2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Murgiz, seni görünce nasıl şaşırıcaklar kimbilir.. Eeee o zamana kadar iyice tombişleşmiş olursun canım.. Ama ailen D.bakır' da değil miydi?şutarafagitti
Demek zaman geçiriyorsunuz, eşlik eden de en fazla sevdiğin olunca herşey bambaşka oluyor di mi.. Bu günlerimizin kıymetini iyi bilelim vallahi; çünkü bu fındıklar dünyaya geldikten sonra var ya, kafamçokkarıştızaman genelde "feleğini şaşırmış" bi vaziyette geçiyor.. Olsun, yine de onlar herşeye değer varlıklar Murgiz' cim..

canım ailem izmirde:çok üzgünüm:ancak tatşlerde görüşüyoruz
bunada şükür,evet canım ya hamile kakdım kalalı kendimi yalnız hissetmiyorum yavruşum benimle,,ben zorluğu düşünmüyom ilk4 ay falan annem yanımda olcak :sm_cool:ben sağ sağlim doğmasını düşünüyorum

Teşekkür ederim cnm, inşallah üçlü testin sonucu güzel olur.. Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...

Kızlar herkese merhaba,

Sizlere bir şey sormak istiyorum, bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz? Ben hala bebek hareketi olup olmadığına emin olmadığım bir takım kıpırtılar hissediyorum ancak dediğim gibi çok da kesin söyleyemiyorum.:sm_confused: 10 gün önce gittiğim son kontrolümde doktorum bana plasentamın ön tarafta olduğunu bu sebeple de hareketleri hissetmemin daha geç olabileceğini söyledi ancak ben yine de zaman zaman endişeleniyorum hiç bir hareket hissetmediğim için, her hafta kontrole gitmek istiyorum bebeğim iyi mi değil mi diye. Çok mu abartıyorum sizce?:çok üzgünüm:

Sizler nasılsınız, hareketleri net olarak hissedebiliyor musunuz?

Kaç haftalık hamilesin.. Normalde ilk gebelik ise 18 haftadan önce hareketleri hissetmemen normal.. İkinci ve üçüncü gebeliklerde ise 16 haftada ancak ama yinede bu kişiden kişiye değişebiliyor.. Ben 15. haftamdayım çok nadir kıpırtı hissetsemde yinede emin olamıyorum ama endişelenmek için henüz erken.. üstelik benim 2. hamileliğim.. Umarım sorun yoktur ama endişe etme bence içini rahat tut...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız görmeyeli.uzun zamandır internete giremiyordum.bizler çok iyiyiz.yeni gelen aradaşlar aramıza hoşgeldiniz.biz yarın üçlü testimizi almaya gideceğiz kızlar.inşallah herşey iyi çıkar

3lü testin sonucu cıktımı canım?inşallah iyi ve güzel sonuçlar alırsın..

Ultrasona göre 16 hafta kendi hesabıma göre 15 haftalık hamileyim.. Sizler kaçıncı haftanızda öğrendiniz.. Ben henüz öğrenemedim bebişimin cinsiyetini
artık bu hafta içinde üçlü test için gitmeyi düşünüyorum ikili testide yaptırmamıştım.. Bakalım hayırlısı heyecanla bekliyorum...

nazecim 16 .haftada belli oluyor cindsiyeti tabi gösterirse senin yaramaz sırnaşık şey ALLAH gönlüne göre versin benimde bir oğlum var bu 2.erkek gibi yarın kesinleşcek olsun erkek bana 2.gelin gelir kaynana olacam 2 gelinli:roflol:

Ayperin, a.s.
yerimsenibenİnşallah, hepimiz; en güzel günlerde... Bu arada senin fındığın ismi kesinlik kazandı mı?:emir_bebek:

İnşallah canım..sağlıkla alıcaz bebişlerimizi..:nazar: :dance:
bebişimin iki isim olacağından biraz uzun sürecek sanırım..ilk ismi Deniz yada Nehir olacak gibi.. 2.ismi ise hala düşünüyoruz..süprizzzzz ..doğuma kadar buluruz inşallah:)) tabii ilk isimdede bir değişiklik olmazsaa.s
kayracığım senin prensesinin :emir_bebek: ismi kesin Alin mi oluyor?İnternette anlamını bulamadım nedemek Alin?

Kızlar herkese merhaba,

Sizlere bir şey sormak istiyorum, bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz? Ben hala bebek hareketi olup olmadığına emin olmadığım bir takım kıpırtılar hissediyorum ancak dediğim gibi çok da kesin söyleyemiyorum.:sm_confused: 10 gün önce gittiğim son kontrolümde doktorum bana plasentamın ön tarafta olduğunu bu sebeple de hareketleri hissetmemin daha geç olabileceğini söyledi ancak ben yine de zaman zaman endişeleniyorum hiç bir hareket hissetmediğim için, her hafta kontrole gitmek istiyorum bebeğim iyi mi değil mi diye. Çok mu abartıyorum sizce?:çok üzgünüm:

Sizler nasılsınız, hareketleri net olarak hissedebiliyor musunuz?

ilk gebeliğin olduğu için 20.haftaya kadar hissetmeyebilirsin canını sıkma.benim bile 2.bebeğim ve haka hissetmiyorumkafamçokkarıştı evet endişenlenmek normal bende de oluyor acaba nasıl sağlıklımı iyimi durumu nasıl sıkıntısı varmı:1ninca:

İnşallah canım..sağlıkla alıcaz bebişlerimizi..:nazar: :dance:
bebişimin iki isim olacağından biraz uzun sürecek sanırım..ilk ismi Deniz yada Nehir olacak gibi.. 2.ismi ise hala düşünüyoruz..süprizzzzz ..doğuma kadar buluruz inşallah:)) tabii ilk isimdede bir değişiklik olmazsaa.s şutarafagitti
kayracığım senin prensesinin :emir_bebek: ismi kesin Alin mi oluyor?İnternette anlamını bulamadım nedemek Alin?

a.sBenim koymayı düşündüğüm 2. isim "Alin", Ayperincim. Alin; aleniden gelen bir kelime. Anlamı gizli olmayan, herkes tarafından bilinen demek..a.s.

burcuye benilk 16 da hissettim iki üç defa pıt pıt etti sonra birhafta sonra sabah beni uyandurdı yine pıt pıt la şimdi artık pıtlamıyo krnımda garip hareketler oluyo bende emin olamıyom oynayıp oynamadığına,,,,neyse 16.haftamda dra gitmiştim dr dediki hissediyomusun dedim ki bi kere hissettim dediki normal 18-20 haftalarda hissedilir dedi,bende dedimki 18 de hissetmesem korkayımmı geleyimmi dediki hayır 20 ye kadar hissetmemen normal dedi,,,yani korkma canım 20 yekadar sırf bu yüzden dra gtme

nazecim 16 .haftada belli oluyor cindsiyeti tabi gösterirse senin yaramaz sırnaşık şey ALLAH gönlüne göre versin benimde bir oğlum var bu 2.erkek gibi yarın kesinleşcek olsun erkek bana 2.gelin gelir kaynana olacam 2 gelinli:roflol:

Canım üçlü test için bu hafta içinde gitmeyi düşünüyorum öğrenebilirmiyim bilmiyorum hayırlısı tabi.. Annem ve kayınvalidem buda erkek diye tutturuyorlar.. Diyorum yaaaw durun öğrenelim bakalım.. Herşeyden önemlisi
elinin ayağının düzgün olması hani klasiktir bu söz ama engelli çocuklarla çalışan yakınlarım var onları ve ailelerini görüyorum Allahım onlara sabırlar versin kolaymı...:çok üzgünüm::1no2:

ebrucum 3 lü testi yaptırmana şaşırdım kesin kesin konuşuyordun yaptırmıcanı da ondan :)

Aslında evet niyetim ciddiydi..Yaptırmayı da hiç istemiyordum psikolojim bozulur diye..Ama hamile arkadaşlarımdan biri çok üstüme geldi..Konuştu konuştu .. Birde gittiğimde doktor ikili testi yaptırmadığımı duyunca bari bunu yaptır dedi .. İyi yaptırim bakalım dedim..Sonuçta test sonuçlarının kesin olmadığını biliyorum..O yüzden kafamda çok sorun yapmadım sanırım..

Merhaba a.s.

Hepinize hayırlı doğumlar...bende 15 haftalık gebeyim ve cumartesi günü bebeğimin cinsiyetini öğrendim oğluşum olacakmış:asigim:...Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin...Birde ben ikili testi yaptırmıştım testte problem yoktu doktor üçlütesti yaptırmana gerek yok dedi...

hepinize selam kızlar...
çoğunuz öğrenmişsiniz bile cinsiyetlerini...
bende nasipse yarın 3lü test için gidicem ve öğrenicez bakalım...
uzun zamandır giremiyordum izindeydik....
hepinizi çok öpüyorum.....

Avebru, kararının değişmesine sevindim canım. Cuma günü sen de inşallah rahatlamış olursun..:dance:

İnşallah Kayracım :)) Oğluşum şimdilik sağlıklı görünüyor çok şükür :nazar: Bakalım İnşallah testte temiz çıkar..Şimdilik düşünmek istemiyorum pek testi..Allah bebek bekleyen tüm anne adaylarının yardımcısı olsun..Bu arada doktor bana elevite devam etmene gerek yok dedi ama ben yine de devam etmeyi düşünüyorum..

X