..kıslar benimde şuan kilo durumum hiçte iç açıcı değil şimdiden 6 kilo almışım..:1no2: üstelik dikkat etmeye çalışıyorum..düşünün yanii ..sonum nereye gider göreceğiz senağlama/QUOTE]
Ayperincim sorma ya bende almam gerekenden fazla kilo aldım..Halbuki çok iyi gidiyodum kilo olarak..Hep bu Ece Erken'in yemek programından oldu..Her gün izliyorum izleyince de canım mutlaka kalkıp bişeyler yapmak istiyor..senağlama sonra gelsin kilolar..Napcamı şaşırdım resmen boğazıma dur da diyemiyorum..Buzdolabının önünde öyle ciğercinin önündeki kediler gibi bekliyorum..:çok üzgünüm: Of off .. Son çare galiba eve yürüme bandı falan aldırcam napim..
avebrucuğum sorma canım..bende coğuzaman ne yapsam pişirsem de yesem diye düşünüyorum:) sonrada yaptıklarımı pişirir pişirmez bitiriyorum,akşama eşimde kalanları yiyor:))..şuan cözümümüz cok yok sanırım ..aslında sütü,yoğurtu,peyniri yarım yağlı alıp tüketiyordum
tam yağlı alsam enaz 10 kilo alırmışım :)) birde alışmışım işte koşuşturmaya şimdi evde olduğumdan kendimi cok kilolu, ağır ve ham hissediyorum..senağlama
Kış ayındada yürüyüş yapmakta cok zor olacak..bu yüzden hamileler için planlanan yoga,pilates programlarını incelemeye yöneldim..araştırıyorum..dr ada sordum 20.hafta sonrası gitmeni öneririm dedi..engeç önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum...bakalım artık canım..