2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çok saol tatlım.Evet anlam veremiyorum biryerlere de çıkarmadık ama :sinifsinif:

Süper olmuşsun valla.alkisalkisalkis

gülhancımmm süper olmuşssun valla.... ayyy çok beyendimm incecik olmuşun darısı benim az kalan kilolarıma:))

iyi dileklerin için teşekkür ederim
gülhancığım harikasın valla
bende bi harikayım görseniz şişiyorum
sinirden kilo alıyorum ben...
inanın iki çocuk çok başka biri erken yatar biri geç
sen uyuyamazsın erken yatar kalkar uyumaz..
off anlatılmaz yaşanır cinsinden ,

siboşum geçniş olsun yağız oğlan evden dışarı çıkmii
devamlı üst solunum sorunu yaşıyor
yaaaa....narin paşam benim

kızlar bişey sorcağım önce ömerin ön diş damağını morarmış gördüm
sanki mürekkeple boyalı gibiydi..dedik biyere vurdu sanırım
ama sonra alişte gördük...ömerin şimdi biraz geçmiş gibi
ama damağı şişmiş çok değil şişme acaba üst dişmi çıkacak yaa

kızlar merhaba nasılsınzı?o kadar alıntı yaptım pc kapandı tek tek cevap yazamayacağım aklımda kalanlara baklaım şöyle bir :))
gülhan maşallah cnm süper olmuşsun fıstık gibi sin valla,azmini tebrk ederim
burcu sarı öyle yakışmışki maşallah sana,bayıldım doğrusu güzel güle kullan yeni saçlarını manken gibi olmuşssun valla
pınar defneye bayıldım resimlerine,çok kilo almaış ama doğru diştendir çok çıkardı birden kuzu yaa
birsen zeynep 2 tane çıkardı ama hiç morarmadı cnm ya,başka bişeydir bence ama bilemiyorum bi sağlık ocağına falan mı götürsen

kızlar dışarısı buz dondum,hapşırık olayım arttı inş hasta olmam yarına kadın doğuma randevu aldım bakalım artıkkk
bugün stajım bitti çok şükür stresim de bittiii

gülhan hediyelerini yollayamadım daha cnm ya ama hazırlar hem senin hemde boranınki,en kısa zamanda yollıycam inş,bu hafta olabilir

günaydınlar kıslarrrr a.s.

yine pazartesi yine bende yoğunlukkkkkk :çok üzgünüm:

bir merhaba diyip çıkacağım

umarım herkesin yılbaşısı güzel geçmiştir

hepinizi ve kuzularınızı öpüyorummmm opuyorumnanaktan

kolay gelsin herkese...

Çok teşekkür ederim kızlar.Azcık daha verdım mı tamam olacak bu iş.

Özlem olsun canım senınkılerde hazır ama annemde olunca kargoya veremedım.Hiç sorun değil.Hadı doktordan inşallah guzel haberler getirirsin.

Birsom Bora da hıç olmadı öyle birsey ya ne kı o.Merak ettım şimdi.

ayyy banucuğum tülaycığım..özlem ceren merhaba kızlarrr

inci cnm bilmiyorum o ne elimle bastırıyorum

hani canı yanıyormu diye öle bişey de yok yanmıyorrr

banucum grmedim tatlım kahvaltı yaptım iyiyiz biz Ahsende hoppalasında zıplıyor
sen nasılsın iki prenses nasıl

iyiyiz tatlım sadece yağmurcum okula başladığından itibaren sık hastalanmaya başladı şekercim benimde boğazım ağrıyordu antibiyotik içtim bugün iyiyim çok şükür

incihancım çok hoşsun:)))

merhaba arkadaşlar nasılsınız h.sonu buraya pek uğrayan olmuyor bomboş oluyor sizsiz tadı tuzu olmuyo.mafoldumben

mrh kızlar opuyorumnanaktan
uzun zamandır takıp edemıyodum
hem receple ugrasmak ıyıce zorlastı emeklemeye basladıgından berı hemde ruhsal yonden bıraz depresıf takılıyodum
umarım herksecıkler ıyıdır ozlemısım burayı bee

ozlemcım hayırlı olsun cok sevındım senın adına rabbım tamamına erdırsın kucagında goruruz ıns

ıncıhancım bacım sen ıncecıksın yaaa bu arada cokda guzelsın cok ımrendım valla ıns bende bırgun zayıflarım yaaa

Ohhh pek gezginmişsin kız bu hafta a.s.

Sağolasın canım a.s. Valla biz Defdef doğduğundan beri mutlaka her haftasonu dışarıda bişeyler yapıyoruz. Ben sürekli evde olsam kafayı yerdim heralde. Kendimize her zaman vakit ayırmamız lazım tatlım. Mutlu bireyler olalım ki mutlu çocuklar yetiştirelim yerimseniben

Dur kız araştırayım şu milupa'nın muhallebilerini falan dışarıda ne durumda CADIARZU

Hoşgeldin canım a.s. İnşallah hasta olmazsınız aman dikkat edin a.s.

Ohhh yoğun ama keyifli geçmiş haftasonunuz ne güzel a.s.

Selam canım a.s. Hadi bakalım hafta sonunu bizde heyecanla bekliyoruz a.s. Ne yaptın pasta kurabiye işini CADIARZU

Günaydın bacım ya Allah kolaylık versin valla :1no2:

Bence doktorunu dinlemelisin tatlım a.s.

Ohhh bi keyifli tatil geçirmiş hatun daha çok sevindim canım a.s.

Eeee dediğin gibi el bakmıyor sonuçta. O kadar katlanıcan artık boşver a.s.

Sağolasın canım a.s.

Ay canım ya yine mi oldu kuzum beee :çok üzgünüm:

günaydınnn ben şimdi kalktım minnoşum uyuyor kalksın kahvaltı yaptıracağım kuzuya
ev dağınık ama hiç iş yapasım gelmiyor okuldan dönünce yaparım artık

Kolay gelsin canım a.s.

Sende bendensin bacım eşim haftasonu bıraktırdı bugün halletim bende a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Burda da yağıyor kar. Defne'de acaip şaşırdı delikafadulden

Bu arada resimlerini gördüm harika olmuşsun tatlım ya daha ne diye kilo vermekle uğraşıyosun sen inceciksin beee klava:

Valla Defne 6 tane çıkardı ama hiç öyle bişey olmadı tatlım CADIARZU

Sağolasın canım a.s.

Hadi bakalım haftasonu içün hayırlı haberlerini bekliyoruz a.s. Stajında bitmiş gözün aydın tatlım a.s.

Kolay gelsin a.s.

merhaba arkadaşlar nasılsınız h.sonu buraya pek uğrayan olmuyor bomboş oluyor sizsiz tadı tuzu olmuyo.mafoldumben

Selam canım a.s.

Hoşgeldin canım a.s.

Selamlar bacılar a.s.

Bende annemi yolcu ettim şimdi. Sabahtan beri ancak oturdum. Biz tam annemle kahvaltı edecekken babamda geldi. Taksici olduğu için yolu bu tarafa düşmüş. Ailecek güzel bi kahvaltı yaptık. Sonra hemen işlere giriştim. Nevresim değiştir, evi toparla, sil süpür toz al, nevresimleri yıka as, Defdef'in yeni badilerini bi makina yıka as derken canım çıktı valla. Yarına da onları ütülemek var akannehir

Defdef'te hiç uyumadı tabi anneciğimde yardım edemedi üzüldü kadın. Ay neyse mis gibi yaptım evimi şimdi yayıla yayıla oturayım zemuszemus

Kar yağıyor burda. Defne'ye gösterdim delirdi. Üstünü sıkıca giydirip balkona çıkardım. Ellerini uzattıkça eline kar geliyor. Ayyyyy çıldırdı çıldırdı kaydirigubbakcemile3

Defne'nin azcık daha karnı acıksın da makarna haşlayıp vereceğim yoğurtla bakalım sevecek mi CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…