2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar uzun bi aradan sonra tekrar burdayım işte beni merak eden
arkadaşlar korkmayın önemli bişey yok herşey yolunda.bebişim 2 gündür hiç
durmuyor yerinde çok hareketli maşallah ama daha cinsiyetini öğrenemedim
yarın dr a gidicem inşallah öğrenebilirim.
bu arada ne çok yeni arkadaşımız katılmış aramıza hepiniz hoşgeldiniz
sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah bebişleri...
:dance:kocaman olmuş bebişler:dance:hepinizi çok özledim Şeniz

:uhm:Biz de seni hem özledik; hem de merak ettik Tülayy yaa.. Neyse ki hiçbi problem yokmuş canım.. Yeniden hoşgelmişsinnnn...a.s.

mrb herkesın bebegı hayırlısı ıle dogar.benım ılk aylarım zor gectı bulantı uyku mıde yanması tansıyon dusmesı ne ararsana var yanı :)))) ama bugunlerde kendımı ıyı hıssedııyorum benım dogumumda 28 mayısa gelıyomus şutarafagitti

Karacivciv, aramıza hoşgeldin canım..a.s.

şükür kavuşturana tülaycım inş yarın güzel habetrlerle döncen canım ,bundan sonra dah sık gel kısss:1hug:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız görmeyeli.uzun zamandır internete giremiyordum.bizler çok iyiyiz.yeni gelen aradaşlar aramıza hoşgeldiniz.biz yarın üçlü testimizi almaya gideceğiz kızlar.inşallah herşey iyi çıkar

Kızlar geçmiş olsun yaaa, ne oluyor böyle çorap söküğü gibi gitmeye başladı soğuk algınlığı hepimizde... Benim de boğazlarımda hafif bi yanma başladı, şutarafagittişimdi yanımda koca bi kupa ıhlamur çayını höpürdetmeye çalışıyorum:kahve: yazdıklarınıza bakarak.. Canlarım geçmiş olsun.......

Kayracığım dikkat et kendine...
testlerin dr kontrolün herşeyin iyi ve güzel olacak inşallah canım...:):nazar:

..kıslar benimde şuan kilo durumum hiçte iç açıcı değil şimdiden 6 kilo almışım..:1no2: üstelik dikkat etmeye çalışıyorum..düşünün yanii ..sonum nereye gider göreceğiz senağlama/QUOTE]

Ayperincim sorma ya bende almam gerekenden fazla kilo aldım..Halbuki çok iyi gidiyodum kilo olarak..Hep bu Ece Erken'in yemek programından oldu..Her gün izliyorum izleyince de canım mutlaka kalkıp bişeyler yapmak istiyor..senağlama sonra gelsin kilolar..Napcamı şaşırdım resmen boğazıma dur da diyemiyorum..Buzdolabının önünde öyle ciğercinin önündeki kediler gibi bekliyorum..:çok üzgünüm: Of off .. Son çare galiba eve yürüme bandı falan aldırcam napim..

avebrucuğum sorma canım..bende coğuzaman ne yapsam pişirsem de yesem diye düşünüyorum:) sonrada yaptıklarımı pişirir pişirmez bitiriyorum,akşama eşimde kalanları yiyor:))..şuan cözümümüz cok yok sanırım ..aslında sütü,yoğurtu,peyniri yarım yağlı alıp tüketiyordum :KK43:tam yağlı alsam enaz 10 kilo alırmışım :)) birde alışmışım işte koşuşturmaya şimdi evde olduğumdan kendimi cok kilolu, ağır ve ham hissediyorum..senağlama
Kış ayındada yürüyüş yapmakta cok zor olacak..bu yüzden hamileler için planlanan yoga,pilates programlarını incelemeye yöneldim..araştırıyorum..dr ada sordum 20.hafta sonrası gitmeni öneririm dedi..engeç önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum...bakalım artık canım..:eek:

Ayyy, ayyyyy...., gerçekten heyecandan parmaklarım titriyor kızlar....
Bu güzel mutluluğu sizlerle paylaşmazsam bi yanım eksik kalırdı.. Bebişim çok sağlıklı ve deeeeee....... KIZIM OLUCAAAAAAKKKKKK...
Yarın 3' lü testimizi yaptırıcaz. Ama doktorumuz gözle görülebilecek, ultrasondan gözlemlenilebilecek herşeyinin çok muntazam olduğunu söyledi ve çok şükür mutluluktan sanki hepimiz uçuyoruz..
İnşallah Allah isteyen herkese, gönlüne göre olanı vererek bu güzel duyguları tattırsın.. Bizim mekleklerimizi de hayırlısıyla kucaklamamızı sırayla hepimize nasip etsin..
Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum canlarım....

babyangelau1.gif

55812102afup1.jpg

animation1zm2no2.gif

Bu güzel mutluluğu sizlerle paylaşmazsam bi yanım eksik kalırdı.. Bebişim çok sağlıklı ve deeeeee....... KIZIM OLUCAAAAAAKKKKKK...
Yarın 3' lü testimizi yaptırıcaz. Ama doktorumuz gözle görülebilecek, ultrasondan gözlemlenilebilecek herşeyinin çok muntazam olduğunu söyledi ve çok şükür mutluluktan sanki hepimiz uçuyoruz..
İnşallah Allah isteyen herkese, gönlüne göre olanı vererek bu güzel duyguları tattırsın.. Bizim mekleklerimizi de hayırlısıyla kucaklamamızı sırayla hepimize nasip etsin..

babyangelau1.gif

55812102afup1.jpg
[/IMG]

babyangelau1.gif

55812102afup1.jpg

ay canım gözün aydın çoooooooook sevindim allah doğmasınıda kismet etsin göstersin sana canım ,allah kızına sana bağışlasın:teytey::teytey::teytey:

ay canım gözün aydın çoooooooook sevindim allah doğmasınıda kismet etsin göstersin sana canım ,allah kızına sana bağışlasın:teytey::teytey::teytey:

Murgiz' cim çok sağol canım yaaa.. Bu saatte karşılaşıcağımız nerdeyse içime doğmuştu. Senin minik yakışıklıyı da sana bağışlasın inşallah. Allah tüm meleklerine annelerini kucaklamayı nasip etsin. İnşallah...

tülaycım özlettin kendini yaa naniknanik nerelerdesin..burda herkes hasta oldu iyileşti bile sen gelene kadar :1rolleyes: umarım iyisindir..sıra sende artık öğrende yaramasın cinsiyetini ona göre renk ver takvimine a.s.

animation1zm2no2.gif

babyangelau1.gif

55812102afup1.jpg
[/IMG]

kayracım gözün aydın cimcime bir kızın oluyormuş :asigim: Allah bağışlasın..ne güzel herkesin belli olmaya başladı darısı göstermeyenlerin başına..zaman ne çabuk geçiyor kaç aydır burada yazışıyoruz..inşallah doğuma kadar böyle devam ederiz..a.s.:nazar:

animation1zm2no2.gif

babyangelau1.gif

55812102afup1.jpg
[/IMG]

Kayracığım çok çoook tebrik ederim :teytey:, sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah, bir prenses daha geliyor aramıza , çok sevindim canım. Artık başlarsın pembiş pembiş ciciler almaya :dance:Çoğunluğun cinsiyeti belli oldu zannediyorum. 3'lü testi de merak etme, ikiliyi yaptırmış mıydın, çünkü doktorum bana iki testin doğru orantılı olduğunu söylemişti, ikili iyi çıktıysa 3'lü de endişelenme canım, hem zaten doktorun de ultrasonda herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu söylemiş.

kayracım çok sevindim ALLAH kızını san bağışlasın senin bir çocuğun daha vardı o kızmıydı erkekmiydi?bende pzt gidicem dr hem şu mikrobik olayı konuşcaz hemde 3 lü test cisiyetide kesinleşcek inşallah :))

animation1zm2no2.gif

babyangelau1.gif

55812102afup1.jpg
[/IMG]

Allah tamamına erdirsin çok sevindim mutlu olmana allah hepimize böyle mutluluklar nasip etsin inşallah...

kayracım gözün aydın cimcime bir kızın oluyormuş :asigim: Allah bağışlasın..ne güzel herkesin belli olmaya başladı darısı göstermeyenlerin başına..zaman ne çabuk geçiyor kaç aydır burada yazışıyoruz..inşallah doğuma kadar böyle devam ederiz..a.s.:nazar:

a.s.Eda' cım, sağol canım.. Hepimizin gönlüne göre bebişlerimiz olur inşallahyerimseniben
Zaman konusunda ben de aynı şeyleri düşünüp hepimizin adına seviniyorum.. Burda çok sıcak bi ortamımız oluşmaya başladı di mi?:1hug:

Kayracığım çok çoook tebrik ederim :teytey:, sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah, bir prenses daha geliyor aramıza , çok sevindim canım. Artık başlarsın pembiş pembiş ciciler almaya :dance:Çoğunluğun cinsiyeti belli oldu zannediyorum. 3'lü testi de merak etme, ikiliyi yaptırmış mıydın, çünkü doktorum bana iki testin doğru orantılı olduğunu söylemişti, ikili iyi çıktıysa 3'lü de endişelenme canım, hem zaten doktorun de ultrasonda herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu söylemiş.

Burcuye, canım teşekkürler....a.s.
İnşallah iyi dileklerimizin tümünün gerçekleştiğini Mayıs ayı geldiğinde sırayla görürüz..:sm_cool: Evet çok arkadaşımızın cinsiyeti belli oldu gibi.. Bebebe ve Tülay' da
öğrenebilseler (şimdi isimlerini anımsayamadığım bi kaç arkadaşımız bi de):emir_bebek:sayfalarımızın rengi pembişlerle, mavişlerle daha da bi renklenicek..:emir_bebek:
İkili testi yaptırmamıştık, üçlünün sonucunu Çarşamba günü alacağız..Ayy, ne heyecanmış..! Bi de bunu hayırlısıyla öğrenebilseydik... :bbo:

X