- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
pınarcımm işler bitmez valla.canım pasta perşembe sipariş vericem ama öyle dişli falan değil üzerinde bebek eşyaları gibi bişeyler olucak:)) kurabiyeleride yaptırıyorum çünkü öyle daha ucuza gelecek. işte kardeşimde kapı süslemeleri o tarz şeylerle uğraşıcak.banada temizlik ikramlıklar kaldı bakalım hangi ara yapıp yetiştirceksem(( ama çok heyecan verici bişey ya:))
pınarcım bu arada tirmisundan yaptım enfes bişi oldu eşim çok severek yiyor tekrar teşekkür ederim tarif için
pınar'cım valla ben de yeni bitirdim işlerimi. mis gibi oldu evim. güle güle kirletelim bacım zemuszemus kahvemi alıp oturdum.Selamlar bacılar a.s.
Bende annemi yolcu ettim şimdi. Sabahtan beri ancak oturdum. Biz tam annemle kahvaltı edecekken babamda geldi. Taksici olduğu için yolu bu tarafa düşmüş. Ailecek güzel bi kahvaltı yaptık. Sonra hemen işlere giriştim. Nevresim değiştir, evi toparla, sil süpür toz al, nevresimleri yıka as, Defdef'in yeni badilerini bi makina yıka as derken canım çıktı valla. Yarına da onları ütülemek var akannehir
Defdef'te hiç uyumadı tabi anneciğimde yardım edemedi üzüldü kadın. Ay neyse mis gibi yaptım evimi şimdi yayıla yayıla oturayım zemuszemus
Kar yağıyor burda. Defne'ye gösterdim delirdi. Üstünü sıkıca giydirip balkona çıkardım. Ellerini uzattıkça eline kar geliyor. Ayyyyy çıldırdı çıldırdı kaydirigubbakcemile3
Defne'nin azcık daha karnı acıksın da makarna haşlayıp vereceğim yoğurtla bakalım sevecek mi CADIARZU
kolay gelsin canım. sen kolayca üstesinden gelirsin. eminim herşey çok güzel olacak opuyorumnanaktanpınarcımm işler bitmez valla.canım pasta perşembe sipariş vericem ama öyle dişli falan değil üzerinde bebek eşyaları gibi bişeyler olucak:)) kurabiyeleride yaptırıyorum çünkü öyle daha ucuza gelecek. işte kardeşimde kapı süslemeleri o tarz şeylerle uğraşıcak.banada temizlik ikramlıklar kaldı bakalım hangi ara yapıp yetiştirceksem(( ama çok heyecan verici bişey ya:))
pınarcım yetişirde çalışmasam sorun değil ama cuma anca 6 -7 gibi evde olurum tek sorun bu(
pınar'cım valla ben de yeni bitirdim işlerimi. mis gibi oldu evim. güle güle kirletelim bacım zemuszemus kahvemi alıp oturdum.
ben geçen gün makarna haşladım ceylin'e. temiz bir örtünün üstüne oturttum. tabağı koydum önüne kendisi döke saça yedi hepsini. çok keyif aldı hemde
kolay gelsin canım. sen kolayca üstesinden gelirsin. eminim herşey çok güzel olacak opuyorumnanaktan
Ay doğru ya geç gidiyosun dimi :çok üzgünüm: Olsun olsun sen üstesinden gelirsin sıkma canını a.s.
Ohhh sende güle güle kirlet canım benim a.s.
Aaa bak öyle yapayım belki daha hoşuna gider a.s. Ama spagetti yapmmak lazım dimi kız bi anda hüp diye yutar valla boğaında falan kalır Allah korusun CADIARZU
sağol pınarcımm amannn yetiştiği kadar önce yapacaklarıma karar evrsem pasta börek olarak mutfağa girdimmi hepsi olur biter
benim kızın boğulma problemi yok. herşeyi bir iki çiğneyip yutuyor.makarna da yumuşacık zaten. normal fiyonk makarna yapmıştım ben. ama defne yutamıyorsa spagetti iyi fikir.
ayy kızlarr gaza geldim valla yaparımm demii:))) sağol banucumm bende kalan 5 kilo var vereyim spora başlıcam sıkılaşmak için.
defdef'e ve selin'e şimdiden afiyet şeker olsun makarnaları.
gaza ihtiyacın yok tülay. tabii ki yaparsın, hepsi yetişecek sonra eğlenmene bakacaksın.
banu sen de spora başlıyorsun. gündüz çalışıp akşam da spor yorucu olacaktır. ben iyice tembelleştim. hamile kalmadan önceki kiloma düştüm ama göbek var biraz. bir de beş kilo daha versem kızlık kiloma dönücem. yaza kadar veririm inşallah. ama göbek için spor şart galiba CADIARZU
Ay sağolun bacılarım mutlu ettınız benı.Emınım kı hepiniz ince ve guzelsınız.Tüm bebişlerden belli güzelliğiniz.
Pınar ohhh işler bitmiş.Aferin bacım sana ya herseye zaman ayırıyosun.Gezme,tozmada dahıl.Valla bende artık Bora yı bırakıp cıkıyorum.Ağlarsa dönüyorum eve.Hapis hayatı oluyor dığer türlü.
Tulay kolay gelsin arkadasım.Foto bekliyoruz.Ve eminim ki hersey super olur.Verdığın tarıflerden belli.
Banu spor hayırlı olsun.Sen zaten incesın ama sıkılastırıyor spor cok iyi olur.Ben bı aksılık olmazsa hep devam edicem.
Gulsahcım alışveriş için esımın keyfını bekliyorum.Ama iyi acısını cıkartıcam.1 Seneden beri bır çöp almadım kendıme yaa.
pınarcım maşallah sana :)) bende evde olunca iki dakika oturamıyorum onuda yapayım bunuda derken akşam olmuş bile
bende duruya yediğimiz şeylerden veriyorum pütürlüye alıştı cimcimem
tülaycım sen gözün kapalı yaparsın hazırlığını becerikli hamarat arkadaşım benim:))
kızlar bende eşime spor aletleri vardı onları kurdurdum bugünden itibaren başlıyorum evde
ayy kızlarr gaza geldim valla yaparımm demii:))) sağol banucumm bende kalan 5 kilo var vereyim spora başlıcam sıkılaşmak için.
defdef'e ve selin'e şimdiden afiyet şeker olsun makarnaları.
gaza ihtiyacın yok tülay. tabii ki yaparsın, hepsi yetişecek sonra eğlenmene bakacaksın.
banu sen de spora başlıyorsun. gündüz çalışıp akşam da spor yorucu olacaktır. ben iyice tembelleştim. hamile kalmadan önceki kiloma düştüm ama göbek var biraz. bir de beş kilo daha versem kızlık kiloma dönücem. yaza kadar veririm inşallah. ama göbek için spor şart galiba CADIARZU
Ay sağolun bacılarım mutlu ettınız benı.Emınım kı hepiniz ince ve guzelsınız.Tüm bebişlerden belli güzelliğiniz.
Pınar ohhh işler bitmiş.Aferin bacım sana ya herseye zaman ayırıyosun.Gezme,tozmada dahıl.Valla bende artık Bora yı bırakıp cıkıyorum.Ağlarsa dönüyorum eve.Hapis hayatı oluyor dığer türlü.
Tulay kolay gelsin arkadasım.Foto bekliyoruz.Ve eminim ki hersey super olur.Verdığın tarıflerden belli.
Banu spor hayırlı olsun.Sen zaten incesın ama sıkılastırıyor spor cok iyi olur.Ben bı aksılık olmazsa hep devam edicem.
Gulsahcım alışveriş için esımın keyfını bekliyorum.Ama iyi acısını cıkartıcam.1 Seneden beri bır çöp almadım kendıme yaa.