2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.Hepinizin Bayramınızı Şimdiden Kutluyor, Mutlu Bayramlar Diliyorum Tertipler..
Sağlıcakla kalın ..a.s.

bayram4ti8rq5.gif

benim kizim 11 mayis 06 dogumlu... su an 17 aylik ve cok yaramaz.... herseyi istiyor, vermeyince agliyor.... konusmaya da basladi yavas yavas... annesi diye cagirdigim icin oda bana ANNESI diye hitab ediyor... Babasina da BABASI diyo :)

Anne olmak cok zor ve bir o kadar da güzel...

Hamile olan bayanlar, Allah yar ve yardimciniz olsun....

evet hepimizden çok muhabbet çıkar eminim :1hug:

Kızlar nerelere kayboldunuz böyle.. Farkında mısınız biz Mayıs anneleri 2. sayfalara geriledik..!şutarafagitti
:nazar:Ben bugün doktordaydım, meleğimin kalp atışlarını ilk defa gördüm. 8+2 olduk, birkaç gün önde gidiyoruz şimdilik. Boyu 19,5 mm olmuş. Bu haftalardaki ultrason bilgileriniz nasıl?:uhm: Merak ediyorum, önde gidenler yazarsa sevinirim..

Kayracım bebişin bayaa büyümüş :))) Benim ki 7+1'likken 9 mm di en son..Bende 12. haftada yeniden doktora gitmeyi düşünüyorum..Bu arada çok şükür mide bulantılarım azaldı ve artık normal yemek düzenime dönüyorum yavaş yavaş..Tatlı yemeyede başladım :)) Sütümü de içiyorum..Hala biraz yorgunluğum var..Ve artık çok şükür yolculuklarda falan lekelenmelerim olmuyor..Bayramda annemlere giderken korkmuştum ama bişey olmadı Allah'tan..

Kayracım bebişin bayaa büyümüş :))) Benim ki 7+1'likken 9 mm di en son..Bende 12. haftada yeniden doktora gitmeyi düşünüyorum..Bu arada çok şükür mide bulantılarım azaldı ve artık normal yemek düzenime dönüyorum yavaş yavaş..Tatlı yemeyede başladım :)) Sütümü de içiyorum..Hala biraz yorgunluğum var..Ve artık çok şükür yolculuklarda falan lekelenmelerim olmuyor..Bayramda annemlere giderken korkmuştum ama bişey olmadı Allah'tan..

:dance:Canım lekelenmelerinden kurtulmana sevindim, zaman ilerledikçe bize sıkıntı veren şeylerden yavaş yavaş uzaklaştığımızı görebilmek herhalde şu günler için süper bi şey..:teytey:
Ben de bir sonra ki randevuyu 12. haftaya aldım, hani 2' li test için fazla gecikmemek adına. Tekrar tekrar kan aldırmamam için doktorum rutin olan bazı tahlilleri de bu zamana erteledi.. Heyecanla 1 ay sonrasını bekliyoruz şimdi.. :nazar:Senin bebiş kaç haftalık oldu Avebru' cum?

:nazar: 9+4 olduk kızlar şimdi hormonsuz bir çilek büyüklüğündeymiş bebiş :emir_bebek: bende 2. kontorole 12. haftada gidecem 2 li tarama için.
biliyormusunuz bebişler şimdi bile hareketli ama biz hissedemiyoruz

kızlar bende mayısta doğum yapacaktım 2. bebeğimi kucagıma alacaktım ama nasibi buraya kadarmış çarşamba günü kürtaj oldum (boş gebelik)allah herşeyin hayırlısını versin

:uhm:Ben de şu 1 ayı nasıl atlatacağımı düşünüyorum.. Bebişimin cinsiyetini anlatamayacağım kadar çok merak ediyorum, tabii herşeyden önce dileğim sağlıklı olması.. İlk çocuğum erkek. Artık internette cinsiyetle ilgili giriş yapmadığım tek bir site bile kalmadı..yerimseniben
sengözlerimebaksanabAz önce Şub. Mar. Nis. hamişlerinin sayfasına bir gözattım.. Çok hoşuma gitti. Çünkü onlar için herşey daha bi yoluna girmiş gibiydi.. Ayy kızlar yaa inşallah bizler de şu 3 ayı hayırlısıyla atlatır ve müjdeli haberlerle yine hep birarada oluruz...:1hug:

kızlar bende mayısta doğum yapacaktım 2. bebeğimi kucagıma alacaktım ama nasibi buraya kadarmış çarşamba günü kürtaj oldum (boş gebelik)allah herşeyin hayırlısını versin

Geçmiş olsun canım; çok doğru yazmışsın Allah bizler için herşeyin hayırlısını versin. Bundan sonrasında da inşallah gönlüne göre bir evlat kucaklayabilmeni en kısa sürede nasip etsin..

Kayracım ben son tahlillerimi 27.09.2007 de yaptırmıştım o zaman 7+1 dik şimdi heralde 10 yada 11 haftalık falanız sanırım..Bu arada cinsiyet konusunda çin takvimine göre benimki erkek görünüyo ama ben cinsiyetine hiç takılmıyorum şahsen sağlıklı olsun da Allah'tan başka birşey istemiyorum, kız çocukta erkek çocukta zaten kendilerine göre sevimli oluyor..

geçmiş olsun canım herşey allahtan geliyo allah inş bidaha sağlıklı evlat versin sana

:uhm:Ben de şu 1 ayı nasıl atlatacağımı düşünüyorum.. Bebişimin cinsiyetini anlatamayacağım kadar çok merak ediyorum, tabii herşeyden önce dileğim sağlıklı olması.. İlk çocuğum erkek. Artık internette cinsiyetle ilgili giriş yapmadığım tek bir site bile kalmadı..yerimseniben
sengözlerimebaksanabAz önce Şub. Mar. Nis. hamişlerinin sayfasına bir gözattım.. Çok hoşuma gitti. Çünkü onlar için herşey daha bi yoluna girmiş gibiydi.. Ayy kızlar yaa inşallah bizler de şu 3 ayı hayırlısıyla atlatır ve müjdeli haberlerle yine hep birarada oluruz...:1hug:

canım sağlıklı olsun ve allah gönlüne göre versin

X