çok geçmiş oslun ridacım muhammetede sanada bilgisayarınızında tamir olmasına sevindim
bizde hep aynı durumlar iş ev arasında gidip geliyoruz ikranın kabızlığı vardı bikaç hafta onunla uğraşrım sütü kestik ağzına komposto koymayan kızım nasıl olduysa bir haftadır ballı komposto içiyo bayağı fayda etti iki gündür düzeldi umarım bidaha olmaz
selam arkadaşlar.bugün tahlillerimiz yapıldı.Allah'ıma binlerce şükür herşey çok iyi.kullandığımız ilaçlar ve geçirdiği enfeksiyon neden olmuş.şimdi düzeldi.destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler..Allah razı olsun.
artık ben tatile yeni başlıyorum.hepize ağız tadıyla geçirilen mutlu günler diliyorum
bende 26 mayıs 2008 lı bı yakısıklı annesıyım sıteye yenı uye oldum ısmım sınem oglumunkıde ahmet umarım guzel paylasımlarda bulunuruz
mehabalar cok sık nete gıremesemde oglum saolsun sızlerle olmaya calısıcam oglumun yasıtları neler yapıyor merak edıyorum cunku :)
kendımden bahsedıyım 24 yasındayım ev hanımıyım halan halkla ılıskıler okuyorum bu sene bıter umarım 4 dersım var bı tane oglum ıkıncıyı dusunuyoruz belkı hamıle olabılırım suan beklenemeyen adet tarıhımı beklıyorum :) esım cocuk doktoru suan yan dal yapıyor yenı doganda ankarada oturuyorum terazı burcuyum sanırım bukadar yeter aklıma baska bırsey gelmıyor
bu ara oglumunn ıstah problemlerıyle ugrasıyorum 2 yasındayken 16.5 kıloydu suan 15 alması gerekırken verıyo tabı eskısı gıbı zorlayamıyorum secıyo onun dısında kıskanmayı ogrendı cocukları cok sevıyo ama ben dokununca tıpı degısıyo tuvalet eytımı ıcın keyfını beklıyoruz ne zaman ısterse baslıcaz yanı bezlıyız mantı pılav ve patatesı bırde sucugu sevıyoruz dıgerlerı degısıyo cok sukur sutude sevıyo sızde bahsedın mınıklerınızden :)
kızlar ben bugün biraz daha iyi gibiyim...annem geldi dün..bugün de okula gitmedim dersim yokmuş iyi denk gelmiş oldu...
yarın gideceğim mecburen ve hiç gidesim yok..isteğim de yok...antibiyotik iğne yapıyor eşim onlar sayesinde kendime geldim ama çok acıtmaya başladı onlarda kızlar ya
özlem cim gözün aydın senin.de ya bakıyorum da tatil kimseye de yaramamış ki...rida cım demek hasta böyle inşallah son hastalıklar olur artık...havalar düzelsin..
aynen kadercm o ağlıyo ben ağlıyodum iki kez 3 gün yapmadı ve çok zorlandı çığlık kıyamet beni babannesini yıktı geçti ortalığı zor günler inşallah tekrarını yaşamayız ama tamamen korktuğundan acıyacak diye yapmıyo şimdi tuvalete gittiğinde anne biz küçük tuvalate minnak diyoruz anne minnakımı yapıcam ama kakam daha gelmedi gelince hiç acımıyacak dimi diyo oyle oyle sakinleştirmeye çalışıyorum süreli acımayacak kızım niye acısınki diye telikin yapmaya çalışıyorum bakalım bugun yapabilecekmiyiz
cok memnun oldum rıdacım bende hamılelıgımden bu yana bebek kokusu uyesıyım ama benım arkadaslarımda dagıldı bende bu sıteye uye oldum umarım bol sohbetlı olur
demek 1 yasında bebegın var bende cok ıstemıstım 2 cocugu ama esım ıstemedı sımdı 2. ye karar verdık belkı hamıleyımdır suan bılmıyorum hayırlı oglunla kızınınn arası nasıl bu arada varmı kıskanclık benım oglum cok kıskanc onun uzulecegınden cok korkuyorum ebnı paylasamıyor umarım kardesı olursa kıskanmaz
gec oldu zaten forumdada kımsecıkler yok herkese ıyı geceler
oh oh maaşallah sayfanın hızına yetişemedim oku oku bitmiyo:)))))))))
sinemcim aramıza hoş geldin...inşallah keyifli sohbetlerimiz olur..bana gelince 2005 ağustos doğumlu bide 2008 mayıs doğumlu 2 oğlum var..çok yaramazlar..buraya girmeye pek fırsat bulamıyorum açıkçası adım gülhan ..kocaelide oturuyorum..ev hanımıyım...böyle işte..uarım sende bu ay hamilesindir ve Allah gölüne göre verir kıskançlık illaki oluyo helede bu zamandaki çocuklarda..hakkında hayırlısı olsun canım görüşek üzere
selmacım gözün aydın annen gelmiş...durumunda baya düzelmiş..kendine ve elaya ii bak canım
valla geçmişi okudum ama unuttum
ridacım ve esracım hiç smear yaptıradığım için yapıldı banada fitil ve krem verdi ah bu kadınlıkspiral vardı bende rahatsız olduğu için çıkarttırdım ve doğum kont hapına başladım..bu arada ridacım eşinin işleri nasıl beimki dün gece 12 de geldi bu akşamda gelmicekmiş soğukta gelmesi zor oluyo
kızlar unuttuğum varsa affola hepinizi öpüyorum bilg salonda biraz üşüdüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?