Murgiz, seni görünce nasıl şaşırıcaklar kimbilir.. Eeee o zamana kadar iyice tombişleşmiş olursun canım.. Ama ailen D.bakır' da değil miydi?şutarafagitti
Demek zaman geçiriyorsunuz, eşlik eden de en fazla sevdiğin olunca herşey bambaşka oluyor di mi.. Bu günlerimizin kıymetini iyi bilelim vallahi; çünkü bu fındıklar dünyaya geldikten sonra var ya, kafamçokkarıştızaman genelde "feleğini şaşırmış" bi vaziyette geçiyor.. Olsun, yine de onlar herşeye değer varlıklar Murgiz' cim..
Dünya tatlısı bir oğlum var.. Birde kızım olursa tamamdır bu iş :)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız görmeyeli.uzun zamandır internete giremiyordum.bizler çok iyiyiz.yeni gelen aradaşlar aramıza hoşgeldiniz.biz yarın üçlü testimizi almaya gideceğiz kızlar.inşallah herşey iyi çıkar
Ultrasona göre 16 hafta kendi hesabıma göre 15 haftalık hamileyim.. Sizler kaçıncı haftanızda öğrendiniz.. Ben henüz öğrenemedim bebişimin cinsiyetini
artık bu hafta içinde üçlü test için gitmeyi düşünüyorum ikili testide yaptırmamıştım.. Bakalım hayırlısı heyecanla bekliyorum...
Ayperin, a.s.
yerimsenibenİnşallah, hepimiz; en güzel günlerde... Bu arada senin fındığın ismi kesinlik kazandı mı?
Kızlar herkese merhaba,
Sizlere bir şey sormak istiyorum, bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz? Ben hala bebek hareketi olup olmadığına emin olmadığım bir takım kıpırtılar hissediyorum ancak dediğim gibi çok da kesin söyleyemiyorum.:sm_confused: 10 gün önce gittiğim son kontrolümde doktorum bana plasentamın ön tarafta olduğunu bu sebeple de hareketleri hissetmemin daha geç olabileceğini söyledi ancak ben yine de zaman zaman endişeleniyorum hiç bir hareket hissetmediğim için, her hafta kontrole gitmek istiyorum bebeğim iyi mi değil mi diye. Çok mu abartıyorum sizce?:çok üzgünüm:
Sizler nasılsınız, hareketleri net olarak hissedebiliyor musunuz?
slm arkadaşlar allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım
henüz cinsiyetini öğrenemedim.
8 gün sonra randevum var bakalım meraktan öleceğim.
İnşallah canım..sağlıkla alıcaz bebişlerimizi..:dance:
bebişimin iki isim olacağından biraz uzun sürecek sanırım..ilk ismi Deniz yada Nehir olacak gibi.. 2.ismi ise hala düşünüyoruz..süprizzzzz ..doğuma kadar buluruz inşallah:)) tabii ilk isimdede bir değişiklik olmazsaa.s şutarafagitti
kayracığım senin prensesininismi kesin Alin mi oluyor?İnternette anlamını bulamadım nedemek Alin?
ebrucum 3 lü testi yaptırmana şaşırdım kesin kesin konuşuyordun yaptırmıcanı da ondan :)
nazecim 16 .haftada belli oluyor cindsiyeti tabi gösterirse senin yaramaz sırnaşık şey ALLAH gönlüne göre versin benimde bir oğlum var bu 2.erkek gibi yarın kesinleşcek olsun erkek bana 2.gelin gelir kaynana olacam 2 gelinli:roflol:
ebrucum 3 lü testi yaptırmana şaşırdım kesin kesin konuşuyordun yaptırmıcanı da ondan :)
Avebru, kararının değişmesine sevindim canım. Cuma günü sen de inşallah rahatlamış olursun..:dance: