2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcımm işler bitmez valla.canım pasta perşembe sipariş vericem ama öyle dişli falan değil üzerinde bebek eşyaları gibi bişeyler olucak:)) kurabiyeleride yaptırıyorum çünkü öyle daha ucuza gelecek. işte kardeşimde kapı süslemeleri o tarz şeylerle uğraşıcak.banada temizlik ikramlıklar kaldı bakalım hangi ara yapıp yetiştirceksem(( ama çok heyecan verici bişey ya:))

pınarcım bu arada tirmisundan yaptım enfes bişi oldu eşim çok severek yiyor tekrar teşekkür ederim tarif için

Yetişir canım yetişir kasma kendini. Bende cuma günü temizliğimi yaptım. Cumartesi de ikramlıkları. Herşey çok güzel olacak eminim a.s.

pınarcım bu arada tirmisundan yaptım enfes bişi oldu eşim çok severek yiyor tekrar teşekkür ederim tarif için

Afiyet şeker olsun a.s.

pınarcım yetişirde çalışmasam sorun değil ama cuma anca 6 -7 gibi evde olurum tek sorun bu(

Gülhannn maşallah sana eskı halını bılmıyorum ama hıc dogum yapmısa benzemıyosun valla vermıssın kıloları hakettın alısverısı cık gonlune gore takıl valla

pınar'cım valla ben de yeni bitirdim işlerimi. mis gibi oldu evim. güle güle kirletelim bacım zemuszemus kahvemi alıp oturdum.
ben geçen gün makarna haşladım ceylin'e. temiz bir örtünün üstüne oturttum. tabağı koydum önüne kendisi döke saça yedi hepsini. çok keyif aldı hemde
kolay gelsin canım. sen kolayca üstesinden gelirsin. eminim herşey çok güzel olacak opuyorumnanaktan

pınarcım yetişirde çalışmasam sorun değil ama cuma anca 6 -7 gibi evde olurum tek sorun bu(

Ay doğru ya geç gidiyosun dimi :çok üzgünüm: Olsun olsun sen üstesinden gelirsin sıkma canını a.s.

Ohhh sende güle güle kirlet canım benim a.s.

Aaa bak öyle yapayım belki daha hoşuna gider a.s. Ama spagetti yapmmak lazım dimi kız bi anda hüp diye yutar valla boğaında falan kalır Allah korusun CADIARZU

ayşecim sağol canımya umarım hımm bende makarna vereyim bari akşama seline dediğim gbi döke saça yesin

sağol pınarcımm amannn yetiştiği kadar önce yapacaklarıma karar evrsem pasta börek olarak mutfağa girdimmi hepsi olur biter

benim kızın boğulma problemi yok. herşeyi bir iki çiğneyip yutuyor.makarna da yumuşacık zaten. normal fiyonk makarna yapmıştım ben. ama defne yutamıyorsa spagetti iyi fikir.

sağol pınarcımm amannn yetiştiği kadar önce yapacaklarıma karar evrsem pasta börek olarak mutfağa girdimmi hepsi olur biter

Haklısın canım zaten yemek yaparken de öyle insan ne yapacağına karar verince hemencecik hallediyor a.s.

benim kızın boğulma problemi yok. herşeyi bir iki çiğneyip yutuyor.makarna da yumuşacık zaten. normal fiyonk makarna yapmıştım ben. ama defne yutamıyorsa spagetti iyi fikir.

Bi ara pütürlü hiç sevmiyordu ama şimdi rahatlıkla yiyor tatlım. Elma falan verince eline kıyır kıyır yarısını yiyor. Ekmek yemeğe bayılıyor hele kaydirigubbakcemile3

Vereyim eline göz önünde tutayım bakalım sevecek mi a.s.

pınarcım maşallah sana :)) bende evde olunca iki dakika oturamıyorum onuda yapayım bunuda derken akşam olmuş bile
bende duruya yediğimiz şeylerden veriyorum pütürlüye alıştı cimcimem
tülaycım sen gözün kapalı yaparsın hazırlığını becerikli hamarat arkadaşım benim:))
kızlar bende eşime spor aletleri vardı onları kurdurdum bugünden itibaren başlıyorum evde

ayy kızlarr gaza geldim valla yaparımm demii:))) sağol banucumm bende kalan 5 kilo var vereyim spora başlıcam sıkılaşmak için.

ayy kızlarr gaza geldim valla yaparımm demii:))) sağol banucumm bende kalan 5 kilo var vereyim spora başlıcam sıkılaşmak için.

canım bende biraz daha sıkılaşmak için yapacağım doğumdan sonra gerekiyor spor kaydirigubbakcemile5

defdef'e ve selin'e şimdiden afiyet şeker olsun makarnaları.

gaza ihtiyacın yok tülay. tabii ki yaparsın, hepsi yetişecek sonra eğlenmene bakacaksın.

banu sen de spora başlıyorsun. gündüz çalışıp akşam da spor yorucu olacaktır. ben iyice tembelleştim. hamile kalmadan önceki kiloma düştüm ama göbek var biraz. bir de beş kilo daha versem kızlık kiloma dönücem. yaza kadar veririm inşallah. ama göbek için spor şart galiba CADIARZU

canım benim kilo problemim yok ama sıkılaşmak için yapmam lazım akşamları yarım saat dayanacağım artık eşim gelince birde kafama koymam yeter o kadar inatçıyım:)))

Ay sağolun bacılarım mutlu ettınız benı.Emınım kı hepiniz ince ve guzelsınız.Tüm bebişlerden belli güzelliğiniz.

Pınar ohhh işler bitmiş.Aferin bacım sana ya herseye zaman ayırıyosun.Gezme,tozmada dahıl.Valla bende artık Bora yı bırakıp cıkıyorum.Ağlarsa dönüyorum eve.Hapis hayatı oluyor dığer türlü.

Tulay kolay gelsin arkadasım.Foto bekliyoruz.Ve eminim ki hersey super olur.Verdığın tarıflerden belli.

Banu spor hayırlı olsun.Sen zaten incesın ama sıkılastırıyor spor cok iyi olur.Ben bı aksılık olmazsa hep devam edicem.

Gulsahcım alışveriş için esımın keyfını bekliyorum.Ama iyi acısını cıkartıcam.1 Seneden beri bır çöp almadım kendıme yaa.

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

GÜlhancım evet mutlaka koycam resımlerımızı evetya bende zayıflasam valla delı gıbı alıŞverıŞ yapcam....

Valla yapmayınca olmuyor tatlım evi mok götürrü bıraksam. Helede benim gibi sürekli tozla boğuşan biri olunca elinde hep toz bezi ve vileda ile gezersin kaydirigubbakcemile3

a.s.

Sağolasın canım a.s.

Napim tatlım ya ben gezmeyi seven bi insanım. Valla evde otursam iki güne yerim kafayı. Allah'tan kızımıda iyi alıştırdım gezmeye. Bide bana yapışık olmadı çok şükür. Beni görmediği sürece sorun yok. Saatlerce durabiliyor halasıyla falan. Ama beni görünce bitiyor herşey. Direk benim kucağımda opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…