- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
kızlar mrb benimde en son regl tarihim 2 eylül pazartesi dr. gittik keseyi gördüm 2 hafta sonra da gidip kalp atışlarını dinlicez inşallah bana da dua edin lütfen o zaman ben haziran annesimi olucam inşallah
evet baktım çin takvimine farketmez yaaatülaycım ya ne güzel yakın tarihlerde anne olucaz.çin takvimine göre kız annesi olucaz baktın mı ama bana hep erkek olacak gibi geliyo bakalım
yok benimkide kız çıktı senin son adet tarihin nelülülülülülüpardoon seniki erkekmiş.kız gel beşik kertiği yapak
merhaba arkadaşlar[/QUOT
Sana da merhaba.. Hoşgeldin...a.s.
beril ,berre de olabilir ozaman sana kız içinbenim ismim betül eşiminki bekir ee doğacak çocuğumuz da be ile başlar die
a.s.Hoşgeldin Lara.. 6,5 haftalık hamilesin; yani Cuma günü daha 6. haftanın başlarında oluyorsun.. :uhm:Çok merak ettim vajinal ultasonla mı kalp atışlarını aldınız? Çünkü yaklaşık ben de aynı tarihlerde doktordaydım ve vajinal olmasını istemediğim için kalp atışlarını alamadan eve döndük.. yerimsenibenŞimdi 15' inde tekrardan kontrole gideceğiz..
evet canım önceki hafta gittiğimde henüz gebelik kesesiydi..ama son gittiğimde dr vajinal bakalım dedi...sesi öyle duyabildik...neden vajinal istemedin ki canım? ben sordum hiçbir zararı yokmuş bebişe:sm_confused:
ne güzel tülay ve bebebenin son adet tarihi aynı ilerde bundan çok muhabbet çıkar dimi haftalatr ilerledikçe
çok teşekkür ederim hepimizin inşallah bende biraz korku var da daha önce ikiz bebeklerirmi kaybettim karnımda ölmüşler di senağlama rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah zor günler geçirdim