- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
ayyy bu hormonlar mahvetti beni sabahtan beri herşeye ağlıyorum aaaayyy yeter bebeğim yani bu kadar ağlatılmaz anne
evet hepimizden çok muhabbet çıkar eminim :1hug:
Kayracım bebişin bayaa büyümüş :))) Benim ki 7+1'likken 9 mm di en son..Bende 12. haftada yeniden doktora gitmeyi düşünüyorum..Bu arada çok şükür mide bulantılarım azaldı ve artık normal yemek düzenime dönüyorum yavaş yavaş..Tatlı yemeyede başladım :)) Sütümü de içiyorum..Hala biraz yorgunluğum var..Ve artık çok şükür yolculuklarda falan lekelenmelerim olmuyor..Bayramda annemlere giderken korkmuştum ama bişey olmadı Allah'tan..
kızlar bende mayısta doğum yapacaktım 2. bebeğimi kucagıma alacaktım ama nasibi buraya kadarmış çarşamba günü kürtaj oldum (boş gebelik)allah herşeyin hayırlısını versin
kızlar bende mayısta doğum yapacaktım 2. bebeğimi kucagıma alacaktım ama nasibi buraya kadarmış çarşamba günü kürtaj oldum (boş gebelik)allah herşeyin hayırlısını versin
:uhm:Ben de şu 1 ayı nasıl atlatacağımı düşünüyorum.. Bebişimin cinsiyetini anlatamayacağım kadar çok merak ediyorum, tabii herşeyden önce dileğim sağlıklı olması.. İlk çocuğum erkek. Artık internette cinsiyetle ilgili giriş yapmadığım tek bir site bile kalmadı..yerimseniben
sengözlerimebaksanabAz önce Şub. Mar. Nis. hamişlerinin sayfasına bir gözattım.. Çok hoşuma gitti. Çünkü onlar için herşey daha bi yoluna girmiş gibiydi.. Ayy kızlar yaa inşallah bizler de şu 3 ayı hayırlısıyla atlatır ve müjdeli haberlerle yine hep birarada oluruz...:1hug:
canım sağlıklı olsun ve allah gönlüne göre versin