2009 Eyll gzel Prenseslerimiz ve yakkl Prenslerimiz

güle güle büyütün meleklerinizi darısı basımıza az kaldı ALLAH bizede göstersin o günleri.

Selene ipeğe ve seybayın yavrusuna maşallah.rabbim analı babalı büyütsün.bizimkiler daha tam bebeğe benzeyemediler inşallah birgün bende fotoğraflarını ekleyebilirim.

Selene ipeğe ve seybayın yavrusuna maşallah.rabbim analı babalı büyütsün.bizimkiler daha tam bebeğe benzeyemediler inşallah birgün bende fotoğraflarını ekleyebilirim.

canım benim seni gördüm hemen girdim nasılsın
bebeklerin nasıllar sağlık durumları kiloları vs.
inşallahh herşey yolundadır

emsalcim Allah razı olsun canım.daha iyiler ama solunumları düzene giremedi bir türlü.ağırlıklarımız kızımızın 1545 oğlumuzunda 1605 oldu bugün.ilk defa emme denemesi yaptık.3 4 kere çekti yoruldu kuzularım güçleri yok.emme ciddi bir güç sarfediyorlarmış emmek için.zaten solunum düzene girmediği için emme yutma refleksleri tam gelişmediğinden hala sonda ile besleniyorlar.sütü uyarmak için denedik biraz.ama o kadar büyük mutluluk ki anlatamam.kuzularım birde beceremiyorlar şaşırıyorlar çok ilginç oluyorlar ikiside:)inşallah solunumları bir düzene girse kilo artışları iyi.hala kıyafet giymeye başlayamadık.yine solunum sebebiyle.apneleri bittiğinde kıyafet giydirip vücut ısısını korumayı öğretiyorlar çünkü.işte böyle canım.sen nasılsın?nasıl gidiyor.senin ve bebeğinin sağlığı iyidir inşallah.öpüyorum

yerim onları ben.. iyi kilo almışlar maşallah.. bizde heyecanla minişlerinin fotolarını bekliyoz..inşallah kocaman olacaklar cork cork emecekler..

ahhhh canımıniçi yaa kıyamam ben onlara Allah ım inşallahh en kısa zamanda daha iyi etsin kuzucuklarını inşallahhhh
kiloları iyi gibi maşallahh inşallahh bol bol k,lo alsınlar en yakın zamanda ve melek annelerinin kucaklarına gelsinler çaban azmin direyetin mükemmel canım bebişlerin senin gibi bir anneleri olduğu için çok şanslılar
demek ilk kez emzirdiniz haa Allah ım yaa kimbilir onlarda sende ne kadar mutlu oldun
kuzucuklar daha minik tabii yorulmuşlarr Allah ım inşallahhh bir an önce şifa versin onlara
seninde o bir anlık yaşadığın minik mutluluk kat be kat artsın inşallahh her gün
güzel haberlerinizi bekliyoruz hayatımm dört gözle
bu arada bizde iyiyiz Allah a çok şükür ufak tefek şikayetler dışında tabii
günümüzü doldurmayı bekliyoruz inşallahh Allah izin verirse bende 15 gün sonra alacağım kızımı kucağıma az kaldı
sizi kocaman öptük Allah a emanet olun

gör bak anneleri onlar yakında tosuncuk olacaklar. emmeyi de becerecekler. emzirmek çok güzel bi duygu dimi

kızlar seybayın kızının resmini üçüzlerin topiginden buldum...oğluşu ameliyat olmuş onun resmi yok sadece kızının resmini koymmuş bunu fatoş ilk sayfaya ekler sanırım...

maşallah kırkbir kere hepsineeee.Allah analı babalı büyütsün,bahtları tahtları güzel olsun inşallaaaah.fatoşcum elanınkinide ekle bir ara.ben beceremem.valla ellerine sağlık bu arada.

ayy maşşlh ya kuzucuklara..birden geçen seneki halim aklıma geldi ve çook heyecan yaptım.sanki sırada ben varmışım da doğuracam gibi oldum..daha doğurmayan arkadaşların heyecanının anlayabiliyorum..anne olmak çok bambaşka bir duygu..allah herkese yaşatsın..başlarda daha küçük olduğu için pek anlayamıyorsunuz ama sonraları büyüdükçe sizi tanıdıkça yaşanılan yoğun duygular anlatılmaz.sadece yaşanır.bence dünyada tadılan en güzel duygu annelik duygusuymuş..allh hepinize hayırlısıyla kucağına almayaı ve duyguları yaşayı nasip eylesin.
benim yaramaz da fotoda gördüğünüz gibi koca adam oldu..daha dün gibi hatırlıyorum ..valla doğmaya görsünler..zamn su gibi akıp gidiyor..yaşanan zor günler unutulup gidiyor..yerine çok tatlı günler hatırlanıyor...kolay doğumlar hepinize..sezaryen olacak arkadaşlar hiiç korkmayın gözleriniz açıyorsunuz bebeğiniz kucağınızda..normal doğumu tadmadım bilmiyorum.yaşayan arkadaşlar onun da zor ama güzel olduğunu söylüyorlar..
ayyyyyyyyy çenem düştü..ben artık kaçar..soracağınız bir şeyler olursa doğum yapmış anneler kısmına takılıyoruz.(2008).tecrübeli anneler olarak bilgilerimiz paylaşalım..

bütün meleklere maşallahhh... ayy gözlerim doldu yaa böyle bebekleri görünce bir arada.. içimizde nasıl bir mucize büyütüyoruzda farkında değiliz Allahım sen ne büyüksün..... işallah güzelliklerle sağlıkla mutlulukla huzurla büyürler bütün melekler....

QUOTE=ємєℓ;8588581]bu oğlusumun ilk doğdu anlar :)

buda giyinik hali :))

ilk yuruyusum :))

[/QUOTE

emellin bebisi.

güle güle büyüt bebeğini ALLAH uzun ömür versin sağlıkla cok tatlı harika bir bebek yaaaa inanamıyorum.darısı basımıza bizide kurtarsın rabbim son 14 günüm var .

hayyy maşşallah emele ve bebişine
ne güzel resimler çekmişler öyle
Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sana ve oğluşuna

Maşallah canım oğluşa ne de ttalı Allah sağlıklı güzel ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…