2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet iyisimi seslenelim belki bizi duyarlar.. Murgizzzzz, Avebruuu, Laraaaa, Tülayyy, Gülümseyennnn, Eda Edaaaaa, Berrinnn 26... kızlarrr hadiiii....

burdayım yav kociş bilgisayarı götürmüş bugün eve geldim ara ara bulamadım aradım o götürmüüş sinir oldum neyse kavuştum sizlere

burdayım yav kociş bilgisayarı götürmüş bugün eve geldim ara ara bulamadım aradım o götürmüüş sinir oldum neyse kavuştum sizlere

:1hug:Şükür kavuşturana canım yaa.. Ana sayfada başlığını oluşturduğun konuyu yeniden görünce acaba sorun tekrarlanıyor mu diye düşündüm.. Murgiz' cim yarın doktordan dönünce hemen yaz olur mu? İnşallah önemli bir durum sözkonusu değildir.. Öncesini bilmiyorum,
ama lütfen bundan sonra bol bol dinlen, daularım seninle canım benim...

Günaydın arkadaşlaryerimseniben

Bende ancak gelebildim..Akşam Yaprak Dökümünü izlemek için TV'nin karşısına oturdum ama eşim geldi "reklam arası biraz maça bakabilirmiyim" dedi.."İyi bak" dedim bende..Aaa bi baktım hiç kanal değiştirmeye niyeti yok.."Sen sonra internetten izlersin diziyi" dedi..İyi dedim bende erkenden yattım..Sabaha kadar deliksiz uyumuşum..Bu arada merak ediyorum özellikle ilk kez evlat sahibi olacak arkadaşlara sormak istiyorum..Sizinde eşiniz benim eşim gibi mi acaba..Yani benim eşim benim hamile olduğumu hala idrak edemiyo..Yada sanırım kafasında canlandıramıyor..Hamilelik nasıl bir şey, hamileler ne hisseder falan..Bütün gün çalıştığı için benim neler yaşadığıma pek şahit olamadı şimdiye kadar..Çok soğukkanlı duruyor..Hiçbir heyecan belirtisi yok adamda yav..Yani yapı olarakta zaten çok fazla duygularını belli eden biri değil..Bebekten hiç bahsetmiyo..fisfisfis:uhm: Hala göbiş büyümediğinden mi acaba :dance:

Günaydin Benim Ki çok Heyecanli Valla Sever,konuşur Duyuyormuş
Gibi Davraniyor Bebeye.ama Normaldede Duygularini Hemen Belli
Eden Birisi.avebru Herkesin Yapisi Farkli Tabiki Senin Eşin De çok
Heyecanlidir Ama Belli Edemiyodur Yoksa Hangi Erkek Sevinmez Heyecanlanmaz Dimi?????????

kayra o resimdeki tombiş oğlunmu?ya bir türlü birbirimizi yakalayamıyoruz şikayetleriniz varmı?

kızlar hadi bizde liste yapalım bakalım kimler önce doğuracak son adet tarihlerimizi
yazıp liste yapalım

dün doktora gittim kontrol için ben 10. haftaya girdim sanıyodum ilk başta öyle dediler meğersem 11. hafta dolmuş 12 ye başlamışım yani bebişimi daha erken alcam gucuma :)) haftayada ikili teste gidiyorum..

Tülaycım son adet tarihim 10 yada 11 Ağustostu sanırım..Ultrasona bakan doktor muhtemel doğum tarihi olarak 20 mayıs dedi..Kısmet artık bakalım benim bebiş boğa mı olacak ikizler mi :)))

benim son adetim 3 ağustos..avebrucum eğer tam dediğin tarihte doğarsa boğa ama 21 mayıstan sonra ikizler..benimki boğa olcak inşallah..babası ikizler evde 4 farklı kişilikle yaşayamam :))) babası 2 karakter çocuğu 2 karakter kafayı üşütürüm sonra :)))hayırlısı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..AMİNN

benim kide 10 ağustos doğum 16 mayısa geliyor avebrucum demekki senin
yumurtan bikaçgün geç döllenmiş :)))) ulrason bilgilerine göre bugun tam kaç
haftalık?

eda eda 3 ağustos
avebru 10 ağustos
be be be 10 ağustos
tülayy 10 ağustos

eda senin son adet tarihin 3 ağustostu dimi eğer yanlış hatırlamıyorsam.
şu anda da 10+5 haftalık 2 gün sonra 11.haftan bitiyor tabi bikaçgün
oynayabilir

sağol canım ya biliyon daha öncede oldu dra gittim önemli deil bişiy olmaz dedi ama tekrar edince ürktüm ya niye oluyo diye..drdan ancak yarın 7 ye randevu alabildim zaten dün gece bikere gördüm daha olmadı ama işte 3.kere ghördüm ..yarı gidince haber veririm inş bi sorun olmaz sağol canım şükür kavuşturana:Şeniz

Tülaycım sanırım 10. haftayı bitirip 11. haftama giriyorum..Kasım başında yeniden 2'li test için doktora gidicem.. Sanırım o zamana kadar 12. haftamızı bitiriyor oluruz..

Bu arada evet 10 Ağustos gerçekten ilginç bir tesadüf olmuş :))) Ama benim yumurta biraz tembelmiş heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…