2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sevgili Berrin, en büyük sizsiniz..:içelim: Öyle bir tarih ki kısmetse doğum için seçmiş olduğun; sanırım Mayıs annelerinin en başta geleni hep sen olacaksın..
:1hug:Sanırım şimdilik Murgiz sana tarih olarak en yakın olan arkadaşımız.. Yine de aramızdan daha çok Mayıs anneleri çıkacağını ve bu sayfada dolu dolu anı ve tecrübelerimizi paylaşacağımızı umud ediyorum..a.s Hoşgeldin canım..a.s.

Ilk Bebegim Murgizcim Ama Bi Ameliyatim Var Mesaneden O Sebeple Normal Dogum Yapamiyacagim.zaten Cokta Istemiyordum Ama Simdi Yasak Ya Daha Bi Cazip Geliyor Normal Dogum.hayirlisi Nasilsa Oyle Olsun.sizin Karniniz Sismeye Basladimi?benim Acayip Gazim Oluyor Ve Bulantimi Gecirmek Icn Habire Biseyler Yiyorum Gun Sonunda 6aylik Hamileler Kadar Gobegim Cikiyor Feci Bi Durum Yani.

ALLAH hayırlı evlatlar versin bize benim bebiş 16 mayısta gelecek garip duygular içindeyim yaw 8+4 haftalığız şimdi :sm_cool:

Hayırlısı olsun sevgili Tülayy, herhalde hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz şu aralar.. Ben de 9 gün kadar geriden takip ediyorum seni 7+3 oldum. :teytey:İnşallah, 39. haftalara sağlıcakla ulaşır ve KK' nın en neşeli zaman geçiren anneleri biz 'Mayıs Anneleri' oluruz.. Aramıza hoşgeldin canım.a.s.

:QUOTE=be-be-be;1220973]benim ufaklıkta 16 mayısta bekleniyo.umarım erkenci olmaz çünkü 8 aylıkken uçak yolculuğu yapmam gerekecek[/QUOTE]

canım 8. ayda üçak yolculuğu yapamazsın diye biliyorum sendebi iyice araştır çünkü uçak yolu şirketleri açıklıyo zaten ,,,,,,,,,,,,,benim bildiğim 28-32 hafta arası doktor raporu ile hamile yolcu kabul ediyolar 32 hafta sonrası kabul etmiyolar..................nerdenmi biliyom ben doğumumu izmirde yapmayı planlıyodum ama böyle olunca kaldıklava:

burada bebebe sana kendimi çok benzettim du bi fotomu koyayıomda sen de bi bak benziyozmu diye

kız uzak resim ama gerçekten benziyoz galiba aramıza da 3 gün var hamilelikte ne güzel beraber geçircez hamileliğimizi eee senin nasıl gidiyo ya bulantıların geçti miiii?

canım imzaya koydum resim ama çıkmadı dur başka resimde koycam öyle birebir benzemiyoz ama andırıyo senin resmi görünce bi an kendimi gördüm sanki ....canım benim hamileliğim iii geçiyo bulantım yok çok şükür senin nasıl geçiyo ...buarada nereye gitmeyi düşünüyo 8.ayada bir ay önce gidebiliyosan git çübkü araba yolculuğuda önerilmiyo

canım geçmiş olsun ben keyfi istiyom sezeryanı..ama yinede allah bilir.canım bende bulantı olmadı hiç ama midem şişiyodu ağrıyodu gaz oluyodu iştahım yoktu hiç bu 1-2 haftadr geçti..bemdede gaz çok oluyo o yüzden karnım biraz çıktı gibi,,allah sana kolaylık versin geçer bu haftalarda inş bulantın

buarada hamileliğin nasıl gidiyo tülay bulantın varmı
çok şükür yaa bulantı falan yok sıkıntı vermiyor bana teyzesi akıllı bebiş inşallah vermez de...
normal doğumdan çok korkuyorum ya inanılmaz sıkıntı basıyor aklıma geldikçe
o yüzden sezeryan düşünüyorum sence???

sağol canım a.s.

iyi canım benide bulantım olmadı bu gerçekten iyi ...bende normal doğumdan şok korkuyom gerçi sezeyandanda korkuyom ama kararımı verdim gibi ben sezeryan olmak istiyom normal zor ya doğuramam yaaaaaaaa...zaten bi sürü alttanda kesiyolr ne anlamı kalıyo ozaman bide epidural vetriyolar normal için hem ansetsi olcan hem kesilcen ozaman niye normal olum ...ben böyle düşünüyom valla

murgiz bu arada ben sana niye sağol demişim yaa yeni farkettim kusura bakma:içelim:

Murgizcim benimde çok gazım oluyo..Yeşil çay içmeye çalışıyorum biraz ..Bu arada ben lisede hemşirelik okurken stajda gördüğüm kadarıyla normal doğum yapanlar daha rahat ediyor..Sezeryan yaptıranların iyileşme süreçleri biraz daha uzun..Normal doğumdan sonra kadınlar güle oynaya evlerine gidiyor ama sezeryanda ayılmaları, iyileşmeleri biraz zaman alıyor dikişlerden dolayı..Üstelik sezeryan yaptırdığında bildiğim kadarıyla doğum sayısı da belli bir sayıyla sınırlandırılıyor..Benim tercihim normal doğumdan yana her zaman..Zaten normal doğumlarda artık epidural anastezi yapılıyor..Ben stajer olduğum dönemlerde bir çok doğuma girdim..Normal doğum o kadar uzun sürmüyor..Zaten doğum öyle bir olay ki vakti geldiğinde kimse durduramıyor..Lisedeyken hocalarımız bize "kadınlar zaten doğurur hemşirenin görevi anormal durumlar hariç sadece yardımcı olmaktır" derdi..Üstelik benim anneannem 14 doğum yapmış ve pek çoğu tarla dönüşü olmuş..yerimseniben Biz biraz daha nazlıyız sanki :)) Hem şöyle bir durumda var..Normal doğumda bebek bir efor sarfederek doğduğu için bebeğe de daha faydalı diye biliyorum..Bence biraz daha araştırma yapmanda yarar var..Her iki şekilde de avantajlarını ve dezavantajlarını iyi bilmek lazım..Ama mecbur kalınmayan ve gerekli görülmeyen hallerde bence sezeryan pek doğru bir tercih değil..

canım ilk girdiğinde hani bebişini allah bağışlasın gibi bişiy demiştim o yüzden saol demişsin

doğuranlar nasıl doğuruyoki gerçekten en korkutan tarafıda o zaten resmen
makasla kesiyorlar yaaaaaa.sezeryanda en azından genel anestezi uygulanıyor dimiii

ebrucum dediklerin doğru bende araştırdım ikisinin avantaj dezavantajlarını biliyom faka normal doğum ürkütücü geliyo kendime güvenmiyom valla sezeryanın sonrası kötü ama ilk doğumda normal yapsan3 günde bile doğuramayabiliyosun rahim açılmıyo o stresi o sancıyı bide üzerine doğum anını kaldırmam herhalde

merhaba arkadaşlar bende 6,5 haftalık hamileyim...cuma günü bebeğimizin kalp atışlarını duyduk...folic plusa 5 ay evvel başlamıştım zaten şimdi günde 3 e çıkardık...midem bulanmıyor ama karın ağrısı fazla ayakta duruncada bel ağrısı oluyor...hayırlısıyla işallah dünyaya gelsin bebişlerimiz.. dualarım hepinizle beraber...:)

canım hoşgeldin aramıza hasyırlı olsun belirtilerin normal canım allah tamamına erdirsin:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…