selam kızlar ben bu ara sürekli annemdeyim o yüzden giremiyorum
ablam geldi annemlerde kalalım mı dedi e hadi kaldık hep birlikte olalım diye ama bu hafta evdeyim inşallah
cuma günü gezmeye gittik sabahtan veli ziyareti akşam bi arkadaş cumartesi düğüne gittik Ahsen masanın üstünde oynadı zilli bir sallanıyor şarkılarda göreceksiniz vakit bulyrsam faceye ekliycem:))
gittiğimiz düğün eşimin ailesinindi çok gergindi kimse kimseyle konuşmuyor aman allahım barut gibiydi bi ateş eksikti neyse atlattık şükür
bugünde annemle başbaşa keyif yaptık akşam eve geldim Ahsen uyudu bende yatağın ısınmasını bekliyorum elektrikli battaniyeyi yaktım:)))
sizi seviyorum bu arada iyi geceler
Ohhh pek gezginmişsin kız bu hafta a.s.
Artık onlar ortda buluşurlar napalım.kız bunlar huysuzluğu annelere unutma.Maşallah ya emekliycek demek süper biz biraz korkağız galiba benimki sürünmüyorki yürüsün bu kız çok üşengeççıktı çok.Ama yürüteçte badanaj yapıyor sanki araba nasıl kızsa....
güle güle kullanın sizde.İhtiyaç hiç bitmiyor.Bu arada nargileeler falan hayranım sana iyi vakit ayırıyorsun.Dünür GÜLHAN kız kalk gidelim bizde kız gezmeye.Valla Defnoş heralde en erken emekleyen yürüyen koşan kız ünvanları alıyor hep.Maşallah valla.Öp benim için.
kız velileride mi geziyorsun maşallah
Döktürdünüz demek benim adam hayatta götürmez düğüne bizim kızı 13 Şubatta bizimde düğün var kınaya gidicem annem bakacak o akşam nikahada giderim akşam yemekli eğlenceye gidemiycem.Türkiz durmaz diyor bizizmki gittikmi ki sanki biliyor.....
Aman insan içine girerizde kızını yerler sonra ne adam benimki ya.......
Gez valla döktür tatlım alıştır herşeye ben sonra çok çekicem biliyorum.
Sağolasın canım a.s. Valla biz Defdef doğduğundan beri mutlaka her haftasonu dışarıda bişeyler yapıyoruz. Ben sürekli evde olsam kafayı yerdim heralde. Kendimize her zaman vakit ayırmamız lazım tatlım. Mutlu bireyler olalım ki mutlu çocuklar yetiştirelim yerimseniben
valla bilemiyorum fiyat farkı olabilir ama bu kadar olamaz heralde kaydirigubbakcemile3 her aradıgın burda var diye kaydırıyolar arada.. orada promasyonları takip edersen karlı olursun bukadar.. hip ben hiç görmedim oarada.. senin aldıgın iyiymiş.a.s.
Dur kız araştırayım şu milupa'nın muhallebilerini falan dışarıda ne durumda CADIARZU
Selamlar Kizlar,
Dün gece geldik biz. Tatilimiz cok güzeldi ama maalesef kisaydi. Ayrilmak yine her zaman ki gibi zor oldu. Hele Doruga bizimkiler öyle alistilar ki, nasil eski düzenlerine dönecekler bilmiyorum. Biz nasil dönecegiz hele onu hic bilmiyorum. Esimin isi burada olmasa, 1 dk bile kalmak istemiyorum artik buralarda.
Eve dün bir geldik, odalarin icinde rüzgar esiyor resmen. Doruk dondu resmen ya. Kalin kazaklarla yatirdim, gece yine de elleri ve yüzü buz gibiydi. Kaloriferleri son gaz yakmama ragmen hala oda isisi 16-17 derece civarinda. Benimdie burnum akiyor. Bir sürü is var, dag gibi camasir var off...
Gecmisi hic okumadim desem yeridir, bakacagim müsait bir zamanimda. Hepinizi cok özledim, umarim hersey yolundadir.
Hoşgeldin canım a.s. İnşallah hasta olmazsınız aman dikkat edin a.s.
günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız kızlar haftasonum yoğun geçti cumartesi arkadaşlarımız vardı gece 2:30 a kadar oturduk sohbet ettik çok keyifli geçti
pazar günüde annemler bize geldiler akşamda eşimle alışverişe çıktık
geçmiş okuyamadım henüz
Ohhh yoğun ama keyifli geçmiş haftasonunuz ne güzel a.s.
kızlar günaydın nasılsınız? umarım herkes güzel bir yeni yıl geçirmiştir.bizimde yılbaşımız güzel geçti.cumada babamın köyüne gittik değişiklik oldu yıllar sonra ilk kez gittim.babam vefat ettikten sonra zaten hiç gitmiyorduk
(.cumartesi pazarda temizlik ütüt çamaşır yemek derken geçti gitti.malum hafta sonu diş buğdayımız var . bu arada selin emeklediği için onu bir yerde tutmak imkansız.ya koltuk başında ya masa altında bütün koltukları sıra sıra gezicek mutlaka:)) sanırım emeklemeyi sevmedi direk yürümeye geçti:)) b,zden böyle kızlar işte ye iç temizlik yap gez :))
Selam canım a.s. Hadi bakalım hafta sonunu bizde heyecanla bekliyoruz a.s. Ne yaptın pasta kurabiye işini CADIARZU
günaydınlar sabah 4 den beri böüm pörçük uykuylayım
gece ali kalktı mama verdim...uyumuyor en sonunda babasına verdim...
ömer ağladı o arada ona mama yaptım yedirdimyanımda uyudu
ama ali uyumuyor...sonra omzumda biraz uyuttum yatağa attım tam uyuyacam dalıyorum ali ağlıyo
yataktan hızlı kalktımki başım dönmeye başladı...eşime verdim yattım sonra uyumuş hemen
sanırım gece mama içerken gazı oluyor eşşeğinn ondan bağrıyoo tam uykumun en güsel yerinde ömer ağlıyoo
onu annem aldı ..ali başladııııııııııııı uyumadım..........bide çok fena oldular ali ömerin saçını çekior üstüne çıkıyor..........istediğini yapamayınca kıyamet kopuyor gıcık bir ağlama keşfetmiş ağlıyorr....
ayyy uykusuzum yani kısacaaa
Günaydın bacım ya Allah kolaylık versin valla :1no2:
günaydın kızlar size birşey danışmak istiyorum ben 2010 mayıs anne adayıyım ve doktorum renkli dopler obrestik yaptırdı herşey normal çıktı bebeğimin organlarınıda ölçtü kendisi maşallah çok sağlıklı dedi ve beni ayreten 2,düzey renkli ultrasona gönderiyo organlarının tam ölçümü için ve gitmek istemiyorum sizler nedersiniz
Bence doktorunu dinlemelisin tatlım a.s.
GÜnaydın bacılarrrr
ben anca gelebıldım super bı yılbası tatılı yasadım cok eglendım annemde duruyla cok mutluydu aldık kaynanamı gorumcemı donduk evımıze face atarım resımlerı zaten artık sÜrÜ halınde yasıyoruz masallah bu bıraz bozuyo morelımı ama napayım kızım emın ellerde dıye susuyorum bı gecmıse bakayım gelırım yıneee
Ohhh bi keyifli tatil geçirmiş hatun daha çok sevindim canım a.s.
Eeee dediğin gibi el bakmıyor sonuçta. O kadar katlanıcan artık boşver a.s.
Oy kuzum nede güzle yakışmış öle güzel günlerde giy.Yağızda seni öpüyor.
Maşallah kuzuma kocaman olmuş.Yeni mama denemelerinede başlıycak ne güzel umarım sorunsuz yer.Yeni cicilerinizde hayırlı olsun bende bakıcam bu hafta içinde fiyatları baya uygun benimde almam lazım.
Ohhhh mis gibi kokular buraya kadar geldi.Bu tatlılıklar koklayamamki seni ancak ısırabilirim.
Sağolasın canım a.s.
Günaydınlar Herkese,
Yılbaşı günümüz çok sıradan geçti valla.23:00 de uyumuşuz Yağız biraz rahatsızdı.Bu aralar iyice coştu.Şu dişleri bi çıksa rahatlayacak.Kocişinde çene kemiğinde bir sorun çıktı hiçbişey çiğneyemiyor.Oda cuma,cumartesi doktordaydı.Tedavi olacak 6 ay boyunca dikkat etmezse ciddi sorunlar çıkabilir.Perhiz yapıyor sürekli çorba yumuşak sebzeler falan.Evdeydik üç gün boyunca ben sıkıntıdan temizliğe vurdum kendimi.Dün gecede sadece 3 saat uyuyabildim.Yağızın burnu akıyor,huysuz.
Umarım tüm yılımız iyi geçer pek olumlu başlayamadık gerçi.
Oğluşumun arabasıyla yürüme videosunuda face koyuyorum şimdi.
Hepimize iyi haftalar olsun.
Ay canım ya yine mi oldu kuzum beee :çok üzgünüm:
günaydınnn ben şimdi kalktım minnoşum uyuyor kalksın kahvaltı yaptıracağım kuzuya
ev dağınık ama hiç iş yapasım gelmiyor okuldan dönünce yaparım artık
Kolay gelsin canım a.s.
günaydın kızlar.
hafta sonu yine eşim hiçbir iş yaptırmadı. evim acayip dağınık, çingene çadırı gibi. hemen işe koyulmam lazım. toparla, süpür, sil bakalım ne zaman bitecek offf.
hepinize güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan
Sende bendensin bacım eşim haftasonu bıraktırdı bugün halletim bende a.s.
Günaydın Canlar,
Sibelcim hoşgeldin.Ve gecmış olsun ya cok kötü şu burun tıkanması.Havalarda anormal olduğundan kurtulamıyoruz hastalıktan.
Birsom allah yardıncın olsun.Gece sık sık kalkma ve ağlama Bora dada tavan yapmış durumda.
Filizcim hoşgeldin.Ne guzel ailenle zaman gecırmışsin.
Tulaycım,Banucum ,Gülşahcım Ve Tum çalışan annelere iyi çalışmalar.
Ay sabah bı uyandık.Lapa lapa kar yağıyor.Nasıl özlemışim anlatamam.Bora da cığlık atıyor cok şasırdı bu olaya.Bora yı uyutayım dışarı çıkıcam hem bıraz hava alırım hem de Bora ya bırseyler bakıcam.Aslında kendıme alışverış yapmam lazım ama bıraz daha indirimi beklıyorum.
Hoşgeldin canım a.s. Burda da yağıyor kar. Defne'de acaip şaşırdı delikafadulden
Bu arada resimlerini gördüm harika olmuşsun tatlım ya daha ne diye kilo vermekle uğraşıyosun sen inceciksin beee
klava:
kızlar bişey sorcağım önce ömerin ön diş damağını morarmış gördüm
sanki mürekkeple boyalı gibiydi..dedik biyere vurdu sanırım
ama sonra alişte gördük...ömerin şimdi biraz geçmiş gibi
ama damağı şişmiş çok değil şişme acaba üst dişmi çıkacak yaa
Valla Defne 6 tane çıkardı ama hiç öyle bişey olmadı tatlım CADIARZU
kızlar merhaba nasılsınzı?o kadar alıntı yaptım pc kapandı tek tek cevap yazamayacağım aklımda kalanlara baklaım şöyle bir :))
gülhan maşallah cnm süper olmuşsun fıstık gibi sin valla,azmini tebrk ederim
burcu sarı öyle yakışmışki maşallah sana,bayıldım doğrusu güzel güle kullan yeni saçlarını manken gibi olmuşssun valla
pınar defneye bayıldım resimlerine,çok kilo almaış ama doğru diştendir çok çıkardı birden kuzu yaa
birsen zeynep 2 tane çıkardı ama hiç morarmadı cnm ya,başka bişeydir bence ama bilemiyorum bi sağlık ocağına falan mı götürsen
kızlar dışarısı buz dondum,hapşırık olayım arttı inş hasta olmam yarına kadın doğuma randevu aldım bakalım artıkkk
bugün stajım bitti çok şükür stresim de bittiii
Sağolasın canım a.s.
Hadi bakalım haftasonu içün hayırlı haberlerini bekliyoruz a.s. Stajında bitmiş gözün aydın tatlım a.s.
günaydınlar kıslarrrr a.s.
yine pazartesi yine bende yoğunlukkkkkk :çok üzgünüm:
bir merhaba diyip çıkacağım
umarım herkesin yılbaşısı güzel geçmiştir
hepinizi ve kuzularınızı öpüyorummmm opuyorumnanaktan
kolay gelsin herkese...
Kolay gelsin a.s.
merhaba arkadaşlar nasılsınız h.sonu buraya pek uğrayan olmuyor bomboş oluyor sizsiz tadı tuzu olmuyo.mafoldumben
Selam canım a.s.
mrh kızlar opuyorumnanaktan
uzun zamandır takıp edemıyodum
hem receple ugrasmak ıyıce zorlastı emeklemeye basladıgından berı hemde ruhsal yonden bıraz depresıf takılıyodum
umarım herksecıkler ıyıdır ozlemısım burayı bee
Hoşgeldin canım a.s.