2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcım bide yeni evli olunca halıların tozları çok çıkıyor. ne zaman geçccekler bende sabırla bekliyorum valla.

geçmişi okuyamasım pek nasılsınız kızlar oğlum biraz iyi ben işe döndüm şimdi daha iyiyim nasıl bişey bu arkadaşlar ya bir türlü ateşini düşüremedim yılbaşı günü bile 39 derece ateşimiz vardı neler yaptım düşmedi hiç uyumadım üç gün antibiyotik içiyoruz allaha şükür şimdilik iyiyiz

hatişcim çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olmasına sevindim sen nasılsın

hatice canım geçmiş olsunya.bilirim valla yeğenimden 40 derce ateşle 1 hafta boyunca kardeşim ve eşi acilde sabahladılar allah kimseye göstermesin valla zor bir durum

pınarcım bide yeni evli olunca halıların tozları çok çıkıyor. ne zaman geçccekler bende sabırla bekliyorum valla.

Ayyy onu hiç sorma ya akannehir Yıkattım olmadı, üzerine örtü aldık bir süredir öyle kullanıyoruz. Azaldı ama hala kurtulabilmiş değiliz valla kafamçokkarıştı

Çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olmasına çok sevindim a.s.

kızlar ya diş buğdayı için menü hazırladım sizce nasıl??
diş buğdayı
renkli elma topları
muffin
yaprak sarma
patatesli börek
makarna salatası
bide yaş pastamız ya azmı acaba çünkü akşam olucak ve tahminimden kalabalık olucak

Bi çeşit daha tuzlu yap bence tatlım. Ya bi poğaça yada bi börek daha. O zaman gayet iyi olur bence a.s.

Bizde cevizli ve ıspanaklı börek, kısır, yaprak sarma, muffin, elmalı kurabiye, diş buğdayı, pasta ve hediye kurabiyelerimiz vardı. Fikir olsun diye yazdım sana a.s.

hımm saol pınarcım olmassa tuzlu pasta yaparım yanına yada bir börek daha

Tulaycım bencede 1 cesıt tuzlu birsey daha yap.Poğaca olur mesela.Akşam olacağı için karın doyulur.Ama tatlı menun kalabalık zamanın yoksa cıkar bı tanesını.Ne de olsa pasta olucak.

evet gülhanya ben tatlı delisi olduğum için ne kadar tatlı varsa doldurdum.evetya tuzlu tariflere bakayım zamnım egrçekten yok ama mutfağa girddimmi 2 saate hallederim bunları seline annem bakarken

mrb arkadalar bebişleirniz ve sizler umarım iyisinizdir.biz şükür iyiyiz azönce spordan geldim kızlar 45 dk yürüyüş 35 dk bisiklet az oldu ama çokuzun zaman olmuştu gitmeyeli inş. devam ederim hergün gideceğim çünkü 3 aylık kaydımı yaptırmıştım oda şubatta dolacakmış boşa gitmesin hemde benim incelme serüvenim hızlanamış olurkaydirigubbakcemile3.pınarcım bende tatlı tarifini alabilirmiyim.

Ya karnım acıktı. Bari çayla peynir ve galeta yiyeyim. Akşam sporum var ama eşimin işten çıkışına bağlı gidip gitmeyeceğim. Eğer gideceksem kayınvalidemde yeriz yemeği. Gitmeyeceksem yemek yapmam lazım ama eşimin hala çıkış saati belli değilmiş. Neyse gitmezsek karnıbahar kızartması yaparım hemencecik sarımsaklı yoğurtlu. Eşim çok sever. Yanına da makarna ve brokoli salatası bitti gitti alkisalkisalkis

Defdef'inde fena uykusu geldi ama cadılık yapıyor uyumuyor a.s

kızlar brokoli çorbası yapıp verdinizmi hiç bebişlerinize ben hiç vermedim hatta hiç yapmadım desem doğru olur çünkü ben sevmem brokoli ama oğluma yedireceğim eşimde seviyor bi tarifte brokoli için istesem ayıpmı etmiş olurum:kedi:

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese bugün yemek yapma işinden kurtuldum annem aradı yemeğe çağırdı oraya gidiyoruz:))) öptüm herkesi

tülaycım menüye arkadaşlarında dediği gibi tuzlu pasta iyi gider:)) yada poaça

şimdi gecmıse bı baktımda bırsen ve nurten cok haklı pınarcım bende cok sık gıderım e-bebeğe ama bezde ve mamada cok pahalılar ındırıme gırenlerı maıl atıyolar ya ozaman gıderım genelde ama genel olarak pahalılar aklında olsun

canım ben hep veriyorum brokoli çorbası sebze çorbasına mutlaka katıyorum severek yiyor

Canım hoşgeldin sende bendensin demek benimde bu aralar ruh halim pek iyi değil.:sinifsinif:

Kuzucuğa afiyet olsun

Çok geçmiş olsun Haticecim umarım kısa zamanda düzelir.

Gülhana katılıyorum bir tatlı seçeneği yerine dereoutlu peynirli bir poğaça süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…