2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banucum saol canım. tamam listeyi tekrar gözden geçiririm. aynur ben uzun zamndır brokolide karnabaharda evriyorum.ben bayılırım valla brokoliye

kızlar brokoli çorbası yapıp verdinizmi hiç bebişlerinize ben hiç vermedim hatta hiç yapmadım desem doğru olur çünkü ben sevmem brokoli ama oğluma yedireceğim eşimde seviyor bi tarifte brokoli için istesem ayıpmı etmiş olurum:kedi:

canım benım kıs pek sevmıyo brokolıyı hatta agzına surmuyo zıllı anası gbıkaydirigubbakcemile3
brokolı havuc patates ıspanak ne varsa evde evde sebze koy haslayıp gecır rondodan yedır bakalım sevecekmı?

sibelll şimdi bende dereotlu yağtığım poğaça vardı onu yazıyordum listeme:))

Bi tarifte ben istesem yaaaa :kedi:

Akşama kahveye arkadaşlar gelecek yanına kurabiye yapaım diyorum ama aklımda hiçbişey yok.Pek kurabiyede yapmam kolay tarifi olan varmı yardım! :bbo:

aynurcum bencede sebzelerin içine koy blenderdan geçir z.yağıda ekledinmi tamamdır

mrb arkadalar bebişleirniz ve sizler umarım iyisinizdir.biz şükür iyiyiz azönce spordan geldim kızlar 45 dk yürüyüş 35 dk bisiklet az oldu ama çokuzun zaman olmuştu gitmeyeli inş. devam ederim hergün gideceğim çünkü 3 aylık kaydımı yaptırmıştım oda şubatta dolacakmış boşa gitmesin hemde benim incelme serüvenim hızlanamış olurkaydirigubbakcemile3.pınarcım bende tatlı tarifini alabilirmiyim.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun sporun hadi bakalım a.s.

Canım 2 bardak süte 3 yemek kaşığı un ve 5 yemek kaşığı şeker koyuyosun. Birde yumurta kırıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyosun. Ilındığı zaman 1 paket labne peynirini ilave edip mikser ile iyice çırpıyosun. Sonra 2 katlı çikolatalı hazır pastabanı alıyosun. 1 bardak suya 2 yemek kaşığı şeker ve 2 yemek kaşığı nescafeyi katıp kahve yapıyosun. Kekin tabanını bu kahvenin yarısı ile ıslatıp muhallebinin yarısını üzerine yayıyosun. Diğer keki üzerine kapatıp bıçak ile delikler açıyosun. Kalan kahveylede bu kek ıslatıyosun. Muhallebinin kalanını kekin üzerine döküp yan taraflarını da kaplıyosun. Üzerine kakao eleyip afiyetle yiyorsun a.s.

mirmirmirmir fena uyku bastırdı benıdeee mirmirmirmir

Ayyy hava tam uyku havası valla zemuszemus

kızlar brokoli çorbası yapıp verdinizmi hiç bebişlerinize ben hiç vermedim hatta hiç yapmadım desem doğru olur çünkü ben sevmem brokoli ama oğluma yedireceğim eşimde seviyor bi tarifte brokoli için istesem ayıpmı etmiş olurum:kedi:

Valla komşum oğluna yaptıkça Defne'ye veriyor ama pek iştahla yemiyor benim kız. Ama yoğurt falan ekliyor içine çok güzel oluyor. Nasıl yaptığını bilmiyorum tatlım ya :kedi:

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese bugün yemek yapma işinden kurtuldum annem aradı yemeğe çağırdı oraya gidiyoruz:))) öptüm herkesi

tülaycım menüye arkadaşlarında dediği gibi tuzlu pasta iyi gider:)) yada poaça

ıyi akşamlar canım ohhh hazıra kon bugünde a.s.

şimdi gecmıse bı baktımda bırsen ve nurten cok haklı pınarcım bende cok sık gıderım e-bebeğe ama bezde ve mamada cok pahalılar ındırıme gırenlerı maıl atıyolar ya ozaman gıderım genelde ama genel olarak pahalılar aklında olsun

Bez pahalı evet ordan almıyorum ama mamaya pek dikkat etmedim demek ki. Araştıracağım tatlım sağolasın a.s.

sibelcim hayırdır keyfin yerinde değil mi bazı dönemler oluyor canım insan hiçbirşeyden zevk almıyor bende öyle olduğum anlarda pozitif düşünmeye çalışıyorum

sibelcim ben şunu yaparım hep çok basit 200 gr margarin 3 çorba kaşığı pudra şekeri 3 su br.un. bide süslemek için hindistan cevizi.bütün malzemeleri karıştıpı humaur elde ettikten sonra ceviz büyüklüğünde parçaları hindistan cevizine batır yağlı kağıt yada yağlı tepsiye diz 20-25 dk hazır canım

sibelcim hayırdır keyfin yerinde değil mi bazı dönemler oluyor canım insan hiçbirşeyden zevk almıyor bende öyle olduğum anlarda pozitif düşünmeye çalışıyorum

Evet canım ya pek keyfim yok işle alakalı biraz bunaldım diyebilirim.Bu aralar hastalıklarda üstüste gelince bi rahatlama fırsatım olmadı ondan sanırım.Geçer ya dönemsel bişey.Kafamı dağıtmak için forsat bulursam bişeyler yapmaya çalışıcam.opuyorumnanaktan

sibelcim ben şunu yaparım hep çok basit 200 gr margarin 3 çorba kaşığı pudra şekeri 3 su br.un. bide süslemek için hindistan cevizi.bütün malzemeleri karıştıpı humaur elde ettikten sonra ceviz büyüklüğünde parçaları hindistan cevizine batır yağlı kağıt yada yağlı tepsiye diz 20-25 dk hazır canım

Saol canım Şeniz

h.b kızlar.hepinize çok ama çok teşekkür ederim .pınarcım tarifini enkısa sürede deneyeceği eminim çok güzeldir.arkadaşlar karnıbaharı biz ailecik seviyoruz ama brokoliyle aram olmadığı için hiç yapmadım ama oğlumun onun vitaminine3de ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.hepinize tekrar teşekkürler.tülay canım diş partiniz çokgüzel geçecek eminim menü süper banucum ii akş. kızlarını öp benim için unuttuğum arkadaşlarım kus.bakmayın oğlum kucağımda debeleniyor bırak beni diye:emir_bebek:

SaĞol aynurcum.banucum Öperım kuzumu senın ıÇın.. Sende Öpp bende az sonra Çıkarım

merhabalar ben gelene kadar hirkes gitmişşş

tülaycığım diş budayınız hayırlı olsun cnm

bu hafta sonu olcak sanırım...

bizde 16 ocağa planladık cnm...

gündüz dua olacak o şekilde karar verdik..çocuklar çok nazar alıyor
yasin ve nazar dualarını okuycak babannesi....

menüye bir poğaça ekle derdim cnm...

brokoli öorbası demişsin ben sebzeli et çorbası yaparaken içine hep
brokoli atarım cnm o yüzden ayrı yapmadım hiç........

makarna pilav işine gelince benimkiler yaklaşık 2 aydır yiyolar
ama artık birer tabak veriyorum yiyolar....heryemekten yemek kaşığı ile 2-3 kaşık yiyolar yani
zaten ben 1 yaşından sonra kendi yemeklerimizi ezip ezip yedireceğim
sadece sabah kahvaltısını şuanki giibi devam ederim
gecede normal süt vereceğim ...inş.

sibel bence sen hazır bişey al cnm ya çalışıyorsun nede olsa

SaĞol bırsencım .ınŞ.hayırlısyla atlatırız hepımız.kızlar ıyı akŞamlar hepınıze..

Bi tarifte ben istesem yaaaa :kedi:

Akşama kahveye arkadaşlar gelecek yanına kurabiye yapaım diyorum ama aklımda hiçbişey yok.Pek kurabiyede yapmam kolay tarifi olan varmı yardım! :bbo:

Kolay gelsin canım akşam zor olucak senin için a.s.

Bende not edeyim sağolasın canım a.s. Mantar kurabiye hariç kurabiye yapmışlığım yok yerimseniben

Evet canım ya pek keyfim yok işle alakalı biraz bunaldım diyebilirim.Bu aralar hastalıklarda üstüste gelince bi rahatlama fırsatım olmadı ondan sanırım.Geçer ya dönemsel bişey.Kafamı dağıtmak için forsat bulursam bişeyler yapmaya çalışıcam.opuyorumnanaktan

Saol canım Şeniz

Geçer canım dediğin gbi dönemsel. Aslında beni bi görsen şıp diye geçer ben farkındayım kaydirigubbakcemile3

h.b kızlar.hepinize çok ama çok teşekkür ederim .pınarcım tarifini enkısa sürede deneyeceği eminim çok güzeldir.arkadaşlar karnıbaharı biz ailecik seviyoruz ama brokoliyle aram olmadığı için hiç yapmadım ama oğlumun onun vitaminine3de ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.hepinize tekrar teşekkürler.tülay canım diş partiniz çokgüzel geçecek eminim menü süper banucum ii akş. kızlarını öp benim için unuttuğum arkadaşlarım kus.bakmayın oğlum kucağımda debeleniyor bırak beni diye:emir_bebek:

Dene canım afiyetle yiyin a.s. Sebze çorbalarına ekle vitaminini alır tatlım. Ay biz eşimle salatasını çok seviyoruz brokolinin cokacimcoook

kızlar iyi akşamlar

İyi akşamlar canım a.s.

ama artık birer tabak veriyorum yiyolar....heryemekten yemek kaşığı ile 2-3 kaşık yiyolar yani

Hoşgeldin canım a.s. O dualı falan ne güzel olur bacım. Allah kabul etsin şimdiden a.s.

SaĞol bİrsencİm .İnŞ.hayırlısyla atlatırız hepİmİz.kızlar İyİ akŞamlar hepİnİze..

İyi akşamlar canım a.s.

Eşim geliyormuş. Spor çantamla Dedef'in çantasını hazırlayayım. Yarın görüşürüz Öptüm sizi a.s.

Canım zaten uzun zamandır gelenlere bişey yapamıyorum hep hazır değişiklik olsun dedim ama bakalım yapabilecekmiyim?

Kolay gelsin canım akşam zor olucak senin için a.s.

Geçer canım dediğin gbi dönemsel. Aslında beni bi görsen şıp diye geçer ben farkındayım kaydirigubbakcemile3

Aman ne zoru be güzelim altı üstü akşam oturması uğraşmıycam şimdi aradı arkadaş sen bişey yapma ben kek yaptım onu getiricem dedi ohhhh zemuszemus

Evet aslında benim morale ihtiyacım var moral kaynağım benim bu aralar beni bi görsene nolur :jeyyar:

X