2009 Eyll gzel Prenseslerimiz ve yakkl Prenslerimiz

emelcim maşallahhh oğluşuna
Allah ım analı babalı büyütsün inşallahhh
Rabbim nazarlardan saklasın yavrunu çok şeker yaaaaa :nazar:

ay allahım ben onları yerm 41 bn kere maşallah subanallah...hepsi çok güseller darısı bizlern başına..

emelcim maşallah sende bebişte harikasınız.Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler diliyorum sevdikleri ile mutlulukla.bahtı tahtı güzel olsun inşallah.:nazar::nazar:

ne kadar güzeller yaa. bahtlarıda güzel olur inşallah.cok heyecanlanıyorum tek tek geldikce eylül melekleri. benim melegiminde gelmesine cok az kaldı.

fatoşcum eda_naz da doğurmuş
onunda bigilerini ekle, resimde yakında yollicakmış yerimseniben

eda_naz kullanıcısından alıntı
Selam kızlar...
Bizde dünyaya merhaba dedik.
2 akşamı bebeğin hareketleri azalkdı diye acile gittim 3 cm açıklık varmış doğum başlamış bebeğim 34. haftasında olduğu için serumla prepar tedavisi uygulandı 2 hafta 2 haftanın sonunda ilaç kesildi 36. hafta tamamlandığı için ve o gün iytibariyle 7 cm açıklıkla sezeryana girdim. Oğlum dünyaya merhaba dedi Çok sıkıntılı bir dönemdi.
Adı henüz netleşmedi Eray ya da Koray olacak 35+6 da (17.08.2009 saat 20:00 'de) sezeryanla dünyaya merhaba dedik. Boyu 52 kilosu 3430 maşallah deyin oğluma teyzeleri.. 3 gün hastanede bebek odasında kaldı ben taburcu olduktan 1 gün sonra oğlumu eve getirebildik. Rabbim herkese nasip etsin.

arkadaslar SAD ve BıRBELEMıR arkadaslarımızın bilgilerine ulasırsanız lutfen bana iletin ilk sayfada güncelleyeyim....

ahh canım zorluklar yasamıs ama sonunda ogluna kavusmussun tebrik ediyorum seni ogluna da masallah :nazar: Allah analı babalı buyutsun

birbelemirden
slm hanımlar nasılsınız biraz gec oldu ama nihayet evimize geldik oğluşumuzla ,17 agustos pazartesi sabahı 9.52 de oğlumun ilk ağlayışını duydum cok güsel bi duygu ağlamaktan kendime gelemedim spinal anestesizin en güsel yanı bu.
daha dün geldik evimize sarılık olmuş yavrum yatırdılar fazladan 2 gün daha o günler gecmek bilmedi hastanede fototerapinin içinde kaldı 2 gün boyunca çok şükür gecti şimdi
3000 gram dogduk 37+5 de 50 cm de boyumuz var şimdilik bisden haberler bu kadar en kısa zamanda tekrar yazarım kızlar öpüldünüz

şunların güzelliğine bak yaa...insanın bi an önce ewlenip anne olası gelioo..allah analı babalı büyütür inşallahh

:nazar: maaşallah eylül kuzularına, hepsi birbirinden güzeller.. bahtları da güzel olsun, allah ana babalarına bağışlasın dilerim. opuyorumnanaktan

X