
bide yaş pastamız ya azmı acaba çünkü akşam olucak ve tahminimden kalabalık olucak