sağol ebrucumsorma canım ben çok kalın giyiniyodum bide atkı bere falan bi tek gözüm görünüyo okula gidp gelirkrn bazen öğrenciler yolda görüyo garir garip bakıyolar,çünkü kimse bere atkı falan sarınmıyodu benim gibi,yinede üşüttüm ebrucum yadedğin gibi kış da daha tam bastırmadı napcaz görecez bakalım,buarada ebrucum sen niye evdsin hamile olduğun içinmi ara vermek istedin ,bak evde kaldığın için kiol alman hızlı ouyodur,çünkü ben okula gidip gelirken eşim bırakmazsa 5-10 dk lık yol var oarayı yürüyorum okulda hareket halinde oluyorum ,ve aldığım kilom hala 3-4 arası ,tabi ama ben hiç tatlı yemiyom zaten canım hiç tatlı çekmiyo ihtiyacıda kuru kayısı kuru üzüm kuru incir gibi doğal tatlıları tüketerek karşılıyom zaten bunlar bebeğe fatdalı ,ekmek dışında hamur işi yemiyom,ve çooooooook su içiyorum en az 3 litre su içiyorum ,en az 5-6 meyve aralarda 2 şer 3 er kuruyemiş falan yiyorum zaten 3 öğün yemekle beraber su ile sütle daha bişiy yiyecek hal kalmıyoki bi günde dra sordum suyu içebildiğin kadar iç dedi hem bebeğe faydalı dedi hemde çalışan hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu olasılığı artıyo onu azltır dedi