Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızla ilgisi yok nazecim bende oğlumda öyleydim alnımda boynumun yan tarafları sırtım göğsüm ergenlik çağımda sivilcem yok diye üzülüyordum herkesin vardı benim yok Çok üzgünüm çoook:roflol: hamlie olunca yaşadım bende şimdide alnımda en başından beri var şimdide boynumda çıkmaya başladı üzülme doğumdan hemen sonra geçiyor:teselli:
Doğuma kadar böyle sivilceler olacak mı diyorsun yani.. Ya oğluma hamile iken hiç sivilcem yoktu benimde.. Her hamilelik farklı oluyor aslında dimi...Belirtilerde kişiden kişiye yine öyle.. Aslında ne olursa olsun hamileliğin büyüsü bir farklı cnm.. Hamilelik çok güzel.. Gerisi boş..:):sm_cool:Hamileyim mutluyum huzurluyum umutluyum.. :):teytey:
Herkese Merhaba;a.s.
Bu siteyi internetten tesadüfen buldum ve mayısta doğum yapacak arkadaşların birarada olması çok hoşuma gitti. :1hug:
Bende inşallah mayıs ayında doğum yapacağım, çok heyecanlıyım, bu ilk bebişim.
Hoşçakalın
kızlar 3 lü test için aç mı gidiliyo
kan testi ya
acil cevap bekliyorum
Herkese Merhaba;a.s.
Bu siteyi internetten tesadüfen buldum ve mayısta doğum yapacak arkadaşların birarada olması çok hoşuma gitti. :1hug:
Hoşçakalın
kızlar 3 lü test için aç mı gidiliyo
kan testi ya
acil cevap bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-takvimi-nasil-olusturulur-t121746/index.html kızlar bu gebelik takvimini oluşturmayı anlatıyo.sağolsun cidelya arkadaşımız yardım etmişti bana yapaRken,,,,,,kızlar takvimsiz kalmasın yaaaaa
kıslar bu linkte,hamilelik uçuyor resmen :) yalnız kadının kilosu hep aynı ne güzel ,kendimi düşündümde
Herkese Merhaba;a.s.
Hoşçakalın
selam kızlar bayagı seyler yazmışsınız ben işe basladıgımdan yazamadım eve çok yorgun geliyorum internete girmeyi düşünemiyorum Dün eve geldim cok acım yemek yok yapacak halim yoktu ve kapı caldı komsum bana yemek verdi o kadar mutlu oldum ki anlatamam cok acıklı yazdım galiba:)))ben cok yorgun hissediyorum yaa kendimi sizdede varmı? bu arada herkes takvimini oluşturmuşl lütfen biri bana anlatsın bende yapayım çünkü BENİM BİR OĞLUM OLACAK bende göstermek istiyorum yaaa!!!!!!!!!!!!! öptüm hepinizi
sağolun kızlar....
valla benim ufaklık hep akşamları harekette...
bakalım yarın nolucak inşallah bana değilde babişine benziyordur benim tatlıyla aram hiç iyi değil....